רצח הד"ר לכימיה ע"י נערות לווי

solee

New member

לא. הן זונות, והוא השתמש בשירותיהן.

הוא לא כפה את עצמו עליהן. אני בהחלט חושבת ששימוש בשירותי זנות הוא מגעיל ולא מוסרי, אבל הוא לא אונס.

אלב85

New member
זונות הן לא חייזריות, כשהן לא רוצות לשכב עם

מישהו הן מרגישות כמו שאת מרגישה כשאת לא רוצה לשכב עם מישהו. בניגוד אלייך, הן חייבות.

אלב85

New member
כשיפסיק להיות הבדל בין זה לבין אונס

את לא תתעצבני על התגובות כאן, זאת הנקודה שלי.

bbb234

New member
אילו הן היו חייבות לשכב איתו אז לא היה הבדל

אבל הן לא חייבות. יש מקרים שהן כן חייבות במציאות אבל הם לא המקרים עליהם נסב הדיון הזה, והדיון הזה לא מדבר על לקוחות אלימים שכופים את עצמם על זונה גם במקרה שהיא לא מסכימה למה שהם רוצים(אני מניח שאז אין ויכוח בפורום הזה שמדובר באונס). אני מניח שאין בפורום הזה ויכוח שאפילו אם זונה הסכימה לשכב עם גבר, ואמרה לו ברגע האחרון שהיא שינתה את דעתה ולא מסכימה אז מדובר באונס במקרה שהגבר כופה את עצמו עליה בדיוק כמו המצב שזה קורה אצל זוג רגיל.

אלב85

New member
מי דיבר על לקוחות אלימים?

אולי תפסיק לזהם את הפורום?

bbb234

New member
אני דיברתי על לקוחות אלימים כדי להבהיר את

משמעות המושג "חייבות לשכב איתו" שאת לא משתמשת בו נכון. חוץ מזה מבחינתי אני לא מזהם את הפורום.

אלב85

New member
לטעמי אינך מבין דבר בפמניזם

או שמא הינך מבין, אבל בוחר להלחם בו בכל זאת. למה אתה צריך לעשות זאת דווקא פה?

kmiki

New member
למה לרדת לפסים כאלה?

זה מה שלא ברור לי. כותב מגיע ומעלה טענה שמנוגדת לדעתך, אז הוא מזהם את הפורום? זו תרבות דיון? את החלטת שכל הזונות בעולם עושות את עבודתן בניגוד לרצונן, ואילו אני הכרתי נשים שסחרו בגופן, תמורת הרבה מאד כסף, היו מאד מרוצות, בחרו עם מי הן בוחרות לשכב, והפסיקו ביום שרצו. לא אשמת אף אחד שישנן זונחת נרקומניות אשר מתמכרות לסמים ויורדת האפשרות הנפשית שלהן לברור ולבחור. גם בתור מסג׳יסטית לא תמיד ניתן לבחור במי לטפל, שלא לדבר על אחיות ורופאים שנאלצים לטפל בגופות ממש דוחים, והם לא נחשבים כפסולים בעיניך

אלב85

New member
זה ממש לא בגלל שהוא מתנגד לטענתי

הוא כותב פה כבר מלא זמן, תמיד אותם דברים, וביקשתי ממנו מספיק פעמים לא להגיב אליי. איך הכרת את הנשים הללו?

kmiki

New member
בעבודה רגילה

עבדתי לפני המון שנים בעבודה רגילה לגמרי ועבדו איתי כמה בנות שהיו שם מטפלות (בתחום השיער). שנים אח"כ פגשתי אחת מהן בניו יורק, שם היא גילתה את עולם הליווי. דרכה הכרתי עוד כמה בנות שעשו את זה. אני באופן אישי מוצאת שזה מזעזע, שלא תביני אותי לא נכון, אבל הן עשו את זה בלב שלם, כי מבחינתן (ואני בטוחה שלכל אחת היה סיפור רקע בעייתי משלה שהביא אותה ככה לזלזל בגופה), הכסף היה יותר חשוב מערך הגוף שלהן. שלא לדבר על כך שחלקן בכלל היו רואות בזה סופר מחמאה שגברים כל כך חושקים בהן שהן מוכנים לשלם.

kmiki

New member
לכל אחד שימוי גופני משלו

יש נשים שלא רואות בסקס פסגת קודש הקדושים (לא אני, אני חוזרת ומדגישה שאני לא בעד זנות באופן אישי, פשוט לא רואה בלקוחות הזנות אנסים). מעבר לכך, ישנן נערות ליווי שבוחרות את הלקוחות של עצמן, זה כן בסדר?

