דיי3,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
את מכירה אותי, היינו יחד בצבא, ישנו מיטה ליד מיטה,, ועלי את אומרת חוסר רגישות?אני שעזרתי לך,עודדתי אותך !!!! ועכשיו לעניין,,,, אף אחד לא הכריח אותה להכנס. לא נעלו אותה בכוח. אני מבטיחה לך שהיא ראתה פה ושם תוכניות ראלטי ומבינה שבכולם יש קשיים,,, אם ז האח הגדול, הישרדות,היכל התהילה וכו',,,, אף אחד לא הבטיח לה גן של שושנים,היא בטח מבינה שכל דייר שם נכנס עם אופי אחר, חינוך אחר, השכלה שונה וכו',, היא בטח גם מבינה שזה יוצר מתחים,בלאגנים מריבות וגם יוצר הוואי מיוחד,חברויות,חוויות,צחוקים וכו'. אבל לראות אותה כל הזמן מתלוננת,מתמסכנת,פנים תשעה באב, כלום לא טוב לה, כלום לא מצא חן בעינייה, אף אחד לא ראוי לה, לא יוצרת קשרים, מתבודדת, לא חברותית,לא צוחקת,לא יוזמת,אז תגידי מי אשם לה???? אני כבר לא יכולה לשמוע אותה אומרת,, אני אחרת,אני שונה במציאות, החיים שלי שונים,זו לא אני,, וכו',,, אז נו יאללה הזדמנות שנראה מי היא באמת. אני אומרת לך וגם חותמת לך שגם במציאות היא לא אשת העולם הגדול, היא לא בליינית צמרת,היא לא בחורה שעושה סיבוב בשלושה פאבים בלילה,, מי שיודעת לצחוק תצחק,ומי שמתמסכנת במציאות תתמסכן תמיד בכל מקום,מי שיש לה ובה שמחת חיים תמיד שמחת החיים תשאר איתה, היא פשוט בחורה עצובה, לא מעריכה את עצמה,את היכולות שלה, סגורה ומסוגרת, קשה להתקרב אליה,קשה להתחבר איתה,ולמצבי הרוח שלה. אין מה לעשות יש גם אנשים כאלה,, הכל בסדר.