רוק עצמאות 2007-נהלי פירסום

nobody99

New member
חח על מה את מדברת בכלל

זה הדבר הכי לא קשור לנושא ששמעתי

מיכמיך3

New member
דבר או שניים יש לי להגיד על להקת ביט 69

למרות שהם בני 14 ושהם כ"כ צעירים יש להם עוד עתיד. הם צעירים ואני בטוחה שבעתיד, בעוד 7-10 שנים [אם הם לא התפרקו עד אז] הם השתפרו פי 100 יותר ויהיו להקה מצליחה אפילו יותר מהיום.

animal bar

New member
תראי למרות שאני אוהבת אותם אני חייבת להודות ש

עכשיו הם מפורסמים מיגימיק הם מנגנים טוב וזה אבל אנשים לא מתרשמים מהנגיה רק מזה שהם יודעים לנגן מהר והם שני 14 גימיק בינתיים אבל לדעתי הם טובים אפילו לפני העמ''י

חחחח היום גיליתי שהבלונדי מביט69 אח של חבר של

היום בבצפר כשחילקתי פלאיירים של רוקע"צ פתאום בא אלי חבר שלי עושה לי שאח של חבר אחר שלי הוא חלק מביט69 !! לפי מה שהבנתי זה הבלונדיני.....(הגיוני גם לפי המראה).....בכל אופן.......צחוקים

ססילייה

New member
טלטול, משוש חיי, אדון יפה שכמותך..

[שטלי לא תכעס חס וחלילה.הכל יחסי אחוקים.
] עניין של מזל, מותק. זה ה-כ-ל.

ManRed

New member
../images/Emo45.gif חחחחחחחחחחח כוס תה

ליל משתמשת בביטויים באינגליש סימן שהיא כועסת.. חוצמזה שביט אחלה להקה כמו שלך! כמו שלך! לא נותנים להם מספיק קרדיט לדעתי

ManRed

New member
אם אני לא אכיר אותך מי כן?

חולה עלייך! פשוט חולה חולה עלייך!

ססילייה

New member
חחח כפרעלייך!../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

יו דני
אתה בא לבארבי בשישי?[יש ג'ירפות.ולילולדת.]

ואני אוהבת אותך.../images/Emo23.gif

ואני שונאת את הפורום הזה!!!! צריך לפתוח קומונת בוגרי פורום שייגעצ!!

Hezi The One

New member
רוק עצמאות 2007-נהלי פירסום

טוב אני רואה שכבר התחילו לפרסם כרטיסים לרוק עצמאות ואסור לעשות את זה על גב הפורום בהתחלה לא מחקתי כי חברי פורום כתבו אז אמרתי אוקי שיהיה עכשיו יותר מדי כותבים כבר לכן כל הודעה לכרטיסים לרוק עצמאות שתהיה מעכשיו תימחק! מה שכן יכול לעושת מי שרוצה לפרסם יכול לשלוח אלי או לבן מסר ונעלה את זה ללוחות שם זה יהיה מותר כרגע את כל ההודעות אני לא מוחק אבל אלו ההודעות האחרונות

nofar155

New member
רוק עצמאות..

מופע רוק העצמאות באמפיפארק ראשל"צ: משינה אביב גפן סינרגיה מוניקה סקס חמי רודנר שייגעצ אריק ברמן ברי סחרוף עברי לידר ביט 69 מה קשור. כרטיסים מוזלים 119 ש"ח, ניתן להשיג בטלפון 0508954989 חן איסיקיו: 193890914 (איזור בת ים והמרכז)

ShonXD

New member
רוק העצמאות-כרטיסים מנתניה !!

וק העצמאות 2007-מכירת הכרטיסים החלה! מחירים מוזלים ברכישה מוקדמת! פרטים על המופע: להקות ואמנים: משינה, מוניקה סקס, עברי לידר, חמי רודנר, שייגעצ, ביט 69, ברי סחרוף, סינרגיה, אביב גפן, אריק ברמן. תאריך: 23.04.2007 פתיחת שערים: 21:00 תחילת המופעים: 22:00 מחיר רגיל לכרטיס: 149 ש"ח. מחיר לכרטיס במכירה מוקדמת: 119 ש"ח. פרטים נוספים והזמנות: באיייסיקיו -251304738 עדיף אזור נתניה והסביבה !

למעלה