רונה באה להתארח בפורום! שרשור שאלות

מיץ פזי

New member
רונה באה להתארח בפורום! שרשור שאלות ../images/Emo13.gif

טוב, אז למי שלא זוכר או לא יודע, ביום חמישי הקרוב, ה-4/9, ב- 17:30 רונה קינן באה להתארח בפורום ואתם יכולים לשאול אותה שאלות! מה זה אומר ואיך זה עובד? זהו מעכשיו שרשור השאלות לאירוח, כלומר כל שאלה שאתם רוצים שישאלו את רונה, תכתבו כאן ורק כאן. שאלות ממקום אחר פשוט לא יחשבו.. אז קדימה, יש לכם יומיים, תשאלו כל שאלה שבא לכם! (כמובן ששאלות שיהיו לא במקום/פוגעות/גסות לא ילקחו לראיון)

eran141

New member
האם יהיה שיתוף פעולה עתידי עם חוה אלברשטיין?

שאלה

לגבי כתיבה והלחנה- 1.מה לרוב קורה אצלך קודם- קודם כותבת את השיר ואחר כך מלחינה? או שקודם את "בונה" מנגינה ולפי המנגינה את מחברת ו-"מסדרת" את השיר? 2.טיפים ליוצרים מתחילים?. תודה,:) מעיין

רעוּת

New member
הייתי שואלת אם

את מוכנה לעשות לי ילד, אבל אני חושבת שאני צעירה מדי וצריכה להתבסס כלכלית קודם, וזה גם לא מנומס
טוב, סתם, ועכשיו לחלק האומנותי, זאתאומרת, השאלות: איזה אמנים השפיעו/משפיעים עלייך הכי הרבה? מתי ייצא האלבום השלישי שלך? יהיו בו השירים החדשים שאת שרה בהופעות? וזאת לא שאלה, אבל זה סתם משהו שרציתי להגיד לך- השירים שלך גורמים לי להתגעגע אפילו לתקופות שאין לי סיבה להתגעגע אליהן. אני לא יכולה לשמוע את 'לנשום בספירה לאחור' בלי להיזכר בנסיעות באוטובוסים בינעירוניים בצבא, שרק רציתי שלא ייגמרו לעולם, שהאוטובוס לא יעצור בתחנה ואני אצטרך לרדת ממנו ולהתמודד עם מה שבחוץ. הקול שלך היה מרגיע אותי, המילים והמנגינה היו חודרות פנימה, והייתי לוקחת אותן למקומות שלי. למה שהכי התאים באותו רגע. כי זה מה שיפה במוזיקה שלך, ששירים שנכתבו מהמקום הכי פרטי בעולם, יכולים להיות כמעט אוניברסלים, מילים שאי אפשר שלא להזדהות איתן והכל עטוף בלחנים שלך ובצלילים של הגיטרה. החזרת לי את האהבה למוזיקה אמיתית, אחרי שכבר חשבתי שאיבדתי אותה. את היכולת להקשיב לשיר ולהזדהות איתו כלכך עד שזה כואב בפנים, עד שאני חושבת שאין מילים אחרות בעולם שהיו יכולות לתאר את זה יותר טוב. אז תודה.

bזוהר

New member
אומייגאד...

סליחה שאני כותבת את זה בשירשור השאלות לאירוח, אבל רעות, מה שכתבת לרונה ... אני מלא זמן לא הזדהיתי עם משהו כמו שהזדהיתי עם מה שכתבת עכשיו!! אני בשוק!! הקטע עם התקופות שאת מתגעגעת אליהן למרות שאין לך סיבה רק בגלל לנשום בספירה לאחור, וואי, זה כל כך נכון לגבי גם... והקטע עם האוטובוס אפילו!!! שאת שומעת אותה באוטובוס ולא רוצה לרדת ממנו ולהמשיך את היום... תקשיבי.. אני מתה פה מהזדהות

גם אני רוצה להגיד לה משהו ../images/Emo3.gif

[וכן אני יודעת שאני משרשרת ללא הקשר.. חח] שאני לא חושבת שיש הרבה אנשים שהצליחו לכתוב את הדברים האלה שהיא כותבת עליהם בצורה כל כך מדוייקת. לא הרבה שאני יכולה לחשוב עליהם בכל אופן. זה בתכלס מה שעושה אותה למדהימה בעיניי...

