רבין רבאק. מומלצ"ש-

ב ר מינן

New member
מישהו שלא תזכו להכיר

כי אני יושב לי בגן עדן ולכן מחכה הרכבת לגיהנום.

מה אני אמורה לכתוב בכותרת? o_O

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך - שיר השבוע (כללי):Are you Dead Yet של Children of Bodom - אלבום השבוע: Are you Dead Yet - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה [[: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ,אני יודע שרצית וכמה את ניסית לשנות את הרקע אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): משפט שראיתי בתוך בלוג של מישהי "אני שונאת מוזיקה ישראלית !! כל הזמרים הומואים,חוץ מעברי לידר הכוסון " - דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: פנקייק P: - משהו שעשה לכם את השבוע: לשמוע את אורית (??) - משהו שהרס את השבוע:חברה "טובה" שלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תאכלו קבבים,הם גורמים לכאבי בטן רציניים :| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום שבת :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:משהו שלא ישעמם אותי,האא כן. שהפוטו יחזור לשים מברשות נורמלית. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בסוף תבכו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין

Sunshine41

New member
איזה חום אלוהיםםםםםםםםםםם

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבהההה האהאהאהא - שיר השבוע (כללי): Infected Mushroom - In front of me - אלבום השבוע: מרסדס בנד - האדם שעשה לכם את השבוע: חבר שלי כן כן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): :"How I wish you were here..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "יש מישהי שקוראת בכפות הרגליים... אבל אצלה זה מיוחד, היא הולכת לפי הריח!" - דבר שהשגתם השבוע: השגתי בגרות מלאה (טוב כמעט...) מצד אמא שלי - מאכל השבוע: כנפיים - משהו שעשה לכם את השבוע: ים ים יםםםםם וההאירוע של מוטורולה בתל אביב - משהו שהרס את השבוע: אי אפשרות להישאר עד הסוף באירוע של מוטורולה בדיזינגוף - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יום שישי זה חרא של יום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההורים נוסעים לשיט בסופ"ש!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אצליח במבחני מיון במתמטיקה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Pink Floyd - wish you were here -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: my boyfriend
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מתנות

New member
Be strong, be strong now

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): kill me + i'm in love - שיר השבוע (כללי): nobody's home. בביצוע יחיד ומיוחד.
- אלבום השבוע: היהודים. - האדם שעשה לכם את השבוע: הדס, עמרי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "סופר עד עשר ומחליט- אני לא בורח" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אני כבר לא זוכרת... אבל בקצרה: קיבוץ שימורת, מכושים, מה המצב, מה נסגר, והמוני שטויות מהלילה. וגם סאונד מאוד מסויים, שאי אפשר לתרגם למילים, פשוט צריך להקשיב לאוחנה ישנה. - דבר שהשגתם השבוע: הצלחתי להועיל, להוריד קצת מהדאגות. לנסות להתמודד. לא לאכזב, לא לוותר. כנרת עם עמרי וענבר. - מאכל השבוע: שוקולטה במכונות של בתי חולים שונים. - משהו שעשה לכם את השבוע: בכנרת עם הבהמות, השיחה עם עמרי. שסבא הועבר לידיים טובות. - משהו שהרס את השבוע: הלחץ, הפחד, התסכול.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שסבא יחזור הביתה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יצליח, שאפסיק לפשל.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שנים אני חשבתי שאולי עשיתי משהו רע..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה העשרים - שיר השבוע (כללי): ברי סחרוף - רועד - אלבום השבוע: הלייב האמת. - האדם שעשה לכם את השבוע: באמת אבל באמת שאף אחד, רק הרסו. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואף אחד לא רואה איך את בוכה מכאב...." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אתמול היו כמה שהעלו חיוך.. - דבר שהשגתם השבוע: משחקים של פלוס ומינוס עם הבנק. - מאכל השבוע: פסטה ברוטב שמנת פטריות
- משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול לירושלים, המדורה אתמול עם חברים. - משהו שהרס את השבוע: אמא, כסף, אמא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לצאת לצאת לצאת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נזם אולי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נזם, ומשהו מפתיע וטוב כזה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עכשיו אתה חוזר בחזרה- מירי מסיקה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מה זה משנה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מהטיול לירושלים.

