רוני יקירתי!

רוני יקירתי!

כל מה שעשית פשוט מקסים ומוסיף המון! חן ויופי לפורום. רק חבל שאת עושה את זה על חשבון שעות השינה שלך. את דווקא צריכה אותן. הפורום יכול לחכות

אהבתיה

New member
רוני קושקושית,תקשיבי לשגיא!

עד שהוא כבר ככה רציני ולא משוגע כהרגלו,כדאי להקשיב לו!!!
ואם היום במקרה אני רואה תמונה חדשה,קובץ מידי חדש,כתבה,הודעה,או כל סימן חיים ממך בפורום אני פשוט אהרוג אותך את שומעת???? תלכי לישון כבר משוגעת!!!!!

אהבתיה

New member
מה אני רואה פה???תמונות חדשות?!?!

מה זה רוני את פה??? מתי הוספת את התמונות??? תגידי לי,את מוכנה כבר ללכת לישון?! (את יודעת, "נומי נומי ילדתי"
) לכי,תנוחי קצת,תישני,תעשי דברים אחרים לשם שינוי! הפורום יחיה גם בלעדייך לכמה זמן!

אהבתיה

New member
הכל טוב מה איתך?

תגיד,אתה יודע במקרה אם רוני פה כרגע? אני פשוט צריכה להודיע לרוצח השכיר אם לצאת אליה או לא....

חמודה שלי, אני אוהב אותך.

באמת אוהב אותך. מאוד מאוד. אבל אם את תגעי בשערה אחת מראשה של רוני..... לא טוב מצבך. סתתתתם! נראה לך שהיא לא תיכנס? היא תיכנס, אולי אפילו בלי לכתוב הודעה שכאילו לא נדע שהיא היתה, אבל הפסיכית האהובה שלי לא תישן בלילה בלי לראות אם יש הודעות חדשות.

אהבתיה

New member
כן אני יודעת....גם עלי....

אבל לכל דבר יש סיבה...אני רק מקווה שהיא תהיה בסדר!!

אהבתיה

New member
ממממ.....ככה ככה....

תגיד,בתור מישהו שהיה כבר בצבא אפשר לשאול אותך משהו?? למרות שאני מפחדת להגיד את זה פה כי אני לא יודעת אם להגיד את זה לצבא או לא! ומי יודע מי מסתכל פה....

אהבתיה

New member
אז ככה....

אני אמורה ללכת לקורס מכיו"ת וכל מי ששומע את זה אומר לי כמה זה קשה ושהוא מרחם עלי....אז ככה,יש לי בעיה בברך...אני יודעת עליה מלפני איזה שנה וחצי ופיתרון ממש לא היה לזה,נתנו לי מין תחבושת מעצבנת להתאמן איתה....היום הייתי שוב אצל האורטופד והוא אמר ששיפשפתי את הפיקה ושאני צריכה לחזק את השרירים בברך כדי שזה יעבור אבל הבעיה היא שאין לי מספיק זמן לזה עד הצבא...אין לי מושג מה לעשות,אם להגיד את זה לצבא או לא כי אני לא יודעת אם במצבי אני אוכל לעבור את הקורס וממש אין לי חשק לצאת ממנו ולהיות פקידה (חס ושלום) ...אבל אם אני אגיד את זה לצבא הם ישר יבטלו לי את הקורס לא? ומי יודע מה הם יציעו לי עכשיו...אני בדילמה היסטרית!

לדעתי

את צריכה להתייעץ עם הצבא. קשה לי לענות לך על זה, אני רוצה שתעשי מה שאת רוצה ויכולה והכי מתאים לך. אולי תשאלי את האורטופד מה המצב, מה את כן יכולה לעשות, תבדקי אם הפעולות בקורס מאפשרות לך את זה ולפי זה תחליטי. אני יודע שלא עזרתי לך בכלום, רק הבהרתי לך יותר את הבעיה, אבל לצערי, אני לא יכול לפתור לך אותה. מצטער.

אהבתיה

New member
תודה שגיא....

אבל להתייעץ עם הצבא זה בעצם לגלות להם מה שיש לי לא ככה? למרות שבעצם רשמתי להם במבחנים לקורס שיש לי בעיה בברך ואני מתאמנת עם תחבושת והם קיבלו אותי למרות זאת...האורטופד (חוץ מלהכאיב לי לאללה....אני עד עכשיו בקושי מזיזה את הרגל!) לא אמר לי בדיוק מה לגבי הצבא למרות שניסיתי לסחוט ממנו איזו תשובה...הוא פשוט לא ידע מה להגיד לי...אני צריכה רק עוד זמן לעבוד על זה ואז זה יהיה בסדר אבל לצערי אין לי כרגע...הוא אמר שאם אני רוצה אני יכולה להראות להם את הדף עם האיבחונים שלו אבל איך שהם יראו את זה הם ישר יבטלו לי את הקורס ויציעו לי רק דברים מפגרים נראה לי.....

רינת1

New member
מורן

את בעצם ענית לשאלה שלך. אם את מאוד רוצה לעשות את הקורס הזה שלדעתי מאוד מעניין וכיף. אז אל תספרי על הבעיה בברך, תנסי לעשות את הקורס ואם בכל זאת הלכת לקורס ואת סובלת מכאבים ולא יכולה להמשיך אז תעזבי, אבל לפחות תדעי שניסית ולא יהיה לך על מה להצטער. 2. אם את לא כל כך רוצה לעשות את הקורס אז פשוט תספרי על הבעיה. לסיכום: הכל תלוי ברצון שלך, במה שאת רוצה, תחליטי מה שטוב עבורך, וכך תהיה מרוצה. מקווה שעזרתי. אם יש לך עוד שאלות אנחנו פה. רינת

אהבתיה

New member
רינת! תודה על העזרה....

אבל אני לא רוצה ללכת לנסות ואז אם יהיו לי כאבים ליפול ממנו ולהיות פקידה מבינה? כי זה מה שקורה אם נופלים מקורס...וזה לא שאני מתה לעשות אותו אבל אם אני אגיד מה יש לי אני מפחדת שיציעו לי דברים הרבה יותר גרועים....אחרי שעשיתי את המבדקים הם שלחו לי מלא מלא הצעות לתפקידים שאני יכולה לעשות ומכ"ית היתה בחירה חמישית שלי אבל את זה הם החליטו לשלוח לי (כמה שהצבא מתחשב בך! זה משהו!!)

מותק שלי

תנסי להתייעץ מבלי להגיע להחלטות עדין. תפרטי בפניהם את הבעיה ותשמעי מה האופציות שלך.

אהבתיה

New member
לא נראה לי ש...

יש דבר כזה בצבא ממש "להתייעץ"....הם ישר כותבים מה יש לך,שולחים לך לבוא לבדיקה ...

תתפלאי

אבל, לי היתה בעיה מסויימת מאוד אישית, ומצאתי אוזן קשבת שיעצה לי מה לעשות. נכון, שהם עושים את הבחירות הקלות ביותר, כואבת קצת הרגל - את פקידה את לא מסתדרת עם ההורים - יש לך בעיה נפשית ומעיפים אותך. אבל בכל זאת לא הכל שחור ולבן, ולא מזיק לנסות. אין לך מה להפסיד.

למעלה