רוצים להיות תסריטאים ליום אחד?

יש לי רעיון חברים....

*טום יתאהב... האהבה תגיע מכיוון אחר.... רנה תפתה אותו בבר אפל וחשוך והם יזכרו בעבר בקצר שלהם. הרומן יחזיק מעמד מעט זמן כי טום יעשה איתה אהבה ויחשוב על לינט תוך כדי (כי הוא אוהב נשים בהירות...) *רנה תטרפד את החתונה של האקס למרות שהיא ברומן עמוק עם טום. *ברגע שגבי תגלה שבעלה עשה וידוא הריגה לאביה (היא תשמע אותו משוחח בטלפון עם עו"ד) היא תזרוק את קרלוס מהבית והוא יתנחם אצל לינט למשקה קטן +סקס של מקח טעות..... מה דעתכם??????

adii1201

New member
אוי לא לינט וקרלוס טום ורנה../images/Emo7.gif

אני לא מחזיקה מעמד איתכם

snavgm

New member
בדיוק מה שגם אני חשבתי..איך נגמרה העונה בכלל?

לא היה לי שום זיכרון.. בלאק אאוט מוחלט! וזה לא בגלל אלצהיימר, דילן- אלא כי העונה נגמרה בקול ענות חלושה- בלי שום דרמה או משהו באמת מענין. בלי CLIFFHANGER נורמלי- בלי כלום. אז מי זוכר בכלל איך זה נגמר? רק התיזכורת של עדי ריעננה לי משהו... @סוזן חזרה לליין- למי בדיוק אכפת? מה זה היה משנה שהיא גרה במקום אחר? @ לינטום נפרדו? הרי זה סתאאם פרידה זמנית- כדי שיהיה משהו לעשות איתם כי לכותבים כבר מזמן אין שום רעיון או מושג מה לעשות איתם..והרי הם יחזרו אז איזה דרמה יש פה בדיוק? @ברי והחבר החדש עשו את זה- ביג דיל! אז הם יהיו זוג חדש. דווקא נחמדים. (פיהוק קטן!) אבל מה הדרמה? נחכה להתפתחיות בשלווה רגועה. @רנה גילתה שהאקס מתחתן. נו באמת.. דרמה עאלק.. @קרלוס הרג את האבא החורג של גבי וכולן משתתפות בהסתרת הסוד - טוב. נו.. קצת דרמה . נגיד. אבל ביינו- מי באמת בגלל זה לא ישן מרוב מתח -מה יהיה..? קיצר- פינאלה לעונה - חלש.. חלש.. והראיה- לא זוכרים בכלל את סוף העונה! חוץ מעדי...

Itay Simons

New member
ממ....אוקיי,

*לינט וטום- נפרדים, אך זמן קצר לאחר מכן מתגלה שלינט שוב בהריון (רק במהלך העונה הבאה יתגלה מה הם יעשו בנדון
) *ברי- סודם הנורא של ברי ואנדרו (על אמא סוליס
) מתגלה לבן זוגה השוטר של ברי. הוא מאלץ את ברי ואנדרו להתוודות ולרצות את עונשם, בתמורה לא יעזוב את ברי- מן "קריצה" למה שברי עשתה לאורסן
. *סוזן- מחליטה מרוב געגועים לחזור ל"עבודה" באתר ההוא
למורת רוחו של מייק. *רנה- מתברר שיש לה ילד מאותו לילה שלה עם טום לפני שנים רבות, שהסתירה מהדמויות עד כה. *גבי- יורה באביה כמו בפרק המקורי- רק שבמהלך הארוחה הוא מתעורר מתוך הארגז...
ניסיתי, נו

adii1201

New member
אבל היא קשרה חצוצורות!

ודיי להכניס לי אותה להריון
אוי אלוהים ישמור על הסיפור של רנה

Itay Simons

New member
למה לא ../images/Emo6.gif

לעשות צחוק מהצופים ולעשות מזה אחלה כסף- Sounds good to me

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאני בעיקר

צריך לצפות בפרק עוד פעם כדי לעשות את זה. ואני בספק אם מוחי (יש שיגידו הדל) יצליח לספק את הסחורה. איפה טיי כשצריך אותו? שמישהו יוציא אותו מהארון (של האחסון כמובן).

adii1201

New member
אני סתם כותבת בשביל הספורט../images/Emo3.gif

סוזן- לא חוזרת לליין
מוצאים לה כיליה תואמת בכלל בהודו והיא צריכה לנסוע לשם והניתוח וההחלמה לוקחים כמה שנים טובות
(תגידו תודה שלא הרגתי אותה
) קרלוס הורג את אבא של גבי, אבל ממש לא בטעות וזה ממש כן רצח. כל הבנות כמובן אומרות שיכסו עליו אבל הבויפרינד של ברי, שהוא בלש במקצועו, ישר שם לב שהדברים חשודים וחושב האם לחקור את העניין או לעזוב את זה למען אהובתו החדשה. כללל מה שקרה עם לינטום נשאר, אבל אז רנה לוקחת את טום לשיחה ומעיפה לו שתי סטירות ואומרת לו שהוא אידיוט שהיא ויתרה עליו לפני כל כך הרבה שנים כי היא ידעה כמה הוא באמת אוהב את לינט, וכי לינט היא החברה הכי טובה שלה, ושהוא לא יכול לזרוק את הכל לפח ואז טום יגיד לה "But she fucking said she's relieved" ורנה תגיד לו שהוא צריך ללכת ולנשק אותה ולהוציא את ה-relieved ממנה עד שהיא תבין, וגם הוא, שהם שני סתומים שהם בכלל חשבו להיפרד מלכתחילה ושהוא מצטער על הכל והיא מצטערת על הכל והם חוזרים אחד לשני בתנאי אחד: הבטחה הדדית אחד לשני להתחיל לשחזר למה הם התאהבו אחד בשני מלכתחילה (וכן זה כולל דייטים ראשונים ושחזור נדרים
אני קיטשית קיל מי
) אחרי שהם חוזרים אחד לשני הם מודים לרנה ומבטיחים שעכשיו גם יעזרו למצוא לה איזה חתיך תורן (במקום הברמן שהם בילו המווון זמן ביחד
- זה, אגב, קטע שלא הייתי מוותרת עליו מהפינאלה בעד שום הון שבעולם
) זה מה יש לי לעת הזו

למעלה