רווקות : !

cheshire9

New member
שלחתי אותו

לנסות עם "ילדה" - כי הוא בעצמו "ילד" ..... למה שסטודנט בן 20 לא ינסה עם שמיניסטית בת 18 - במקום עם בנות ה 22-24 איתן הוא לומד ? לא הרבה יותר מתאים ? כשאני הייתי בשביעית לכל הבנות היה חבר בן 20 + (ולכן השאירו אותנו בתולים ). והנה סיפור : ישבתי לי ביום שישי שטוף שמש בשדירה. אחד הנוכחים - צעיר חמוד בן 20 ומשהו - התפייט על חתיכה בלונדינית שאיתה קישקש. עד שהבנתי פתאום שהוא מדבר על מישהי שאני מכיר - מישהי שלמדה ביסודי עם הבן שלי והיא עכשיו בשביעית ! היא באמת פרח - אבל אני הייתי בשוק לרגע. הכי מצחיק שהצטרף לשיחה עלם חמודות נוסף - שסיפר שהוא בן 26 - ושאבא שלו בן 43 ...... בגיל 18 אבא שלו התחתן עם אמו שהיתה מבוגרת ב 10 שנים ועד גיל 26 היו לו כבר 3 ילדים....... העולם יפה ומלא הפתעות.

exclosive

New member
בן 20 וכזה לחוץ?תרגע קח 3 שניםלחיות

כבר רוצה לסיים את החיים מהר כל כך? לחוץ להתחתן?

eliyhu21

New member
טישט

אחי אתה אחדד כזה אם ביטחון עצמי וכול זה איך לא הולך לךך אני לא כמוך אני בידיוק הההפך ממך לא יכול לדבר ליד בנותת כולםם ממש כלום תחלס אני מרגיש בידיוק כמוךך ואני יודע מה ההרגשה הזואת ויודע מה עובר אליך בתקופה הזואתתת

רק בן 20

נסיון חיים רוכשים עם הזמן. אתה בן 20 והיו לך שתי חברות והנסיון שלך דל ולכן אתה חש בחוסר ביטחון כאשר אתה רוצה לחזר אחר בחורה. כיום יש דייטורית מאמנת אישית שעושה איתך סימולציה לדייט ומאתרת איתך ביחד את הבגים שלך היינו את ריטואל הטעויות שאתה עושה בפגישה עיוורת ובכלל בשיחה עם בחורה ומשדרגת את הטעויות. כשאתה מודה לאיך אתה נשמע בדייט ויכול לאחר ביקורת בונה לשפר אתה הופך להיות מיומן יותר בטוח וגם מודע למה בחורות אוהבות וגם ממה הם נרתעות בהתנהגוץ הגברית. אם תרצה אשמח לתת לך הפניה לדייטורית בהצלחה

JustAFriend

New member
קודם כל תירגע

הקשר הרציני הראשון שלי ושל אנשים רבים שאני מכיר היה בגיל הרבה יותר מאוחר מגילך. החברה הרצינית הראשונה שלי הייתה בסביבות גיל 25. בגיל 27 הכרתי את מי שלימים תהיה אשתי ה-I. בגיל 30 התחתנתי. בגיל 33 התגרשתי. לאן אתה ממהר
, קירח אחד.

RONEN631

New member
חחח אתה עוד ילד...

מה אתה מתייאש כבר בגיל 20. אני בן 30 ועדיין לא מצאתי את האחת! מעולם לא הייתה לי חברה רצינית! אני כבר התייאשתי.

bioc1

New member
הדייט הראשון שלי היה בגיל 19 וחצי

ואני לא מרגישה שהחמצתי משהו אז תרגע... אפשר להכיר בכל מקום.

Barvazoom

New member
קצת מצחיק לומר "רווק טוב"...

"לצאת מזה"... ממה בדיוק? מזה שיש תקופות בחיים שאין בהן זוגיות? מזה שיש חיה כזו שנקראת "היי, אני לבד ודווקא כיף כאן"? מזה שאתה מרגיש שרק בזוגיות אתה מרגיש שווה(או שלא הבנתי נכון)? קשה לי לענות לך אם הייתי "שם" כי אני לא חושבת שזוגיות חייבת להיות מצב הצבירה היחיד. כמו כולם לפניי אני אומר לך שתהנה מהחיים, אתה צעיר וזה לטובתך לא לרעתך אז קח את זה כמחמאה. שיהיה בכיף. : )

טישט

New member
וואו...

איזה דיון סוער.. מדהים מה המילים גיל 20 + אוניברסיטה יכולה להוציא מאנשים..... בכל מקרה תודה לכולם... לדעתי נוצר רושם מוטעה שאני כולי נואש ומתבכיין.... פשוט רציתי לשתף, לשמוע מה אנשים שאני לא מכיר אומרים על הנושא... בכל מקרה נירא לי שלמדתי משהו על עצמי שמונע ממני להתקדם בנושא ועל זה אני מבסוט ולכן גם אודה לכולכם תודה טישט

למעלה