רק כי כולם פה ממש אוהבים לדבר על עצמם..

Z A M i

New member
רק כי כולם פה ממש אוהבים לדבר על עצמם..

ועונים רק על דברים שקשורים אליהם.. קחו שאלון שמצאתי
תמונה שלכם: שם: גיל: מזל: תאריך לידה: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך: להקה אהובה: סרט אהוב: ארץ: ממה הכי נמאס לך?: מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: אתה אוהב את האדם הזה?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: ברגעים אלו לובש/ת: חושב/ת על: מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: ראיתי: האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: הפעם האחרונה שהתנשקת: עם מי: כלל רגש?: אהבתם את השאלון או ?

תראה אותי כל-כך ריקה.

תמונה שלכם:
שם: ענבר. גיל: 17. מזל: בתולה. תאריך לידה: 19.9.89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אגור בדירת חדר לבד. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא מצליחה להזכר עכשיו. מה היית משנה בעצמך? הרבה מאד. חלק כבר יצאו למשימה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בלי להתיש ב3 בלילה. מה עושה לך טוב? הופעות. מה מעצבן אותך? אנשים אדישים, חסרי רגישות, אדיוטים, שקרנים או אגואיסטיים בצורה מוגזמת. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף בעיקר. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת..מצלמה? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שטויות לחימום. מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון, כסף, סיגריות ומוזיקה. המלצה לסרט: אבודות והוזות. זה מה שעולה לי עכשיו. תוכנית טלוויזיה? השיר שלנו. למרות שנגמר
. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אם היה לי חיוך כמו שלך, הייתי מחייך כל היום.." איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה, או לא מתגברת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הודו. מושפעי פורום היהודים. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעקוף בתורים ולשאול מה הכי ישראלי בעיניי. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אף אחד האמת. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מאמינה באהבה. מהי אהבה בשבילך? דבר שתמיד גורם לך להרגיש פתאטי שניה אחרי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא מצאתי אותו עדיין. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון ולסוע לאן שהחיים אומרים לי באותו רגע. מקומות בילוי מועדפים: הבית של עמרי
. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אין דבר כזה אהבה..לא אמרנו כבר? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי איזה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? כבר לא יודעת. באמת. את/ה בחור/ה קנאי/ת? יש מצב. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: טעות/שגיאה/תקלה וכיוצ"ב. טעות להגיד טעות כבר האמת. החיים טובים לדעתך: וואי........שאלה כבדה. להקה אהובה: היהודים. אלג'יר. סרט אהוב: אבודות והוזות, מישהו לרוץ איתו, כנפיים שבורות. ארץ: ישראל. ממה הכי נמאס לך?: מהכל. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: האלבומים של זמי וגילי. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: זמי. אתה אוהב את האדם הזה?: כן. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: יש הרבה. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: נאמנות. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: אולי היא יודעת, אולי לא... אבל בפורום אני לא אכתוב את זה. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל. חוץ מלהתחנן. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: היא צריכה להגיד..לא? מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שתעשה את מה שטוב לה בסופו של עניין. ברגעים אלו לובש/ת: חולצת מחנה קיץ ומכנס בורדו. חושב/ת על: אדיוט שניסה לפגוע. מתגעגע/ת ל: ימים טובים כשכלום לא התיש. הדבר האחרון ש... קניתי: סיגריות. עשיתי: הייתי בהופעה של שילה. קראתי: עיתון של אתמול ושל היום עם אוחנה. ראיתי: את החומר בספרות (ורציתי לבכות בדרך..). האחרון ש... שישן איתך: אוחנה. שחיבק אותך: גל טסה. שאמר לך שהוא אוהב אותך: טלצ'ו. ששבר לך את הלב: כמה אנשים יחד. בכית עליו: ... צחקת עליו: על מישהי/ו שאני ואוחנה ניסינו לברר אם זה/ו בן או בת. הצחיק אותך: אוחנה. שימח אותך: אוחנה, אלמוג, גל, שילה. העליב אותך: הוא .. עיצבן אותך: הוא!!!!!!!11 התגעגעת אליו: לא זוכרת. עשה לך קטע מסריח: הוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 שדיברת איתו בטלפון: הוא. (וואי איזה תשובות מעצבנות יש לי) שרצית לראות ולא יצא לך: רון. המקום האחרון שביקרת בו: חוץ מבבית.. בהופעה של שילה בתמונע. הפעם האחרונה שהתנשקת: בבוםבמלה. עם מי: סתם איזה מישו כלל רגש?: ממש לא. אהבתם את השאלון או ? לא.

