רבין רבאק. מומלצ"ש-

Z A M i

New member
רבין רבאק. מומלצ"ש-

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Tom 7

New member
אולמרט הביתה... ../images/Emo122.gif

- שיר השבוע (של היהודים): אם כבר,המאה העשרים. - שיר השבוע (כללי):muse- hysterya, feeling good - אלבום השבוע:פחד מוות - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"את השמיים השחורים ואת לילות הפחד את לא שוכחת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אולמרט אמרת שאתה עובד בשביל המדינה אז אתה מפוטר!" - דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: פירה ונקניקיות. - משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: החום הכבד. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: באסה ללמוד! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פחות זמן ללמודים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שביתה של ההסתדרות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני רואה דם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני

little WhiSper

New member
אש על הפנים.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):קח אותי. - שיר השבוע (כללי): סינרגיה- סינטטי סינרגיה- ספרי סינרגיה- ליבי נשבר סינרגיה- זה לא ביחד סינרגיה- את לא כאן סינרגיה- לחבק אותך סינרגיה- עד אלייך סינרגיה-יחד נתגבר. Foo fighters- in your honor Foo fighters- best of you. - אלבום השבוע:Foo fighters- in your honor. - האדם שעשה לכם את השבוע:מיכאל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): וגם אני בוכה בשקט, מוכרח להילחם. ואז בסוף היום נשאר שםרק אני לבד עם הדמעות, אין מי שינחם. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הם חושבים שהם נורמאלים, כי הם כולם עושים את אותו דבר." ויש עוד הרבה מאיפה שזה בא. - דבר שהשגתם השבוע: היכרות. - מאכל השבוע:שניצל ואבטיח בחדר אוכל!! - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של סינרגיה, אורבן מוטורמיוזיק. - משהו שהרס את השבוע:האחריי הופעה של סינרגיה, האחריי של אורבן, הכישלון במתכונת, ועצבים כרגיל. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשחקו באש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ימים קצרים, שיגיעו התוצאות, ושיתקשרו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא ייגמר, שאני אקבל תוצאות טובות, ואתקבל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לאנפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):מהאורבן.

"אני יכולתי בלילות לשכב עם ערמת שקרים

ולהתעלות..." השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):כל הסיפור - שיר השבוע (כללי):חוזר בחזרה-מירי,החדש של נלי פורטדו ועוד המון... - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:היו המון,אבל ללא ספק הטורקי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כשחום גופך בי אוחז בי ומתרגש.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):וואוו יש לך ריח מדהים - דבר שהשגתם השבוע:בדיוק את מה שרציתי,רק מקווה שזה לא יידפק - מאכל השבוע:הארוחת צהריים היום - משהו שעשה לכם את השבוע:הטורקי - משהו שהרס את השבוע:בגלל מי שעשה את השבוע ומה שעשה,סומדבר שבעולם לא יכל להרוס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:צריך לקחת את עצמכם בידיים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שני אצלו,מחר מתא"ן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אתחיל ללמוד לפאקינג מתכונות,שמחר יהיה טוב ושיהיה נחמד בשני -שיר שפתחתם איתו את השבוע:חוזר בחזרה-מירי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את הטורקי-ויותר מפעם אחת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
תני לי יד

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה, לעוף - שיר השבוע (כללי): אצלך בעולם \ בביצוע אביתר ומאיר בנאי - אלבום השבוע: היהודים - האדם שעשה לכם את השבוע: א=ף א=ח=ד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תני לי מקום, אצלך בעולם" "אנ'לא מאמין, כמה שקל ליפול" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא היה... או ששכחתי... - דבר שהשגתם השבוע: רוע לב ממנה, את העצבים של החיים, את הכל ישר לפרצוף.... - מאכל השבוע: מסטיק - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: הכל, הקטע המטופש ההוא... היא... אני... הכל! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לותר ולברוח זה קל... ולשם שינוי הפעם זה הדבר הנכון... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתעבור הבגרות הזאת כבר.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר... לשם שינוי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבות ובנים \ אביתר בנאי. נפלת חזק \ איפה הילד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, נופר, פילרס, עדידוש.... והכי הכי... אסנת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mooshki

New member
../images/Emo15.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):
ordinary world - duran duran - אלבום השבוע:
גאולה - חמי רודנר. - האדם שעשה לכם את השבוע:
מממ נובאדי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
And I won't cry for yesterday there's an ordinary world somehow I have to find And as I try to make my way to the ordinary world I will learn to survive - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
כל הערב נקרעתי, וכלום. איף. - דבר שהשגתם השבוע:
שתי בגרויות ומתכונת. חביב, הייתי אומרת. - מאכל השבוע:
ממ וודקה? - משהו שעשה לכם את השבוע:
מסיבת סיום!!!!!!!!!!!:) היה כיף! - משהו שהרס את השבוע:
היום שאחרי מסיבת הסיום
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
מממ נסו לשמור על כמות פליטות הפה שלכם בטווח שבין 0 ל1 ליום אחד
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
אממממ שבוע די משעמם תכלס... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שתרד ממני הכבדות הזאת של הסוף. בעעע -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
משהו של ג'ימי הנדריקס איי גאס..חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אי מיס מיי אורצ'וק. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
כל מילה מיותרת.

