רענון שרשור, כדי שמשיך לקפוץ.......

הי
ברוכה הבאה

אבל איך נראה לראמפל שהוא יסכים בכלל לחזור לגיל 14, זה היה כזה הזוי שהוא הציע את זה.
כמו שקסם מעשית אמרה, מילה ממש חולת נפש, לא סגורה על עצמה, רגע אחד מתוקה ואוהבת ורגע שני רעה ומגעילה.
והיא כזו חצופה שהיא שופטת את ראמפל, שהיא בעצמה קמה ונטשה תינוק בשביל גבר אחר.

אההה, בבקשה כל מה שלא שודר בארץ או מש"ש בבקשה לסמן ספוילר ולהזהיר, כי חלק מחברי הפורום צופים בקצב של יס

יסמין@

New member
תודה

הוא הציע לבנו לחזור לזמן שבו שניהם היו ביחד, לשניהם היה טוב ביחד, לפני הרגע של הפרידה - ופשוט לא לעבור את הפרידה ואת כל הסבל הכרוך בה. בקיצור, הוא הציע לתקן את העבר באמצעות פסיחה על כל הרע, והמשך הטוב. המשך החיים שלהם ביחד בלי שהם יפרדו ויחיו לבד בשני עולמות שונים, בלי הנטישה של רמפול.

לגבי קורה.......

היא בטח רוצה את הכוחות של ראמפל, היא אומרת שהיא רוצה בדגר הזה כדי לשלוט בו, אבל אני בטוחה שהיא רוצה יותר מזה, היא רוצה להיות הכוח האפל בעצמה.

וגם משהו לגבי בל, בפרקים האחרונים היא פשוט בלתי נסבלת!!!
כל סצנה שלה היא משחקת אותה המסכנה, המבוהלת, עם המבט הסתום של של "מה אתה, מה אתם רוצים ממנה" כ"כ חלשה, לתושה חסרת ישע, יאללה, צאי מזה כבר, תלחמי, זה כ"כ לא בל של הסיפור.

זה ממש מרגיז

את איבדת את הזיכרון לא את הידע הכללי שלך על העולם....

לא יודעת מי זה ז'ול וורן, לא יודעת מי זה רמפלסצינקי (אך כותבים את זה?!?), צורחת בהיסטריה, מתעצבנת שמדברים איתה, עושה פרצופים. את איבדת את הזיכרון לא את האישיות (העלובה מלכתיחלה שלה)
היא תמיד הייתה כתובה בצורה גרועה, אבל עכשיו היא הפכה להיות דמות פשוט עלובה....

קסם מעשית ניתחת את זה מעולה

הסכמתי מאוד עם הכל,
עד שסוף סוף רג'ינה בוחרת צד היא משמשת כסייד קיק של אמא שלה,
כ"כ מאכזב, וברור שהיא עוד תפגע ממנה, כי זו קורה, היא רק משתמשת ברג'י.
והסייר הזו הפחידה לי את הצורה!!

Y. Welis

New member
היא קצת דמתה לדמות דומה בסרט 'דו"ח מיוחד'

(מיינוריטי ריפורט).

Shiri from the block

Active member
מאוכזבת בטירוף
לא מבינה ממה התלהבתם בכלל.
הפרק הזה כל כך צפוי שהיה פשוט מביש.
אני כל כך כל כך לא רציתי להאמין שניל הוא באמת באיי.. קיוויתי עד לשנייה האחרונה שהתסריטאים יפתיעו אותנו איכשהו אבל לא. באיי הוא ניל. ניל הוא אבא של הנרי. ראמפל הוא הסבא של הנרי. כמה מפתיע

עלילה כל כך דבילית שאין מילים לתאר עד כמה אני מאוכזבת.
לא ציפיתי לזה מהתסריטאים של אבודים שהשאירו אותנו בכל פרק במתח, וכל פרק היה לא צפוי וכל פרק היה הפתעה.
פה גם בלי לקרוא תיאוריות שבאי הוא ניל זה היה מאוד צפוי ויותר מידי קשר משפחתי שזה כבר מגעיל. ממש מזכיר לי אופרת סבון עכשיו

אכזבה גדולה מבחינתי.
לפחות הפרומו לפרק הבא נראה מבטיח אבל כבר כמה פרקים ששמתי לב שאין להיה היה את אותו פוטנציאל של אבודים, וחבל.

shirush3

New member
אני חושבת

שרובנו כבר הפנמנו שניל הוא באיי ושהרמזים היו כ"כ ברורים, שזה היה ממש דפוק אם הם היו משנים את זה.
אני שמחה בסה"כ
ממש חיכיתי למפגש אמה-ניל וקיבלתי אותו והוא היה משוחק טוב משני הצדדים,מרגש, טעון וכ"כ יפה
ועכשיו קיבלנו את העובדה ואפשר להפסיק עם התאוריות של מיי זה באי, התאוריה היחידה שנשארה זה שהוא פיטר פן

אני ממש נהניתי מהפרק...
דווקא לא ראיתי את זה (באיי הוא ניל) מגיע - כנראה כי אני לא מספיק בפורום ולא דנתי יותר מידי על הסדרה..

השמיעה שלי לא משהו ואני רואה בלי תרגום - מישהי/ו יכולים לרשום לי מה הייתה הנבואה עם הנרי..?
תודה!

Shiri from the block

Active member
אז ככה
קודם כל, למה את לא צופה עם תרגום אפילו באנגלית? זה מאוד עוזר!

אז ככה, גם לי לקח קצת זמן להבין, אבל הנבואה אומרת שהאדם שיוביל את ראמפל לבאיי זה אותו אדם שיביא להרס שלו או משהו כזה.
ואז ראמפל אמר "אז אני פשוט אהרוג אותו" - ואז זה היה חסר משמעות בשבילו, עכשיו הוא מכיר בדיוק על מי מדובר, ולא רק זה... עוד מדובר על הנכד שלו!

הוו תודה רבה!!

כי אני עצלנית ובד"כ אני מסתדרת מצויין. אני מורגלת, אני רואה הכל בלי כתוביות.. לא זוכרת איך זה עובד עם חח..

טוב, מעניין איך זה יתפתח.

Shiri from the block

Active member
באמת? אני עדיין מעדיפה עם תרגום.. באנגלית או בעברית. זה יותר נוח לי ואז אני לא מפספסת שום דבר חח
שום רמז או בדיחה או משהו כזה..
באיזה תוכנת צפייה את משתמשת? בתוכנת BS PLAYER הוא מוריד כתוביות אוטומטית לפי מה שהוא מוצא ברשת.. מאוד יעיל ונוח

media player classic

האמת שגם בו יש אפשרות להוריד אוטומטית.. חחח לא חשבתי על זה.
טוב, אולי בפעם הבאה

גם אני עם המדיה פלייר קלאסיק

הרגל, נוחות, "אם זה לא שבור......"
איך אפשר להוסיף לו תרגום אוטומטי?

תכנסי בתפריט

File >> Subtitle Database >> Download...
ואז תעשי וי על משהו עם אנגלית (לפעמים יש גם לעברית)
ו... זהו! בהצלחה

אני מתה על התכנה הזו. פשוטה וטובה. והכי חשוב פשוטה.

למעלה