רעיונות לקמפיין נגדי לעמותת אפרת

J u n k y

New member
אני מעריך שצריך תרומות בסכום של מיליון שקל +-

כדי להגיע לרמת החשיפה שלהם בשלטי חוצות רדיו ודיוור ישיר. מישהו מרים את הכפפה?

red desert

New member
אני מאמין שאפשר

לעשות קמפיין גרילה חכם ב1000 ש"ח, או באפס כסף. בוא נתחיל בקטן.

red desert

New member
../images/Emo13.gif

אתה לא רוצה לשמוע כמה אני חייב לבנק. אני מוכן להתגייס מבחינה רעיונית(כתיבת תסריט) ומעשית. (יום צילום, כולל ציוד) כרגע אני צריך לקרוא חומרים וטיעונים בנושא ולראות סרטונים שכבר נעשו...

efroch99

New member
זה מאוד רלוונטי

וזה כיוון טוב, ועדיין נדמה לי שהם ספגו על זה ביקורת, לא? ואצלם זה עוד "קל" כי ביום שאחרי זאת עדיין לא נחשבת הפלה.

לא יודעת על ביקורת על הפרסומת הספציפית

שמעתי ביקורת על כך שיש נשים ובעיקר נערות שמשתמשות בפוסטינור במקום באמצעי מניעה. ברור שפוסטינור זה יותר קל, אם כי מבחינת אפרת וכו' זו כמובן הפלה לכל דבר. בכל אופן, את הרעיון של הפרסומת אפשר ליישם גם לנושא הפלה.

herouth

New member
אני לא בטוחה שזה נחשב הפלה מבחינת "אפרת"

...כיוון שלא ממש נוצר עדיין הריון כשלוקחים פוסטינור. זה שונה כמובן ממיפג'ן. מצד שני, הם אגודה "לעידוד הילודה בעם היהודי", כך שמבחינתם אני מניחה שגם לקחת גלולות ולהשתמש בקונדום זה לא בסדר (לא שהם יתייחסו לנקודה זו, זה מנוגד לטקטיקה שלהם).

smady by

New member
שותפה שלי עושה...

בתור פרוייקט הגמר שלה בשנקר היא עושה קמפיין נגד ועדות ההפלה. כל מי שרוצה לבוא לתערוכת גמר אני אפרסם את התאריכים כשיגידו לנו
ובקשר לקמפיין - אני ממש בעד לעשות משהו, כי השקרים האלה חייבים להפסק. אני זוכרת שהיה להם תשדיר ברדיו שבג"צ הכריח אותם להוריד. אני חושבת שאם נרתום איזה עו"ד למאבק יהיה טוב - סה"כ אני דיי בטוחה שפירסום נתונים שקריים (כמו - "רוב הבנות שעושות הפלה מתחרטות על זה") הוא לא חוקי....

red desert

New member
שוב,

ברגע שנתייחס ל"מתחרה" (גם ברמת ההיטפלות לשקרים ממשיים) אנחנו עשויים לאבד "נקודות". הקמפיין צריך להיות על זכות הנערה והאישה לגופה. נטו. לדעתי.

herouth

New member
לא בטוח.

לא כל אדם יודע לקשר בין דברים ברמת הפנמה. כלומר, אם אתה מלמד את הילדה שיש לה זכות על גופה, היא לא תמיד תקשר את זה לנושא ההפלות, לנושא החרטה כן-או-לא, או להפחדות שמגיעות אליה בתקליט הפרפרים. כך שנראה לי שדווקא להתייחס לנקודות זה דבר נכון. אנחנו לא מנסים למכור כאן מוצר, אלא למנוע נזקים.

keiko

New member
צריך להביא עובדות

ססמאות זה נחמד אבל יש לי הרגשה שאנשים יקשיבו יותר אם למשל מישהוא יקליט אותם אומרים שהם יתמכו אחרכך יבואו אליהם ופתאום הם אומרים אחרת...סטייל כלבוטק כזה צריך גם להביא נתונים עדכניים במקום ה "אין אישה שלא מצטערת" הזה שלהם

smady by

New member
אני בעד עובדות ולא סיסמאות...

אבל אני לא יודעת מה עובד יותר

אשכר

New member
גם זה וגם זה, תלוי מי הקהל

קהל היעד הוא מגוון, (ולא כולל רק בנות, אגב, אבל גם אם מדובר רק במין המדמם עדיין יש כאלה שההגיון מדבר אליהן, כאלה שיקלטו רק סיסמאות, כאלה שצריכות מסר הגיוני ועדין וכאלה שצריכות מסר של תמיכה ובטחון וכאלה שצריכות מסר רגשי וכאלה שצריכות מסר ברברי.)

red desert

New member
דוגמא

לסרטון אפקטיבי, פשוט להפקה. http://www.youtube.com/watch?v=5H9sfDM_ZWQ רק צריך להוסיף בסוף את הכתובת בארץ. יש כזו? באופן אירוני הוא יכול לשרת גם את "אפרת", הם רק צריכים להוסיף את הלוגו שלהם.

efroch99

New member
הנה דוגמא - Foreskin Man

בימים האחרונים שמעתי על הדבר הזה: http://www.foreskinman.com/ וכתבה על זה כאן: http://theweek.com/article/index/21...-anti-circumcision-activists-are-anti-semitic מסתבר שזה תופס תאוצה (ומרגיז את היהודים בארה"ב). זאת מטרה שאני מאוד מסכימה איתה, אבל נראה לי שהמסר מועבר פה בצורה מניפולטיבית בעצמה. הנה לדוגמא סרטון ביוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=0-q-MJOI_Oo

herouth

New member
ראיתי את זה לשבריר שניה אתמול בטלויזיה

ולי מאוד הפריעו החרדים עם פרצופי דר שטירמר בחוברות הללו. לא חייבים להפוך את היריבים למפלצות. לעומת זאת הצחיק אותי זה שאמר שם "הם מנסים להציג את זה כאילו המוהלים באים נחושים לגרום נזק לתינוקות". ומה?

ס ו ס ע ץ

New member
מוכן לתרום את כישורי כקופירייטר

החוצפה של העמותה הזו, לדחוף דיסקים עם תוכן לתיבות דואר של אנשים, פשוט לא יודעת גבולות. מה שנקרא בעברית צחה: "צאו לי מהרחם!"... והם אפילו לא יודעים שהם שמו דיסקים בדירות של רווקים

J u n k y

New member
יאללה תמציא סלוגן

בטח יש פה מישהו שיש לו בית דפוס שיוכל להדפיס סטיקרים - ונתחיל.

למעלה