רכיבה על סוסים ב-
אנשים

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo207.gif חזרתייייייייייייייייי אעאעאע ../images/Emo6.gif

אני מתההההההה חזרתייייי מהטיול בנגבבבבב 4 ימיםםםםםםםם אעאעעאעאעעאעאאעעאעאאעעאעאעאעא ואאאאאאעעעעעעעע אווקי במה אני אתחיל?! דבר ראשון. אני מתה מעייפות. אני לא יכולה ללכת. כל השרירים שלי תפוסים. נשרפתי. השתזפתי. מה לא?! הולי שיט אני בבית O: אעאעעא אני לא מצליחה להשתלט על כל ההודעות בפורום! אתן פשוט מפציצות!!! סופסוף יש סטטיסטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עשיתי 184 הודעות ואני גאה בעצמי DD: בקיצור. הטיול. קדימה. הטיול היה בנגב, ביום הראשון הלכנו בתוך מכתש. סתם משעמם ומעייף. הגענו לחניון וישנו באוהלים, היינו אמורים להכין ארוחת ערב בעצמנו רק שנכנס לנו ג'וקים לפתיתים SS: אז אכלנו מנה חמה S: קיצר. ישנו. בלה בלה בלהההההההההההההההההההההה. יום השני, אני לא זוכרת מה עשינו XD מה שאני זוכרת זה מדבר, חול. בעעע. זה כל מה שראיתי במשך פאקינג 4 ימים שלמים. אעאע. סלחו לי על התרגשותי אני פשוט...לא יודעת מה... XD אה כן, ביום השני ירדנו במפל כזה (לא היו בו מים מן הסתם...) והיה די מפחיד. ואז הלכנו למקום בשם ממשית... שיש שם אוהל ענק, אבל אני ישנתי באוהל קטן ליד. כי באוהל הענק היה מסריח וצפוף S: ואז בלילה הזה ישנתי מעולה. אבל לפני זה, אני פשוט קפצתי מהאוטובוס ורצתי לשירותים במהירות האפשרית כי לא יכולתי לדבר מרוב כאב בטן. לא היה לי אפילו חשק לשמוע מוזיקה (!!!). ואז התקלחתי בכיף רב, עם מים חמים והכל :) וישנתי מעולה.. ביום השלישי היינו בסתם נחל משעמם. כמובן, חול. בעעעע. וכמה ילדים הלכו הביתה כי הם היו "חולים". ואכלנו אוכל שהגדנ"ע הכין לנו, היה דווקא סביר. והתקלחתי כמובן :]] ישנתי נחמד, היה קצת קר :| ואז היום בבוקר קפאתי קצת הרבה XD. אבל העמסנו הכל על האוטובוס ויצאנו למסלול הממש קצר שלנו. הוא באמת היה קצר, אבל בסוף הייתה לנו וואחד עליה, שחבל"ז על הזמן D: היא הייתה ממש מפחידה, לא קשה. מפחידה. אבל זה פסדר, כי כל פעם שהיה חלק מפחיד אני וחברה שלי היינו "לחשוב דאגי לחשוב דאגי
" וסיימנו, אכלנו צהריים, ונסענו הביתה! היה כל כך כיף באוטובוס בחזרה. היה מצחיק ואני לא יכולה לספר שום דבר כי אני פשוט מאוד, לא זוכרת
תמונות יש לי מעט, כי אני לא הבאתי מצלמה, ובקושי הצטלמתי במצלמות אחרות, אז כשישלחו לי אני יראה לכם :) אה ושחזרתי הביתה הלכתי לאכול המבורגר P: ואז באתי הביתה, גיליתי שהאוטו שלנו עבר תאונה XD וקפצתי וחיבקתי את הכלב שלי, הלכתי לשירותים (סוףסוףףףףף) ולמקלחת מדהימה. ואז באתי לפה והייתי פעורת פה לכמה הודעות אתן כותבות. -הסוף-

חצמבוש

New member
הוהו חזרת../images/Emo24.gif

חחחחח "תחשבי דאגי תחשבי דאגי" זה מזכיר לי שהיה מסלול מעצבן בקורס והיתה בלו עליה ממש קשה ומפחחידה אז אחד הילדים אמר לי לדמיין שדאגי עומד למעלה ועושה סטרפטיז אז דימיינתי ורצתי למעלהD: וכולם אחרי זה צחקוXDDD שמחה שנהנת:)

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif XDDDD העיקר שחזרת בחתיכה אחת!!

חחחחחחחחחחח זה לא נשמע נחמד במיוחד.. לא דעת למה אני שונאת גדנ"ע >_______< איי מיסד יו!!! וורי וורי וורי וורי מאץ'!!!! ואני צריכה לראות אותךך!! ולהראות לך את הכל!!

l i t a l 369

New member
איזה יופי שנהנת לך שמה D:,

'לחשוב דאגי לחשוב דאגי' הרגתתתת אותייייייייי XD

talosh1234

New member
../images/Emo207.gif מישוו ??

