רענון שרשור, כדי שמשיך לקפוץ.......

Shiri from the block

Active member
משהו קטן שהציק לי בעין
לא צילמו את זה באמת בניו יורק, צילמו את זה בקנדה :)
אפשר לראות גם את הגרין סקרין בחלק מהסצינות.. כל השאר זה כנראה היה שיחזור או משהו.

shirush3

New member
להכל!

מעניין אותי איך היינו מקבלים את הנרי אם הוא היה משוחק ע"י ילד אחר

ואני גם הרגשתי את הרגש במשחק של מוריסון לאורך הפרק זה היה מעולה

ניל ואמה
הוא בדוק חוזר איתם לסטורי.
אני גם לא מצליחה להבין מאיפה רמפל הביא את ההצעה של להחזיר את באי לגיל 14

ויש משהו בדברים שלך לגבי רג'ינה, אני כ"כ מתלהבת מהעובדה שהיא הפסיקה לבכות בכל פרק שקצת התעלמתי ממה שהולך שם

ועוד משהו, מה המניע של קורה בכל זה?

שיגעון גדלות לא?!

נראה כאילו היא שיכורה מכוח, והיא רק רוצה עוד ועוד. כל אדם מתרץ את שגעון הגדלות שלו בצורה שונה ונתקלנו בזה לאורך ההיסטוריה באינספור צורות - נקמה, פטריוטיות, חוסר ביטחון עצמי, התעללות בחסרי ישע, הפחדה, גרידיות (כלומר להיות גרידי)

shirush3

New member
ככה זה באמת נראה

ממש מעניין אותי לראות את העבר שלה, מה גרם לה להיות ככה

shirush3

New member
אני מכירה

והיא ממש הגיונית ורוב הסיכויים שזה מה שיהיה כמו שניל הוא באי

אני ממש רוצה לדעת איך משם היא הגיעה למה שהיא עכשיו ואני מקווה שזה לא יהיה קשור ללב שבור סגנון רג'ינה

יסמין@

New member
היי, חדשה כאן
לגבי קורה

נראה לי שהיא פשוט רוצה כוח, לשלוט. לא צריך סיבה כמו הפחד של רמפול. לאורך ההיסטוריה היו הרבה אנשים שרצו לשלוט, רצו כוח, רצו עוצמה, ובייחוד לשלוט על אנשים אחרים.

אני לא חושבת שהנרי הוא שחקן גרוע. לדעתי המשחק שלו משכנע.
וברור שהוא מאוד כועס ופגוע. הוא בדיוק סיפר לרמפול שהוא הצליח לסלוח לאמה, ועכשיו מתברר לו שהיא שיקרה לו ואמרה לו שאבא שלו מת. לאחר שמתברר שאימא משקרת, זה פוגע באמון ומאוד מאוד קשה לסלוח. וגם אם סולחים - בכל זאת האמון נפגם.

ולגבי רמפול. ברור מדוע הוא הציע לבאי לחזור לגיל 14 - כלומר הוא רצה לחזור לפני הרגע שהוא נטש אותו ולא עבר איתו לעולם הזה. אם הם היו חוזרים אחורה בזמן - כל מה שהתרחש לא היה קורה - הנטישה, הפגיעה האיומה בבן שאביו נטש אותו, הבדידות, הכעס וכו' וכו'.

ומה הספקולציה לגבי קורה, כלומר מי היא חוץ ממלכת הלבבות? גם כן קשור לפיטר פן ולהוק וכו'? אגב, בסיפור על פיטר פן יש גיבורים שאולי יהיו קשורים לעלילה שלנו: הילדים האבודים, הילדים שאבדו להוריהם ולכן הגיעו לנבר לנד. באי עצמו הוא בדיוק ילד אבוד, שאבד לאביו (וקודם לכן אימא שלו נטשה אותו). וגם אמה בעצם ילדה אבודה. ופינוקיו הוא ילד אבוד. מי עוד? הנרי כמובן ילד אבוד. ואולי יש עוד.

