רנין מפרגנת לסרבנים בגלל פשעי מלחמה

א ו ח נ ה

New member
להחזיר לישראל 5 מיליון פליטים נשמע לך לא רע?

איפה בדיוק תשים אותם? ויותר חשוב מזה, עם כל השינאה שמקוננת בהם, ניראה לך שהם ישבו בשקט ברגע שהם יהיו פה?

nuno12

New member
מה לשעות אנחנו תמימים ולכן - מגיע לנו

ומחר בערב כרגיל רנין שמה עינב ויוסי על הגריל

איתי בל

New member
אתה לא מקשיב

הרעיון הזה כרגע אין דרך ליישם אותו צריך לעשות איזשהו מהפך בשביל זה אתה לא יכול עלשות את זה עם המצב הנוכחי אבל זה כן אפשרי לעשות את זה בהדרגה ולא לזרוק שיר לכאן 5 מיליון איש קודם כל נראה לי 60 אחוז מהמדינה זה הדרום והוא לא מאוכלס בשיט מדינה קטנה אנחנו לא מנצלים חצי ממנה יש על מה לבנות ואיפה ומי ומה אבל זה לא אומר שצריך לפתוח שערים יאללה בואו מחר אם כל יהודי ארה"ב ירצו לבוא לכאן הם יוכלו וזה יותר מ5 מיליון ואז שוב תהיה התפוצצות זו גם לא דרך הרעיון לפתוח שערים כמו שלמשל ארה"ב פותחת אבל עדיין כדי לקבל אזרחות בארה"ב צריך לעבור מבחן ועניינים גם כדי להיות שם שבוע צריך גרין קארד אז לא מי שבא ברוך הבא אך גם לא לסגור את זה דתי אלא לאומי בסדר זה רעיון זה לא בלתי אפשרי לעשות את זה מדינות בגודל שלנו עשו את זה גם... זה בלתי אפשרי ואם אתה לא תדאג לשנאה שלהם הם לא ידאגו לשנאה שלך אל תדאג... אבל זה אפילו לא על הפרק מה זה משנה

א ו ח נ ה

New member
תגיד לי, אתה נורמאלי?

מה אתה משווה אותנו לארה"ב? שם אנשים באים לעבוד ומנסים להצליח, פה מדובר בפליטים שיבואו במטרה להשמיד את המדינה אין לי מושג באיזו בועה אתה חי, אבל אלא אם כן אתה בן 12 וחצי אני ממש לא מבין את ההיגיון שלך. "ואם אתה לא תדאג לשנאה שלהם הם לא ידאגו לשנאה שלך אל תדאג..." התמימות שלך פשוט משגעת אותי אתה חושב שאם תעצום עיניים חזק השינאה שלהם תיעלם או שאם תדאג להם לפרנסה ותהיה נחמד אליהם זה יגרום להם לאהוב אותך יותר? מדובר בסכסוך דתי-לאומי ולא במצב חשבון הבנק שלהם! זה או אנחנו - או הם, וכן, אם יש צורך אז נלחם פה עוד עשרות שנים אבל עם אנשים כמוך בטח היו מקימים את המדינה באוגנדה רק כדי לוותר ולרצות את הצד השני.

yonni1111

New member
מסכים לכל מילה....כל שנותר לי לקוות זה שהוא

באמת בן 12 וחצי ולא אדם מבוגר.....

א ו ח נ ה

New member
מעניין אם במדינה ערבית

היו נותנים ליהודייה להשתתף בתכנית דומה נמאס כבר לשמוע כמה רע להם, כשלאחיהם במדינות השכנות אין עשירית מהתנאים שלהם. סרבנים זאת למדינות כמו שבדיה-נורווגיה-בריטניה שלא מאויימות, אם לא היה לנו צבא לא היתה לנו מדינה - נקודה. הבעיה שהדור הנוכחי לא חווה מלחמה אמיתית ולכן יש סרבנות בקנה מידה גדול יותר מבעבר.

nuno12

New member
עכשיו רנין מפרגנת לילדים מטול כרם

וכמובן שהילדים שם מפוחדים וזה בגללנו

ordiki

New member
אבל אנחנו לא מדינה ערבית

אנחנו ישראלים ולכן אנחנו נותנים לערביה להשתתף. אנחנו יותר נאורים מהם. זה לא חכמה להגיד הם מתנהגים ככה אז גם אנחנו, מגישה כזאת לא יצא כלום. הגישה היא לנסות להבין.

