רונה באה להתארח בפורום! שרשור שאלות

bזוהר

New member
שאלות

1. קורה לפעמים שאת ב"דאון" אחרי הופעות, אחרי כל האנרגיות והקהל? כמו שקורה למעריצים (כמוני למשל... :) ? את מעדיפה אחרי הופעות לצאת לשבת איפשהו עם אנשים, או שאת צריכה את הפינה שלך בבית בשקט? 2. כל החיים גרת וגדלת בתל אביב (אפילו יש לך שיר עליה).. אם לא היית גרה שם, איפה היית רוצה לגור בארץ? את חושבת שהמגורים בת"א השפיעו בצורה כלשהי על היצירה שלך? 3. לפני כמה זמן סיפרת בראיון שבתקופת המופע "אתה חברה שלי" של שירי יונה וולך נפגשת עם ענבל פרלמוטר לצורך עזרה בענייני גיטרה... הייתי שמחה אם בא לך להרחיב על המפגש, בכלל על הקשר שלך עם ענבל באותה תקופה.. היית הולכת להופעות של המכשפות? את מרגישה מושפעת מהן באיזשהי צורה..? (אני חייבת לציין שהיו לי עוד איזה חמש שאלות מעניינות אבל אני יודעת שלא יקחו כל כך הרבה שאלות של אותו משתמש, אז בחרתי את השלוש שיותר מעניינות אותי...)

יוקולדה

New member
האם או מתי

תהיה איזו הופעה חד פעמית (שזה הרב פעמית החדש) עם ערן צור אולי?

21thRevol

New member
מה את חושבת על שיתוף קבצים באינטרנט?

זה מפריע לך אישית?

Dafi the Mighty

New member
מי מפחד מהזריחה

מה הסיפור שמסתתר מאחורי השיר "מי מפחד מהזריחה"? איך נוצרו המילים? ומתי את באה להופיע עם נגנים בירושלים??? תודה ויום טוב (:)

Walk Two Moons

New member
../images/Emo45.gif מצטרף לשאלה!

האם "מי מפחד מהזריחה" הוא עיבוד מתוחכם ל"מי אוהב את השבת"?

רעוּת

New member
חשבתי שרק לי זה מזכיר את זה ../images/Emo6.gif

עד שביום הזכרון היה את זה ברדיו (בינתיים יצא לי לשמוע שירים של רונה ברדיו בעיקר ביום הזכרון ותשעה באב...אתם חושבים שהם מנסים לרמוז לנו משהו?
) ואז חבר של אח שלי שהסיע אותי שאל אותי אם זאת גרסת יום הזכרון למי אוהב את השבת או משהו כזה
וזה עוד אחרי שהכרחתי אותו לשתוק ולכבד את קדושת השיר

TEENAGER1

New member
היא בעצמה אמרה משהו לגבי הקשר ביניהם

זה היה בתוכנית הזו בערוץ 24, שמראים קליפים של זמר מסוים והוא מדבר על כל אחד מהם לפני כן... איך קוראים לזה

bזוהר

New member
מה??????????????

מהמהמהמה? מישהו יכול לסדר לי פה את העניינים רגע ??? מה זה הדבר הזה? מה זה השיר שלי? אני זוכרת שהיה שבת עם רונה כשהיא הציגה קליפים של אנשים אחרים, ולא של עצמה!! היו שתי שבתות? או שזה היה אחד אחרי השני ופספסתי אחד מהם? מה בדיוק הולך פה? ומה שיש שם ביוטיוב זה הכל? זה כל מה שהיה? כמה קליפים בעצם היא הציגה? ~זה מה שקורה כשאני מגלה על דברים שהיו פעם עם רונה ופספסתי~

מיץ פזי

New member
חח זוהר את מצחיקה.. זה היה באותה שבת

יש כמה תכניות עם כל אומן... נראה לי מה שיש ביוטיוב זה בערך כל התכנית.. אולי רק מבול אין שם או משהו כזה..

מיץ פזי

New member
לא זוכרת.. לא ראיתי את הכול בטלוויזיה

זה היה כזה מציק, אני זוכרת את זה, כי זה היה ביומולדת של חבר ממש טוב שלי והייתי עסוקה בלהכין עוגיות או משהו, אז כזה שמעתי מהמטבח.. ואח"כ ראיתי ביוטיוב.. ואת מבול לא ראיתי =/

bזוהר

New member
עוגיות לחבר?!

על חשבון רונה בטלוויזיה?? אצלי דבר כזה לא היה קורה. סתם, סתם.. :)

רעוּת

New member
תכלס,

חבר אמת היה מבין שאין עוגיות כי רונה בטלויזיה זה פיקוח נפש. כמו שהיתה לה הופעה כשהיה לי יומולדת, ורציתי ללכת כי הופעה של רונה זה יותר שווה מסתם לחגוג עם חברים, אבל הם הכריחו אותי לבוא הביתה ולקבל מהם מתנות
ומאז אני לא אוהבת אותם יותר.

מיץ פזי

New member
חח טוב שלא עשיתן לי אמבוש :)

אני זוכרת את זה טוב מאוד, זה היה שבת והיה לי יום סופר עמוס, הייתה לי פעולה אחרי הצהריים ויומולדת בערב, וזה החבר הכי טוב שלי, אין דבר כזה, עוגיות פזי זה שם-דבר אצלנו, אי אפשר פשוט לא להכין.. :/

רעוּת

New member
חחחחחח

היא לקחה את "מי אוהב את השבת" והפכה אותו לשיר אובדני. איזה גאוני זה

למעלה