אגב, אשתו הראשונה של רמפול היא אדם ממש שלילי בעיניי. והרבה הרבה ממה שקרה לו - קרה בגללה! היא אמרה לו במפורש שהייתה מעדיפה שימות, היא עזבה אותו ואת בנה התינוק, היא הלכה עם הוק. הרבה נזק היא גרמה - היא גמרה לרמפול להרגיש כל כך מושפל, שזה דחף אותו להיות רע.

טוב, מספיק חפרתי בשביל הודעה ראשונה

Im All That

New member

התיאוריה לגבי קורה זה שהיא בת הטוחן מהסיפור של עוץ לי גוץ לי, זאת שהמלך דרש שהיא תהפוך קש לזה ועוץ לי גוץ לי עשה זאת במקומה בתנאי שהיא תתן לו דברים, ברגע שנגמרו לה הדברים אז הוא רצה את בנה הראשון שיוולד - במקרה הזה רג'ינה.
אמורים להראות את זה בפרק 16 שנקרא the miller's daughter.

ברוכה הבאה

בהחלט חפירה מצויינת להודעה ראשונה

צדקת בתיאוריות שלך לגבי באי. התיאו' הוא שהוא פיטר פן. אבל אני לא מסכימה איתך שהנרי הוא ילד אבוד. הוא אולי חושב שהוא אבוד, אבל יש לו אימא מאמצת שאוהבת אותו וסיפקה לו את כל הצרכים, גם הבסיסיים, וגם הנפשיים. הנרי נראה לי אדם שלא שמח בחלקו, ולא יודע להעריך מה שעושים עבורו. חלק מזה נובע מהעובדה שהוא ילד בן 11, וחלק זה אישיות. אמה היא ילדה אבודה, ולכן אני חושבת שניל נמשך אליה מהתחלה (חוץ מזה שהיא מקסימה). פינקיו הוא ילד אבוד במובן המנטלי, אבל אני חושבת שזה נובע מהאישיות הבעיתית שלו - הוא שקרן, מניפולטיבי ואנוכי.
בקשר לקורה, התיאוריה הפופלרית ביותר היא שקורה היא בת הטוחן ורג'ינה היא הילד שהובטח לרמפל. בטח יהיה טוויסט מעניין כמו לכל האגדות......

ומעניין מה שכתבת על אישתו הראשונה של רמפל. כרגע אנחנו יודעים שמילה הייתה אישתו היחידה של רמפל, אבל הנשיקה בין רמפל לקורה לפני מספר פרקים בהחלט גרמה לכולם להבין שכנראה היתה מערכת יחסים בעלת אופי רומנטי כלשהו בינהם.

ורק שתדעי, כדי לשים
על כל הודעה שיש בה מידע על פרקים שעוד לא שודרו בישראל

יסמין@

New member
תודה על הכל

לגבי הנרי ורג'ינה. רג'ינה אכן מאוד אוהבת את הנרי. אבל לא פעם ראינו שהיא לא נותנת לו את כל מה שהוא צריך מבחינה נפשית. מה גם שאין מה לעשות, היא רעה... לא משנה כרגע איך היא הפכה לכזאת. אני לא הייתי רוצה שאימא שלי תהיה כל כך רעה. רעה אמיתית. בתור דמות בסדרה היא אכן דמות מורכבת ומעניינת. ולפעמים היא מנסה לא להיות רעה וכו'. אבל היא עשתה דברים כל כך נוראים. והיא כל הזמן שיקרה להנרי. זה מאוד פוגע.

כשדיברתי על ילדים אבודים, התכוונתי אבודים להוריהם במובן שהם והוריהם מצויים בעולמות שונים. למשל, אמה ופינוקיו ובאי הגיעו לעולם הזה, בעוד שהוריהם נותרו בעולם אחר. נזכרתי גם בבתו של הכובען - גם היא ואבא שלה היו בעולמות אחרים. הפואנטה שלי לגבי פינוקיו הייתה שהוא ואבא שלו (סבא שלו?) היו בעולמות אחרים, ללא יכולת גישה ומפגש.

ותודה על ההערה. מעכשיו פשוט אשים את סימן הספוילר על כל הודעה - ליתר ביטחון
אני לא יודעת לאיזה פרק הגיעו בסדרה בישראל, אז עדיף ככה.

למעלה