רוק עצמאות

jenngirl

New member
פעם אחרונה היה בקוקה קולה לייב../images/Emo82.gif

[או בגרסת הפסנתר בים המלח שהיה באוקטובר עם ארקדי]. דווקא שנה שעברה היה פחות טוב לדעתי:p הכלהכל היה להיט חוץ מסופרסטאר.

הוא שר גם את האם להיות בך מאוהב

אין כמו האם להיות בך מאוהב בהופעות כל כך גדולות -כשהוא שר את האם להיות בך מאוהב בהופעות כאלה זה מקבל משמעות כל כך מטורפת...הוא עושה את זה הרבה בהאנגר אבל תשווי האנגר לאמפי פארק מפוצץ קהל........ואת ועם הזמן וזה היה לשם שינויי מרגש כי עדיין לא חרשו על ועם הזמן וזה היה מבהיל לשמוע שיר כזה ברוקעצ לפי דעתי הוא גם שר או את גנרל/לאן את הולכת...

Satyricon

New member
הופעה ממוסחרת וחסרת רגש

ההבדל ההופעות שלו בזאפה לבין זה כ"כ גדול אבל כשהקהל שלך כזה (בני 14) זה מה שמגיע להם... הופעה פלסטיקית לקידום מכירות חוץ מזה... קניתי חולצה ממש יפה של "ועם הזמן"

דווקא בדרך כלל הייתי אומרת שההופעות האלו

הן הרבה יותר יפות מהופעות זאפה החרושות..אולי לא רוק עצמאות בפרט אבל ההופעות הענקיות דוגמאת ניצנים ופעם היו עוד כמו צמח אלו ההופעות הכי טובות. זה בא לו לפי מצב רוח , פעם הוא נותן הופעה טובה ברוק עצמאות ופעם הוא לא...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifטוב לדעת שאני לא היחידה שציפתה שאחרי

שהוא אמר "הייתה לי חברה בת זונה" הוא ישיר את אל תדאג..
כ"כ התלהבתי.. ואז הרגשתי סתומה משהו:S

חמדונה

New member
כ"כ.

קפצתי על אח שלי "יש! אל תדאג!" ואז הוא צחק עליי שאני לא יודעת איזה שירים אביב הולך לשיר... חחח

להופיע בלילה או בזריחה?

באתר כתבו שאביב יעלה בשלוש וחצי בשביל שאמנים לא יגנבו לו זמן הופעה ובשביל שהוא לא יאלץ להופיע באור בוקר מלא ,גם שנה שעברה זה היה ככה הוא הפתיע בסביבות שתיים וחצי ואמר שבבוקר האיפור זולג לו והוא מרגיש כמו זונה... בכל אופן אני חושבת שהופעה של אביב על הבוקר זה ברצינות אחד הדברים השווים ,לפני שלוש שנים (נראה לי) אני זוכרת שהוא הופיע כבר ממש בסביבות שש וחצי שבע בבוקר ואשכרה ראו את כל הקהל אלפיי אנשים וכולם כבר היו עייפים מהלילה ולכן כבר לא דחפו ומצצו את הדם וזה היה מיוחד ומרגש ,זה היה כמו להתעורר מסיוט היהודים בשתיים בלילה אל תוך הופעה שווה בוודסטוק... טוב אבל זאת רק אני=] יאללה ביי

למעלה