רע ט'

רע ט'

ואז טוב, ואז שוב רע ושוב טובבבבבבבבב ואז רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע, רוב הזמן רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע וטובבבבבבבבבבב ורעעעע וטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ורע וטוב והכול מעורבב לי ומתיש אותי וקשה לי לנשום.

ובתוך כל זה אני צריכה להגיש מטלות לאוניברסיטה, להקפיד להגיע לעבודה השיקומית - מה שנורא קשה לי, עם כל ההתחשבות המדהימה שלהם בי, ללכת לבדיקות לפחות אחת לשבוע, לבדוק טקסטים של ההוצאה לאור, ללכת לדואר להביא את החבילות ששולחים לי מההוצאה לאור, ולהתמודד עם כאבים בלתי נסבלים ברחם, ועם הכמיהה שלי לחיזוקים מהרופאה שלי ולטפל בבעיות הנפשיות של החתולה שלי ולהתמודד עם השותפה שלי ולשלם חשבונות ולטפל בדברים שמתקלקלים בבית (ויש להם נטייה להתקלקל בו זמנית, תמיד).

אני מרגישה שאני כושלת, לפני קריסה. ייתכן שאוריד את קבוצת הלימוד של הדיור המוגן שלי, וכל כך חבל לי כי זה היה נקודת אור בשבילי. ואני לא יודעת איך יהיה אם אכנס לאשפוז יום, זו מסגרת די תובענית וקפדנית, והאחות שם מאוד לא נחמדה... אף אחד לא יהיה כמו איילה שלי שאני כל כך קשורה אליה ואוהבת אותה.

ואני שונאת להרגיש מנוצלת. אנשים מבקשים ממני דברים שאני לא יכולה לתת ונותנת בכל זאת ומרגישה טינה אחר כך, או שמסכמים אתי על מחיר ובסוף תובעים ממני מחיר גבוה בהרבה ואני לא מתווכחת ותמיד משלמת כי אני פוחדת, ואחר כך אני כועסת נורא עליהם שרימו ובעיקר על עצמי שהסכמתי, פראיירית.

ואני רוצה לפגוע עכשיו ומחזיקה, מנסה לומר לעצמי שאם כבר אז אעשה את זה כשאחזור מהלימודים, אין לי כוח להתעסק עם זה עכשיו, צריך לחטא, להיות הגיינית וכל החרא הזה.

וכמה שזה מוזר - אין לי טיפת תיאבון היום. לי! אין! תיאבון! זה לא קורה לי כמעט בכלל. לא יודעת מה יש לי.

עכשיו אני עצובה מאוד וכבדה מאוד, ואני אוהבת את עצמי ככה יותר מאשר כשאני ב"היפר" ומפטפטת בלי הפסקה ומתוזזת וקופצנית ומקשקשת ומספרת לאנשים דברים שבא לי לקבור את עצמי אחר כך מרוב בושה ומזבלת אפילו לאנשים בתחנת אוטובוס. די עם התנודות האלה, אני מתחננת שזה ייפסק כבר, שאהיה סתם שמחה או סתם עצובה - לא רוצה דיכאון ולא רוצה אושר, אני לא יכולה לג'גל בין הקטבים כשכל קוטב משתנה לי תוך כמה דקות, אפילו תוך כדי שיחה עם מישהו בלי שום טריגר. זה נורא. זה לא שיש לי התקפי מאניה, זה לא מגיע לעוצמה הזאת, זה הרבה יותר דיכאון מאשר אושר. אבל העוצמות כל כך חזקות והנפילות כל כך קשות אחרי כל אפיזודה של אושר כזה מעצם קיומי. אני מחכה כבר שאיילה תתאים לי תרופה לפי מה שהפרופ' אמר, אני אהיה חכמה יותר מחר.

בינתיים אני צריכה לחזור לעריכה ואח"כ לימודים בערב... טוב להיות עסוקה בדברים טובים.

המשך יום נפלא לכולם.

מיצי2013

New member
מתיש

הזיגזוג הזה. והעומס של הדברים. הבעיות מורכבות מכ"כ הרבה דברים קטנים. השלם גדול מסך חלקיו.
סורי, אני גם לא הבנאדם הכי אופטימי היום. סתם נראה לי שאת לא צריכה לכעוס על עצמך בגלל ההיפר והלואו, לכל בנאדם יש את המנעדים האלה פשוט אצלנו הם יותר קיצוניים, זה סבבה גם לקשקש על שטויות מידי פעם.

Lady Stark

New member
אלומונת ומיצוש

מקדישה שיר בשבילכן ולכל מי שהיום שלו קשה כזה.

http://www.youtube.com/watch?v=w_DKWlrA24k

Lady Stark

New member

את עוד צעירה, מותק. זה הפיך אם תחליטי לשנות.
תרגישי טוב בינתיים ותתמקדי באיזון.
ממתינה לעדכון על הפגישה של מחר.

מה צעירה מה

עוד מעט 39, רגל אחת בקבר...

והפיך כנראה רק עם ניתוח. אין שום דבר שאני יכולה לעשות עם ההתמכרות הזו עכשיו. הכאב בלתי נסבל וזה הדבר היחיד שמנחם אותי (מילקי בטוח מבינה אותי)...

ואני אעדכן (פוחדת שוב להיכנס להיי שיגרור אחריו ביי... מתיש!!!)

