../images/Emo109.gif../images/Emo207.gif חזרתייייייייייייייייי אעאעאע ../images/Emo6.gif
אני מתההההההה חזרתייייי מהטיול בנגבבבבב 4 ימיםםםםםםםם אעאעעאעאעעאעאאעעאעאאעעאעאעאעא ואאאאאאעעעעעעעע אווקי במה אני אתחיל?! דבר ראשון. אני מתה מעייפות. אני לא יכולה ללכת. כל השרירים שלי תפוסים. נשרפתי. השתזפתי. מה לא?! הולי שיט אני בבית O: אעאעעא אני לא מצליחה להשתלט על כל ההודעות בפורום! אתן פשוט מפציצות!!! סופסוף יש סטטיסטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עשיתי 184 הודעות ואני גאה בעצמי DD: בקיצור. הטיול. קדימה. הטיול היה בנגב, ביום הראשון הלכנו בתוך מכתש. סתם משעמם ומעייף. הגענו לחניון וישנו באוהלים, היינו אמורים להכין ארוחת ערב בעצמנו רק שנכנס לנו ג'וקים לפתיתים SS: אז אכלנו מנה חמה S: קיצר. ישנו. בלה בלה בלהההההההההההההההההההההה. יום השני, אני לא זוכרת מה עשינו XD מה שאני זוכרת זה
מדבר, חול. בעעע. זה כל מה שראיתי במשך פאקינג 4 ימים שלמים. אעאע. סלחו לי על התרגשותי אני פשוט...לא יודעת מה... XD אה כן, ביום השני ירדנו במפל כזה (לא היו בו מים מן הסתם...) והיה די מפחיד. ואז הלכנו למקום בשם ממשית... שיש שם אוהל ענק, אבל אני ישנתי באוהל קטן ליד. כי באוהל הענק היה מסריח וצפוף S: ואז בלילה הזה ישנתי מעולה. אבל לפני זה, אני פשוט קפצתי מהאוטובוס ורצתי לשירותים במהירות האפשרית כי לא יכולתי לדבר מרוב כאב בטן. לא היה לי אפילו חשק לשמוע מוזיקה (!!!). ואז התקלחתי בכיף רב, עם מים חמים והכל

וישנתי מעולה.. ביום השלישי היינו בסתם נחל משעמם. כמובן, חול. בעעעע. וכמה ילדים הלכו הביתה כי הם היו "חולים". ואכלנו אוכל שהגדנ"ע הכין לנו, היה דווקא סביר. והתקלחתי כמובן :]] ישנתי נחמד, היה קצת קר :| ואז היום בבוקר קפאתי קצת הרבה XD. אבל העמסנו הכל על האוטובוס ויצאנו למסלול הממש קצר שלנו. הוא באמת היה קצר, אבל בסוף הייתה לנו וואחד עליה, שחבל"ז על הזמן D: היא הייתה ממש מפחידה, לא קשה.
מפחידה. אבל זה פסדר, כי כל פעם שהיה חלק מפחיד אני וחברה שלי היינו "לחשוב דאגי לחשוב דאגי
" וסיימנו, אכלנו צהריים, ונסענו הביתה! היה כל כך כיף באוטובוס בחזרה. היה מצחיק ואני לא יכולה לספר שום דבר כי אני פשוט מאוד, לא זוכרת
תמונות יש לי מעט, כי אני לא הבאתי מצלמה, ובקושי הצטלמתי במצלמות אחרות, אז כשישלחו לי אני יראה לכם

אה ושחזרתי הביתה הלכתי לאכול המבורגר P: ואז באתי הביתה, גיליתי שהאוטו שלנו עבר תאונה XD וקפצתי וחיבקתי את הכלב שלי, הלכתי לשירותים (סוףסוףףףףף) ולמקלחת מדהימה. ואז באתי לפה והייתי פעורת פה לכמה הודעות אתן כותבות. -הסוף-