izzys

New member
לגוררר בטירת כרמל ../images/Emo3.gif.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קצת הזמן שלך. - שיר השבוע (כללי): אשליות בגרסאת טירה
, בתוך הצינורות לייב, Circus של לני קרביץ.
- אלבום השבוע: לני קרביץ אנפלאגד. - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה, עדע, תמר ושחורה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Welcome to the real world, You better be strong." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי, באמת שהיו כ"כ הרבה, אבל איש לא יבין. + שורת פתיחה במופע סטנדאפ: "יש כאן מישהו מאושויץ?" + עזבי אותי, אני בתקופה לא טובה, אין לי מצב רוח.. *א'* *א'*
+ "גרינג גרינג! הלו? וואלה." + אז נלך לתחנת מוניות, ואם לא יהיו שם מוניות, מה שסביר להניח שיקרה.. + שחורה יורדת מהאוטובוס ומתחילה ללכת בול לכיוון הפוך מהבית שלי. אני: "לאן?" שחורה: "אה סליחה, אני הולכת פשוט לאן שהראש שלי מסתכל." + בדיחות פיסחים עם עדע
.
- דבר שהשגתם השבוע: קצת להתייצב, לשמור ראש מורם. - מאכל השבוע: אורז. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום הסטודנט, ל"ג בעומר. - משהו שהרס את השבוע: אין צורך. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יאללה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו ספציפי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לשמור ולא לשבור. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דנה עדיני - הסודות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שיבוא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
אני רוצה להיות אחרת, אבל לא יודעת איך..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): שלום חנוך - שיר ללא שם, חנן יובל - פגישה חצי פגישה
- אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מאוד קשה פה כל הלבד הזה" "בנדודי חולפות עליי תמונות ונשמות...[הלוואי שאתה מקשיב]" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אחותי ואני נזכרנו בספר ההוא "איילת מקבלת", אז אחותי פתאום באה עם יציאה: "יש לי ספר המשך לזה..איילת מאחרת!" - דבר שהשגתם השבוע: מחשבות מחשבות מחשבות. - מאכל השבוע: שוקולד - משהו שעשה לכם את השבוע: כמה מילים פה ושם. חיבוקים פה ושם מאנשים שהייתי צריכה. - משהו שהרס את השבוע: ל"ג בעומר בעיקר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממש כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח לקום למתכונת בתנ"ך מחר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: איי דונט פיל לייק דנסינג, באחד השיעורים בכנס היום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כי להשתוקק גם יעזור לי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo85.gif

- שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):הזמנה לחתונה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:כלמיני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אתן לך שושנים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ":חג לה שמח וזין לה פורח.. י:יא דפוקה זה זר לה פורח ש:היא כבר בת 19 היא לא צריכה בלונים היא צריכה זין" "הוא לא גומר כזה מהר.. עדי הוא גמר מנשיקה תכלס "...חחחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע:כוח רצון - מאכל השבוע:על האש - משהו שעשה לכם את השבוע:כל החמשוש - משהו שהרס את השבוע:הצבא, יוני - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תראי זה אני-סינרגיה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יאא כולם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

איזה שבוע ../images/Emo99.gif

- שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון. - שיר השבוע (כללי): אממ היו הרבה. בעיקר טראנס שאין לי מושג איך קוראים לו. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אוי היו הרבה. כל הבנות מהגיבוש. נעמה וטלי. עמית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עוד מעט, עוד קצת". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אמממ.. "96? כן! כן מה?!?!?!?! כן המפקד!!!!!" "2,3 הקשב!", "ומצטיינת המצטיינים היא...
" "שתקי שמנה" ועוד ועוד:) - דבר שהשגתם השבוע: וואו. גיבוש, תעודת סיום, ל"גבה עם עמית. - מאכל השבוע: ב-ש-ר!!!!!!! - משהו שעשה לכם את השבוע: הגיבוש. הטקס, והמסיבה שאחריו. המדורה. - משהו שהרס את השבוע: כל השטויות שהיו ביום שלישי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קונסיסטנסי פייז!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ.. לאדעת, קצת בטלנות אחרי שבוע קדחתני שכזה
יום שלישי באפיקים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כיף
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: עודלא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמונת, קאיצ'וק, עמית. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): המחשב שלי חוזר הביתה מחר, אז תצפו לתמונות מהמסיבת סיום

mooshki

New member
חחחח יא-אללה

הוכחת את תאוריית הקונסיסטנסי!!! כפרעעעעעעעעעעעליך

S h A b i T

New member
../images/Emo190.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עמרי כהן: "אני רוצה לפתוח פינה שתהיה טרום מומלצ"ש ושיקראו לה "משפטי השבוע", כי במילא כולם עושים את זה בשביל זה, אז הפינה תהיה בשביל אלו שלא מתאפקים.." *הבין שהוא מושפל* "אלמוג אני מתחנן שלא תכתבי את זה!! בבקשה!! לא יהיו לי חברים!! כולם יצחקו עליי שבועות אחר כך!!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה