רבין רבאק. מומלצ"ש-

Z A M i

New member
ועוד נטייה לשכוח../images/Emo79.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):מוגלי ובאנה-ספר הג'ונגל,ברי ואינפקטד-יומולדת. - אלבום השבוע:הדיסק שאני מכינה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שלח לי שקט בקופסא,מארץ רחוקה","אני משתגע", - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):*מישהו חותך את האצבע בסמינר* :"אנשים!!אני צריך פה חובש, על גבול המנתח!!!". *אנחנו עושים את המסכת על הנח"ל-שיר+ריקוד מוזרים,ועמידת נר בסוף* *שתיקה,כולם בשוק* פתאום"ג-ר-ע-י-ן ר-עיםםםםםם.. גרעין רעים, גרעין רעיםםםםםם"(חחח לא יודעת אם מישהו הבין). חנע:"אבא שלי בסוף יגיע רק עוד שעה..
" אני:"מה? ווי..אני לא מאמינה..איזה באסה".חנע:"סתם, עוד 20 דק', אבל תודי שזה מנחם!"
- דבר שהשגתם השבוע: לראות את הבופור?.. - מאכל השבוע:לחם ושוקולד השחר. - משהו שעשה לכם את השבוע:אני אחזור אליכם.. - משהו שהרס את השבוע:ש"תפסו" אותי מעתיקה במתכונת בתקשורת, ועכשיו יש לי 0.. השביזות של כולנו ביום הראשון של הסמינר,ושלא עשינו ל"ג בעומר אחרון כמושצריך. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תסמכו רק על עצמכם,כפרות
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:דייט עם הגרושה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אמצא את עצמי בב"ש.:|||||||||||. שאני אצא מהמרמור. ושאני אעבור עם 100 את הבגרות בתקשורת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אקדחים שלופים-אגפן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: איזה אחת..אבל היא לא חשובה משהו...:|

Z A M i

New member
יויויו, איך שכחתי:

במשפטי השבוע
: עשינו סיור בחיפה, והתקרבנו לשכונת ואדי ניסנס(מהספר"חצוצרה בוואדי"), מיכאל:"יו..אמאלה,רועדות לי הרגליים..
נראה לי שאני הולך להתייבש" שניר:"אתה בטח מתרגש שאנחנו מתקרבים לואדי ניסנס..." מיכאל:"כן..וואי..אוווו..לראות את הודא!!!
" -- אני(הצחקתי את עצמי):"האלה שלא קראו את הסיפור עד הסוך:'וואי! אולי נראה את אלכס!!!'" ------- ובמשהו שהרס את השבוע-הכרתי מישהו שדומה לבלאס/יהודה לוי (מיכאל, מלמעלה), ולבסוף הבנתי שרוב הסיכויים שהוא הומו..

תקשיבי, הוא לא הומו.

והוא חמוד... ממש! וגם קצת מצחיק... קיצור - לכי על זה. הוא ממש מותק! והוא משבט נופר

moshe butt

New member
לא! מה את מדברת שטויות? אני אומר לך הוא הומו!

מה המספר שלו? חחח... סתם

הממ.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל. - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי - תתחנני אליי - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: נדב, שניר,חנע, וזמי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I lost a friend - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל משפט ששניר הוציאה מהפה. ו- "גרעין אל מלא רחמים" "גרעין עמידת נר" "גרעין דנגור בן אדם חרא"
. לא משנה, אתם לא תבינו את זה.. |סגדש| - דבר שהשגתם השבוע: סיימתי עם פסיכולוגיה לכל חיי!!
- מאכל השבוע: בקושי נגעתי באוכל. - משהו שעשה לכם את השבוע: הבגרות בפסיכולוגיה שהלכה אחלה - משהו שהרס את השבוע: מתכונת בתנ"ך, אני, מחשבות, מסקנות, חוסר איכפתיות של אנשים בעיקר... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תגשו למתכונת בתנ"ך בלי ללמוד.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד, יוםהולדת למעיין ובנה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המבחן בסוציולוגיה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: באמת שלא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זה לא באמת משנה, כי זה לא יקרה בגלל חוסר רצון של הצד השני. ליליה.. :| סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אה כן,

למשהו שהרס את השבוע- היום ה-1 של הסמינר, ולמשהו שעשה את השבוע- הלילה בסמינר, עם הנחירות
, וכמובן של"ג בעומר

Z A M i

New member
האמת שלא! זה היה ילד חרא, לא?../images/Emo3.gif

חשבתי שספיר טעתה..

Z A M i

New member
חחח ימכוערת../images/Emo3.gif

תגידי"לאלאלא, אני צודקת" מה? אתם בטוחים?.. מצטערת, אבל יותר מצחיק'דנגור ילד חרא'.

תמיד פחדתי להשתגע.