מתנות

New member
הקירות רעדו כשדיברת.

תמונה שלכם: אפשר לוותר. שם: טל. גיל: 16. מזל: טלה. תאריך לידה: 17/4/91 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: גדולה, מקווה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יכולה לבחור רק אחד. מה היית משנה בעצמך? את הרוב. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כל אלה על העייפות (עצלנות). מה עושה לך טוב? הופעות, אנשים מסויימים, כנרת. מה מעצבן אותך? המשפחה בעיקר. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, ונגינה. או סתם שתהיה לי קורדינציה, זה יספיק. מה הפריט הכי יקר שיש לך? תלוי מאיזו בחינה... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מלפפונים. איכס. מה היית לוקח לאי בודד? מי ילך בכלל לאי בודד? משעמם שם. המלצה לסרט: "החיים בלעדי". תוכנית טלוויזיה? "להתחיל מחדש", אבל נגמר מזמן
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? עולה לי כרגע משהו שעמרי אמר לי באמצע ההופעה בבר'לה. תקווה בהפתעה. איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? אנגליה, הולנד, ופתאום בא לי צרפת. למרות שהיה מגעיל שם. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לשאול את השאלה הזאת בכל מקום אפשרי, להגדיר ואחר כך לעשות בדיוק אותו הדבר. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ממ... לא יודעת. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף, סתיו. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כל עוד היא הופכת למציאותית בשלב מסויים.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
. נפגשת איתו/ איתה?
. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
. מהי אהבה בשבילך? חיים. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה. מכל הסוגים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הופעות. מקומות בילוי מועדפים: הופעות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?
, רק תינוקות. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. את/ה בחור/ה קנאי/ת?
. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כואב לי שם, כואב לי פה, אוף, התעייפתי, אוף, איזה באסה, אוף זה רחוק.. החיים טובים לדעתך: תלוי איך מסתכלים עליהם. להקה אהובה: חוץ מהפורום הנ"ל, אלג'יר. סרט אהוב: "החיים בלעדי". ארץ: אנגליה. ממה הכי נמאס לך?: מעצמי, מהחדר שלי. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: ממש אהבתי את אוסף הפיות שגל קנתה לי ליום הולדת האחרון
ואמא הכינה לי איזו טבעת, מכוערת חח, אבל עם כוונה יפה. ותכשיטים שאומרים לי הרבה. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: גל. אתה אוהב את האדם הזה?: בהחלט. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: נתנה לי מקום, כזה אמיתי. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: קשב, היכולת והרצון לראת מעבר, תשומת לב לפרטים שאף אחד לא מבחין בהם. לא יודעת איך להגדיר את זה. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: סליחה ותודה. ברגעים אלו לובש/ת: בוקסר של פו הדוב וחולצה לבנה גזורה. חושב/ת על: ^ מתגעגע/ת ל: מבטים. הדבר האחרון ש... קניתי: כרטיס אוטובוס בהיתה. עשיתי: לא זוכרת.. כנראה שלא עשיתי קראתי: "אם יש גן עדן" ראיתי: אח שלי. האחרון ש... שישן איתך: אח שלי.. אחרי שהוא לא הצליח להעיר אותי, הוא פשוט ישן איתי. שחיבק אותך: אבא. שאמר לך שהוא אוהב אותך: הדס. ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: מישהי זרה שמעדה קלות.. הצחיק אותך: עידו. שימח אותך: ענבר. העליב אותך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: ענבר. עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: הדס. שרצית לראות ולא יצא לך: כל מיני.. המקום האחרון שביקרת בו: הבית של אבא? הפעם האחרונה שהתנשקת: כמה שבועות. עם מי: כלל רגש?: לא סתם רגש. אהבתם את השאלון או ? מה האפשרות השניה?