אלב85

New member
שום דבר בזנות לא בסדר

יש הבדל בין להץייחס לסקס כמשהו קדוש לבין לעשוצ סקס לא מתוך חרמנות אלא מתוך עוני. מי שמקיים סקס עם אישה חרמנית הוא אדם, מי שמקיים סקס עם אישה שצריכה את הכסף הוא תת אדם

Natalia Gordon

New member
משלמים בשביל לענוס

האם חשבתם פעם, למה בכלל ללכת לזונה, יש כלכך הרבה בחורות והיום עם כל הסטייל הן כולן יפות, אז למה לשלם לזונה? האם זה לצאת מהאחריות, יש הרבה נשים שרוצות להנות בלי שום התחייבות. אז למה ללכת לזונה? וכמו שאמרת, משמוכן ללכת לזונה בשביל לקיים יחסי מין עם משהיא או משהוא ללא רצונו ועם הנאה חד צדדית הוא הוא לא רק תת-אדם הוא אנס מכל הבחינות. אז בעצם משאנשים, מבקרי זונות עושים, הם משלמים כסף בשביל לאנוס. האם הייתי קוראת לזה תת אדם? הייתי קוראת לו עבריין שעונשו ככל עבריין מין. מעבר לזה מבקרי זונות היא האוכלוסיה שמדרדרת את כבודנו כנשים ועוצרת את התקדמותנו משתי בחינות: 1. אותו גבר שביקר זונה ושילם לה X כסף, הוא כבר מעבד את יכולת החיזור שלו ועם זה את זהותו הגברית, בכך שאין לו מוטיבציה יותר לספק אישה ואז בעצם הוא נהייה לעציץ. 2. מאותה סיבה גם ערך של אישה נופל, מעצם המחשבה למה להתעמץ כשאני יכול לקנות כל אישה. אז פסיחולוגית זה הורס יחסים, משפחות. והכי חשוב את האבולוציה האנושית, כי ברגע שנהפוך לעציצים יתרבו המחלות כמו HIV, תהייה לנו אוכלוסיה חולה, עצלית וענייה. בעצם מה שיש לנו היום.....

bbb234

New member
אני לא מסכים

קודם כל אני לא הולך לזונות ולא חושב שגברים חייבים בכלל מין עם אישה אחרת(לא מדובר בצורך קיומי,ואני מסתדר גם בלי מין) אבל אני מאמין שההנחה שלך שעומדת בבסיס מה שכתבת בשורה הראשונה היא הנחה שגויה כלומר יש גברים שאין להם אפשרות להשיג מין עם נשים בלי ללכת לזונות. אני גם לא מסכים עם ההמשך. הקביעה שמבקרי זונות משלמים כסף כדי לאנוס לא נכונה כי המאפיין של אונס שמדובר לא בנערה מתחת לגיל ההסכמה הוא יחסי מין בלי הסכמת הצד השני ומאפיין זה לא קיים בצריכת זנות שלא מדובר בלקוח אלים. הקביעה כאילו גבר שביקר אצל זונה מאבד את יכולת החיזור שלו לא נכונה בייחוד שחלק מהלקוחות של הזונות נשואים. כמו כן אין מצב שגבר יכול לקנות כל אישה כך שגבר שמעוניין באישה מסויימת שאינה זונה כן יחזר אחריה בלי קשר לשאלת קיום או אי קיום הזונות.

bbb234

New member
לא אכתוב אלייך מסרים פרטים אבל בפורום

יש לי זכות מלאה להגיב לדברים שלך. אם את לא רוצה לקרוא אל תקראי. עמדתי היא כזאת: אני באופן אישי לא מכיר זונות אבל אני מאמין שבני אדם שונים שונים בתכונות שלהם ואותו דבר בדיוק שגורם טראומה לאדם אחד יכול לא לגרום טראומה לאדם אחר. העובדה שאני מעריך שעיסוק בזנות יגרום לי טראומה איננה סיבה לקבוע שזה המצב לכל גבר אחר או אישה אחרת. לא טענתי בשום מקום שאני מחשיב צריכת זנות כמוסרית אבל לדעתי אונס הרבה יותר גרוע ולו רק בגלל שאנסים הרבה יותר מסוכנים בנזק שהם עלולים לגרום. גם אם לזונה נגרמת טראומה כתוצאה מהעיסוק בזנות זה לא שאילו היה לה לקוח אחד פחות לא היתה נגרמת לה טראומה או שהיה הבדל משמעותי בנזק שנגרם לה, בשעה שמעשיו של אדם שבאמת אשם באונס(כולל אונס של זונה או אונס קבוצתי שהיו מספר גברים שאנסו לפניו את אותו קורבן) עלולים לגרום בעתיד נזק גם לנשים שלא נאנסו מעולם כי אני מניח שמי שלא מכבד אי הסכמה של אישה אחת למין גם עלול לא לכבד אי הסכמה של כל אישה אחרת.

אלב85

New member
לא קראתי מה שכתבת

מעבר לשורה הראשונה. גם לי יש זכות להגיב להודעות שלך בבקשות שלא תגיב לדבריי ושתפסיק לזהם את הפורום. אז על מה אתה מתרעם בדיוק?!

למעלה