רוברט בטלוויזיה

Tal2012

New member
פני שרציתי לסיים עם זה מהר ../images/Emo6.gif

לקחתי מחברה את הספר החמישי באנגלית, הגעתי לעמוד 50 וכבר התעצבנתי שנותרו עוד איזה 800 עמודים חח בעברית סיימתי בטיל

Benjamin Turner

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ויש לציין שזה לא בגלל גילי בר הלל, היא אחלה ואני מאוד מעריכה אותה, אלא שספר כזה פשוט בלתי אפשרי לתרגם כמו שצריך. חובה לקרוא את המקור! טל, לפחות את השביעי, עשי לעצמך טובה ונסי לקרוא באנגלית. את מפסידה המון סימבוליות, המון הנאה מהעולם של JK ועוד נאלצת להמתין חצי שנה אקסטרה לכל ספר, בנוסף לכל הצרות
אוף, מתי השביעי יוצא?

Tal2012

New member
נו בדיוק מה שאני עושה

את השביעי חברה שלי מקבלת ישירות מאנגליה אז הוא באנגלית, ברגע שהיא תסיים אני אחטוף לה אותו
השביעי יוצא שנה הבאה בחופש נראלי

כשייצא השביעי

אני אהיה חיילת בבסיס סגור ועל כן אוודא מראש שמישהו יקנה לי אותו ביום שהוא יוצא ומרגע שאקבל אותו אנתק כל קשר עם העולם החיצוני עד שאסיים. את השישי קניתי יומיים אחרי שיצא (באנגלית) וסיימתי תוך כמה ימים, ככה שלא ספיילרו לי כמעט כלום (אני לא מכירה אף אחד שקורא אותם באנגלית. רק מהאינטרנט צריך להיזהר).

Hieros Gamos

New member
אני הזמנתי אותו אבל היו בעיות קטנות

בתכנון (הייתי במעברות והספר היה בטבריה, זה היה יום שבת, ההורים החליטו לצאת לצימר ליומיים
) ולא התאפקתי וקראתי בפורומים...חוצמזה שכל החברות שלי קוראות באנגלית

גם אני תמיד חשבתי

שלווילסון יש יותר מדי בעיות עם נשים מכדי שזה יהיה מקרי. והאמת שגם להאוס.

Hieros Gamos

New member
*בקול פאקצה* well duh../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

so meant to be ^^'

Hieros Gamos

New member
טל../images/Emo70.gif

שאלה לי אלייך... מה הסיכוי שאת מצליחה לברר מה רוברט חשב על השאלה ששאלו את יו בITAS ועל התשובה שלו?!
-D
ברצינות אבל. אני מתה לדעת חח

gavan

New member
"לשחות נגד הזרם"../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

סרט עם ג'סי בהוט דרמה בשעה 18:00

gavan

New member
לא שירשרתי טוב../images/Emo122.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

Tal2012

New member
ואווו נראלי שקלושים ../images/Emo6.gif

גם בגלל העובדה שאין לי את האימייל של רוברט וגם בגלל העבודה שבת דודה שלי כרגע בתחרויות ( קפיצה על סוסים ) אז היא כרגע בכלל בצד השני של ארה"ב

Hieros Gamos

New member
תנסי בכל מקרה. שתשאל אותו היא לא

צריכה להיות פנים אל פנים בשביל זה
למרות שזה בטח יהיה משעשע בפני עצמו ^^'

Koki Girl1

New member
../images/Emo99.gif סוסים רכבתי והמדריך שלי

עזב להולנד
אז פרשתי

למעלה