קרן מאז הסוף שבוע מסתובבת בבית כמו טווס באופו

דיי3

New member
מלכה לב אדום. איזה חוסר רגישות והבנה לבני אדם

גם אם "אמת" תיפול לך על הראש, את כנראה לא תזהי אותה. תיכנסי רגע לנעליים שלה. דחוייה מכולן, מוקפת בקנאה, אנשים לא בלי יושרה פנימית. נראה איך את היית מתמודדת....

אלונה1288

New member
דיי 3, אולי באמת די?

תכף אני גם אזיל דמעה על אורטל. ממש מסכנה עשיתם אותה. אולי כדאי שתחזרי לפרק הראשון ותראי מה היא מעידה על עצמה בת.ז שלה... עוד לא פגשתי בחורה כזו, חודש וחצי מול עיניינו ואפילו בוילה אומרים ש"הם לא יודעים מי היא". אני יגיד לך מי היא. חתיכת פייק. לא מאמינה לה בשיט. המשחק אמת שקר שבו היא שקרה כ"כ טוב רק הוכיח את טענתי. היא פשוט עוף.מוזר ולא ברור...

דיי3,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

את מכירה אותי, היינו יחד בצבא, ישנו מיטה ליד מיטה,, ועלי את אומרת חוסר רגישות?אני שעזרתי לך,עודדתי אותך !!!! ועכשיו לעניין,,,, אף אחד לא הכריח אותה להכנס. לא נעלו אותה בכוח. אני מבטיחה לך שהיא ראתה פה ושם תוכניות ראלטי ומבינה שבכולם יש קשיים,,, אם ז האח הגדול, הישרדות,היכל התהילה וכו',,,, אף אחד לא הבטיח לה גן של שושנים,היא בטח מבינה שכל דייר שם נכנס עם אופי אחר, חינוך אחר, השכלה שונה וכו',, היא בטח גם מבינה שזה יוצר מתחים,בלאגנים מריבות וגם יוצר הוואי מיוחד,חברויות,חוויות,צחוקים וכו'. אבל לראות אותה כל הזמן מתלוננת,מתמסכנת,פנים תשעה באב, כלום לא טוב לה, כלום לא מצא חן בעינייה, אף אחד לא ראוי לה, לא יוצרת קשרים, מתבודדת, לא חברותית,לא צוחקת,לא יוזמת,אז תגידי מי אשם לה???? אני כבר לא יכולה לשמוע אותה אומרת,, אני אחרת,אני שונה במציאות, החיים שלי שונים,זו לא אני,, וכו',,, אז נו יאללה הזדמנות שנראה מי היא באמת. אני אומרת לך וגם חותמת לך שגם במציאות היא לא אשת העולם הגדול, היא לא בליינית צמרת,היא לא בחורה שעושה סיבוב בשלושה פאבים בלילה,, מי שיודעת לצחוק תצחק,ומי שמתמסכנת במציאות תתמסכן תמיד בכל מקום,מי שיש לה ובה שמחת חיים תמיד שמחת החיים תשאר איתה, היא פשוט בחורה עצובה, לא מעריכה את עצמה,את היכולות שלה, סגורה ומסוגרת, קשה להתקרב אליה,קשה להתחבר איתה,ולמצבי הרוח שלה. אין מה לעשות יש גם אנשים כאלה,, הכל בסדר.

דיי3

New member
לא חשבתי שהיא בליינית ולא אשת העולם.

היא בעצמה אומרת שלא היתה בחול, לא גרה עם חברות , לא עשתה עדיין כלום מהדברים שבחורות עושות בימנו. אני מתחברת לפגיעות שלה, לאותנטיות שלה. לצערי, יש לה קצת בעיה התנהגותית, היא מידי פעם צוחקת לא במקום, מנס להתבדח ולא יוצא לה טוב. לא היתה לה תמיכה מאף אחד שם. לכל שאר הבנות היו יחצנים מקרב הבנים כלפי איתן, לה אף אחד לא פרגן.

דיי3 כל אדם משדר מה שהוא בוחר לשדר

וכך מתיחסים אליו קחי לדוגמה את אתי,,,,,בחורה שעברה לא מזמן טרגדיה בבית, בעיות בריאות עם עצמה,, אבל משדרת שמחת חיים,צוחקת,מסתלבטת, עיזבי אם זה מתאים לך או לא,,, ואנשים מתקרבים אליה, צוחקים איתה,, מסתחבקים איתה.. ראי איילת אילו בעיות יש לה בבית ועם עצמה,,, והיא צוחקת,מתלוצצת מלאת שמחת חיים מאידך היא תמיד זוכרת את הבית לא שוכחת. זה הכל עניין של בחירה ותצוגה,,, דבר נוסף ממה שכתבת רק מוכיח יותר שיש לה בעיה,, בנות בגילה קורעות את העולם, את החיים,בנות בגילה עצמאיות מתגוררות מחוץ לבית אז כן יש בעיה התנהגותית התמסכנות ועל זה אני כותבת לך כבר שעה.

דיי3

New member
ברור שיש לה בעיות. זה עדיין לא פוסל אותה, יש

לה המון מעלות. עכשיו אכתוב משהו לא כל כך נחמד, אבל זה רק על פי מה שהבנות סיפרו על עצמן. אתי היתה בדיכאון תקופה ארוכה אחרי הפרדה מהאקס וביטול החתונה, היא מקבלת כדורים מהסוג של פרוזק למיניו. גם איילת מטופלת בכדורים. הכדורים האלה משפרים את מצב הרוח.

דידי 9

New member
רותי בואי נסכים שאין ולעולם כנראה-לא תהיה

ביננו הסכמה:) אני ואת זה הבנה של שני קצוות.זכותך, וזכותי. בואי לא נתווכח

24שעות1

New member
דיי -קרן מדוכאת בטירוף רק היא לא משליכה את

זה על כולם -ומנסה להרים את עצמה.

דיי3

New member
היא מרימה את עצמה בכך שהיא מורידה אחרות. זו ה

הבעיה שלי איתה.

24שעות1

New member
את מי בדיוק קרן הורידה

האם זו קרן שעושה שיחות אחת לאחת לכל מי שהיא חושבת שמתקרבת לאיתן - ומספרת להם כמה אהבה יש בינהם וכמה היא לא יכולה בלעדיו וכמה הוא שולח לה ללא סוף.אסמסים. דניאל עובדת לוחץ על כל מי שעלולה להתקרב לאיתן ועד לרגע זה לא הבנתי בדיוק את מי קרן הורידה

דיי3

New member
קרן לא מורידה ישירות. היא עושה זאת בערמומיות.

לדוגמה: כשאורטל התקרבה לאיתן, הלכה וסיפרה ליוני שאורטל רוצה את אורן, ואף שלחה את ליהי לספר שגם היא שמעה. לדוגמה: כשרצתה להוריד את ליז, פמפמה לאתי וליהי שליז בלתי נסבלת, כמה שיחות היא עשתה איתה וזה לא זה... כשרצתה להוריד את לירון: השתתפה בראש העליהום עליה. זוכרות את ההצגה שעשתה עם האוברול של לירון? כי אני זוכרת. כשלירון כבר בחוץ היא רוקדת לה על הדם. ו.עוד ידה נטוייה.

ela501

New member
קרן הכי איכותית שם תענוג לשמוע אותה

חבל שרוב הפורום פה מקובע בשנאה שלו ולא נותן צ'אנס

למעלה