רוצים להיות תסריטאים ליום אחד?

darklighter

New member
יאא זה ממש מעניין!! השקעת!!!../images/Emo190.gif

חוץ מזה שאני ממש לא אוהבת מה שכתבת ללינט וטום

LeAnnDylan

Well-known member
התסריט שלי חלק 1../images/Emo202.gif

טוב, מנסה את המוח החולני שלי בכתיבת תסריטים כושלים
הפרק נפתח במארי אליס שמקשקשת כהרגלה על איך זה התחיל כיום רגיל ונגמר כדיי טו ריממבר ומראים את אותה הסצנה של הפרק האחרון בה כולם מנקים את הבית של גבי מראיות של גופה. בתחילת הפרק רואים דמות כלשהי בחושך מול טלפון ציבורי מחזיקה עיתון מגולגל ביד. הדמות מלמלת כמה מילים בטלפון ממה שניתן לשמוע זה רק "No, No, NO! I'm doing it!" וטורקת את האפרכסת. היא מסתכלת בעיתון ואז משליכה אותו בעצבים על הרצפה. זום אאוט, לא רואים מה עצבן אותה בעיתון. מראים את סוזן חוזרת לליין באותן סצנות בהן כל החברות דוחות אותה. וכשהיא חוזרת הביתה למייק למרר בבכי הוא מחבק אותה ומנסה לנחם אותה ואז נשמע קול של חלון מנופץ. הוא עוזב את סוזן כדי לראות מה קרה והיא נופלת לרצפה כשבטנה מכוסה בדם. הוא מסתכל על עצמו ורואה שגם החולצה שלו מוכתמת בדם. הוא מנסה להגיע לטלפון כדי להתקשר ל-911 אבל מועד מעל סוזן ונשאר מרוח על הרצפה. החברות מתעשתות ובאות לבקר את סוזן יחד. הן דופקות על הדלת אבל אף אחד לא עונה. הן מדברות איתה מעבר לדלת ומנסות לשכנע אותה לפתוח להן. הן אומרות לה שהן יודעות שהיא שם אבל אין קול ואין עונה. ברי, גבי ולינט מסתובבות לאחור כדי לחזור לביתן ורנה נשארת לרחרח קצת מסביב ומנסה למצוא חלון כדי להציץ פנימה ואז רואה את החלון השבור, היא מסתכלת פנימה ונדמה לה שהיא רואה דמות לבושה שחור מסתובבת בבית. היא קוראת מהר לבנות שיבואו. הן חוזרות בריצה ומציצות דרך החלון אבל לא רואות שום דבר. הן פותחות את הדלת בסערה וצועקות לסוזן ומייק אבל אף אחד לא עונה. יש זום אאוט לאזור המטבח איפה שסוזן ומייק שכבו לפניי מספר רגעים ואין שום אף אחד. הרצפה עצמה נקייה ואין רמז למה שקרה. ואז המצלמה מתמקדת בנקודה כלשהי מתחת לדלפק, איפה שהטלפון מונח, עם כתמי דם. כשהן רואות שאין אף אחד בבית הן מחליטות ללכת אבל רנה מתעקשת שהיא ראתה מישהו בתוך הבית. הבנות לא מאמינות לה והיא צועקת על ברי שתתקשר כבר לקפטן הוטי שלה. בנתיים יוצאות הבנות לחצר לראות אולי אחד מהשכנים ראה משהו. הן שואלות כמה שכנים ולא עושה רושם שמישהו ראה או שמע משהו. הן מחליטות שאין להן מה לעשות שם ושיתנו למשטרה לבוא לבדוק שהכל בסדר. הן משאירות את ברי שם שתחכה לצ'אק והאחרות מתפזרות הביתה בתואנה שיש להן דברים חשובים לעשות. מראים את לינט חוזרת הביתה כשטום עומד בכניסה. הוא מתחיל להגיד משהו אבל לינט קוטעת אותו כשהיא מרעיפה חצי מבט בחלון שפונה לרחוב ונדמה לה שהיא רואה דמות לבושה שחורים מתרחקת מביתה של סוזן. טום עוצר את דבריו ושואל אותה בנהמה אם היא בכלל מקשיבה לו. היא אומרת לו שהם ידברו בפעם אחרת כי היא חייבת ללכת, והיא יוצאת בריצה לעבר הבית של סוזן. טום מתעצבן לוקח את המזוודה שלו ועוזב. בנתיים מגיע צ'אק לבדוק את הבית הוא עובר בין כל החדרים אבל לא מוצא שום דבר חשוד מעבר לחלון השבור ואומר שבטח אחד מהילדים בשכונה זרק לשם כדור או משהו. לינט אומרת לו שהיא ראתה מישהו עם הודי שחור, והיא חושבת שזה אותו אדם שרנה ראתה בתוך הבית והוא אומר לה שזה בטח אחד הילדים שזרק את הכדור, נכנס לקחת אותו. הוא מפזר את הבנות לביתן ואומר להן שאם הן ישמעו משהו נוסף שיתקשרו אליו. מראים את גבי בביתה עם אותה הסצנה בה היא רואה את אבא שלה מסתובב סביב הבית שלה כמובן שגם אז היא עדין לא יודעת שמדובר בו. לינט חוזרת הביתה כדי להשלים את השיחה עם טום אבל לא מוצאת אותו שם. היא עולה לחדר שלהם ורואה שהמזוודה שלו נעלמה היא רצה למטה במדרגות ונעצרת באמצע כשהיא רואה את אותה דמות שהיא ראתה מחוץ לביתה של סוזן עם האקדח ניצבת למולה ומכוונת לעברה את האקדח. היא צועקת לעבר הדמות "וואט אר יו דויינג?! דיד יו שוט סוזן?!" מראים את הדמות מאחורה ושומעים אותה אומרת "כולכם תשלמו" (בקול נשי, וכאן אנחנו לומדים שהיורה היא בעצם אישה). נשמעת ירייה. הדמות המסתורית ממהרת להימלט מהמקום איך שהיא שומעת את אחד מהילדים של לינט צועק "וואט הפנס?! מאאאאאאאאאאאאאמ!! דאאאאאד!!" היא מצליחה להימלט בדיוק כשרואים את פארקר (או נו, אחד מהמשמשים שלה שבבית, אני כבר לא עוקבת
