ראיון באב"ג

שלום סנדרה ../images/Emo13.gif

וברוכה הבאה
לא ראיתי אותך בסביבה כבר הרבה זמן... אז מה שלומך

sandra cat

New member
היי מותק ../images/Emo140.gif

נכון, באמת לא הייתי פה הרבה זמן אבל את יודעת איך זה... החיים בשנה א באב"ג עסוקים מאוד מלא בחנים, דו"חות מעבדה, עבודות הגשה וענייני וועד שצריך לסדר עוד שבועיים מתחילים המבחנים ואז בכלל, אני נעלמת מעל פני האדמה לחודשיים
אבל הכל שווה את זה בסוף
נורא נחמד כל הקטע של לעודד חבר'ה שבאים להתראיין אני משתדלת לבוא לפחות פעם ביום, וזה ממש מצחיק שאני פתאום סוג של סמכות לענייני ראיון, כשבדיוק לפני שנה (בשישי לשישי ליתר דיוק) ישבתי באותו המקום בהיסטריה מוחלטת
אבל אני ממש זוכרת לטובה את אלה משנה א שבאו לעודד אותי כשהייתי שם, אז זה אומר שזה כן משפיע, אפילו אם לא מצליחים להרגיע את כולם מה איתך? איך הולך אצלך? כבר התחילו המבחנים? ושתדעי שלמרות שאני לא כותבת פה הרבה, אני משתדלת לעקוב אחרי הפורום ואני בעדך תמיד
בכל מקרה אני באמת חייבת לחזור ללמוד פיזיקה, לבוחן אין רגליים
שיהיה סופ"ש נהדר ונטול לימודים, עד כמה שאפשר

אני בסדר, משתדלת לחרוש כמה שיותר

ברגעים אלה עם הקלסר של כימיה אורגנית על הברכיים, קוראת קצת על חומצות קרבוקסיליות. המבחן הראשון שלי הוא ביום רביעי הקרוב, נקווה שילך טוב. סופ"ש נהדר גם לך, אצלי הוא ממש לא יהיה נטול לימודים, אבל יהיה טוב

sandra cat

New member
hellooooooo ../images/Emo99.gif

אך, אין כמו כימיה אורגנית
הכי אני אוהבת חומצה פורמית עם הקפה שלי
שיהיה בהצלחה!! תחזיקי מעמד, בסוף זה יגמר והיי דורין מותק, איך הולכת ההמתנה לתשובות? עוד לא הצלחתי לברר שום דבר, אבל כמו שאומרים: i'm on it
שיהיה לשתיכן שבת שלום ומבורך!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חומצה פורמית זה נחמד, אבל אין כמו כמה בנזנים כדי לפתוח את היום
בכל מקרה, תודה על העידוד, והמון בהצלחה עם פיסיקה. אם עברת את כימיה אורגנית, תעברי גם את זה

harbor

New member
חומצה קרבוסילית זה COOH לא?

מפלמרים את זה בדחיסה ויוצא OH :|

Corpus Magnus

New member
עדיף על חומצה מלגזנית.

זוהי חומצת טמטום, היא מיוצרת במח של מלגזנים ולאחר מבחן מוצלח (771+) היא פוגעת במרכז במח השולט על שרירי הפנים, מה שגורם לצניחה מאסיבית של שרירים אלו ולכיעור איום ונורא. ידוע גם כתיסמונת כושי(נג) בגלל שהדבר הראשון שחושבים כשרואים אותך, זה שכושי ענק גמר איתך לפני כמה דקות. (ראו תמונה)

shanik2

New member
נראה לי שפספסתי את הבדיחה

גם שאר ההתנסחויות בנוגע לבאר שבע לא מוצלחות במיוחד בלשון המעטה

kontsy

New member
תודה על העידוד ../images/Emo9.gif

באמת שהרגשתי לא משהו אחרי... אני רק יכולה לקוות כי אני מאוד מאוד רוצה ללמוד שם

maya 72

New member
מבקשת ממך תשובה בבקשה

לגבי פרופ שרייבר מהו השם השלם שלו? האם הוא "וילפש "? כי אני לא זוכרת את שמות המראיינים שראיינו אותי היו פרופ בשם וילפש אולי כזה וגם אישה אבל אני זוכרת שהוא פסיכיאטר. את יודעת איך אוכל לדעת את שמותיהם של המראיינים שראינו אותי? בבקשה תקראי את שתי ההודעות שלי מאת maya72 שכתבתי היום 17.6.2006 בתחילת הפואום ואני מבקשת ממך תשובות. תודה תודה לך...

morancho1

New member
וואו יצאת גיבור:)

שעה ארבעים..גאד..זה כבר שם את מו"ר ומרק"ם בכיס הקטן..

dorin276

New member
בכל אופן זה לא נשמע ראיון אומלל!

אני מקווה שהרשמת אותם היטב. לדעתי כולנו יוצאים מהראיונות האלה בתחושה שהמראיינים לא באמת מכירים אותנו, ולא הראינו את מי שאנחנו באמת. בכל אופן ראיון כ"כ ארוך, גם אם אינו מעיד דבר על סיכויי הקבלה, מעיד שסקרנת את המראיינים ויצרת רושם של אדם מעניין שיש הרבה על מה לדבר איתו... הרבה בהצלחה. דורין

litallit

New member
גם לי היה את שרייבר

אבל הוא כנראה החליף שותף....אצלי היו פרופ' שרייבר וד"ר צנגן שרייבר די השתלט על הראיון....

יוסי n

New member
שרייבר הוא יו"ר ועדות הקבלה...

ופסיכיאטר קליני. אין זה אך טבעי שהוא ישתלט על הראיון. אגב, אני מאד מקווה שעברת, ואם כן - דעי שלעבור ראיון אצל שרייבר נחשב לכבוד גדול (מפי סטודנטים שנה א' ברפואה בב"ש). בהצלחה.

Corpus Magnus

New member
שיט. פסיכיאטר קליני ?!

הוא בטח קרא אותי כמו ספר פתוח. וכל כך הקפדתי לא להיות מכונס בשפת הגוף שלי.

moran f

New member
LOL כולה פסיכיאטר, לא קורא מחשבות

אני מתחילה לחשוב שהתפישה של פסיכולוגים ופסיכיאטרים כאן טיפה מנופחת.

למעלה