רוני יקירתי!

אהבתיה

New member
ברור שיש!

כמו שאמרת....כואבת לך הרגל-את פקידה! זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות בצבא...שתבין,הבחירה הראשונה שלי ב"מנילה" היתה להיות לוחמת בחיל הים...עכשיו אתה קולט עד כמה חשוב לי לעשות משהו רציני בצבא?

אני מבין את זה

אבל את כרגע נתונה לחסדיהם. הכי טוב זה לשאול אותם מה עושים. זה לא שאם את שואלת, אז מראש ויתרת על התפקיד, אלא רק שאלת על האופציות. את יכולה לקבל אותן ואת יכולה לא.

אהבתיה

New member
אני יודעת אבל....

אתה לא חושב שאם אני באה ואומרת להם "תשמעו יש לי ככה וככה...מה האופציות שלי?" הם ישר מסמנים לעצמם שאני לא כשירה לתפקידים מסוימים??

ממש לא חושב

אומרים לך מה האופציות שלך וזהו. אפילו תתקשרי בלי למסור שם, רק תספרי את הבעיה.

למה לא?

את בודקת בטלפון אפשריויות. חוץ מזה, תמיד אפשר להשתמש ב..."לחברה שלי יש בעיה היא רק נורא ביישנית אז אני באתי...."

אהבתיה

New member
כן,חשבתי על זה....

ומקסימום אם הם שואלים איך קוראים לה אני אמציא להם איזה שם...
שגיא....תודה רבה!

רינת1

New member
אני מסכימה איתו

אם המצב הוא כזה, לדעתי עליך להתייעץ עם משהו מוסמך או הרופא או משהו מהצבא מה שנראה לי הכי הגיוני מכיוון שאת הקורס הוא לא מה שאת באמת רוצה. תקבלי אפשרויות אחרות וזה לא מחייב שתהיה פקידה אי אפשר לדעת עד שלא שואלים. גם להיות פקידה זה לא נורא. תלוי איפה תהיה, אצל מי תהיה, ומה בדיוק תעשי.

אהבתיה

New member
תודה לכם חברים יקרים שלי.... ../images/Emo9.gif

אני חושבת שבאמת עזרתם לי....גם אם לא,תודה על האוזן הקשבת!

ואם לא יכבדו?

מה, אני אתחיל עם ריצות לשלם, ענינים, בלאגנים לא רוצה את זה! אני רוצה 300 שח במזומן + 100 מע"מ + 159 ש"ח ריבית והצמדה לדולר האמריקני + טיפ כמה שנראה לך מתאים (יותר מ197 ש"ח ).

אני בד"כ לא נוהג לקבל

אבל בגלל שזו את, טוף. אבל בתשלום אחד כן? שיהיה ברור. אני את כספי הרווחתי ביושר ועל כן מגיע לי לקבל תמורה מלאה ולא בחלקים.

רינת1

New member
מורן לסיום הנושא

בצבא כמו בצבא אם רוצים משהו צריך להילחם בשבילו. אם יש משהו שאת כן רוצה לעשות, ולא להיות פקידה תלחמי עבור מה שאת רוצה אל תשבי בחיבוק בבית. את צריכה לדחוף מרפקים כדי להשיג את מה שאת רוצה ותאמיני לי אם יראו שאת אחת שיכולה להשיג את מה שאת רוצה התפקידים פתוחים עבורך. שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי. אבל תזכרי בסופו של דבר את זאת שקובעת.

אהבתיה

New member
תודה רבה......./images/Emo24.gif

אני מעריכה מאוד את העזרה שלכם....אני מקווה שבסוף יהיה טוב!

רינת1

New member
דרך אגב

אם כבר דיברתם על כסף, אני יותר יקרה. כל תשובה 500 שח´ וזה בגלל שאני מכירה אותך קצת. במזומן כמובן

למעלה