ועוד נטייה לשכוח../images/Emo79.gif
השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):מוגלי ובאנה-ספר הג'ונגל,ברי ואינפקטד-יומולדת. - אלבום השבוע:הדיסק שאני מכינה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שלח לי שקט בקופסא,מארץ רחוקה","אני משתגע", - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):*מישהו חותך את האצבע בסמינר* :"אנשים!!אני צריך פה חובש, על גבול המנתח!!!". *אנחנו עושים את המסכת על הנח"ל-שיר+ריקוד מוזרים,ועמידת נר בסוף* *שתיקה,כולם בשוק* פתאום"ג-ר-ע-י-ן ר-עיםםםםםם.. גרעין רעים, גרעין רעיםםםםםם"(חחח לא יודעת אם מישהו הבין). חנע:"אבא שלי בסוף יגיע רק עוד שעה..
" אני:"מה? ווי..אני לא מאמינה..איזה באסה".חנע:"סתם, עוד 20 דק', אבל תודי שזה מנחם!"
- דבר שהשגתם השבוע: לראות את הבופור?.. - מאכל השבוע:לחם ושוקולד השחר. - משהו שעשה לכם את השבוע:אני אחזור אליכם.. - משהו שהרס את השבוע:ש"תפסו" אותי מעתיקה במתכונת בתקשורת, ועכשיו יש לי 0.. השביזות של כולנו ביום הראשון של הסמינר,ושלא עשינו ל"ג בעומר אחרון כמושצריך. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תסמכו רק על עצמכם,כפרות
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:דייט עם הגרושה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אמצא את עצמי בב"ש.:||. שאני אצא מהמרמור. ושאני אעבור עם 100 את הבגרות בתקשורת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אקדחים שלופים-אגפן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: איזה אחת..אבל היא לא חשובה משהו...:|
השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):מוגלי ובאנה-ספר הג'ונגל,ברי ואינפקטד-יומולדת. - אלבום השבוע:הדיסק שאני מכינה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שלח לי שקט בקופסא,מארץ רחוקה","אני משתגע", - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):*מישהו חותך את האצבע בסמינר* :"אנשים!!אני צריך פה חובש, על גבול המנתח!!!". *אנחנו עושים את המסכת על הנח"ל-שיר+ריקוד מוזרים,ועמידת נר בסוף* *שתיקה,כולם בשוק* פתאום"ג-ר-ע-י-ן ר-עיםםםםםם.. גרעין רעים, גרעין רעיםםםםםם"(חחח לא יודעת אם מישהו הבין). חנע:"אבא שלי בסוף יגיע רק עוד שעה..