רוצה להתייעץ איתכם

candy77091

New member
אתם הפכתם את דבריי והקצנתם

אני לא השתמשתי במילה מפלצת ולא השתמשתי בעוד כל מיני מילים שליליות בהם את ובחור כארזים השתמשתם-מפלצת ואיום זה הדברים שאת אמרת.אני דיברתי נטו על ההתנהגות,התנהגות הוא דבר בר שינויי ולעומ"ז מפלצת לא נראה לי.. אני מסתכלת על בעייתה של ממתינה באופן יותר רחב ממך ומכם. אני לא רואה בזה בעיה ספציפית בזוגיות כפי שהגדרת אלא בעיה כללית בזוגיות והבעיה היא בתקשורת ביניהם.הבן זוג של ממתינה לא מוכן לוותר על הדברים שהוא אוהב לטובת בת הזוג שלו. תסתכלי על המילים שבהם היא משתמשת-לא מוכן לוותר,לא מוכן להבין. שימי לב שמלבד הבעל הלא תומך שלה,היא במצב מאוד קשה,אחריי אישפוז ,אחריי שלילה בטיפול שהיא תלתה בו המון תקוות ובכל זאת הבן אדם לא מוכן לוותר ולא מוכן להבין! דבר מינימלי הוא לתמוך בבן אדם כשקשה לו אפילו בחברה שלך היית תומכת אם היה קשה לה אז בבן זוג? בזמן האחרון אני מרגישה כאילו מתייחסים לדבריי באופן שונה..

הכל יפה ונכון..ועדיין אני חושבת

שבעיניני שלום בית יש דברים שהשתיקה יפה להם..גם אם אנחנו צודקים ויודעים, בעיניני זוגיות צריך לנהוג בזהירות. וגם בנושא הרבנים..נראה לי שאנו קטנים מדי בשביל להביע דעה.. ונא לא לקחת אישי..זה בסה"כ מה שאני חושבת.. ולממתינה למתנה תרגישי טוב ומקוה בשבילך לבשורות טובות במהרה בע"ה..

candy77091

New member
לא רואה שום קשר

בין ענייני שלום בית והשתיקה יפה להם. מישהו אמר לא לנהוג בזהירות?

"אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו"

אין לך זכות לבוא ולשפוט את הבעל במצב שהוא נמצא. זה לא שאני מצדיקה את מה שהוא עושה - אבל לבוא ולהגיד שהוא יתן על זה את הדין? ולומר שנבלה יותר טובה ממנו?

אביב02

New member
לא הבנתם אותי

לא באתי לשפוט את הבעל בגלל מעשיו.. מסכן הוא טועה לי יש בעיה עם זיוף התורה.. לי יש בעיה שאנשים לוקחים ערכים כמו לימוד תורה ושוכחים שכל לימוד התורה זה בשביל המטרה לנהוג על פיה.. אם אשתו אומרת לרב שהוא סובלת והרב אומר תגידי תודה שהוא לומד ותעזבי אותו.. זה מה שנקרא רב טועה.. ומחובתי למחות על העניין בכל תוקף.. במחשבה שניה אני מעדיף ללמד זכות על הרב לומר שמדובר פה בטעות ניסוח של הבחורה כי לא יעלה על הדעת שכך רב יאמר...

לא אבל...

גרתי בחולון עד שהתחתנתי, היום אני בהוד-השרון והרב שלו לא כל כך מוכר: הרב גור לביא.

../images/Emo124.gifממתינה!!!!!??????? לאן נעלמת??

את שמה לב איזה מלחמות חורמה אנחנ ו מנהלים בשבילך, ואת?- אפילו לא מגיבה!!! עוד מעט יתברר שסתם היית במצב רוח התקפי ושכל מה שכתבת היה מוקצן או מוגזם ואת ובעלך צוחקים כל הדרך הביתה... אז אם לא קשה לך, תתיחסי לתגובות. אאמממ בעצם- אפילו אם לא בא לך, ראוי שתתייחסי.

הי בשורות! מה הציניות הזאת???

אני דנה אותך לכף זכות שאת באמצע מעבר דירה ולכן את לא שמה לב שאת קצת הרבה קוטלת ביממה האחרונה... אבל, כן!!! מלחמות עולם!!!-( וירטואליות) למענה!!!! מה כ"כ קשה לך להאמין שאכפת לי ממנה??

באכפתיות שלך אין לי כל ספק

כמו בשל כולנו. דווקא לכן אני רואה בשירשור לעיל הרבה חום ולא מלחמה. אם היתה פה מלחמה, זה בטח לא היה למענה. (הדמוניזציה לבעלה לא היתה עוזרת לה).

דמוניזציה- אפשר אולי הסבר מילוני?