תומע79

New member
../images/Emo34.gifבוקר טוב!!

תמונה שלכם: השמאלית. שם: תום גיל: 17.8 מזל: בתולה תאריך לידה: 7.9.89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה שלא הרבה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת מה היית משנה בעצמך? עקשנות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואלה. יו. מה עושה לך טוב? חברים,אהבה,משפחה,טיולים,התרגשות,חיבוקים,מוזיקה מה מעצבן אותך? שקרים,בגידות מה תמיד צריך להיות בכיס? מצית פלאפון מפתח סיגריות מסטיקים ארנק ומפתחות של האוטו איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך? מבחינת כסף-גיטרה,ורגש אז הקופסא עם המכתבים שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? נסטי מה היית לוקח לאי בודד? חברים אלכוהול סיגריות אוכל ושתיה המלצה לסרט: רקוויאם לחלום,אבודות והוזות. תוכנית טלוויזיה? חברים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "כשנעלת את האולסטאר היית כ"כ מתוקה,ואז התאהבתי בך" איך את/ה מתגבר על באסה? חברים בעיקר,ומוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ברזיל. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצפור שהרמזור עוד לא התחלף. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אביתר בנאי! איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ ! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחח כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? אי אפשר לתארא ת זה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים שלי,המשפחה שלי,אהבה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות עם החברים,לישון,לנהוג,לשתות,לאכול,לעשן,לסוע על אופניים,לרוץ,לעשות ספורט. מקומות בילוי מועדפים: בריבוע
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לרוב לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: וואלה,ברגיל. החיים טובים לדעתך: אי בודד,כל השנה קיץ,רק בגד ים (אבל בלי להישרף!),עם כל החברים,והמון אלכוהול ואוכל ושתייה להקה אהובה: סרט אהוב: אבודות והוזות,רקוויאם לחלום,פיטר פן ארץ: ישראל ממה הכי נמאס לך?: מצה"ל מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: נר בצורת לב עם חור באמצע,ולידו מפתח (גם נר) עם פתיל. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: מיטל-הבת זוג שלי אתה אוהב את האדם הזה?: כן מאוד מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: הייתה שם בשבילי מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: מתוקה. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: שהיא אוהבת אותי,שאני ילדה מדהימה,שאני מיוחדת מה היית עושה בשביל אדם זה?: המון מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: לא יודעת מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שאני מתגעגעת אליה ושאני אוהבת אותה. ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה..
חושב/ת על: מיטל מתגעגע/ת ל: מיטל הדבר האחרון ש... קניתי: מילקשייק במקדונלדס עשיתי: שלחתי הודעה בפלאפון קראתי: מעריב לנוער ראיתי: משהו בריאליטי טי וי האחרון ש... שישן איתך: דנה. שחיבק אותך: דניאל שאמר לך שהוא אוהב אותך: מיטל ששבר לך את הלב: לא יודעת בכית עליו: מיטל צחקת עליו: דניאל הצחיק אותך: הדר שימח אותך: הדר העליב אותך: עיצבן אותך: מיטל התגעגעת אליו: מיטל עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: הדר שרצית לראות ולא יצא לך: בנה!!! המקום האחרון שביקרת בו: בשירותים. הפעם האחרונה שהתנשקת: שני בערב עם מי: מיטל כלל רגש?: אהבתם את השאלון או ? כן היה נחמד

