ראיון באב"ג

Regina Phalange

New member
חלילה

אף אחד לא "צלב" אותך
פשוט ההתנסחות לא הייתה יותר מדי מוצלחת, זה הכל.

male al

New member
לא יודע למה התרעמתם עליו

ולגבי כל אלו שאומרים שאנשים שאומרים דברים כאלו לא מתאימים לרפואה אז תאמינו לי שיש הרבה רופאים שיש להם דעות קיצוניות הרבה יותר שלא מפריעות להם בכלל לבצע את תפקידם אם מישהו עוסק ברפואה זה לא סימן שפתאום הוא חייב לאהוב כל אדם עלי אדמות וללא קשר למה לא עושים כלום עם כל אלא שמבקשים כסף מילא לבקש, אבל זה לא מסתכם בזה, אחרי זה מראים לך איפה הכספומט ואחרי זה, זה מגיע לאיומים בסכין (וכן אני מדבר מנסיון) לדעתי יש לו זכות להתרעם עליהם, וכן יש מקומות שיש בהם יותר אנשים כאלה ויש מקומות שיש בהם פחות, לא צריך להתעלם מהמציאות. מפחיד לצאת מהבית בימינו, גם אם אתה רופא ידקרו אותך אם לא תתן להם כסף.

asiuta

New member
בכל מקרה

גם אם הדברים נאמרו בהומור זה היה הומור שממש לא כולנו הבנו, אולי הייתה דרך קצת אחרת להגיד את אותם דברים, לא? ואולי אנחנו אנשים נטולי הומור, מה לעשות... לא כולם מושלמים.... ובקשר לזה שאנחנו שותקים, אולי עצם זה שהסברת את עצמך סיפק אותנו?

harbor

New member
אל תדאגג יהיה בסדר בעזרת זה שלמעלה

אפשר לדעת מה ענית על שאלות 3 ו 4?

Corpus Magnus

New member
אני לא זוכר בפרוטרוט.

זה היה בעיקר עניין של שיחה זורמת, לגבי התכונה השלילית ציינתי שאני פרפקציוניסט... כמו פחות או יותר כל אחד מחברי הפורום הזה.

Corpus Magnus

New member
שלילי, שלילי...

פרפקציוניזם לעיתים מבטא דבקות במטרה ועקשות, חוסר גמישות. אבל ... "אני עובד על זה"

kontsy

New member
תמיד שנאתי את השאלה הזאת

על עיקרון אני לא אומרת פרפקציוניזם

Corpus Magnus

New member
תן חיסרון אחד רלוונטי ....

שרייבר : "תוכל לנקוב בחיסרון אחד, שיכול להעיב על תפקודך כרופא לעתיד ?" אני : "המממ... כל פעם שאני רואה חתול אני מקבל דחף אדיר לזרוק אותו מהגג ! אבל אל תדאג ! אתה יכול להעביר אותי ! אני במילא לא מתכוון להיות וטרינר. אמרתי כבר שאין לי סבלנות לאנשים טפשים ?" שרייבר : " Welcome to the Faculty !"

harbor

New member
חחח

היית אומר לו שהחיסרון שלך זה שאתה לא אדיש למלגזנים (בפקולטה לרפואה יש הרבה מלגזנים).. ותגיד לו שאתה עובד על זה

kontsy

New member
../images/Emo46.gif הנה חסרון לדוגמא...

"אני חושב שזה בעייתי שאני אהיה רופא כי אני חושב שאנשים בגדול הם מסריחים, פריקים של הטבע, מכוערים ועניים. בגדול אני מאוד מקווה להיות רופא במקום שאינו מדגרת עארסים, חם, פרימיטיבי, מחורבן, שעושה מצב רוח איום ונורא, מקום שלא נתפלים אליי אנשים מסריחים ומתועבים שמבקשים כסף." אולי לא הייתי צריכה לפרסם את התגובה הזאת, אבל באמת הכעסת אותי. אני מ-א-ו-ד רוצה ללמוד בב"ש והתגובה שלך מלמלה פשוט עצבנה אותי יותר מידי! מתי באמת הפעם האחרונה שהיית באיזור התחנה המרכזית בת"א, כי אני עוברת שם כל יום בדרך לעבודה וזה לא מקום יותר יפה ממה שאתה מתאר את ב"ש! שלא לדבר על כך שאתה לא מתאר נאמנה את ב"ש!

Regina Phalange

New member
פרפקציוניזם??

זאת התשובה הכי שחוקה ובנאלית שאדם יכול לתת להם... על עיקרון או לא עיקרון, טוב שאת לא אומרת את זה...

leviatam

New member
ראיון קצר - סימן רע

לראיון ראשון בעיקר למועמדים צעירים בגילם זה לא סימן טוב מידיי. בתור אחד שהתעסק עם מיון אנשים בין היתר ועם פסיכולוגים - אורך הראיון מעיד בין היתר על העניין במועמד. אני מקווה בשבילך שהם קלטו אאותך מהר והרשמת אותם מהר.

זה לא תמיד סימן רע

כמו שכתבו כאן כמה פעמים, תמיד יש את אלה שהיה להם ראיון קצר (מאוד) והתקבלו.

leviatam

New member
ייתכן

ראיון קצר מוצלח = בן אדם שהצליח להעביר את עצמו ומהר

kontsy

New member
שוב פעם, לא נכון

אני מכירה אנשים שנמצאים עכשיו בפקולטה והראיון שלהם היה קצר מחצי שעה! כנראה שהמראיינים לא ממש עובדים לפי הכללים שאתה מכיר...

למעלה