ומה גורם לך להשתמש במילה כ"כ מצוחצחת? אי אפשר כבר לדבר ב"עברית"? חחח

בעברית: תפסיקו לרדת עליו

מעולם לא ראיתי יועץ/ יועצת או רב/רבנית שמסיקים מסקנות על פי שמיעה של צד אחד, וברור שהמקרה כאן הוא לא שחור לב, לא מדובר פה שבמצב שמישהי באה ואומרת "בעלי מכה אותי" או "בעלי בוגד בי" שגם במקרים אלו ראוי לבדוק גם את הצד שלו, המקרה של ממתינה היקרה הוא שונה לחלוטין, היא מספרת לנו על איזו שהיא מצוקה בה היא נמצאת והמצוקה הזו מאוד מאוד מורכבת, הכי פשוט וקל לבוא ולבקר את בעלה ולומר כמה הוא לא בסדר, וכמה הוא לא נוהג על פי התורה וכמה הרב כזה וכזה, ונראה לכם שזה יעזור אם נספר לה כמה בעלה הוא לא בסדר כלפיה? שמענו אותו? שמענו את מצוקתו? יש לנו מושג בכלל מה עובר עליו? רואי לתמוך להבין לשתתף.. מכאן ועד לדון אותו כמה הוא לא בסדר ? זה ירגיע אותה אם היא תדע כמה בעלה הוא לא בסד? זה ישכין שלום רב יותר ביניהם ברגע שהיא תדע למה דימו כאן את בעלה? לאט לכם חברים..

סליחה סליחה סליחה

אני כאן ואני אתייחס עוד מעט לכל התגובות שלכן. אתמול ישנתי אצל אמא שלי אחרי שהיינו במופע "שרים בני עקיבא" ושם אין אינטרנט אז לא היתה לי אפשרות להגיב. סליחה ושוב סליחה.

ככה לא בונים חומה...

בני האדם בוחרים מי נמצא לידם כבוגרים, אם מישהו בוחר כבוגר, לא להיות בבית אלא בחוץ אז הוא משדר משהו ..לא? ומה הוא חושב שהתורה על כל מעלויתיה ...תגשר על התהום הנפערת בינו לבין אשתו? לגבי אלה ששפטו את שני בני הזוג כל אחד לטעמו... אף אחד לא צריך לקבל משהו שהוא לכאורה אמת אבסולוטית ,ונוגד את דעתו בחיים האישיים....אין דבר כזה! או שיוצרים הסכם של חיה ותן לחיות -עם המחיר הנקוב על המוצר .או שמישהו מוותר על מה שיש בו וצרכיו למען האחר.וגם פה המחיר יקר...אפילו מאוד יקר.

טוב אז באתי להגיב

בוחליצינה ביקשה ובוחליצינה תקבל וגם כולם. אז כל השבוע כמעט היינו עסוקים ב...לריב אחד עם השני ולהיות בלי מצב רוח והיום תודה לא-ל התפייסנו,אבל בעיית השיעורים עדיין קיימת למרות שהוא הבטיח לוותר על השיעור ביום ראשון כדי להיות איתי. העליתי את זה ככה כי באמת הייתי מעוצבנת וזה עדיין מרגיז אותי, מקווה לימים קצת יותר טובים. לא רוצה להגיב כאן על כל מיני משפטים שנאמרו וצוטטו מהגמרא אבל בואו נאמר שזה לא המצב, ולא חושבת שאילו התיאורים המתאימים לבעל שלי. אני יודעת שגם לו לא קל עם השלילי אבל, עדיין אין סיבה לנהוג כמו שהוא נוהג ואני כנראה אמשיך לדבר איתו על זה עד שמשהו יחדור. תודה בכל אופן לכל המגיבים עודדתם אותי קצת. נ.ב: סנובית, שמעתי כמה פעמים את הרב קוואס ויש לנו קלטות שלו גם, אבל החצי לא רוצה לשמוע את זה. אגב, מה זה הניק הזה???? את לדעתי לא סנובית, אז בבקשה נא להחליף אותו.

candy77091

New member
אני דווקא מאוד מבינה את החצי שלך.

כל אחד מתמודד עם צער בדרכים שונות,בעלך בוחר להשקיע את עצמו בעולהמ של תורה,כדי לא להתמודד עם הצער הזה -כדי לשכוח מזה ומה שנקרא להמשיך הלאה,אוליי הוא גם מאמין שככל שיעסוק יותר בתורה הק יותר ישמע לתפילות שלו ויזכה אותו בזרע חיה וקיימא.. יותר קשה להיות איתך ולהתמודד עם הצער הזה לעמוד מולו פנים מול פנים ולכאוב את הכאב מאשר ללמוד ולשכוח..

../images/Emo201.gifחוסר תשומת לב של הבעל

כלפי אישתו מאוד נפוצה לצערנו הרב אצל זוגות רבים. אני גם בין המתלוננות על זה אך לצערי הרב שום דבר לא משתנה.אותם גברים ניחנו בחסר של רגשות כלפי האישה. כשדבר מעין זה קורה אבל ההיפך הגבר פעמים רבות פוזל הצידה,ואז מאשימים את האישה בחוסר תשומת לב כלפי בעלה. עצוב מאוד שהגבר אינו מבין איזה כאב לב נגרם לאישתו.הפתרון כל כך פשוט והלוואי ויוכלו לישמו.

למעלה