Z A M i

New member
מתנות לכולם...../images/Emo122.gif../images/Emo77.gif

תמונה שלכם: שם:נטלי גיל:18 מזל:גדי תאריך לידה: 5.1.89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני לא. מה היית משנה בעצמך? אכפתיות. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא חרשתי על משהו כבר מזמן.. מה עושה לך טוב?מוסיקה.אנשים טובים.מילים מסויימות. מה מעצבן אותך? רוע. אגואיסטיות. שקרים. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון,וארנק. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה,נגינה,ציור.. מה הפריט הכי יקר שיש לך?אותי.(מהמכוערים) מה נמצא אצלך תמיד במקרר?בולגרית.מזולה. מה היית לוקח לאי בודד?נראה לכם שאחרי אבודים אני אלך לאי בודד!? המלצה לסרט:החוף,אבודות והוזות, מיליון דולר בייבי. תוכנית טלוויזיה?חברים,אבודים. איך את/ה מתגבר על באסה? בדרכים כאלו ואחרות... איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניו זילנד.יותר מהכל. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?עוקצנות.חוצפה. איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב/סתיו. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי. אבל בעקרון לא ממש. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?אם משם זה מתחיל, כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? שקט. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כבר לא ממש. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מזתומרת?בכלליות?
מקומות בילוי מועדפים: הבית של עמרי..
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא שונאת. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?
אני פדופילית. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי במצב. את/ה בחור/ה קנאי/ת?הגעתי למסקנה שכן. החיים טובים לדעתך: הם בסדר..האנשים לא. להקה אהובה:(זה תקופות,אבל ניחא): -silverchair-, 3 doors down,lifehouse. סרט אהוב:אבודות והוזות, החוף. ארץ: ישראל.|צבר| ממה הכי נמאס לך?: מאנשים. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:המתנה של יובל
(שעדיין לא פה.אבל ממש אהבתי) חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:בנה
(איזה לא צפויה אני!),חברה הכי טובה.. אתה אוהב את האדם הזה?:
. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:נכנסה לי לחיים. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:כנות. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:הרסה לי את החיים? מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:היא טובה במילים.זו בחירה קשה.. וגם לא לפה. מה היית עושה בשביל אדם זה?:הכל.. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:נשארתי. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:אני שלך לנצח.
והחזרתי את השרשרת. ברגעים אלו לובש/ת:מכנס טרנינג וגופיה של סלקום ווליום. חושב/ת על:למה אני לא בבית ספר עכשיו!?
מתגעגע/ת ל:פעם
הדבר האחרון ש... קניתי:סנדוויץ' חביתה ושוקו חם בארומה. עשיתי:הכנתי תה. קראתי:
את זה.
ראיתי:את המחשב? האחרון ש... שישן איתך:לא סגורה על זה.אני חושבת שבנה. שחיבק אותך:אבי. שאמר לך שהוא אוהב אותך:ספיר(?) צחקת עליו:בטח על אוחנה
הצחיק אותך:חבר אח שלי. שימח אותך:בנה.. העליב אותך:ענבר. עיצבן אותך:אמא. התגעגעת אליו:עמרי. עשה לך קטע מסריח:ענבר. שדיברת איתו בטלפון:אלי. שרצית לראות ולא יצא לך:רעות(מהכפר),-לירון-,שנשונה. המקום האחרון שביקרת בו:המאזדה החדשה שלי נחשבת ל"מקום"?
הפעם האחרונה שהתנשקת:לא סגורה שזו הפעם האחרונה.אבל נגיד שחודש.. עם מי: לא עקרוני. כלל רגש?:פחח..מ-זה לא. אהבתם את השאלון או ? אני לא ממש יודעת למה עניתי עליו.

Z A M i

New member
...

"אם מישהו אוהב פרח אחד ויחיד שאין שני לו בכל מיליוני הכוכבים, הריהו מאושר אף בהסתכלו בכוכבים כי יכול הוא לומר בליבו- 'אי שם נמצא הפרח שלי' ".