שיר השבוע (של היהודים):
. - שיר השבוע (כללי): שילה פרבר-רק לנו/איזה זהב/הרגע. - אלבום השבוע: שילה פרבר - מתוק שחור. - האדם שעשה לכם את השבוע: חני, עלמוג [בתוספת חבריה המושים], טלצ' והדס. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תמיד פחדתי להשתגע, שהלב יקפא ויתרוקן". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : כל מה שנאמר בראש העין + עם טלצ' בלילה בכנרת. - דבר שהשגתם השבוע: שיחות טובות. - מאכל השבוע: הטוסט בפפריקה עם חני. - משהו שעשה לכם את השבוע: האנשים שלא ראיתי הרבה זמן ורגעים של שקט קטנים. - משהו שהרס את השבוע: שהשתגעתי סופית, אני סוג של חולה נפש עכשיו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תחשבו יותר מדיי, זה כל כך לא בריא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישון לנצח. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אשן כמה שיותר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מבחינתי השבוע נפתח היום אז "בינונימי" של אריק ברמן בגלל יפית.
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולם, בחלומות שלי בזמן שאני אשן ואשן ואשן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

בלי המבט הקרוע שלכם..

השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים): Kill Me. שיר השבוע (כללי): אל המחט, הרגע - שילה פרבר. אלבום השבוע: שילה פרבר- מתוק שחור. שנמצא סופסוף
האדם שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה ממש לא זמן לבכות". "כל מדרגה במה, לגאוותי המדומה, כי כל נשימה היא אחרונה...". משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוחנה: "יש הרבה בנות בשער 5 ?" אני: "כן." אוחנה: "פר'תיתות!!" אני לאוחנה: "אההה זאת... הפר'תית בטוחה שהיא..." אוחנה: "בטוחה שהיא אטרקטיבית"
הרב זמיר קורן: "מישהו פעם אמר לי שחיי הנישואים שלו הם כמו קפה. או שחור או בוץ.. ואם לא- אז זה ממש נס"
! אדם: "אני מבאס אותך?! אני מנסה לדבר איתה, את נותנת כִּיף באוויר"
. [אה וכמובן, אוחנה!! "כיף!
...כיף!
... כיף!
" היה מצחיק איתך כתמיד. דבר שהשגתם השבוע: כנרת. טלצ'ו. מאכל השבוע: סנדוויץ' יווני בארומה, ובורקס גבינה+שוקו. משהו שעשה לכם את השבוע: יום שני בראש העין, שלישי הפועל נגד סכנין, עלינו לחצי
[+ר"ג מנצחת את חיפה], שבת משחק של הפועל ר"ג במכתש+חגיגות אליפות, וחלקים מהכנרת. משהו שהרס את השבוע: חלקים אחרים מהכנרת, שנרדמתי ביום שישי במקום לסוע לת"א+ראש העין, וכל השאר זה הכרגיל... מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני מאוהבת בשילה. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: חצי גמר גביע. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני איכשהו אעבור ת'בגרות בתקשורת. שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבות ובנים. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לשם שינוי...

ValusH11

New member
"תקראי לי שוביניסט תקראי לי.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חחח לא - שיר השבוע (כללי): אריק ברמן - המתוקות האחרונות - אלבום השבוע: חחח שכחתי איך קוראים להם - האדם שעשה לכם את השבוע: סאפיר,לנה,שי,טל,מישל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):תקראי לי שוביניסט, תקראי לי בן-זונה, אני לא מקפיץ אותך הביתה, כאן למטה, בפינה יש תחנה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אווו היה הרבה - דבר שהשגתם השבוע: טבריה - מאכל השבוע:סלט ארומה - משהו שעשה לכם את השבוע: כינרת!! - משהו שהרס את השבוע: חלק מלג בעומר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא הכול טוב,אבל הכול לטובה!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור תבגרות בתיקשורת,ים, ועוד משו מיוחד
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:Omarion feat Timbaland - Ice Box -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלי, ואותו סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אחחח החיים הטובים!! יש על הכינרת?? יש?

ValusH11

New member
חחח הינו

בסופשבוע... חוף החלוקים (צמוד לחוף לבנון)...איפה אתם הייתם??

אנחנו היינו בדוגית, ממש צמוד אליכם.

אבל, בל"ג בעומר [שבת-ראשון] נהניתם?

The Kinslayer

New member
../images/Emo23.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): The Fray - How To Save A Life - אלבום השבוע: לא משו מיוחד, עירבובידה. - האדם שעשה לכם את השבוע: נירקי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תמיד פחדתי להשתגע" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "היי, קומי קומי! היום לא חנוכה ואת לא סביבון"
- דבר שהשגתם השבוע: להתעמת עם שלדים שהחבאתי. - מאכל השבוע: לא משו מיוחד. - משהו שעשה לכם את השבוע: האומץ שלי, שגיליתי שהוא קיים, אנשים אמיתיים. - משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תפחדו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להמשיך ולספר, להמשיך בשיחות הארוכות האלה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: פנטזיה סודית שלא תקרה, אבל תמיד טוב לפנטז. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: Candyman, Good Enough -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
ענבר, נירקי, טל, יותם.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה