רוברט בטלוויזיה

Tal2012

New member
רוברט בטלוויזיה

ערוץ הסרטים, עכשיו .. סרט בשם " מסלול מסוכן "

Hieros Gamos

New member
זה לא פייר, יש לי יס!

אבל לי יש how I met your mother ואת וונטוורת' מילר ומקדרימי שזה בהחלט מתחיל לפצות על העניין

Benjamin Turner

New member
מי זה מקדרימי?

(לא פטריק דמפסי, במקרה) אה, ולמי שתוהה למה אני כותבת בפורום בשעה שהאוס משודרת, זה כי אין לי טלויזיה
כולי תקווה שמחר יתקינו לי יס. אם לא, נסע להורים לראות ולהקליט את השידור החוזר.

Hieros Gamos

New member
בעיקרון כן אבל אני לא אוהבת את הדמו

ת
הוא קרצייה וונטוורת' מילר הרבה יותר שווה
עזבי אותך, תקבלי את זה עוד כמה ימים תראי כמה שאת רוצה, זה לא פרק כל כך טוב

Benjamin Turner

New member
כן, טוב, אחרי 224, ממילא כל הפרקים

מחווירים
(אוקיי, אולי לא three stories
)

Benjamin Turner

New member
כן, אבל ראית את no reason?

פרק פשוט מבריק לדעתי. בליגה של three stories, אם לא עולה עליו.

Tal2012

New member
לא, זה הפרק האחרון של העונה

אבל מישהו מעצבן הרס לי ולשלח לי פרסומת לפרק הזה ודי ראיתי סביב מה הפרק הולך

Benjamin Turner

New member
כן, אני יודעת, זה לא עצר בעדי ../images/Emo8.gif

ואל תדאגי, לא נראה לי שאפשר להרוס את הפרק הזה באמצעות פרומואים

lovely max

New member
אבל יש מילה אחת

שיכולה להרוס את הפרק למי שלא ראה. (כן, קראתי אותה בתמימות לפני שראיתי)

lovely max

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif!!!

מי שלא רוצה שהטוויסט של פרק 24-2 שעדיין לא שודר בארץ והוא פרק סיום העונה ייהרס לו, שיפסיק לקרוא.
יאללה, צופי ערוץ 3, ביי.
אוקיי אולי אני מגזימה, אבל בשבילי זה היה ממש חבל. המילה היא hallucination והיא הופיעה בכותרת באתר של הסדרה ב-fox. תודה על חוסר ההתחשבות, אנשי פוקס היקרים.

Hieros Gamos

New member
seriously?!../images/Emo58.gif

אני ידעתי מראש שהולכות להיות הזיות מעורבות אבל זה ממש לא הרס לי, באותה מידה שעצם העובדה שירו בו לא הזיזה לי כי ידעתי שזה ממש לא יהיה האישיו של הפרק כי הם לא יהרגו את האוס וגם כי זה הופיע בכל פריוויו אפשרי. ידעתי שיהיו הזיות אבל לא ידעתי כמה מאסיבי זה יהיה זה ממש לא הפריע לי

Benjamin Turner

New member
זה בדיוק מה שחשבתי ../images/Emo6.gif

ולי זה ממש לא הרס, רק שינה את נקודת המבט לגבי הpreviews (ומי שרואה previews ממילא לא יותר מדי מודאג מספוילרים
).

lovely max

New member
הו יה

היה לי כאב ראש לא נורמלי אחרי הפרק הזה. הייתי חייבת לשבת ולכתוב את כל "הגילויים" שלי כדי להיפטר ממנו. 4 עמודים!!
בהחלט פרק מבריק, ודפוק. מקצר בטירוף את זמן התפוגה של הסדרה, אבל כמעט שווה את זה. לא?

lovely max

New member
הפרק עוד לא שודר בארץ ...

אבל זה לא יפריע לנו לנהל דיון ארוך ומפורט! כי חודש זה המון זמן! ודיויד שור ידע את זה ויצר פרק שאפשר לדסקס עליו במשך החודש הזה! (ספוילרים עדינים ביותר בהמשך) חלק גדול מהנאת הצפיה (שלי, לפחות) היא לנסות לפענח את ד"ר האוס, מה מניע אותו. בד"כ הסדרה לא שמה את הדברים בגלוי על השולחן, אלא נותנת לצופה לגלות לבד. הפרק no reason קיצר את זמן התפוגה לדעתי כי הוא חשף את האוס מבפנים, והמונולוגים של מוריארטי היו עוד יותר ישירים, ובעיניי זה מקרב את הקץ (למרות ש...נהניתי? מהם). כי ככל שהדמות יותר מובנת וברורה לנו, העניין בה פוחת. כמובן שלא בדיוק גילו דברים חדשים על ד"ר האוס. אפשר היה להגיע לתובנות האלה לבד, אבל במנה כ"כ גדושה... it can exhaust itself. במיוחד אם הם מתכוונים לבלות 6 עונות בחקירה אינטנסיבית של אדם אחד. אוה אבל המשחק היה מדהים, והיו קטעים גאוניים. נכון??

Hieros Gamos

New member
אממ אני לא חושבת שזה עשה את זה

טכנית, את לא באמת יודעת על האוס הרבה יותר משידעת עליו קודם. הוא חסר ביטחון ושונא את עצמו. NO SHIT איפה הייתי ב500 הפעמים הקודמות שאמרו את זה (אם כי לא כל כך במפורש). הוא שונא את הרגל שלו. באמא ש'כם?! הדבר הבאמת יחיד שהיה שונה היה
העובדה שראינו שהוא מוכן לוותר על כל מה שהוא עשה מעצמו כדי לא לסבול.

למעלה