רוברט בטלוויזיה

Hieros Gamos

New member
ואם כבר רוברט../images/Emo26.gif

תראו את הthread הזה http://community.livejournal.com/house_md/1182903.html

Tal2012

New member
חחחחחח אני לא מאמינה ../images/Emo70.gif

יש לנו בדיוק את אותה המצלמה
דוד שלי קנה למשפחה שלי מצלמה אחת ואת השנייה הוא קנה לרוברט וסוף סוף אני רואה תמונה שלו עם המצלמה
יש לנו בול את אותה האחת !!!!! חחחחח אני נקרעת מצחוק
הנה הוכחה שאנחנו באמת קרובים חח לא יאומן ...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העיקר שמה שמצחיק אותך זו המצלמה ולא העובדה שיש דיון שלם על אם רוברט צריך להיות עם משקפיים בהאוס או לא

Tal2012

New member
זה גם קורע אותי ../images/Emo6.gif

חחח אבל איך שראיתי את המצלמה הייתי בשוק חחחח לא האמנתי שהוא יצלם איתה. אע"פ שהיא המצלמה הכי טובה שקיימת בעולם
וחבל על הזמן יקרה..
הוא ממש חמוד כשהוא עם משקפיים, תמים כזה
אייי אני חולה עליו

Hieros Gamos

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

זה שהוא הביא איתו מצלמה למשהו של סלבריטיז או משהו בסיגנון זה מצחיק בפני עצמו

Tal2012

New member
חחח זה מוזר למען האמת

מה שהכי מצחיק זה שאיך שראיתי את התמונה שלו - לא הסתכלתי עליו, אלא הסתכלתי על המצלמה
המצלמה מושכת שחבל על הזמן
אוףףףף חבל שהוא לא בא לארץ :-| למרות שהוא היה אמור לבוא בספטמבר של 05 אבל לא נתנו לו

Hieros Gamos

New member
חצופים!

ברור לך שאם הוא בא לארץ אנחנו עושים אצלך התנחלות נכון?

Tal2012

New member
בטח !!!

חח אבל עד שהוא יבוא
אם בכלל... חחח אני כבר רואה איך הפאפראצים רצים אחריו ומתחת לתמונה בעיתון יהיה כתוב : " רוברט שון לאונרד נצפה ליד אזור טיילת תל אביב עם המוני מעריצים . כמובן שהוא הסתובב עם המצלמה המפורסמת שלו ועם הלוק החנוני של המשקפיים.. אך זה הוילסון שכולנו אוהבים "
איי אני גרועה בכאלה דברים חחח

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תגררי אותו לפה באוזן, אנחנו רוצים קצת אבק כוכבים
חח אחרי ההתייחסות שנתנו לליסה כשהיא הייתה פה אנ'לא יודעת כמה פאפרצי ירדפו אחריו אבל אם זה מעודד אותך לי יש מצלמה ואני לא מפחדת להשתמש בה

Tal2012

New member
הלוואי וייתנו לו לבוא...

לא ממש משחררים אותם לימי חופש מהסידרה חח לפי מה שהבנתי הם מצלמים כל היום עד אמצע הלילה, מסכנים
אבל זה מה שהם אוהבים לעשות וזה משתלם להם כספית שחבל על הזמן
. אוקי.. הרגע מצאתי זבוב מת בתוך המיץ שלי .. הממ.. מוזר ביותר
ונחזור לסיבה שאנחנו פה; אני בטוחה שאם רוברט היה בא לארץ אז אף אחד מהפורום הזה לא היה בפורום אלא כולם כבר היו מסתערים עליו
אהבתי את הסרט " מסלול מסוכן " ששודר אתמול וגם היום. הוא משחק טוב ממש
היה גם קטע שהוא התעצבן על איזה שחקן ובאמצע המשפט העצבני שלו יצא לו קול ציפציף כזה שפשוט נקרעתי מצחוק
איי רוברט.. איכה
די עם התנ"ך הזה
חח המילים השפיעו עלי.. ** איכה = איפה אתה ?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif

יש להם עוד מעט הפסקה ממש ארוכה (בתקופת החגים יש להם הפסקה מנובמבר עד מתישהו בינואר כי אמריקן איידול משבש תוכניות וכאלה) שיבו אז!!
יו חוזר הביתה למשפחה, שרוברט יבוא לבקר פה ^^' אנחנו נחמדים, אנחנו לא נאכל אותו...כמעט
LOL נו ברור, הפורום היה נטוש. אני אישית (אחרי שהייתי בוהה בו במשך המון זמן) הייתי מנסה לסחוט ספוילרים אבל זו רק אני
אה וכמובן מדברת איתו על האוס/ווילסון
לא ראיתי
יש יס... אני יודעת מה זה איכה. אני גם משתמשת בזה סתם כי זו מילה מצחיקה

Tal2012

New member
ברור שלא נאכל אותו..

