רוצים להיות תסריטאים ליום אחד?

רוצים להיות תסריטאים ליום אחד?../images/Emo202.gif

מה חשבתם על סוף העונה השביעית של "עקרות בית נואשות"? האם הייתם מסיימים אותה אחרת? איזה אירועים מטרידים הייתם מכניסים אל רחוב וויסטיריה ליין? תפוז
, בשיתוף "זומה" מזמינים אתכם להתפרע עם הדימיון: ספרו איזה סוף אתם הייתם רוקמים לעונה השביעית בסדרה ואולי תזכו באלבום דיגיטלי בעיצוב אישי!
אז מה עושים?
בין התאריכים 06-13/07, ספרו לנו איזה סוף אתם הייתם רוקמים לעונה השביעית של הסדרה. אל תחששו להתפרע ולפרט!
הגולש שהכי יפתיע אותנו, יזכה בשובר לאלבום דיגיטלי בעיצוב אישי, מתנת זומה (אלבום קלאסיק 28 עמודים).
אנא עיינו בתקנון התחרות המלא
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2067000 פרטים נוספים על "זומה" בZOOMA תוכלו להפוך את התמונות שלכם גם ללוחות שנה, הזמנות וכרטיסי ברכה וכל זאת עם מגוון סוגי פונטים, תבניות עיצוב ורקעים שאתם תבחרו כמו כן, תוכלו להוריד קובץ מוכן ומעוצב של המוצר שבחרתם ורק לשתול בו את התמונות האישיות שלכם! בZOOMA אף פעם לא משעמם! תוכלו למצוא אלבומים מוכנים בנושאים שונים המתווספים כל הזמן ומותאמים לדרישותיכם – הגדות לפסח, יומנים, ספרי מחזור, אלבום שורשים, אלבומי טיולים ועוד. תוקף השובר לאלבום דיגיטלי של זומה הינו 30.9.11.

adii1201

New member
../images/Emo152.gif זה לא עדי לבד../images/Emo6.gif

זה עדי בשיתוף עם תפוז וזומה

adii1201

New member
מה../images/Emo35.gif אף אחד לא רוצה להשתתף../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יאללה, לכתוב!

LeAnnDylan

Well-known member
אני צריכה שקודם תזכירי לי

איך נגמרה העונה בכלל

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לינטום נפרדו. סוזן חזרה לליין. ברי והחבר החדש עשו
. רנה גילתה שהאקס מתחתן. קרלוס הרג את האבא החורג של גבי וכולן משתתפות בהסתרת הסוד

LeAnnDylan

Well-known member
אוי אלוהים

חצי מזה אפילו לא מצלצל מוכר וראיתי את הפינאלה די הרבה זמן אחרי שהיא שודרה בארה"ב. אלצהיימר היר איי קאם!

LeAnnDylan

Well-known member
מה קשור לסלעים../images/Emo6.gif

חוץ מזה אני חושבת שהוכחתי בפייסבוק שהסלעים אכן יצאו

adii1201

New member
הכוונה שאולי הוציאו דברים אחרים

ממקומות אחרים במקום
מאיפה את יודעת איך נראים חלקיקי זיכרון שלך?

LeAnnDylan

Well-known member
לא יודעת איך חלקיקי הזיכרון שלי נראים

אבל אני די משוכנעת שהם לא ממוקמים בחלל הבטן שלי

adii1201

New member
לייק איי סייד

תחפשי חורים אחרים בגוף, יו נבר נואו מה עושים לך כשאת ישנה

LeAnnDylan

Well-known member
אל תחשבי שלא חיפשתי ישר כשהתעוררתי../images/Emo69.gif

ארבעת החורים בבטן שלי הם די והותר