רוני יקירתי!

תלכי תלכי פחדנית

מה, את חושבת שאני לא יודע שאת מפחדת מאמא שלי? אז יש לך טעות. אני יודע גם יודע. וחוץ מזה, הכל היה להצחיק קצת את מורן שתצא מהדכדוך הקל ששרה עליה. עכשיו את מבינה מורן, אני מצחיק אותך ועוזר לך, והיא הולכת ומעניין לה ת´תחת מצבך. לא ברור לך מי מטפל יותר טוב?

רינת1

New member
את רואה מורן אם יש לך עסק

הוא לא יודע איך להתמודד אז הוא קורא לאמא שלו. בניצחון גדול זה אני אומר לכם לילה טוב. השעה שלי עברה מזמן וזה כדי להציל אותך מפניו מורן. אני עוזבת לטובת השינה אז לילה טוב וחלומות פז לכווווווולם. ממני רינת.

אהבתיה

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

וואי אני לא מאמינה! איך סיכמתם את זה בינכם???

אהבתיה

New member
יו איזה אדירים אתם!

אני לא מאמינה שעשיתם את זה בשבילי.....אלפי תודות,אני בהחלט מרגישה הרבה יותר טוב! אתה בכלל הרגת אותי פה מצחוק!!

בשמחה ממי!

אני הולך לישון, אז לילה נפלא שיהיה לך, ואל תטרידי את עצמך יותר במחשבות על הנושא, בסוף זה יסתדר. תזכרי מחר לבדוק שהפסיכית לא קפצה לביקור, אה?
שגיא

אהבתיה

New member
ברור! על הבוקר!

לילה טוב שגיא! חלומות פז!!! אני אוהבת אתכם הכי בעולם אתם פשוט משהו מיוחד!! נשיקות,חיבוקים,הרבה אושר!!!! והמון אהבה!!!!! מורן

תגידו לי

אתם התחרפנתם? אתם מדברים כאילו אני האדם היחידי בעולם שעובד. אני צריכה לעבוד כדי להרויח כסף למטרה מסויימת וזהו. אני משקיעה בפורום כי הוא חשוב לי, ואני לא סובלת מהעבודה עליו, אלא נהנית מאוד. אני שמחה לדעת שיש אנשים שבאמת איכפת להם, ואני באמת מודה לכם על כך, אבל אני בסדר. באמת. ותפסיקו לדון בזה בבקשה, זה לא נושא הפורום.

למעלה