רק.. נסתער עליו ונשאג עליו
אבל גל, הי, לא לפתח יותר מידי ציפיות בנוגע להאוס\ווילסון.. בחיים האמיתיים יו נשוי באושר ועושר ורוברט יהיה נשוי באושר ועושר. אבל לגבי הסידרה מי יודע לאן זה עוד יילך ?
תראי, כל הצדדים מובילים לכך שאולי יהיה משהו. האוס לא היה מעוניין בקמרון - רמז למשהו, האוס הרחיק ממנו את סטייסי - רמז למשהו, לווילסון היו בעיות עם אישתו - רמז למשהו, ווילסון הועף מהבית ע"י אישתו - רמז למשהו, ווילסון בא להתנחל אצל האוס בבית - רמז מאוד גדול למשהו....
WHO KNOWS WHAT WILL HAPPEN ? לכל דבר יש סיבה ולפנינו כמה סיבות מאוד גדולות שהביאו את האוס ו-וילסון להיות ביחד כעת
אני אוהבת את היחסים ביניהם. הרבה יותר מרגש מקמרון\האוס או מהאוס\סטייסי... אפילו יותר מרגש מהאוס\סטיב
טוב לנשום טל...
נרגעתי ! אני לא חושבת שהיו מספרים לך ספויילרים.. אחרי הכל .. לא יהיה שווה לראות את המשך הסידרה אם תדעי מה ייקרה בה
חומר למחשבה

Hieros Gamos

New member
^^' אנחנו אנשים טובים../images/Emo6.gif

לא אכפת לי מאיך שהם בחיים האמיתיים, זה שהם סטרייטים זה מצויין (יותר טוב לנשים..אני בעד המין הנשי באופן כללי
) ואני מקווה ששניהם יהיו נשואים באושר לנצח (לא אחד לשני! זו לא הייתה הכוונה
) אבל בסידרה... כמו שאמרת, יש הרבה סיבות להאוס/ווילסון חוצמזה שיש כל כך הרבה סאבטקסט בסידרה שאין מצב שזה מקרי...אני חושבת שהכותבים בעד אבל יש את הבעיה של פוקס ולכן אני הולכת להשתלט על החברה
מי בא איתי? ^^' היי, ספוילרים לא הורסים דברים, הם גורמים לדיונים הזויים ולפיתוח ציפיות כל כך מוזרות שאחרי זה דופקים את הראש בקיר ואומרים- למה הייתי חייבת לפתח ציפיות ולהתאכזב?!?! חח חוצמזה שאני לא באמת יודעת מה קורה בסידרה, אני יודעת bits and pieces שזה כיף ^^' חוצמזה אני כבר מכורה...לא תצליחו לגמול אותי. אחרי שבוע בגרמניה בלי מחשב הדבר הראשון שעשיתי כשהם הביאו שם מחשבים עם אינטרנט היה להיכנס לספוילרפיקס

Tal2012

New member
אני שונאת ספויילרים..

ואנשים נהנים להרוס לי
הרסו לי מי מת בספר השישי של הארי פוטר ( כן, כן .. ידיד שלי די צעק את זה בכל רחבי דיזינגוף סנטר . רציתי להרוג אותו !!! אבדרה קדברה ) אני באה איתך לפוקס
JUST TELL ME WHERE AND WHEN

Hieros Gamos

New member
^^'

אני וחברה שלי די העברנו אחת לשנייה ספוילרים על הספר השישי באימייל
ידעתי את כל הספר לפני שקראתי אותו
וידעתי גם מי מת בספר החמישי
אבל זה היה בטעות...
יאיי עוד מישהו שיחלוק את האשמה. יש לי משת"פית בארה"ב חח

Tal2012

New member
איך שינינו גיבורים ../images/Emo35.gif

משיחה על האוס עברנו לשיחה על הארי פוטר
זה לא כיף כשמספרים לך מה קורה... אני ממש לא נהנתי לקרוא את השישי ( גם את החמישי לא, כי הרסו לי ) . די קראתי אותם מהר מפני שכבר רציתי לדעת איך הם מתים והכל , ממש לא היה לי כיף לקרוא אותם. אבל כשייצא הספר השביעי החלטתי סופית - חברה שלי מקבלת את הספר באנגלית מפני ששולחים לה את זה מאנגליה אז ישר אחרי שהיא תסיים לקרוא, אני אקרא ואז אף אחד לא יוכל להרוס לי
מואאההההה ( צחוק מרושע כמו של האוס
אין עליו ).

Hieros Gamos

New member
את צריכה לראות את השיחה שאני

מנהלת במקביל עם מישהי בLJ...זה גם עבר מהאוס להארי פוטר האמת
גם עם אירית עשיתי את זה היום
(זה כי אני קוראת שוב את השישי חח) טוב, שמעי, לי אין בעיה עם ספוילרים אז אני לא ממש יכולה להזדהות איתך בקטע הזה...חוצמזה שאת השישי לקח לי פול זמן לקרוא כי קראתי אותו תוך כדי המחנה קיץ (קיבלתי אותו ביום שיצאתי למחנה ואז לא היה לי יותר מדי זמן
) מה זאת אומרת, לא קראת אותו באנגלית עד עכשיו?
אני מזמינה אותו בסטימצקי ומקבלת באותו יום שהאמריקקים, אנשים עדיין גילו לי (טוב השישי לא נחשב, היה שינוי קל בתוכניות כשההורים שלי החליטו ללכת לצימר והשאירו אותי במעברות רחוק מטבריה ומהספר
)

Tal2012

New member
../images/Emo26.gif קראתי בעברית

את כל הספרים קראתי רק בעברית.. והי ! לא לרדת על האמריקאים

Hieros Gamos

New member
זה אמריקאים ובריטים וכל שאר העולם

לא יורדת עליהם. זה פשוט הולך טוב ביחד אמריקקים

Hieros Gamos

New member
אה כן, ולמה בעברית?!

התרגום רע
ברגע שאתה קורא באנגלית ממש קשה לקרוא שוב בעברית.

למעלה