רוק עצמאות 2007-נהלי פירסום

dsol

New member
אני עוד אשפיע עליך גם עם ברמן את תראי _../images/Emo189.gif

nitzan lei

New member
שלוםשלוםD:

אוחח חייבת להיות שם!! ואת אולי יודעת כמה כרטיס עולה?

ליל העיקר דיברת על הומאני אה ?!

חחחחח ליל אני יודע שאת לא סובלת אותי אבל וואלה את מדברת פה על הומאני ולא הומאני אז בואי גם אני אגיד משהו......כמו שאמרת על הקטע על ביט 69 אותו דבר פה.......את לא אוהבת אותי אל דברי אלי כוסומו אנ'לא הזונה שלך שתבואי תגידי לי "אתה חי בכלל ?! שיט!"......כדאי שתתחילי להרגע....לא אוהבת אותי אל תגיבי.......אני כבר לא נמצא פה בפורום ובאמת שאנ'לא זורק זין מה אנשים פה חושבים עלי........נכון שאני חופר ושאני פלצן אבל מה שתעשו עם זה לא ממש איכפת לי....את פשוט לא חייבת להגיב כמו שאחרים פה שאין לי מושג מה הם חושבים עלי בכלל לא הגיבו לי פה...... לילה טוב

ססילייה

New member
הלו הלו חמוד, כדי שתרגע..ומהר!../images/Emo46.gif

כל מה שכתבתי לך היה בהומור, אוקי? חבל מאוד שלקחת את זה למקום כזה. ותודה רבה, חמוד.אני אוותר על שירותי הזנות שלך. ובידיוק בגלל הסיבה שאתה לא פה בפורום התפלאתי לראות הודעה ממך. וכמו כל אדם אחר, מותר לי להגיב. תודה רבה שלום.

nobody99

New member
נרמ אני בא רק בשביל ברי ומשינה

ובשביל לזרוק דברים על ביט 69

ססילייה

New member
דיי!אני חייבת להגיד משהו!!!!!!!!

באמת שאני מרגישה כבר שפה זה צריך להעצר. יש גבול.והוא נחצה בהודעה הזאת. [טל, מותק שלי.זה לא אישי.
] אז לא אוהבים את ביט69.אז מה? מה אכפת לכם?אני לא אומרת שתפרגנו להם, ותצווחו להם עד השמיים שהם גדולים. הם כמו כל אומן יעשו מספר מועט של שירים, הרי אלו לא הופעות מלאות, ככה שבזמן הזה אם אתם לא אוהבים אותם אתם יכולים לדבר, לנוח או סתם לעשות כאילו אתם נהנים מהמוזיקה. נכון, אני גם לא אוהבת את ביט69.אבל זה לא אומר שאני מנצלת כל הזדמנות כדי להראות את זה! דיי כבר, הבנו שהם לא כוס התה שלכם. אז למה לצאת מגעילים ולהוריד להם מהביטחון העצמי? תנסו רגע לראות את המצב מנקודת המבט שלהם, זה ממש לא הומאני מה שקורה פה. אל תפרגנו, סבבה. אבל אל תצאו אידיוטים בהצהרות כמו ''נאא..הם גרועים."\"בואו נזרוק עליהם עגבניות." \"בואו נקלל אותם". דיי כבר. נמאס מההתנהגות הזאת.

AvtipuS

New member
הומאני מאני מאני

[סתם מה זה קשור!?] הם צריכים לדעת לקבל ביקורת. ואם זה מפריע לנו שהם מופיעים שם [בכל זאת, אנחנו משלמים על זה] יש לנו זכות לכתוב מה שאנחנו רוצים. [ולזרוק עליהם מה שאנחנו רוצים
]

ססילייה

New member
אויש נו באמת!

מפריע סבבה, אבל אני חושבת שלא הקהל בוחר את ההופעות.נדמה לי.
ובין אם כן, ובין אם לא.הם נבחרו. רז יש הבדל בין ביקורת לגועל נפש, תסכים איתי? ויש דרך לכתוב ביקורת ויש דרך לכתוב ביקורת.

למעלה