רציתי לשתף אתכם

snug

New member
אני כבר לא יכול להתאפק ../images/Emo46.gif

אדון האדם הפשוט, המטבח שלך הוא המטבח הכי מכוער שראיתי. כל הצבע הכחול הזה עם השילוב של העץ והמדרגות בשיש = קקפוניה בעיניים!!! תפסיק לדחוף את התמונות שלו לכל חור!

אין לך שרותים ? למה להתאפק ?

איך אתה רוצה שמטבח משנת 1992 יהיה יפה היום ? כאשר מאז התחלפו אופנות רבות ובכלל מי אמר שהוא יפה ? לא אני ! אבל ההנמכה של הכירים : לא רק שהיא יפה !!! אלא גם נוחה לעבודה על הכיריים , גם גורמת לכך שבשיש אין חיבורים מגעילים, כל החתיכות שלמות , וגם לא יכולים לחשב לך את הפינה פעמיים .

אם תקח את השיש

מההום סנטר יש לך סיכוי גבוה מאוד שגם החיבורים להנמכת הכיריים יהיו מגעילים כשהולכים לבית עסק שמתימר לספק את הכל, קיימת הבעיה שהוא אכן יספק, אבל לא יהיו לו האפשרויות להבין בכל התחומים שהוא מספק וזה מתכון מעולה לפאשלות והעסקת אנשים שאינם מקצועיים למשעי בתחום. ולכן כמו שמשקפיים קונים אצל אופטימטריסט ומגפיים בחנות נעליים כך גם שיש עדיף לקנות ממעבד שיש ומטבח מנגר. ולגבי התמונה- למה בכל שרשור שכזה אתה מכניס אותה? אני הבנתי שאתה רוצה להוכיח שאכן יוצאת תוצרת נפלאה מכל החסכונות האלו

אני מציע להזהר בעיקר מאשה

היא הגורם סיכון הכי גדול למטבח . מי יתקע לידי, שלאחר שאשתי הזמינה את המטבח שהיא רוצה ובחרה, שלאחר 5 שנים בערך היא לא תרצה להחליף את הדלתות לאחרות ,כי הן כבר לא יפות ,לא באופנה או סתם לשם שינוי , כמו הצבע בשיער שלה . כמו שאמרתי קודם, אין שום סיכוי שאני אקבל מוצר פגום מאף אחד . אם זה יהיה פגם שאני יכול לחיות איתו ולקבל אותו גם אז הוא ישלם על כך ולא מעט .

../images/Emo6.gif גדולים וחזקים ממך נפלו

ואם אשתך חיה עם המטבח הכחול בשלום 14 שנה לא נראה לי שיש לך מה לדאוג......

הכחול זו הבחירה שלה

היא אוהבת כחול . היא דרשה כמה פעמים להחליף את הדלתות , איך שהוא דילגתי מעל המשוכה למרות שזו לא בעיה בשבילי .אבל היום המצב אחר, היום יש כסף . היא כבר ירדה מהדלתות עם מסגרת אלומיניום שב"פנל" רצו תוספת 10000 ש"ח רק על האלומיניום . תארי לך שהיא תרצה לאחר כמה שנים להחליף את הדלתות הללו . אם תגידי לי שאת במקום להעסיק רצף ב 100 ש"ח למ"ר, את רוצה דוקטור לריצוף שלוקח 300 ש"ח למ"ר אני אגיד לך לכי על זה, כנ"ל עם טייח . בארונות מטבח אני לא רואה סיבה לנהוג כך .

יש הבדל בין לאמר

שאתה לא רואה סיבה לנהוג כך לבין לאמר שנגר X הוא יקרן כי במקום Y דרשו מחיר זול יותר מה שמחזיר אותנו לנושא המקורי של השרשור בדיוק כמו שאתה אומר שדוקטור לריצוף ייקח הרבה יותר מסתם רצף אותו "דוקטור" לוקח יקר יותר ורק בגלל שזה בתחום שאכפת לך ממנו אז זה לא נחשב פלצני לעומת זאת בתחום שלא מעניין אותך אותו בעל מקצוע (שאותו אני מכירה מקרוב מאוד) הוא יקרן וכו וכו אז אתה לא רואה סיבה ומשווה את הצעת המחיר של נגר *מעולה* מול הצעת מחיר של הום סנטר ואני שרואה את הסיבה לא יכולה לראות את ההשוואה הזו, אי אפשר להשוות בין העבודות ולאמר שכאן חסכת 10K כמו שלא תגיד שחסכת 200 שח למר כי לקחת רצף או טייח הרבה יותר פשוט

אצל טייחים ורצפים יש הבדלים

משמעותיים בין הרמות גם אצל נגרים יש הבדלים ברמות, אבל לא בנגרות מטבחים . אני אגיד לך היכן יש הבדלים , למשל בדלתות כניסה , ראיתי דלתות כניסה מעץ של "אשכנזי" שחבל על הזמן . השכן שלי באלי סיני הזמין דלת מעץ של אדני רכבת כאשר החלק העליון חצי עגול , גם הדלת וגם המשקוף בתאמה מלאה ומדוייקת כמו דלת של מכונית . למרות שיש לי " ביצים גדולות " , עבודות כאלו לא הייתי עושה בעצמי, כמו שעשיתי את המטבח . דרך אגב אפשר להזמין גם מטבח פלצני בהום סנטר, אלא שהמחיר לא יהיה פלצני.