DeepThoughts

New member
אוקי שאלות

קודם כל תודה, - בשנה שעברה הגעת כמה פעמים לבאר שבע להופעות מעניינות, הלובי באוניברסיטה והאירוח ע"י ניסים קלדרון במוזיאון שהיה מעולה בעיני, האם ניתן לצפות לעוד משהו בסגנון? -האלבון החדש. אם תוכלי לספר קצת, מה הוא, מתי יהיה? מה צפוי השנה בכלל? -האם יש לך חלומות קיסריה? או שהכי כיף במועדון קטן (או אפילו סתם על הדשא בב"ש)? -מה את רוצה להיות שתהיי גדולה? ושוב תודה, רונה, תבואי שוב:) שירה

חדוה הל

New member
חדוה הל שואלת

איך קרה שהחלפת את הגיבסון לס פול היפהפיה שלך לפנדר טלקסטר אמריקאית? צייצת בעבר על לימודי הנגינה בפסנתר, כיצד זה התקדם? ושוב, רגרסיה. אמרת בעבר שאינך חית במה ולגדוע את בגדייך בהופעה זו אינה אופציה. אותו דבר נאמר גם לגבי פיזור השיער - אך ודאית התמונה בשער 'לאשה' - האם תזנחי את הקביעה הראשונה וחולצות מזיעות יתעופפו מבמת 'תמונע' אל עבר ההמון? וכמעט חשובה מכל - מנקודת הנחה שצפית בוידיאו המופע 'אתה חברה שלי' ובשלל הפאוזות שהרעיף עליך במתיקותו הצלם, איך ההרגשה לצפות בחגיגה (ובגיבסון לס פול שאיננה עוד)?

misheani

New member
חחח

אהבתי את שאלת החולצה. אבל אני עצמי לא זכיתי לתפוס את השידורים החוזרים הנדירים של אתה חברה שלי, ועל כך אני מוכנה לקרוע את בגדי וללבוש שק (בתמורה לדי.וי.די של הנ"ל)

Einav85

New member
מה שלום פולקע? ../images/Emo8.gif

לאיזה שיר הכי נהנית לעשות קאבר בהופעה? את ממשיכה להופיע עם גידי גוב? ובתור חובבת ביטלס, האם תלכי להופעה של פול מקרטני?

itoosh2

New member
לרונה

למה את לא מלמדת גיטרה?
ומתי הבנת שהמוזיקה היא יותר מתחביב אצלך ואת יכולה באמת לחשוף את עצמך לעולם בתור נגנית/זמרת ויוצרת בפרט? האם את משקיע בפיתוח קול? עושה תרגילים וכאלה? איך את מחליטה שטקסט מספיק טוב להלחנה? האם יש לך הרבה טקסטים שלא הלחנת או הרבה שירים שהלחנת אבל נכנסו למגירה? איך היה לעבוד עם ערן צור? האם הרגשת צעירה ולא מתאימה או שהתחברת בקלות לצוות המנוסה שהיה מעורב בפרוייקט "אתה חברה שלי"? את יותר אוהבת את הסגנון היותר רוקיסטי שהיה לך בתחילת הדרך או את הסגנון המלטף והנוגע של היום? משנה לך מה הקהל חושב על השירים שלך? זה משנה לך החלטות לגבי שימוש בשירים מסוימים להופעות/דיסקים וכאלה? זהו נראה לי.. מקווה שזה יותר מדי... את מדהימה. נ.ב. האם את אוהבת את קווינס אוף דה סטון אייג'? (סתם רציתי לשאול)

misheani

New member
נראה לי אנחנו יודעים שדעתה חיובית ביותר

היא לא ביצעה פעם משהו שלה? וברייט אייז גם כן. דיברה על זה, נראה לי.

למעלה