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

תמונה שלכם: חרשתי עליה אבל שיהיה שם: אדוע גיל: 16.8 מזל: סרטן תאריך לידה: 9.7 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: זונה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת... תחילת שנה וכאלה היה לי טוב מה היית משנה בעצמך? הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מה דה פאק?" "ביטץ'" מה עושה לך טוב? חברים, ריקודים, מוזיקה מה מעצבן אותך? ילדים, אמא מה תמיד צריך להיות בכיס? אייפוד, מפתח ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינה כספית? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כלום חח מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד המלצה לסרט: יורו טריפ תוכנית טלוויזיה? סאות'פארק, חברים... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? מש'ו על הירח>< והמבין יבין:p איך את/ה מתגבר על באסה? מוזזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לאס וגאס מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעקוף בתור עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? הממ איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אייף מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד מקומות בילוי מועדפים: הופעת, באולינג את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר שאלתם... החיים טובים לדעתך: לא תמיד להקה אהובה: טריביום, איי קילד דה פרוםן קווין, קאליבן סרט אהוב: האחרים, יורו טריפ ארץ: לא בארץ ממה הכי נמאס לך?: אמא מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: פירסינגיםD: יעני... לקחואותי לעשות חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: מוראל, חברה אתה אוהב את האדם הזה?: יותר מכל דבר בעולם מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: פיי הכל מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: אכפתיות מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: לאזוכרת מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה שהןא ביקש מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: ברגעים אלו לובש/ת: ג'ינס וחזיהXD חושב/ת על: שיעור נהיגה עוד כמה דקות מתגעגע/ת ל: כל כך הרבה הדבר האחרון ש... קניתי: שרוכים עשיתי: התקלחתי קראתי: "קראתי" ראיתי: "ראיתי" האחרון ש... שישן איתך: שמחע שחיבק אותך: ספיר שאמר לך שהוא אוהב אותך: אלרן ששבר לך את הלב: :X בכית עליו: צחקת עליו: אלרן הצחיק אותך: ג'ון שימח אותך: המשחק אתמול העליב אותך: ג'ון+אלרן עיצבן אותך: הם התגעגעת אליו: לא'דעתת עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: שיר שרצית לראות ולא יצא לך: הדר המקום האחרון שביקרת בו: משחק, אתמול הפעם האחרונה שהתנשקת: פייי הממ מש'ו כמו חודש עם מי: עדי:p כלל רגש?: לא, ו סתם חברה אהבתם את השאלון או ? לא