) מוצא את לינט שרועה על המדרגות מתבוססת בדמה. ברי ורנה בנתיים בחנות של האקסית של צ'אק קונות בגדי זונות גבי גם נשארת עם הסצנה שלה בה היא נוסעת טו דה מידל אוף נו-וור ומתעמתת עם האבא החורג שלה. כשהיא חוזרת הביתה היא מרגישה כמובן טוב יותר ונועלת את האקדח שלה בכספת (אותה הסצנה עם קרלוס) סצנת המסיבה מוחלפת בברי, גבי ורנה שהולכות להשתכר בבר שכונתי מפוקפק אחרי שרנה מגלה שהאקס שלה מתחתן, ברי מבינה שעשתה מעצמה צחוק מול האקסית של צ'אק והיא יכולה להפריע להליך הגירושים שלהם וגבי כדי לחגוג את זה שהאבא החורג שלה כבר לא בתמונה. גבי הראשונה שפורשת. היא חוזרת לביתה רק כדי למצוא שם את אבא שלה. היא מתעמתת איתו. הסצנה נשארת אותה סצנה. קרלוס נכנס לבית עם הפמוט הזה בידו ושנייה לפני שהוא חובט בראשו של אלחנדרו, נשמעות שתי יריות שמפילות את גבי ואלחנדרו לרצפה. באותו הזמן ברי ורנה חוזרות לביתה של ברי (עם מונית כמובן כי אם שותים לא נוהגים) ושומעות את היריות. הם מדדות לביתה של גבי כשבנתיים הדמות המסתורית קושרת את קרלוס באיומי אקדח לכיסא. מראים שגבי שנפגעה רק ברגל ועודה בחיים בעוד שאלחנדרו ספג כדור בלב והדם שלו מרוח על הרצפה. ברי ורנה נכנסות לבית וכיוון שהן שיכורות הן לא מצליחות לעשות את זה בשקט. הדמות המסתורית מסתובבת לראות מהיכן מגיע הרעש והמצלמה בזום אין לפנים של הדמות ומגלים שזו דילן, בתה של קת'רין. ברי פולטת "דילן |מבט ברי מופתע ומזועזע| מה את עושה? מה קורה פה?" רנה שיכורה מתחת אומרת "הו דה פאק איז דילן?" |מבט מתנשא| דילן שואגת עליה "שאט אפ פלסטיק! יו אר נוט קשורה לזה באט איף יו קרוס מי איי האב אנ אקסטרה בולט ג'סט פור יו!" בנתיים דילן מוליכה את ברי ורנה לעבר קרלוס ומצווה עליהן לקשור את עצמן ואת גבי אחת לשניה. הן שואלות אותה מה קרה לה ולמה היא עושה את זה והיא רק ממשיכה למלמל שהן כולן ישלמו על זה. ברי מנסה לדבר על ליבה של דילן ולשכנע אותה שתעצור עכשיו לפניי שיהיה מאוחר מידי. ברי: "ווי קן הלפ יו דילן" דילן: "שאט אפ! איטס יו, יו אנד אול אוף יור קריפי נייברז! יו דיד איט טו מיי מאמ!" גבי: "דיד וואט אקזקטלי יו סייקו?! סו דה ליידי לייקס סאם סושי. סו פאקינג וואט?!" רנה: "הו האני, יור מאמא איז גיי? איי פיל יו!" דילן: "נו!! נו!! שאט אפ! מיי מאמ איז נוט גיי!! שיז נוט!!! ד'יי מייד הר דיס וויי!!! מיי מאמ ווז נורמל. וול נורמל אז שי קן בי. איי ווז האפי. שי ווז האפי. ווי וור ליביניג א נורמל לייף. איי ווז אבאוט טו גט מאריד, דיד יו קנואו דאט? נואו. אוף קורס יו דונט ביקוז נאן אוף יו קרז אבאוט הר! יור אול ג'סט באנץ' אוף לוזרס! סאם גרופ אוף דספרט האוסווייבס וויט נאט'ינג אינטרסטינג אין ד'ייר לייבס סו יו הד טו גו אנג רויין מיי מאמ'ז לייף! הייתי אמורה ללבוש לבן היום. זה היה אמור להיות יום הנישואים שלי. אבל משפחתו של דניס היא משפחה מיוחסת ובעלת אמצעים. היא לא יכלה להרשות לעצמה להכניס למשפחה שלה א מאד'ר אין לואו הוז גיי! סו דניס זרק אותי. זרק אותי אנד איטס אול ביקוז אוף יו!! סו נאו אול אוף יו אר גוינג טו פיי פור מייקינג הר דיס ווי" רנה: "נו וואן מייד הר דיס וואי, דונט יו ליסטן טו גאגא, גאד מייקס נו מסטייקס" ברי: פליז פוט דאון יור גאן, ווי קן הלפ יו, איט דאזנט האב טו בי לייק דאט" דילן: "נואו, יו קאנט הלפ מי. איט סטו לייט" ברי: "וואט דו יו מין איטס טו לייט? טו לייט פור וואט?" דילן: "טו לייט פור סוזן" רנה: "הו וול, ווי דידנט לייק הר אניווי, שיז דיספוזבול" *ברי וגבי נועצות בה מבטים זדוניים

