רוק עצמאות 2007-נהלי פירסום

AvtipuS

New member
טוב שלא הגזמת

"גועל נפש"? אני לא ראיתי שום גועל נפש. הכל ביקורת ואין מה לעשות יש ביקורת טובה ויש גם לא. מ-ה ל-ע-ש-ו-ת.

ססילייה

New member
אבל יש דרך להגיד דברים!!

ויש גבול לכמה אפשר לחזור על אותם הדברים שוב ושוב ושוב! זה לא העניין שאנשים שונאים אותם שמעצבן אותי זו הדרך שבה הדברים נאמרים שמעצבנת אותי!

../images/Emo121.gifרז, אולי די לשחק אותה ראש קטן?

כאילו שאתה באמת לא מבין מה ליל רוצה מהחיים שלך.. אתה לא אוהב אותם? אל תאהב, אל תשמח שהם מופיעים ברוק העצמאות ותכתוב שהם עושים חרא מוסיקה אבל לכתוב דברים כמו "אני בא לרוק העצמאות כדי לזרוק עליהם דברים" זה באמת מגעיל!

AvtipuS

New member
זה לא מגעיל ושכל אחד יעשה מה שבא לו

לזרוק עליהם דברים [שכמובן לא יגרמו לנזק] זה גם סוג של ביקורת. ולא אני לא מתכוון לזרוק עליהם שום דבר

מיכמיך3

New member
מסכימה איתך

כל אחד ומה שהוא אוהב לשמוע. לא צריך יותר מדי להבליט את זה שאתם שונאים. למשל, אני גרה בפ"ת וכאן בעיר הולכת להופיע נינט ואת השירים שלה, אז אני לא הולכת לראות אותה ביום העצמאות.

nobody99

New member
גברת שכמותך:) בואי אני אסביר לך משו

למה מגיע להם שיבואו אליהם טילים באמצע ההופעה.. זה פשוט מעצבן שיש כל כך הרבה להקות צעירות מוכשרות בטרוף מי כמוני יודע.. שעוות דרך כל כך ארוכה וקשה ופתאום באה להקה של ילדים בני 14 שמופיע ברוק העצמאות?? ואף אחד לא יכול להגיד שזה מגיע להם וזה פשוט מעצבן כל כך שזה הדרך של התעשייה בארץ פשוט מגעיל

עדי D

New member
נשמה.

אתה בטח לא יודע. אבל הלהקה הזאת קרעה ת'תחת שלה בשביל הופעות וקרעה ת'תחת שלה כדי להגיע לאן שהם הגיעו היום! אז נכון. כסף לא חסר להם בסדר? אז הם מסביון!. אבל זה בכלל לא קשור לאן שהם הגיעו היום. הם הגיעו כי מגיע להם. ויש מספיק אנשים שכן אוהבים את המוזיקה שלהם. עובדה - תראה לאן הם הגיעו! מה לעשות שלא לכל האנשים יש אותו טעם במוזיקה? כמו שיש אנשים שאוהבים ת'מוזיקה של הלהקה שלך ויש אנשים שלא. קורה. אז די לדבר כמו פלוץ כאילו הם עשו איזה פשע ושמדבר לא מגיע להם! מגיע להם. וכל הכבוד להם! וזאת לא סיבה לרדת עליהם וללכת לזרוק עליהם שום דבר. לא נאה לך? אל תקשיב. זהו.
. אתה יודע שנאי אוהבת אותך כע?

nobody99

New member
חח וואו כמה את תמימה:)

נראה לך שהם הגיעו לערוץ 2 בגלל שהם טובים? או לעיתון בגלל שהם טובים או לגלגץ בגלל שהם טובים? תמימה..תמימה

AvtipuS

New member
מתפקד לקריאתו של טל

תראי, הכסף שלהם קשור מאוד לאיפה שהם היום. תסכימי איתי שלא כל להקה יכולה לממן את מנדלסון כמפיק שלה,נכון? אני בטוח שמנדלסון זרק כמה מילים עליהם פה ושם. וגם בלי קשר למנדלסון, קשרים פה קשרים שם בסוף זה הגיע לקוטנר בטקס עמ"י שזה עבר כל גבול ומשם הם קיבלו פירסום ענקי [בזכות קוטנר] והנה לאן הגענו? ביט ברוק עצמאות במקום להקות יותר טובות שלא זוכות לפירסום כי א-י-ן להן את הפירסום והקשרים. אז יופי נוצר סביבם הד, להקה של בני 14 שמנגנים מהר.וואו. זה לא אומר שהם עושים מוזיקה טובה יותר מאחרים, זה לא אומר שהם צריכים לקבל את כל הפרסום הזה במקום להקות שזה באמת מגיע להם. כל הפירסום [כתבות בעיתונות ובטלוויזיה,עמ"י,גלגל"צ וכו'] סביבם זה לא בגלל שהם טובים, זה בגלל שהם בני 14 ויש להם קשרים.

nobody99

New member
זה לא קשור להקשיב או לא להקשיב

עזבו מקרה אבוד פשוט עזבו תנושא את לא תצליחי להבין איך מרגיש שבן אדם קורע את התחת במוזיקה ופתאום באים ילדים בני 14 שמנגנים אקורד וחצי עם הליריקה הכי דפוקה שיש ומופיעים בטלווזיה וברוק עצמאות

עדי D

New member
חמוד.

לא הכל בנוי סביב מוזיקה. גם יש דברים שאני קורעת עליהם ת'תחת ובסוף בא מישהו שהולך לא בהרבה יותר קלות והרבה יותר טוב. אבל לפרגן זה לא פשע. ותאמין לי אני יודעת מנסיון.

למעלה