קרן אדם מ ד ה י ם! תפנימו..מעניין שבחוץ, אף א

izmeral1

New member
ולי יש חברה בדנבר. היא השתתפה ברווק האמריקא =

ואני סיפרתי שבארץ לא אותו הדבר. כאן הכול התהל כמו שוק,? וכמובן זה לא יוצא יפה. ולקרן חסר הרבה בראש אין קלסיקה. כאן דיברו על אתי המונית וכך זה נארה.? אז איך זה שקרן נחברת להמונית.? ואם היא אוצר? של החברות בחוץ. זה אומר כוחניות. קל להתחבר כדי להשיג הכול ולא משנה אם את המונית או סתם תת-רמה. זו קרן החמודה" חבל לנצל את הכלים האלה שציינתי. ואני חושבת שאתי אולי המונית? אבל הרבה יותר צנועה במהלכים שלה לגבי השתלשלות הדברים. ויחד אמיתית- וגם לא בנדם רע. כמו שזה נראה לעיין. בכלל לדעתי אין אדם רע. פשוט התהגות לא הולמת. את הנשיות. לכאן או לשם. שבוע טוב לך באמריקה ודש חם לניורקים ולדנבר .

lantora

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifסוזי-מלכה את..מלכה!

קרן בחורה מסוכנת,רכלנית צבועה ובדרך תדרוך

על אנשים . היא שונאת בחורות והיא בחורה זולה ללא השכלה. אני חושבת שהקהל לא הצביע לה אלא, היתה תרמית בהצבעה הזו.

rotlit

New member
זה טוב שקרן ניצחה עכשיו השתן יעלה לה לראש

ואני מקווה שיראו את הריכולים והרישעות שלה

תרמית הייתה עוד כשענבר פתאום זינקה.

וזה המשיך כשקרן פתאום ממקום חמישי או שישי זינקה תוך פחות מיום. לגבי קרן, מה זה קשור שהיא לא משכילה?את מי מעניין מה ההשכלה שלה.

noaxxx

New member
ברור שהתוצאות לא אמינות רק לפי זה שאורטל

לא היתה בין 3 המקומות הראשונים.. הרי זה ברור שאנשים לא הצביעו בהתאם לטיפול בכלבים אלא לפי העדפות אישיות.

Rach31

New member
מי מפקח על ערוץ 10 וההצבעות?

חוץ מההצבעות החינמיות אני לא אסמס אפילו לא פעם אחת (דרך אגב גם מעולם לא סימסתי לתוכניות של ערוץ 10) הם פשוט לא אמינים ומוכיחים את זה פעם אחר פעם!

ברמן הקריא להם את התוצאות. כל מה שרשמתי

בהודעה. שהקהל בחר בענבר מקום שלישי, דניאל שני וקרן ראשון.

למעלה