ראיון באב"ג

vadim88d

New member
ראיון באב"ג

שלום לכולם. בשעה טובה ומוצלחת אני עברתי את הראיון הראשון (מבחינת זמן..) הבעיה היא שהראיון היה די קצר לטעמי- כ30-40 דקות (המראיינים הגיעו קצת באיחור-נקבע לי לשעה 8-וזומנתי לחדרם רק בשעה 8 ורבע בערך. מה זה אומר על סיכויי זה שהראיון היה קצר? אני גם מרגיש שלא מיציתי את מה שאני מייצג-והם לא זכו להכיר אותי ממש לעומק..וכשנישאלתי לבסוף האם יש לי משהו לספר-אני שאין לי... האם קוצר הזמן של הראיון מצביע על משהו? אשמח לקבל תגובות מכם.

in god we trust

New member
משחק חדש

וואו אחי -רעיון מגניב חחחחחחח כמו ב"פיצוחים" האגדית.... קראו לה אולי פיין? לא?! שיט טוב לא נורא. לי היו שני מראיינים 5 אותיות מתחיל ב "א" ו "ל" יש למשהוא פיצוח???

kontsy

New member
האורך של הראיון לא קובע

פגשתי מישהי שלומדת שם שנה ראשונה ששני הראיונות שלה היו פחות מחצי שעה (!) ומישהו אחר שהראיון שלו היה יותר משעה. לפי מה שהם אמרו לי ולפי האנשים שיש כרגע בפקולטה (שהיו להם ראיונות בכל אורך אפשרי) זה לא משנה. אני גם חושבת שהזמן שחיכית לא קשור, אני חיכיתי 40 דקות והראיון שלי היה גם משהו כמו 40 דקות.

mazuzboy

New member
כן..

כל העניין עד כמה הם מיומנים להעביר את השאלות ישר ולעניין ולהוציא מקסימום מידע במינימום זמן

male al

New member
גם אני הייתי בראיון היום

אצלי הוא דווקא היה שעה שלמה שעברה די מהר אבל גם בשעה לא נראה לי שמכרתי את עצמי כמו שצריך לסיכום, נראה לי לא עברתי, אבל היה נחמד

kontsy

New member
לא נורא

אני הרגשתי הפוך - שמכרתי את עצמי יותר מידי, כאילו כשדיברתי על ההתנדבות שעשיתי במחלקת ילדים הם עשו מזה ממש כאילו זה לא חשוב, הציטוט המדויק שלו היה "עבודה של רופאים ואחיות זה לא לשחק עם הילדים כל היום" גם אני לא אופטימית אבל הכל יכול לקרות

male al

New member
אני לא התנדבתי בשום מקום

ובדיעבד, כמעט שום תשובה שנתתי לא הייתה קשורה לרפואה בשום דרך

kontsy

New member
על תדאג! ../images/Emo8.gif

הם ימצאו בראיון את מה שהם מחפשים, בהצלחה!!

mazuzboy

New member
אותה תחושה

של "לא מכרתי" את עצמי כמו שצריך, אבל לכי תדעי מה הם חיפשו ואם מה שרצית להגיד באמת היה מסייע לך. בגלל שכשאלו אותי יש משהו להוסיף? החלטתי לא להוסיף מחשש שאני רק אחמיר תמצב כי אחרי הכל ע"י השאלות שלהם הם היו אמורים לקבל ממני את המידע הרצוי להם. מה גם בעסה לחשוב ששני אנשים הולכים לקבוע את המשך דרכך ...

male al

New member
"לך תדע"

הכינוי הוא לא סתם גם אני לא הוספתי כלום, ובדרך להחזיר את הפתקים נזכרתי בכל מה שהתכוננתי עליו

Corpus Magnus

New member
הראיון (האומלל) שלי באב"ג...

