ראיתי אתמול - בזיון ואפילו רמאות

GOOPY11

New member
וזה לא משנה דבר ממה שאמרתי

יש הרבה דברים שהם לא פתרו תתייחס לזה ,חלקם ממש גדולים ודרך אגב אני לא זוכר איך אבא של לוק הגיע לאי

נראה לי שאחת הבעיות...

נובעת מאורך הסידרה, מריבוי הפרטים ומריבוי הקשרים ביניהם, ואולי גם מהעובדה שהיוצרים נתנו תשובות זריזות על-מנת להפסיק עם השאלות הלא-חשובות ולעבור הלאה לעניין העיקרי. ועוד אולי אחד - אולי גם מכך שהיוצרים לא טרחו (ובצדק) להאכיל אותנו בכפית וכמה מהתשובות דרשו קצת תשומת לב, קצת ידע וקצת מחשבה. התוצאה היא שהרבה קושיות שהיתה להן תשובה ברורה במהלך הסידרה נשאלות כאן שוב. יכולה להיות התלבטות האם צריך בכלל לפרש כאן ובפורומים דומים במילים ברורות את התשובות וההסברים או להגיד - פיספסתם, זב"שכם. (הדעה שלי ברורה: צריך לתת הסברים, חבל להשאיר אנשים עם טעם רע).

murphy

New member
או שצריך לעשות מרתון

של כל העונות ברצף (עד כמה שזה אפשרי) זה מה שאני עשיתי לקראת הפרק האחרון והמון דברים ששכחתי או לא ידעתי התגלו בצפיה חוזרת. הבעיה העיקרית של הסידרה, לדעתי, היא דווקא ב 8 חודשים שהיא לא שודרה בין עונה לעונה

יפעת777

New member
לדעתי היוצרים עצמם כבר שכחו מה היה בסדרה

מרוב פרטים והסתבכויות

JohnLocke

New member
האחרים בעולם החיצון חטפו את קופר

בעזרת גרימה בכוונה של תאונת דרכים, ובמסווה של פראמדיקים הרדימו אותו והביאו אותו לאי . אח"כ בן הראה לאחרים שלוק לא מתאים להיות מנהיגם, מכיוון שהוא לא יכל להרוג את אביו. זו הייתה תחבולה של בן, כדי להשפיל את לוק ולגרום לו להיראות חלש.

murphy

New member
כמו שהוא עצמו (בן) הרג את אבא שלו

כשהם הרגו את דאהרמה - יפה

JohnLocke

New member
אכן, ושימו לב מה בן אמר ללוק בפרק הזה

BEN: Let go of him, John. LOCKE: Why are you doing this to me? BEN: You're doing this to yourself. As long as he's still breathing, you'll still be that same sad pathetic little man that was kicked off his walkabout tour because you couldn't walk.

הם אמרו את זה מזמן

והיה מספיק זמן להבחין בכך גם בלי הדיבורים שלהם. התעלומות והמיסתורין היו רק כלי שמטרתו להעמיד את הדמויות במצבים קיצוניים ולהוציא מהן את המירב. מי שציפה למשהו אחר - לסידרת מד"ב, לאוניברסיטה משודרת, לתולדות כל הגיבורים ואבותיהם ואבות אבותיהם, לתיקשור ורוחות רפאים - לא קלע לכוונת יוצרי הסידרה, וזאת למרות שהם טרחו היטב להבהיר את כוונתם, במעשים ולא רק במילים. אני לא אומר שלא היו בעיות. היו פרקים לא מוצלחים לפעמים, דמויות מיותרות לפעמים, קצב בעייתי לפעמים, נושאים לא גמורים לפעמים (לרוב בגלל בעיות פרקטיות של שחקנים והפקה). אמרתי כבר כמה פעמים שאני לא אוהב למשל את רוב מה שהתרחש באי בחלק הראשון של עונה 6. אבל הטענות שלי הן במסגרת ה-Subject Matter של הסידרה.

השורד

New member
גם בעולם הדעות מנוגדות

או שאהבו מאד, או שהתאכזבו מאד. קשה להגיד מי הרוב.

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif ומסכימה גם עם עמירם.

השאלות היו בשביל אווירת המסתורין, תבלין חשוב. לא העיקר.

GOOPY11

New member
עזבו הויכוח הזה לא הולך לשום מקום

מי שאהב את הסוף אני לא יכול לשכנע אותו ומי שהתאכזב אי אפשר לגרום לו לאהוב

למעלה