איתי בל

New member
אנחנו בדיוק כמוהם זה חייב להיות מאוזן

אתה יכול להגיד אנחנו לא מפוצצים אוטובוסים שלהם מצד שני הם לא קמים בוקר אחד ויורים כדור בראש לנשים ולילדים שלהם ולא שמים את הבת שלהן במזוודה בירקון אתה לא יודע נאור מהם... אתה יותר מוצלח מהם כמו שאתה יותר מוצלח מילד באפריקה עם איידס רזע כמו מקל משנה מקום משנה מזל

ordiki

New member
ידעתי שזה יגיע

התכוונתי שכמדינה אנחנו דמוקרטיה ולכן יותר פתוחים ויותר מודרנים. ברור שהמדינה שלנו חולה ומלאה בהרבה חולירות ואני לא לרגע מחשיב את העם שאני חי בו לנאור יותר ואגב אני די בטוח שגם במדינות ההם יש פשעים ויש רצח, אין מדינה שאין בה את זה. ואין לך מה לתקוף אותי אני מסכים איתך.

איתי בל

New member
זה טיפשי לראות את זה כנאורים

או יותר טובים מהם יוסי ערבי לכל דבר והוא בסדר גמור משנה מקום משנה מזל שים ערבי כאן תהפוך אותו לאזרח דרגה א' הוא גם יהיה בסדר

ordiki

New member
אני התייחסתי לדבר אחד בלבד

וזה עצם הופעה של מתמודדת ערביה ושידור סדרות כמו עבודה ערבית וכוונות טובות. בטלויזיה הסורית ואפילו הירדנית והמצרית זה לא היה עובר. מצד שני אם השלטון כאן היה ימני קיצוני זה לא היה גם כאן.

איתי בל

New member
אבל למה זה ככה?

ברור שבמדינה דמוקרטית שמשחקת אותה חלק מהעולם המערבי זה אפשרי... יותר מאפשרי לא עושים את זה כי אנחנו חושבים שרנין היא חלק מאיתנו עושים את זה כדי שתגיד וואי ערביה בפריים טיים זה לא מתוך נאורות... ותהיה בטוח שאם במלחמה יום אחרי קום המדינה המצב היה הפוך ואתה היית אזרח סוג ב' בלי מדינה והם היו מנצחים זה היה הפוך והיית רואה את אשר לבד בין ערבים ובטח גם אז יוסי בובליל היה בתוכנית...כי...בכל זאת זה לא שאתה יותר נאור אתה חי במדינה מפותחת מצד אחד תחת ממשל אמריקאי מצד שני משחקים אותה אירופאים וכל זה במזרח התיכון לא חוכמה...

ordiki

New member
אתה עושה הכללה

אתה עושה בדיוק מה שחלק מהעם עושה עם סיסמאת כמו "העם החליט". אתה נותן דוגמה של רצח כאילו שכולנו עושים את זה או שכולנו לא נאורים ולא משכילים. אני מכיר המון אנשים לא נאורים במדינה הזאת ואפילו חשוכים ומצד שני אני רואה גם אנשים פתוחים יותר וכן, גם נאורים יותר וגם במדינות ערב תמצא אנשים נאורים ואנשים פחות.

איתי בל

New member
יפה...

אז גם אצל ערבים פלסטינאים ואנערף תמצא נאורים יותר ונאורים פחות אני מדבר על עם כעם... יש מקום להכללה בעולם הזה ניתן להכליל קראתם לעצמכם עם נהפכתם ליהודים ידברו עליכם כעם לפעמים בהכללה וזה גם בסדר לפעמים בקיצור אני אגיד לך דבר כזה יש דבר שנקרא איזון יש כאן ויכוח שקיים... המון זמן הוא לא היה יכול להתקיים עם צד אחד היה שונה מהשני אם צד אחד היה חכם יותר יותר או חזק יותר מהשני אם היינו יותר חזקים או חכמים או מוצלחים או כל דבר אחר זה היה נגמר ולהפך...אבל לא יש פה שוויון יש מקומות שאנחנו חזקים יותר והם חלשים אבל יש מקומות שאנחנו חלשים והם חזקים זה מתאזן וכך זה ימשיך ויש הרבה פוחדים שזה יגיע לאיזו מלחמה גדולה וכך זה יגמר אבל לא...כרגע זה מאוזן וכל עוד זה מאוזן זה ימשיך להיות ככה כשזה יצא מאיזון... ובכן זה כבר תלוי

BEAUTY האחת

New member
אוף שתבלום כבר את הלוע אי אפשר

להקשיב להסטה הזו שלה גזענית לא קטנה כל זמן בוכה וגם על עניין הסכסוך כל הזמן בכי בכי אין לנו זכויות אנו אזרחים סוג ב וכו יאללה שתחזור לכוך הקטן שלה מצטערת על ההתלהמות זה פשוט מקומם אותי ברמות הבכי של הערבים האלה אז שתחזור לארמון שלה להיות נסיכה ערביה אבל רק שתעשה את זה בשקט אוףףףףף עושה מיוט

למעלה