בשעה טובה ומוצלחת (?!??) סיימתי את הראיון הראשון שלי באוניברסיטת בן גוריון, שלקח זמן מטאורי של שעה וארבעים דקות. המראיינים שלי, פרופ' שרייבר, ועמיתו פרופ' גופס נתנו קרב לא קל ואפשר להגיד שהם דיי טחנו אותי לעפר. אני לא יודע להגיד באיזו תחושה יצאתי ממנו (רעה?) אבל אני מקווה לטוב. מלכה היתה מקסימה מאד (!!!!) היה עיכוב של שעה וחצי בערך, והיא הוציאה לנו בורקסים, עוגות וקולה, ודאגה שכולנו נהייה רגועים ונינוחים. לגבי שאלות שעלייהן נשאלתי : 1. אתיקה בכל הנוגע לאקטוגנזה (הריון חוץ רחמי) ברמת הרעיון. 2. דילמת התרופות אווסטין וארביטוקס לגבי חולי סרטן המעי הגס שהפגינו מול הכנסת. 3. מהי אומללות, מהו אושר ? 4. ביקשו שאציין תכונה שלילית ותכונה חיובית, ושאלו אותי כיצד אלו באות לביטוי בכל מה שאני עושה. נתנו לי לדבר על עצמי בחופשיות ולספר את כל מה שעלה לראשי באותו הרגע. לצערי אני מאמין שהמראיינים לא זכו להכיר את הבן אדם שאני באמת.

גם לי היה את פרופ' גופס

דווקא הוא היה הנחמד מבין שני המראיינים, תמיד שאל שאלות לא בעייתיות מדי (לאיזה ארץ היית נוסע עכשיו?), אבל שעה ארבעים?! מגיע לך על זה צל"ש על העמידה האיתנה בסיוט הזה...

sandra cat

New member
../images/Emo24.gif יש לי משהו לומר לכם

שלום לכולכם, קודם כל אני לומדת שנה ראשונה בב"ש (אני הפסיכית שניסתה להכניס לכם קצת רוח למפרשים אתמול)
ואני חייבת קודם כל להגיד לכם, שבתור אחת שעברה יותר משלושה ראיונות בב"ש (הרבה נסיונות ועוד סיבות שאני לא אפרט כרגע) והכרות אישית עם שרייבר (שמרצה לנו בסמסטר א)- הזמן לא קובע!! באמת, יש תחומים שבהם האורך לא קובע וזה אחד מהם
כל אחד מכם שמרגיש שהוא "מכר את עצמו יותר מידי" כי הוא סיפר בגאווה על ההתנדבות שלו במחלקת ילדים- רוב הסיכויים שהם דווקא התרשמו לטובה, ואם הם נראו מזלזלים זה רק נראה ככה (מנסיון אישי- גם אני דיברתי על ההתנדבות שלי, צחקו עליי אבל בסוף אמרו לי בדיעבד שזה הרשים אותם מאוד) לאלה שחושבים שהם לא הרשימו מספיק כי הראיון היה קצר- זה ממש לא בהכרח נכון, חברה שלי מהכתה עשתה בשני הראיונות שלה פחות מצחצי שעה- והיא יושבת לידי היום ככה ש... פרופ' שרייבר נוהג לערוך ראיונות ארוכים להחריד 0אותי הוא ראיין בראשון שנה שעברה וזה לקח שעה ורבע) אבל בסופו של דבר הוא אחד מהמראיינים היותר מתחשבים והוא באמת מנסה להכנס לראש של המועמד ולהכיר אותו (נו טוב, הוא בכל זאת פסיכיאטר בעל שם
) בקיצור, מה שמאוד רציתי להגיד לכם , זה שאי אפשר לדעת משום דבר איך היה- זה באמת תלוי בעל איזה מראיינים נפלתם, כן כן, גם במצב הרוח שלהם באותו יום, ובכמה הייתם אתם עצמכם. מי מכם שבא טבעי, לא ניסה "לשחק אותה" ובאמת סיפר על עצמו בכנות- לרוב ההצלחה מובטחת. בנימה אופטימית זו, אני מאחלת לכולכם בהצלחה, אני מקווה לבוא לשגע אותכם גם בהמתנה לראיון השני, ובמיוחד מקווה לבלבל לכם את המוח בגיבושון עוד חודשיים... עד אז, אתם מוזמנים לפנות אליי במסרים אם יש לכם שאלות ו/או אתם רוצים עצה, באמת בכיף נתראה ברחבה
סנדרה ודרך אגב, כל הכבוד למי שקרא עד לפה! זה כבר מראה שאת/ה צעד אחד קדימה לקראת לימודי פתולוגיה

למעלה