רוצה להתייעץ איתכם

candy77091

New member
מעניין שכשצריך ללמוד תורה בגלל שכתוב

בתורה "והגית בו יומם ולילה " את זה הם עושים כי נוח להם לעשות אבל כשכתוב בגמרא "לכבד את האישה,לאהוב אותה יותר מגופו" זה לא עושים,כי זה לא נוח וזה לא קל למרות שזה כתוב באותה התורה בדיוק.

למה שלא תעברו לסביבה דתית ואז יהיו לך שכנות ד

דתיות שאיתן תהיה לך שפה משותפת ולא תרגישי כל כך לבד, לגבי העדיפות... אין מה לעשות אם הוא רוצה ללמוד ונותן לך להרגיש בעדיפות שניה, מה עדיף לך לריב איתו ואפילו ח"ו להגיע לגירושין ביגלל סיבה כזאת ? הרי גם הדיינים לא יצדיקו אותך. הבעייה שהוא לא רגיש לצרכייך ואת לא מסוגלת לוותר לו וזה חבל. אם לא תנהגו בשכל העכבר עלול ח"ו להוליד הר וזה ממש חבל. לדעתי הפיתרון הוא לעבור לסביבה דתית ולמצוא שם חברות שאיתן יהיה לך כייף לשבת סתם על כוס קפה ולפטפט.

candy77091

New member
ממש לא מסכימה איתך

אין שום סיבה בעולם שהיא תסבול ואין דבר כזה אין מה לעשות-לא מדובר פה בבעל אלים או משהו כזה שאין פתרון לזה. לפעמים כשיש אי התאמה ולא נמצתא פתרון גירושין יכול להוות פתרון טוב,זה המציאות. הדיינים דווקא מאוד יצדיקו אותה,כי הבעל חייב לאישתו יותר מאשר הוא חייב בלימוד התורה.אישה זוכה בזה שהיא שולחת את בעלה ללמוד תורה אבל היא בפירוש לא חייבת לעשות זאת. מה גם שכתוב:"כל השרוי בלא אשה שרוי בלא תורה, בלא שמחה, בלא ברכה, בלא טובה. כלומר, אדם בודד בעצם אינו שלם. ..." מכאן רואים שמעלת להיות נשויי לאישה גדול ממעלת לימוד התורה,מה גם יש תשובות של רבנים לאנשים פרטיים שלא רצו להתחתן כי רצו ללמוד תורה,דווקא כן להתחתן ולעזוב את לימוד התורה כי זוהי עצת היצר..

לממתינה בהמתנה

את צודקת זה קשה אני בחור חוזר בתשובה 9 שנים צריך ללמוד אבל האישה בבית זו השכינה הקדושה אני יכול להמליץ לך על עזרה באמת מכל הלב זה ממש נגע לי ללב כואב לי עליך אפשר לפתור את זה אים את רוצה תיתקשרי אני אתן לך פרטים 0544479369 בהצלחה בעז``ה אחותי אל תישברי הכל יסתדר בעז``ה תיתקשרי אל תיתביישי אני יעשה כל מאמץ לעזור לך לשם כך נולדתי ביי לילה טוב

למעלה