מילקי110

New member
אכן מבינה מאד

וגם בנוגע לגיל , אני עוד לא בת 39 , אני לא מגלה לאף אחד בת כמה אני

אבל גם אני עם רגל בקבר .

וגם בנוגע לאוכל כמובן , ואכן מה שעזר לי זה רק ניתוח . אני מנסה להתגבר ע"י איכלה של דברים דלי שומן , אני קונה פריכיות שכל השקית זה 93 קלוריות

אם אני רוצה חטים מתוק , אז זה עד 100 קלוריות , הכנתי פשטידה דיאטית מגבינות רזות ... וכך בצורה הזו , החשק לא נעלם למרות מה שאומרים שאחרי הניתוח לא מריגישים רעב ,

למרות שנראה לי שאצלי זה רעב פסיכולוגי כך שאני תמיד ארגיש רעב .

ואכן רוב הזמן רע זה נכון , אבל יש רגעים קטנים ובודדים של רוגע .. ובזה נאחזים כי אחרת אי אפשר , רוב הרע במקרה שלי נגרם בגלל אנשים

מבינה אותך גם בנוגע למחירים של דברים אני גם אדם שלא מתווכח אף פעם , כי אני תמיד צריכה להיות 100% בסדר ולא לעשות בעיות .

אין מילים אלומה כבר אין מה לאמר ..

היי48

New member
ראיתם את הנופים בקליפ???

כל כך יפים......

תודה ליידי
ואגב מה שלומך את?? גם לך מגיע לקטר

Lady Stark

New member
חמודה

אני אמנם באפיזודה כבר כמה חודשים טובים, אבל בימים יחסית מאוזנים כרגע.
הסורבון שהתחלתי לקחת מצליח להקטין קצת את סף החרדה וזה עוזר ביומיום.
והחדשות הטובות הן שאני בחודש האחרון חולמת שוב על העתיד. יש לי תקוות ושאיפות שהיו בתרדמת כבר הרבה זמן, ואפילו התחלתי לפעול ולהיות אקטיבית לגביהן.

זהו, תודה ששאלת מותק.

ואיך את???

היי48

New member
אני מזדהה

עם מה שאלומה כתבה לגבי שינויים בין טוב לרע כל הזמן גם אם אין טריגר. אני משערת שבמקרים כאלו או שיש טריגר אבל אני לא מודעת בכלל לזה שהוא טריגר, או שזה פשוט עניין פיסי של חוסר איזון (למרות שכל הסיפור הזה קשור במידה זו או אחרת לעניין פיסי, כולנו בסופו של דבר רק אוסף של אטומים שמסודרים בצורה מסויימת...). אני בתקופה די עמוסה, לפעמים זה טוב ומעסיק ולפעמים זה מתיש וגורם למחשבות לא ממש משהו, אם נגדיר את זה ככה. אבל ב"ה גם זה יעבור.

אני שמחה לשמוע שאת מרגישה איזון ומקדמת דברים שאת רוצה
אגב, מה זה אפיזודה? אני משערת מתוך ההקשר שהכוונה היא לתקופה רגועה ומאוזנת, האם זה מה שזה?

Lady Stark

New member
היי היי היי

אני מקווה שאת יודעת שאת לא צריכה להישאר לבד עם כל המחשבות, נכון? בשביל זה אנחנו פה, מותק.
לגבי האפיזודה, הכוונה היא לאפיזודה דיכאונית, שזה למעשה התקף ממושך של דיכאון קליני שנמשך בין שבועיים לכמה חודשים.
אצלי יש דיכאון מג'ורי (קליני) שתוקף כל כמה זמן לאפיזודה, ומלבד זה גם אוסידי והפרעת חרדה. כך שאף פעם לא משעמם!

היי48

New member
משעמם בטוח לא...

קראתי (נראה לי שאפילו בכמה מקומות) שמחשבות טורדניות זה חלק מה-OCD. שמעת על זה פעם? נשמע לי הגיוני.

Lady Stark

New member
כן, בוודאי

האו.סי.די שלי הוא רק מחשבתי. מלאאאאא רעש בראש.

היי48

New member
חבל שאי אפשר לומר

למחשבות האלו להיות בשקט בין שתיים לארבע או אחרי אחת עשרה בלילה...

מיצי2013

New member
יש לי רעשים בראש

"יום אחד השאירה פתק לא נראה לה שתחזור
לא יכולה להישאר כאן ואת ליבי לשבור
יש לי רעשים בראש, כתבה, אני עולה באש
ואין בי כוח לנקות את כל הלכלוך הזה שיש.
אל תחפש אותי תמצא אישה תקימו משפחה
אני חוזרת אל הכפר אולי אמצא שם מנוחה
היא נעלמה ובחדרי ריקנות שוב באוויר
בלי כוכב לבן יהלום אבן ספיר.

חלפו שנים אני לא יודע אם היא כאן או שאולי נסעה
האם היא חופשיה או שבתוך עצמה כלואה
האם יש לה משפחה האם היא עדיין איתנו
או שחזרה אל הכוכב שלה עזבה את הכוכב שלנו.
אם תראה אותה תגיד לה אני זוכר כמעט הכול
המוסיקה בדיונות הצהוב והכחול
את הציור שהיא ציירה לי אני שומר עוד על הקיר
כוכב לבן יהלום אבן ספיר"

למעלה