רכילות - אבל לא להרע ועוד על מי

בת אל 7

New member
פלומה אני כבר מבולבלת אז אומר

בפשטות..אלו המנבלים את פיהם...ויסלחו לי אלו שנפגעו לא זאת היתה כונתי.

p a l o m a

New member
נכון , נכון עומר אני נפש מהזה../images/Emo6.gif

עדינה...
אבל חוטפת קריזות לפעמים וואו וואו וואו...האימפולסיביות עובדת שעות נוספות..אבל מה.. בא מהר והולך עוד יותר מהר....ואומרייים ש IT KEEPS YOU YOUNG............

בת אל 7

New member
פלומה אולי אני חושפת עצמי יותר מידי

אבל לא איכפת לי,זו היתה סיבת גרושי. היה לי בעל מקסים מכל הבחינות אך תמיד דימיתי אותו ..באומרי אתה כמו פרה שנותמת חלב ואחכ" עם הזנב שופך את כל הכד עם החלב. טעמי את המילים שלך לפני שאאת מוציאה אותן מהפה, ייתכן שתצטרכי לאכול אותן.

p a l o m a

New member
לא צריך לזכור - פשוט ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif|V

לא שוכחים לרגע.........לפעמים מתעלמים "בכאילו"...

aviev1

New member
הכעס

כדאי לשמוע הרצאה של ד"ר יוסי שלו על חיים ללא כעס

מנורה

New member
גם לטוביה צפריר היה קטע כזה לא

מזמן כנראה יש דברים שברגע שהטריגר שזה מעורר גורם לאדם להגיב בלי שליטה לך תדע מה יש בנפש האדם לא כל הנוצץ זהב

בת אל 7

New member
../images/Emo142.gifצריך ללמוד שליטה על הכעס ו

וכבר אמרו חכמינו ...הכעס מוציא את האדם מהעולם.

ועל זה כתב חנניה רייכמן

מה שכעס יועץ- זה תמיד לרועץ... *** מהירי הֶחָרון הם קצרי זיכרון. *** החֵימה מצחיקה באין יד חזקה... *** ונסיים בנימה יותר אופטימית ובתקוה ש... לאֵיד זר אל תצחק- גם תורך לא ירחק

ביידיש זה נשמע יותר טוב

מֶענְטש טְרַאכְט- גּוֹט לַאכְט ואצל חנניה רייכמן זה נשמע כך: "אדם מתווה לו תכלית, אבל אלוהים מחליט...

paloma עפעס פאר דיר

אומרים: "בעברית זה נשמע, ביידיש זה מתנגן..." ומשהו מבית המדרש:
עֶס אֵיז שְלֶעכט אַז מֶעקַאקְט גֵידֶעכְט.
עֶס אֵיז בֵּיטֶער אַז מֶעקַאקְט שֵיטֶער.
אָבֶּער עֶס אֵיז בֶּעסֶער אַז מֶעקֶען שְנַיידֶען מֵיט אָמֶעסֶער...

p a l o m a

New member
שומי, ביידיש יש כל כך הרבה

חרוזים מקסימים. החרוז שהבאת לא בדיוק מדבר לטעמי... (נו, תגידו שאני לא שולטת באימפולסיביות שלי??? חה חה רציתי לענות בכזה "שפכטל" ובסוף זה יצא ממש מעודן.
)

למעלה