רבין רבאק. מומלצ"ש-

Hosh17

New member
There is a heart that bleeds

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): איזה אחד בתמנית וחלומות גדולים של אביב גפן - אלבום השבוע: אביב גפן חלולים - האדם שעשה לכם את השבוע: היועצת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט מהשיר בלאק של פרל ג'אם,אין לי כוח לכתוב.. איי נואו יו ויל בי א סטאר אין סומבאדי בלה בלה בלה.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) זה לא ציטוט זה יותר צלילים מהפה.. המנהלת רואה גור חתולים בבית ספר בתוך קרטון: וייייייייייייייייייייייייי - דבר שהשגתם השבוע: 0 במתכונת במתמטיקה - מאכל השבוע: קפה שחור+שוקולד - משהו שעשה לכם את השבוע: חיבוק של היועצת.. - משהו שהרס את השבוע: אמא שלי כרגיל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החטופים הביתהההההההההההההההה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ עוד מעט בית קפה עם חברה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: LOVE -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רבקה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yotem 16

New member
אני תמיד אוהב, זה וודאי יכאב../images/Emo83.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה מהאקוסטית - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: Anywhere But Home- Evanescence - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ באמת שלא עולה לי אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Spend all your time waiting for that second chance - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אממ לא יודע - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: גלידה - משהו שעשה לכם את השבוע: היום אחה"צ נראה לי - משהו שהרס את השבוע: מוצ"ש - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ צו ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שימשיך הכיף הזה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Full Forever- Goo Goo Dolls -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לוטם, דניאל.

moshe butt

New member
נמממ... לא הייתי כאן הרבה זמן...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מממ... קח אותי - שיר השבוע (כללי): חמצן!!!! - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: מממ... חן, אלה וצחר... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יום אחד עוד אלמד לאחות קרעים..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אוףףף"...
- דבר שהשגתם השבוע: שנאה עצמית - מאכל השבוע: כנפי עוף - משהו שעשה לכם את השבוע: שום דבר מיוחד... מממ... אני לא לומד כבר - משהו שהרס את השבוע: אופורטוניזם - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם יש לכם עקרונות- תעמדו בהם! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ... סוף שבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חמצן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ממליצה באיחור...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -עידן האלוהים שיר השבוע (כללי): - הרגע- שילה פרבר אלבום השבוע: - מתוק שחור- שילה פרבר האדם שעשה לכם את השבוע: - כל מי שהיה בכנרת משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - "עבר זמן אבל היא לא טיפשה" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - ענברנטל: ואיי איך הוא השכיב אותו לישון"
*************************************************************************************************************8 אני: נו ענבר מה זה האודישנים לכוכב נולד? ענבר: מה אודישנים אני אפילו לא בשלב השני
דבר שהשגתם השבוע: -מזל מאכל השבוע: - סיני שאבא הזמין משהו שעשה לכם את השבוע: - ברית כנרת (בני
) משהו שהרס את השבוע: - דברים שלא תוכננו כראוי מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שצריך לעשות חוויה מתקנת ושאני חולה על טל
ומזל טוב לבנה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - סופ"ש משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - למצוא עבודה שיר שפתחתם איתו את השבוע: - אין האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ספיר זמי עמרי וענבר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): בהמשך תקבלו תמונות של הקטן הוא נראה מכוער כי אלו תמונות שהוא רק יצא לעולם הוא יהיה יותר חתיך אני מבטיחה.

ב י ז י

New member
Don't you see?!

- שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): דנה ברגר- מחכה לו - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תכתבי שמצאת אותי" - דבר שהשגתם השבוע: הגשמתי חלום, אחד מן הרבים. - מאכל השבוע: קפה לטה אצל נוף, טעעעעים!
- משהו שעשה לכם את השבוע: כל הימים אצל נוף, היה כזה כיף :) - משהו שהרס את השבוע: יום שישי. ומה שהיה היום, פשוט חרא יום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תיפתחו לאנשים שאתם לא סומכים עליהם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנגיע לעמק השווה? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Yellocard-Empty Apartment. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חופית סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הציור של נוי, כ"כ. אבל אין לי כוח לסרוק כדי להעלות.

למעלה