מישו יכול להעלות לי את השיר HOT של אבריל ? בבקשה :))

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo7.gifאנשים!!!!או יותר נכון...

נשים צריך להתחיל עם הברכות לדאגי!לא רציתן שנתחיל כבר?! התחיל כבר החודש, ועד שנסיים וזה ישלח לאנגליה יקח מלא זמן...
הלוואי והיה לי איך לעשות את הכל...אבל אין לי! מישו צריך לארגן והכל...><

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אוקיי תקשיבו דקה...

אני חושבת שבכלל לא צריך להתאמץ. כאילו, נראה לכן שזה באמת יגיע אליו? וגם אם כן שהוא ישים על זה משו? ממש לא. מה גם שמאוחר מדי. זה יהיה ממש מסובך ועד שזה יהיה מוכן וזה יגיע (אם זה בכלל יגיע) אז זה יהיה עוד מלא זמן. זה לא שאני באה לבאס או משו אבל פשוט אני לא חושבת שכולנו צריכות להתאמץ והכל. תעשו מה שבא לכן
אני רק באה בקטע של להמליץ ;]

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif את הזה של טום צ'ן ארגנה...

השאלה זה אם היא תארגן גם את זה...?

MoVe AlOnG

New member
למה סתם?

זה ממש מעצבן שבנות כאן בפורום מתנגדות לכל דבר. למה שנתאמץ לנסות להביא אותם לארץ,למה שנתאמץ להכין להם ברכות,למה ככה למה ככה. די,אולי תהייו קצת אופטימיות ועם קצת אמונה? מה הבעיות שלכן. אני מצטערת שאני מוציאה את זה ככה, אבל זה יכול להיות ממש מעצבן. וחבל...אם אתן רוצות שהן איכשהו ידעו על קיומנו,ושברגע שהם יחליטו לעשות סיבוב הופעות אירופאי הם יחשבו בקטנה על לתת קפיצה גם אלינו חייבים לעשות כל דבר אפשרי. עכשיו בקשר לאלבום של דאגי,אני מצטערת אבל אני לא אוכל לעשות אותו הפעם. אמא שלי רוצה להרוג אותי על הכמויות דיו שהוצאתי פעם קודמת. וגם יש לי ללמוד לתיאוריה וכאלה,אבל אין לי בעייה לעזור למי שתתנדב להכין את האלבום. וגם יש לי את הכתובת הכי מעודכנת של לשלוח מכתבים-עוד מהפעם הקודמת. וגם יש דרך אחרת שנהייה בטוחים שזה יגיע אליהם,פשוט לדבר עם אחת הבנות מהפורום הרשמי [שאנחנו יודעות שהולכת לאחת מהחנויות שהם חותמים בהן וכאלה].נוכל לשלוח לה את האלבום אחרי שנכין אותו והיא פשוט תיקח אותו איתה לחתימות ותעביר להם את זה. איך שבא לכן,וסליחה על החפירה והעצבים.

Sharon Kez

New member
אממ

את יכולה לשים פה את הכתובת הכי מעודכנת של השליחת מכתבים? יש לי כל מיני כתובות במחשב, ואני לא יודעת מה מהם עדכני. ואני בעד לשלוח את האלבום לאחת הבנות בפורום הרישמי שמארגנות את האלבומים לדאגי, יש הרבה יותר סיכויים שזה יגיע אליו ככה.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif לא אמרתי שאני מתנגדת...

בכיף הייתי עושה...אבל רק עכשיו נזכרנו, ועד שנמצא מישהי שתסכים ותוכל לשלוח ולאסוף הכל, ועד שכולן יכתוב, היומולדת תעבור, וגם עד שזה יגיע יקח עוד פול זמן. תאמיני לי שאני כן אופטימית ואני לא מתנגדת, אבל כשאין דרך לעשות את זה, אין למה להתאמץ, אז אני רק רוצה לחסוך מכן את המאמצים. אם איכשהו תספיקו והכל, אתן מלכות...! ואופטימיות ואמונה ממש לא קשורים בנושא הזה, מצטערת לומר. בעניין הזה חשוב, אירגון סדר וזמן. ובינתיים הזמן הלך לנו וצריך למצוא מישהי שתוכל ולסדר ולארגן את הכל. עד שנמצא, אני חושבת שכבר יהיה מאוחר מדי. זה הדעה שלי וזה מה שאני חושבת. ;| "do you wanna be an american idiot?"

m i c k e y 15

New member
אלה ב-ULK יש להם יותר סיכוי אם הן

עודשות כזה דבר כי רובן פוגשות אותם בחתימות וזה ונותנת להם את זה אישית... הלוואי וזה היה ככה אצלנו..

למעלה