רוני יקירתי!

אהבתיה

New member
גם אני לא מצליחה....

עבד פעם אחת (ועוד כשאף אחד לא היה...איזה מזל יש לי אה?) וזהו...חזר לא לעבוד!

מורן, חבל שלא הזהרתי אותך

רינת זו המתחרה שלי, היא נוהגת להשלות את המטופלים ולאחר מכן, לגבות סכומי עתק. כמה אנשים מסוגלים להיות נבזיים. להבא, תשתמשי רק בשירותי: זה זול, נחמד, מצחיק לעיתים ויש לנו בחדר המתנה רוגלך נורא טעימים. אל תגידי שלא אמרתי.

אבל כן אמרתי!

נכון, שציינתי את זה אחרי הטיפול, כי אנחנו קצת בקשיים כספיים בחברה, אבל ציינתי וזה כתוב שחור על גבי מסך.

אהבתיה

New member
רינת,גם את?!?!?!?!?!??!?

חשבתי שרק שגיא הוא הנצלן....אתם ממש סוחטים אותי פה אנשים! רחמנות,יש לי בעיה בברך!!!!

הי הי הי!

אני נצלן?! ואחרי ההנחה הענקית שעשיתי לך??? ועוד בכרטיס אשראי??? ועוד סיפרתי לך על הרוגלך שלנו??? עכשיו ליכלכת!

אהבתיה

New member
קשיים כלכליים??? כן,בטח!

עם הסכומים שאתם גובים?? אין לך אפילו טיפת בושה אה? יש פה בת אדם בדילמה קשה ואתם מנצלים אותה ככה! לאן הגענו?! דרך אגב,עם המחיר הזה שאני משלמת לך (ועוד בתשלום אחד) אני דורשת קופסת רוגלך!!!!!

מה קופסה??????

לא הגזמנו קצת? מותק, אצלי המחיר הוא הכי זול. הכי משתלם. הוא נפלא, נהדר, מקסים, חמוד, עושה כלים, עושה ספונג´ה. בקיצור, המחיר שאני נתתי לך הוא משהו מיוחד ותסלחי לי, אבל לבקש קופסה של רוגלך זאת חוצפה! עכשיו אני אחשוב אם את בכלל צריכה לקבל אחרי שאת מדברת ככה!

אהבתיה

New member
מה,לא מגיע לי?!

אם לא בחדר ההמתנה,לפחות עכשיו! אני לא לקוחה מהמניין? לא מגיע לי רוגלך??? ואני עוברת כרגע תקופה קשה אז המעט שאתה יכול לעשות זה לנחם אותי עם קופסת רוגלך! מה כבר ביקשתי??? אוי אני חושבת שאני עומדת לבכות...

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו אני יכול להגשים את הסטיה שלי סוף סוף: לנגב ללקוחה את הדמעות. כמובן שתמורת זה שתתפשטי אני מוכן להתפשר בעניין הרוגלך. אולי אפילו תקבלי חצי חבילה. כמובן שבשביל יותר, צריך לעבוד.

אהבתיה

New member
מה אני צריכה לעשות כדי לקבל קופסה??

לשכב איתך? (לא שיש לי בעיה עם זה,אני אגשים את הסטיה שלי: לשכב עם המטפל שלי!!!)

רינת1

New member
מורן תראי, רק תראי מה נמצא מאחוריו

של אדם זה. לא פלא שהוא זול יותר ממני. עכשיו קבלי עצה בחינם מה שזול לא תמיד משתלם.

אבל הפשע כן, נכון???

מי כמוך יודעת. אני מתבייש בשבילך. עובדת ככה על בחורה תמימה ושברירית כמו מורן. (מורן,, אל תקשיבי לה, תמשיכי להוריד את החולצה.... כן ככה...)

אהבתיה

New member
כן,ידעתי שאני אקבל!

אני לא חושדת לרגע שבסוף אחרי שאני אתפשט תזרוק אותי ותאכל הכל לבד! מה פתאום??? אני בוטחת בך לגמרי שגיא!

כמובן!

נו, מורן, קצת יותר מהר, אני עוד צריך לקום לעבודה בבוקר. אם תהיי ילדה טובה, אולי אפילו אני אלמד אותך איך מכינים את הרוגלך האלו. אבל רק אם תהיי ילדה טובה, כן? מבטיחה?

רינת1

New member
מורן תזהרי

אני מצילה אותך מפניו. וזה בחינם. אני פונה אליך כבחורה אל בחורה, אני מכירה אנשים כמוהו. מפתה בחורות ברוגלך אני מתביישת בשבילך.

למעלה