רוק עצמאות

S h A b i T

New member
ככה זה כשאתה רוסי,

הדם עולה לראש, הוא לא מכיר אף אחד. אל תתרגשי.

לא אישי לגבייך... אבל

תופעת התכשחות ידועה בארץ בקרב העולים (המסריחים, יש לציין) מרוסיה. לא סתם ארץ נהדרת הפכה לסדרה מולצחת (ולעילגים שבינכם התכוונתי למערכון עם "יורי\ רועי"). וכן, אין מה להעלב ממני, בטח שמעתם פעם על תופעת הגזעניות.

מסריחים יש לציין? לך יש פה מלוכלך ומסריח.

ואין לך חיים מסתתרת לך כל היום מאחורי המסך ומקללת אנשים. אני לא אתפלא אם את מסריחה לא פחות.

היו הופעות פיאלף אני לא מבינה למה כולם התלהבו

בסדר אז ידעתי שזה רוק עצמאות וזה ושיהיה בטוח רק הופעות להיטים כזאת וזה אבל הייתה פשוט אחת הגרועות!! אני תמיד כ"כ נהנת בהופעות כאלה גם וקופצת ושרה וזה....הפעם פשוט לא היה לי חשק רציתי לחזור לשבת היה ממש חלש לא שמעו אותו בגרוש היה סאונד ממש גרועעעע! רואים שהוא חושב שהוא סתם עושה טובה למישהו והוא ממש לא נתן את עצמו..בא לעשות חלטורה וללכת..הוא כל כך סותר את עצמו כמו שהוא אמר פעם שבעולם הזמר המזרחי יש תחרות מי מופיע יותר ושזה לדעתו חפפני ולא מכבד את השירים ואת הקהל ומה עכשיו תסתכלו עליו כל יום שתי הופעות לא פלא שהן יוצאות חלשות! לא יודעת, היו כאלה שאמרו שהוא הצליח הכי הרבה להרים את הקהל. לדעתי ממש לא, אבל אולי זה בגלל שאני גם הולכת להופעות. שייגעצ לדעתי הכי הרימו את הקהל, אביב גם היה בזמן דיי מעאפן... הקיצר למרות שידעתי שיהיה רק להיטים וכזה לא ציפיתי שיהי עד כדיי כך חלש....פשוט מצאתי את עצמי עומדת באמצע הקהל וממש לא רוצה להיות שם,

חוץ מזה ש...

ממש כאב לראות את כל הערסים והפקצות האלה שקפצו וצרחו כמו מטורפים במחר כאילו לא יודעת מה ובכלל...אני כבר מעדיפה שהם ירדו עלייו מאשר שזה יהיה הקהל שלו. הוא בכוונה שר שירים כדיי שכולם יכירו, וזה מגעיל. הוא חייב לראות שהוא פשוט מאבד בקצב את כל "ילדי אור הירח" האמיתיים ובסוף הוא ישאר רק עם קהל כזה. ומשהו טוב לסוף בכל זאת, עכשיו מעונן עם ה"רוצים שינוי" סוף העולם ואור הירח כרגיל עושים את העבודה בהופעות כאלה:]

מעיין51

New member
אפרופו ערסים ופאקצות

זה היה פשוט מדהיםםםםםםםםם כמה ערסים ופאקצות יכולים להכנס לחור אחד- פארק רעננה זה היה מזעזע

2shahar

New member
רוק עצמאות..

ההופעה של אביב הייתה מדהימה, נורא ריגשה אותי והרימה את כל הקהל הסאונד היה חרא וכמה להיטים שקצת איכזבו אבל בסה"כ זה רוק עצמאות.. אני נהנתי שחור לבן שיר גדול! למישהו יש את המילים? (ובאמת הצחיק שכלהמעריצות צעקו כשאביב הקדיש את הלב שכואב לך
)

היה נחמד ועוד משהו

זה היה הפסטיבל האחרון שאני הולך אליו בעיקר בגלל שאני כבר בן 21 והרגשתי כמו זקן בין כל הקטינים שהיו שם ההופעות היו רגילות ונחמדות כמו כל שנה. אביב שיחק אותה ב"עונות" ואריק ברמן היה תותח....... חוץ מביט 69 היה רוק עצמאות יחסית מוצלח הכל טיקטק מהר וכל להקה נתנה הופעה מושקעת.....

bobit marely

New member
פשוט תלך למקומות של גדולים...

יש גם אנשים בגילך בהופעות...פשוט זה רוק עצמאות אז רוב הילדודס שם,זה ידוע.

galush29

New member
ציפיתי ליותר,אבל היה סביר.

היה לי ברור שיתחיל עם מחר,שיקידיש למעריצות שלו את זה רק הלב שכואב לך,וכו'. אבל חשבתי שאולי יבצע שיר פחות מוכר.לפחות אחד. וזה דיי איכזב אותי. השירים שהוא בחר לא היו משהו בכלל,החרושים שבחרושים. אבל היבצוע לעכשיו מעונן עשה לי את כל הערבבבב!!ביצוע מצוין. וגם סוף העולם היה מעולה, אבל זה היה עצוב שידעתי את המילים לבד,בזמן ששאר הקהל מסתכל עליי וחוזרים אחריי על המילים. הקהל היה מגעיל בטירוף. אבל חמי רודנר היה ממש טוב
וגם שייגעצ..הם נתנו הופעה ממש טובה,נהנתי לגמרי:) והמתנס הזמדיין שלנו,הוא החזיר אותנו באמצע משינה=\אז לא ממש הספקנו.

מתי היתה הפעם האחרונה שהוא שר את עכשיו מעונן?

סתם פתאום תהיתי,התגעגעתי לשיר הזה. בכל אופן רציתי לבוא משומה אבל נהייתי חולה רצח אז יצא טוב כי אתם לא נשמעים מי יודע מתלהבים שנה שעברה הייתה לו הופעה ממש טובה ברוקעצ

למעלה