Drowned World

New member
עונה ../images/Emo98.gif

תמונה שלכם: שמתי בצד אני מושפע מהאלבום "מיוזיק" של מדונה חחח שם: אבישי גיל: 20 וחצי מזל: עקרב תאריך לידה: 30.10.86 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו שקשור לתקשורת או עיצוב מה הרגע המאושר ביותר בחייך? בהופעה הראשונה של מדונה ב 2001 מה היית משנה בעצמך? את האףףף באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אוויש תנוחי כבר מה עושה לך טוב? מוזיקה, קניות, כסףףף, חברים מה מעצבן אותך? כמעט הכל מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות, מסטיקים וMP3 איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כשרון ללמוד ! מה הפריט הכי יקר שיש לך? הספר "SEX" של מדונה עלה לי 1400 שקל !!!!!!!!!! מה נמצא אצלך תמיד במקרר? טורטית פשוט חולה על זה מה היית לוקח לאי בודד? תמונה של הכלב שלי המלצה לסרט: ז'אן דארק עם מילה ג'ובביץ' עם עוד לא ראיתם עופו עכשיו לראות !!!! תוכנית טלוויזיה? סאות'פארק, ניפ טאק, סי אס אי מיאמי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?: שאני אוהב את מדונה יותר ממה שהיא בטח אוהבת את עצמה
איך את/ה מתגבר על באסה? לא חושב עלייה איפה היית רוצה לבקר בעולם? בבונואס איירס מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה, דחיפות, ניצול עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?, עם מדונה
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חבל"ז !!!! מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לפעמים הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מלאא נפגשת איתו/ איתה? בטח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לחלוטין מהי אהבה בשבילך? הרצון להיות אחד עם השני לא משנה מה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? גילויי אכפתיות של אנשים מה את/ה אוהב/ת לעשות? כסף !!! מקומות בילוי מועדפים: עם החברים שלי לא משנה איפה את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לגמריי את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי למי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר עברנו על זהההה החיים טובים לדעתך: יום כן יום לא להקה אהובה: היהודים, קולדפליי, נו דאוט סרט אהוב: ראיון עם הערפד ארץ: ספרד ממה הכי נמאס לך?: משקרנים ואנשים שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: ידידה שלי ליום הולדת 17 עשתה לי תמונה שלי ושלה בתוך מסגרת מגניבה כזאתי זה היה ממש נחמד ומרגש חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: על דנה ידידה הכי טובה שלי אתה אוהב את האדם הזה?: הכי שבעולם ! מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: המוןןן אי אפשר לספור כבר מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: אופטימיות קוסמית והרצון התמידי הזה שלעזור מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: אף פעם שום דבר מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: שהיא פה בשבילי מתי שאני רק אצטרך אותה מה היית עושה בשביל אדם זה?: ה-כ-ל
מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: אני מניח שכן מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: דנהה אני מתעלךךךךך
עוד מעט M&U בברצולנההה יאללה מתי כבר יולי??!!!! ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג וטי שרט חושב/ת על: עידו מתגעגע/ת ל: דנה חחח הדבר האחרון ש... קניתי: פיצה עשיתי: ישנתי קראתי: פנאי פלוס ראיתי:האלופה
האחרון ש... שישן איתך: חבר שלי שחיבק אותך: אלכסשה ידידה שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך: סיגי חחח ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: נמרוד חחח הצחיק אותך: סיגי שימח אותך: דנה העליב אותך: דותן עיצבן אותך: דותם התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: נמרוד שרצית לראות ולא יצא לך: עידו המקום האחרון שביקרת בו: בבית של סיגי הפעם האחרונה שהתנשקת: שבוע שעבר עם מי: דותן כלל רגש?: מאוד אהבתם את השאלון או ? לא ממש

ליאןןן

New member
...

תמונה שלכם: שם: ליאן גיל: 17 מזל: סרטן תאריך לידה: 12.7 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלה טובה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא מצליחה לחשוב על אחד.. מה היית משנה בעצמך? המון, זה בתהליכים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא עולה לי כלום כרגע מה עושה לך טוב? כמה אנשים, מוסיקה מה מעצבן אותך? חוסר אכפתיות, אנשים אגואיסטים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה, נגינה, שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דיאט ספרייט מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: אין לי כח לחשוב על זה כרגע תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה, הודו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו/אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי במי מדובר מאמינ/ה באהבה וירטואלית? יש מקרים.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: ארומה רעננה
. סתם, לא יודעת.
את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך: מזה טובים, מושלמים. להקה אהובה: היהודים, אלג'יר סרט אהוב: ארץ: ישראל ממה הכי נמאס לך?: משטויות, מהכלום והסתם הזה. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: כל מיני מכתבים שהביאו לי חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: ג'סיקה אתה אוהב את האדם הזה?: מאוד מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: פשוט נשארה פה מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: כנות. והחוש הומור שלה. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: את זה היא תגיד, לא אני מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שאני אוהבת אותה, ושאני פוחדת משנה הבאה. ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג וגופיה חושב/ת על: עליו מתגעגע/ת ל: מושי, ועוד כמה הדבר האחרון ש... קניתי: אייס ארומה עשיתי: אכלתי קראתי: עיתון ראיתי: את אחותי האחרון ש... שישן איתך: אחותי, אתמול שחיבק אותך: ג'סיקה שאמר לך שהוא אוהב אותך: גליתי ששבר לך את הלב: בכית עליו: עליו צחקת עליו: ג'סיקה הצחיק אותך: רחלי שימח אותך: רחלי העליב אותך: לירז עיצבן אותך: אבא שלי התגעגעת אליו: מושי עשה לך קטע מסריח: לירז, אבל בקטנה שדיברת איתו בטלפון: ג'סיקה שרצית לראות ולא יצא לך: כמה אנשים שחיפשתי ולא מצאתי ביום העצמאות המקום האחרון שביקרת בו: חוץ מהבית? ארומה הפעם האחרונה שהתנשקת: פסח עם מי: לא חשוב כלל רגש?: באותו רגע, לא אהבתם את השאלון או ? לא