yuvizz

New member
למה אני ערה?:(.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עוד ארון אחד.. - שיר השבוע (כללי):traffic in the sky- jack johnson - אלבום השבוע:eek:n and on-jack johnson - האדם שעשה לכם את השבוע:אסף, רק לראות. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כל מה שהיה בקידרון היה פשוט קורע ["אהההווובבההה"] בערב קומפוזיציה אבא לתלמידים שלו: אבא: אם תהיו לחוצים הקהל ירגיש את זה, אם תהיו שמחים הקהל ירגיש את זה.. אסף: אם ירד עלינו גשם חומצי גם הקהל ירגיש את זה
. -לעדי יש בלט היום- [זה בהחלט מספיק]. - דבר שהשגתם השבוע:נסיעה לקידרון. - מאכל השבוע:שניצל טירס מגעיל ברמות-על ושוקו. - משהו שעשה לכם את השבוע:הערב קומפוזיציה, הנסיעה לקידרון, לנקות את הזולה. - משהו שהרס את השבוע:הפרידה הגדולה הזו, להשאר באותו המקום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תנקו כל-כך הרבה אבק- לא תוכלו לנשום יומיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כרגע, אין משהו מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:רק שיעבור.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא פתחתי אותו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא משתוקקת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חמדונה

New member
עצבנית כמו שלא הייתי כבר שנים.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): פעמון מלחמה - שיר השבוע (כללי): breath - אלבום השבוע: דארק סייד - האדם שעשה לכם את השבוע: סיגל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): המממ... לא מצליחה לחשוב על משהו... תעזרו לי? אני צריכה משפט שמתאר עצבים, תסכול, ואנאערף. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "כל עוד המוסר לא יהיה באינסטינקטים שלנו אנחנו לא נוכל לתפקד כחברה מוסרית" (גנדי). - דבר שהשגתם השבוע: סיימתי עם פסיכולוגיה (ברוך השם), הוצאתי מאה במתכונת מתמ', ועליתי לאליפות הארץ (אז מה אם הפסדתי בה!) - מאכל השבוע: טורטייה! - משהו שעשה לכם את השבוע: התחרויות. - משהו שהרס את השבוע: פוליטיקה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תפגינו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת גיוס! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: *צונזר* -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי, אבל מניחה שזה יהיה משהו של REM כי אני כל היום חורשת עליהם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נה, אין אףחד

חמדונה

New member
חחח, זה קצת מביך, אבל

נאומים קצרים (נותנים לך נושא ואת צריכה לנאום עליו חמש ד').

זה ממש לא מביך.

פשוט, בתוכן ההודעה כתבתי "בהצלחה" ואחר כך שקראתי את הסוגריים גיליתי שהיא לא עברה... בגלל זה ההערה.

eliavtu

New member
והיא גדולה, הרבה יותר מהחיים..

- שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו <במשפט שבוע אני אסביר למה :p > - שיר השבוע (כללי): ערן צור- ערב ב' כסלו, אייל גולן + ארקדי דוכין - תחזרי <לא לשאול
> - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה של הכנסייה חזר לככב, אה ו.. חלולים של אביב - האדם שעשה לכם את השבוע: הארבעה שהיו איתי בל"ג :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חשבתי אתמול על הלילה ההוא, על היום בו שמחנו יום שלם.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עכשיו אני אסביר למה בסוף תבכו <תודו שחיכיתם לזה בקוצר רוח> אממ.. באחד האימונים השבוע, אחרי איזה שעה שאנחנו רצים עם משקל על הגב, ממש התעייפנו, והיה לי MP3 באוזניים, אז כזה כולם בקושי זזים ופתאום אני שומע ת'צרחה של תום: "אני מנסה לנשום!!!!!" וזה התאים חח.. זה היה בתפקיד המשעשע, בתפקיד המרגש היו 2, אבל אנ'לא אציין.. ובתפקיד המצחיק: "אממ.. יש דאורדורנט במדורה, זה לא מסוכן? אא.. נראה לי.. בבבבבבבבבבווווווווווםםםםםםםםםם!!!!!!!" - דבר שהשגתם השבוע: נע, שומדבר מיוחד.. - מאכל השבוע: ספגטי, כרגיל כמעט.. - משהו שעשה לכם את השבוע: קריית שמונה עלתה, ול"ג היה נחמד לאללה.. - משהו שהרס את השבוע: נו, געגועים וזה.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעשו מה שאתם אוהבים, לא משנה מה זה ועד כמה אתם טובים בזה, זה כ"כ מוציא את כל רעל בזמן הזה.. וזה חשוב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש לי בגרות מעבדה בפיסיקה\: איכ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי שבית"ר תיקח סופסוף אליפות :| <יותר בכיוון של שבוע הבא, לחגוג על חשבון הפועל ת"א
> -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נראה לי "ואולי עכשיו" <משינה> -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מזה משנה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה