קרן מאז הסוף שבוע מסתובבת בבית כמו טווס באופו

דידי 9

New member
תודה מתוקתי:) להזכיר לך שאת ואני כמעט זהות

בתפיסתינו? חחח אני אוהבת לקרוא אותך

מה שמעצבן אצל קרן, שבגלל שאיתן לא ממש מתייחס

אליה, היא משליכה את כל העצבים שלה על דני ואורטל. לא מבינה אותה, קיבלת דייט חלומי, שכבת איתו, מה את רוצה מדני? נתנו לך הזדמנות פז להתקרב אליו משמעותית. דני אשמה שיש ביניהם כימיה מעולה? קרן בבעיה רצינית, היא כל הזמן מאשימה את כל העולם ולא מבינה שהבעיה טמונה בה. פעם אחת לא שמעתי את דני מרכלת עליה, חוץ מדיונים על איתן, כשהיא מזכירה שקרן גם נמצאת איתו במערכת יחסים. אם מישהו שמע אשמח להתעדכן

בדיוק! היא מרוכזת רק בזה!

ומאשימה את כולם. כמו שאחרי המועמדות שלהן להדחה, היא ישבה לבכות והאשימה את כולם שגורמים לה להתנהג מגעיל.

דידי 9

New member
לא מאשימה אף אחת. שיניתי את דעתי הרבה

מתחילת התכנית, כמו על אתי ענבר איילת ענת-אבל קרן מדהימה, הייתה מדהימה, השתנתה עודש יותר לטובה- ובעיני היא המנצחת את התכנית כאדם! דניאל טרקאי=פרידה הכט משודרגת. זה מה שהיא, ואולי כשתגדל תהיה עוד יותר מזה לרעה כמובן

adiyon2

New member
מה את רואה שרובנו לא רואים? איזה כנות?

איזה איכות? אני לא מצליחה להבין. מצטערת.

דידי 9

New member
שוב צודקת דיי-ודבר נוסף-

דניאל מניפולטיבית אגואיסטית אינטרסנטית, ואת יודעת מה? אחרי ההתנהגות הדוחה של אורבך- אני מקווה שהוא לא יהיה עם קרן! לדעתי גם כשקרן תצא ותראה את כל התמונה- היא תעיף אותו בכל מקרה

שרית 68

New member
דניאל נירפורמנית לילה אחד לא היו ביחד

מתחילה להתעצבן איכססס בחורה דוחה וחושבת שזה בגלל הרגל לא מבינה שאיתן יום לפני עשה את קרן ומרגיש לא נעים

גן עדן 11

New member
התכוונת נימפומנית?../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רותי167

Well-known member
דידי,אמשיך את מה שכתבת,דניאל

מקסימה,חכמה,מלאה בשמחת חיים,מנומסת,לא רכלנית ואין לה עיניים צרות. ואת כל אלה אין לקרן.

../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה

מיום ליום אני יותר ויותר לא סובלת את קרן וחבר מרעותיה

יש הרבה פעמים שאני לא יכולה לשמוע את אורטל

"אני מתוסלת,זו לא מי שאני, החיים שלי אחרים,אני רוצה להנות ולא יכולה,קשה לי,אני כל הזמן בורחת החוצה, אני יותר מידי מוותרת,אני לא מסוגלת לחוות את החוויה,,,,,,, אני ממש לא כזאת" אז אורטל את יכולה לצאת, תפסיקי להתמסכן, תפסיקי לבכות לכולם עם אותם משפטים,את יכולה לחוות את החוויה בדיוק כמו כולם הכל תלוי בך,,ורק בך. אפשר לחשוב שלחייך עולה כסף,אפשר לחשוב שהכריחו אותך להשתתף,,,,,מי מונע ממך לחוות להרגיש? לדעתי את צריכה טיפול, יש לך בעיה, את לא יודעת לשתף, את לא יודעת להוציא, את לא מסוגלת לשמוח,את שותקת,הרבה מתבודדת, רצינית מידי,את עצורה, לא מפרגנת לעצמך לזרום...את מנהלת עם עצמך מלחמות,, בקיצור את כבדה !!!!! אפשר לחשוב אורטל שאת אשת חוג הסילון, כל יום במסעדת גורמה אחרת, לבושה במותגים מכיכר המדינה,,מתגוררת בקיסריה או סביון ולקחו אותך הכניסו אותך בכוח לוילה ונעלו. בחייך אורטל את בת 26 בחורה צעירה,אמורה להיות מלאת חיים,,,להיות פחות כבדה, לשמוח להיות יותר פעילה ולהפסיק להתמסכן,, ואם באמת את חוזרת ואומרת זו לא אני אז תתחילי להיות את, נראה באמת מי את הגיע הזמן.

למעלה