בוקר טוב!

תמונה שלכם: שם: אור גיל: 17 מזל: עקרב תאריך לידה: 13.11 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה חתול מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ה13.8.04 מה היית משנה בעצמך? את החוסר סבלנות שלי.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "סתמי, זונה"
מה עושה לך טוב? עמית מה מעצבן אותך? אמא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה
מה הפריט הכי יקר שיש לך? אמממממממ....המחשב בטח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? עוד מישהו. חח המלצה לסרט: ראיתי לפני יומיים את the prestige. ממש יפה.. נראה לי שקוראים לו 'היוקרה'. תוכנית טלוויזיה? בנות גילמור
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?
איך את/ה מתגבר על באסה? אוכל! איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? נו לאדעת
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? השף זה.. איכקוראיםלו.. גורדון רמזי, ואם אפשר שגם יבשל! איזה עונה בשנה אהובה עליך? קייייץץץץץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ברור נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? צטצ. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לאדעת, ביום ראשון-שני נברר את העניין מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ע-מית מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאדעת עכשיו נו מקומות בילוי מועדפים: מטבחים למיניהם את/ה אוהב/ת להיות בבית? כ ן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא יותר מדי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נו זה היה כבר
החיים טובים לדעתך: כן להקה אהובה: יודים סרט אהוב: חומות של תקווה. ארץ: ישראל שלי יפה ממה הכי נמאס לך?: אמאשלי מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: אמממ את התיק המדההההההההים שלי מקולורס
חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: ע-מית-חבר. אתה אוהב את האדם הזה?: מאוד:) מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: אויש נו. קנה לי מסטיק. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: נו מה זה השאלות האלה! אין לי כוח! מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:
מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:
מה היית עושה בשביל אדם זה?:
מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:
מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:
ברגעים אלו לובש/ת: גופיה ומכנס חושב/ת על: אדם מתגעגע/ת ל: עמית הדבר האחרון ש... קניתי: וואי לאדעת. מכנס לגיבוש נראה לי. עשיתי: ישנתי קראתי: 102 דקות ראיתי: תמסך? האחרון ש... שישן איתך: עמית שחיבק אותך: עמית שאמר לך שהוא אוהב אותך: עעעעעמית ששבר לך את הלב:
בכית עליו: ע מ י ת צחקת עליו: לא זוכרת הצחיק אותך: אדם שימח אותך: אדם העליב אותך: אמממ..... לאדעת עיצבן אותך: אמא שלי התגעגעת אליו: עמית עשה לך קטע מסריח: אמאאאאאאאאאאאאאאאאא שדיברת איתו בטלפון: עמיתמית שרצית לראות ולא יצא לך: מממ ליאן המקום האחרון שביקרת בו: ג'רוסלם הפעם האחרונה שהתנשקת: יסטרדיי עם מי: חחחח נחשו כלל רגש?: אופקורס

למעלה