LeAnnDylan

Well-known member
התסריט שלי חלק 2 ../images/Emo202.gif

*ברי וגבי נועצות בה מבטים זדוניים* רנה: "וואט? איים טריינג טו סייב יור לייף יו אידיוטס" |שומעים את הדלת נפתחת| |כולם מסתובבים לעבר הדלת| קארן מקלסקי נכנסת |דילן מכוונת אליה את האקדח| קארן: "פוט דאט ט'ינג דאון. יו אר נוט מאיימת עליי, איי האב אבואט א חודש אור סו טו ליב אניווי. איים אולד אין קייס יו דידנט נוטיס. דו יו ט'ינק איי'ד סטיק מיי ה'ד אין היר איף איי ווז אפרייד טו דיי?!" דילן: "וואט דו יו וונט פרום מי?" קארן: "וול סי, נו וואן לייקס סוזן סו דאטס אוקיי" רנה: "טולד יה" קארן: "אנד יו וור סטופיד אינף טו קיפ לינט אלייב, סו שיז אין דה הוספיטול נאו אנד דוינג אוקיי, אנד טלינג אבריבאדי דאט יו שוט הר. אבריוואן איז לוקינג פור יו. סו דה ווי איי סי איט, יו קן איט'ר ראן פור יור לייף אנד נבר קאם באק אור יו קן סטיי היר, שוט אס אול אנד רות' אין ג'ייל פור דה רסט אוף יור לייף. וואטס איט גונה בי פמפקין?" |נשמעות סירנות מרחוק| דילן: "דיס איזנט אובר יט!" |דילן יוצאת מהכניסה האחורית ובורחת משם| בנתיים קארן משחררת את כולם ואז הם שמים לב לאלחנדרו ששוכב שם. ברי מחליטה להתקשר לצ'אק לספר לו מה שקרה אבל קרלוס עוצר בעדה ואומר לה שאם דילן לא הייתה יורה באותה השניה, הוא היה הורג אותו. הוא אומר לה שהיא שיקרה פעם אחת כדי להציל את הבן שלה והיא הולכת לשקר שוב עכשיו כדי להציל את הבת של האישה שהיא הרסה לה את החיים. הם מחליטים להסתיר את הגופה של אלחנדרו ולנקות אחרי הבלגאן שדילן השאירה אחריה ואז אנחנו מקבלים את אותה סצינה שפתחה את הפרק בה כולם מנקים אחרי המוות של אלחנדרו. זום אאוט, מארי אליס ממשיכה לחפור דברי סיום כשהמצלמה עכשיו מתמקדת על איזה פיסת עיתן שמתעופפת ברוח ואז נוחתת סאמוור. זום אין לתמונה שמופיעה בעיתון. רואים את קת'רין מופיעה בתמונה שצולמה במצעד הגאווה כשהיא לובשת בגד גוף וורוד פרוותי עם מגפי עור עד הברך ומשקפי נוצות טווס. דה אנד.

adii1201

New member
הולי גאד איזה תסריט../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למרות שהרגת לי את לינט (
) זה יצא ממש ממש טוב אהבתי!!!!

LeAnnDylan

Well-known member
לא לא לא

לא קראת עד הסוף
מקלאסקי אמרה שהיא בבית חולים בריאה ושלמה ומספרת לכולם שדילן סייקואית
|הא|

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif

נראה לך שאני אהרוג את לינט? אין לי משאלת מוות
בשביל זה הרגתי את סוזן

LeAnnDylan

Well-known member
להתחנף לא.

אני באופן אישי לא יכולה לסבול את הדמות של סוזן ככה שמבחינתי היא ולינט יכולות למות אתמול. ההתחשבות בעדי הגיעה רק בדמותה של לינט שלא העזתי להרוג אותה באמת ><

למעלה