רגע לפני התמוטטות
אני נשואה 6 שנים+ 2 ילדים ועוד אחד בדרך.
הילדה הבכורה היא ילדה קשה. יש לה בעיות של ויסות רגשי, דבר שמאוד מקשה על המחייה בבית.
הילד השני הוא רגע לפני גיל שנתיים הנורא....
ולפני כחודשיים התבשרתי על הריון נוסף, ממש לא צפוי שנפל עליי פתאום.
מרגישה כבר יותר מידי עומס שממש אפשר להשתגע.
כל בוקר מתחיל בלחץ של התארגנות, וממש לא עוזר שהילדה בוכה וצועקת כי אני מעירה אותה. ישנם מקרים שעד שיוצאים מהבית אני כבר ממש בעצבים ועייפה. לאחר מכן מתחיל הלחץ של הפקקים בבוקר, והמרדף של להגיע מוקדם ולא לאחר לעבודה.
אחרי צהריים, מתחיל שוב הלחץ של להגיע הביתה כדי לנוח ולהיות עם הילדים. לאחרונה בעלי החל ללמוד 3 פעמים בערב, אז אני רק נכנסת וכבר נשארת לבד עם הילדים. לפעמים הם בסדר, ולפעמים חוזרים עצבניים.
ושוב המלחמה הקיומית של טקס האוכל-מקלחת-שינה. שגם יכול להוציא את כל האוויר.
לבסוף מגיעה לשעה 20:00-20:30 בלי כוחות לעצמי, רק להיזרק על הספה ובלי יכולת לקום.
השגרה הזאת כבר ממש קשה לי ומחרפנת אותי.
כשאני מנסה למצוא אמפתיה עם ההורים שלי או בעלי, אז כולם כאילו מבינים וחוץ מלהגיד שזה עובר רק מעצבנים אותי יותר, כי כאילו משהו בהתנהלות שלי לא בסדר.. וכמובן שבגלל שאף אחד לא מתמודד עם המצב, אז הכי קל להגיד שאני מגזימה.
ממש בא לי לצאת לחופשה עם עצמי, במקום שמחזק את הנפש או משהו כזה.
אני כל הזמן אומרת לבעלי שאני על סף התמוטטות עצבים, ובקצב הזה באמת הוא זה שיצטרך להתמודד עם מירוץ החיים שאני מתמודדת בכל יום כי אני לא אתפקד יותר.
מישהו מכיר מקום שבו אפשר להתנתק ולנוח? חייבת מקום שבו מפנקים אותי ואני יכולה להיות ברוגע...