רונה באה להתארח בפורום! שרשור שאלות

הדרי 22

New member
חזון...

לא מזמן חשבתי על הרעיון כמה יכול להיות שילוב מאוד מקסים בין רונה קינן דניאל סלומון שניהם זמרים גדולים ובעיקר יוצרים מעבר לכל . בעיני שניהם שרים סוג של מלנכוליות אז הופעה משותפת בין שניהם יכולה להיות שילוב מעניין מה דעתכם? ובכלל מה דעתך רונה?

הדרי 22

New member
עניין של טעם

מי חשב ששילוב עם גידי גוב יהיה מציאותי ומוצלח ועובדה שזה עבד שווה לנסות

עוד שאלה

ניגנתי לעצמי עכשיו את "מבול"....לא הצלחתי לסיים את השיר בלי דמעה.... ובעקבות כך השאלה- 1. קרה לך פעם בהופעה שהרגשת את הדמעות חונקות לך את הגרון? 2 .איזה שיר הכי גורם לך ל"היכנס"(סוחף אותך במחשבות) אליו? (מהשירים שלך) 3. איזה שיר הכי מרגש אותך לשיר אותו בהופעה ?

bזוהר

New member
יש לי עוד שאלה די שולית האמת

אבל משהו שתמיד סקרן אותי.. (חשבתי על זה שזה שהאירוח נדחה, יש פה מין שרשור שאלות נצחי חח שזה דווקא די נחמד אבל יעשה הרבה עבודה למי שבוחר ת'שאלות:) ) אממ קיצר, לא יודעת אם זה יזכה למענה אבל סתם מעניין אותי, למה יש תודה לרומי אבולעפיה בדיסק הראשון... (מישהו אולי יודע?)

Walk Two Moons

New member
שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן -

מה פשר ההיפופותם הורוד שאדם שפלן מנגן עליו ב"עשר שניות"?

misheani

New member
בהמשך לשאלת המקרטני...

היית במוריסי? אם לא, למה? לאונרד כהן כנראה כבר לא יעשה עוד סיבוב הופעות- האם תטוסי לתפוס אותו בברלין ב-4.10 (כמוני) או במקום אחר? מה העיר שאת הכי אוהבת בעולם? ת"א לוקחת?

&&& אם לא שאלו את זה כבר וגם אם כן -

מי האמנים האהובים עליך בעצם, [אלה שליוו אותך כל החיים ואת מסתכלת עליהם מלמטה בהערצה עד היום וכו'] - ולמה?

למעלה