גם אצל נגרים יש הבדלים בין הרמות

אחותי הזמינה מטבח מנגר שהשתמש בחומרים מעולים, אבל הגימור....
ממש לא מדהים....

גימור זו מילה כללית מידי

זה רק מוכיח שללכת לנגר פרטי , לא יותר טוב מהום סנטר . למה היא קיבלה את העבודה שלא לשביעות רצונה ? אנו חיים בעולם של תאגידים , לאט לאט התאגידים גם יכבשו את התחום הזה ונגרים שכונתיים לאט לאט יפחתו כמו שהקניונים פגעו בחנויות הרגילות וכמו שהמרכולים הגדולים פגעו במכולות השכונתיות .

ליcות

New member
בעיני ההנמכה של כיריים לא יפה

מה שאומר שזה עניין של טעם, אתה תמיד מציג דברים בכזאת החלטיות כאילו אין מקום לדעות אחרות. והכי חשוב - זה הדבר הכי לא בטיחותי בעולם בבית שיש בו ילדים קטנים. ובכלל, מה נוח בזה שזה נמוך?? אני לא גבוהה במיוחד (שלא נאמר נמוכה יחסית
) ואף פעם לא היתה לי בעיה לבשל מעל כיריים בגובה נורמלי כמו גובה שיש. ממש לא מבינה את זה!

דרישה חד משמעית של אישתי

לדעתי זה כן יפה כי זה שובר את הרצף וגם מאוד נוח . הנה גם במטבח החדש היא רוצה הפרדה מפלסית

אטיוד5

Active member
זה נוח לנשים נמוכות.

אשתי, 170 ס"מ, רוצה דווקא להגביה את הכיריים.

אני לא חושב שיש צורך בהגבהה

תמיד הן יכולות לנעול נעלי עקב
אני 175 וגם היה לי נוח עם ההנמכה של הכיריים

חיחיחי

אני כבר הבעתי את דעתי על המטבח המכוער הזה...אז אוסיף... שזה המטבח הכי מכוער שראיתי בימי חלדי וממש מזעזע נא לא להפחיד אותנו שוב

אין בעיה ! רק תראו לי מטבח יפה

דרך אגב המחיר שלו היה מאוד יפה 4000 ש"ח ואף אחד לא האמין שאני עשיתי אותו כולם חשבו שאני עובד עליהם וזה מטבח שנגר עשה .

sbell1

New member
הצדק איתך ...

אך גם לכסף משמעות ביחוד כשיש כ"כ הרבה הוצאות .

איריסג

New member
איש העץ שלום

אני באה רק מהצד של הלקוח - אני לא בעל מקצוע בתחום הבניה. וכן, כשזה הגיע לנושא המטבח - שהוא אצלי מרכז הבית והמקום שעליו אני מתכוונת להשקיע הכי הרבה כסף - אני חושבת שלקחתי קרוב ל 10 הצעות מחיר. אני יכולה למנות לך אותן אחת אחת, אני יודעת בדיוק ממי לקחתי ומה אני רוצה: הייתי באינדיגו, בפרובנס דיזיין, בתיבת נוח, בקצב, בפנל, במטבחי אליה, היו אצלי מרב ובעלה המקסימים מ"עץ המשאלות", הייתי ב"מדרה" והייתי אצל אמנון יפה מ"מקומא". חלק ניכר מהם נתנו לי הצעת מחיר אחרי שישבו איתי זמן מספיק כדי להבין מה אני רוצה. חלק (ואני בכוונה לא נוקבת בשמות) - מדדו עם סרגל אורך ורוחב - וזרקו מחיר שתאמין לי - הוא מופרך (100 אלף ש"ח, למטבח שהמחיר הממוצע שקיבלתי עליו - ואם אתה בתחום העץ אתה מבין שלא חיפשתי בטופז או בהום סנטר - היה 60-65 אלף ש"ח. ) - אז חוסר רצינות וחוסר שירותיות יש גם במקומות היקרים. אגב, גם בתחום האלומיניום עשיתי סקר מאד מקיף - ככה אני עושה כשאני אמורה לשלם 150 אלף ש"ח על חלונות. ודע לך - חד משמעית אין לי כוונה לבחור בהכרח את מי שנתן לי את ההצעה הזולה ביותר. גם בעניין המטבח וגם בעניין החלונות - למקצוענות ולנסיון של בעל המקצוע יש בעיני משקל לא פחות חשוב מהמחיר. אז אל לך להלין על מי שעושה סקר מקיף כזה או אחר. ואם הוא אומר לך שהוא קיבל הצעת מחיר שנמוכה כדי חצי מההצעה שלך - תאמין לי, שלח אותו לאיש הזול בחיוך, אחל לו בהצלחה - ואל תשמיץ את המתחרים. פשוט נסה להסביר לו שאתה לא מתפשר על האיכות ולכן לא יורד במחיר. אף פעם לא תדע - אולי נועם ההליכות שלך והרצינות בהצעה - תגרום לו לבחור בכל זאת בך?

למעלה