רק כי כולם פה ממש אוהבים לדבר על עצמם..

"..אל גיא המחר מעמק האתמול..."

תמונה שלכם:--> שם: ניר גיל: כמעט 19 מזל: תאומים תאריך לידה: 5.6 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אמנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשבת דודה שלי נולדה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לצערי, במילה "כאילו"
מה עושה לך טוב? אמנות מה מעצבן אותך? צביעות מה תמיד צריך להיות בכיס? אין לי כיסים
מה הפריט הכי יקר שיש לך? ערכית כמובן, אז הבובה הענקית שלי מגיל שנה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים,חלב וקרטיבים מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד המלצה לסרט: ואו, על שניים. קרייזי, כי הוא מדהים. ואחד שראיתי לאחרונה ששווה כל רגע - חיים של אחרים. תוכנית טלוויזיה? חברים, אבודים (בקרוב חוזר
!), בנות גילמור איך את/ה מתגבר על באסה? אמנות איפה היית רוצה לבקר בעולם? כרגע בא לי איטליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חום עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?אנדי וורהול, יונה וולך.. ועכשיו אנשים לא מתים, ביורק ויוני רכטר איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים : תלוי על מי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? אהבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי מתי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אמנות מה את/ה אוהב/ת לעשות?אמנות מקומות בילוי מועדפים: הופעות את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא החיים טובים לדעתך: ביסודם לא, אבל יש לאן לשאוף. להקה אהובה: אחת? פינק פלויד. סרט אהוב: אחד? אמלי ארץ: אירלנד ממה הכי נמאס לך?: מבכי מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: מתנה נותנים
ועכשיו אענה, ביצוע פרטי ל"הניצוץ" חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:רות, בת דודה שלי אתה אוהב את האדם הזה? הכי שיש מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: היא פה. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: השקט מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: תודה מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: הרבה.. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: אומרת לה הכל ברגעים אלו לובש/ת:חצאית אדומה וגופיה ירוקה [צבעים משלימים^^] מתגעגע/ת ל: עומר הדבר האחרון ש... קניתי: לחמניות עינן עשיתי: ניקיתי את החדר קראתי: סטודיו, כתבה על הפריים והמסך בקולנוע בקולנוע של בריאן דה-פלמה ראיתי: האלופה האחרון ש... שישן איתך: עמרי
שחיבק אותך: אמא שאמר לך שהוא אוהב אותך: בת דודה שלי בכית עליו: עליה צחקת עליו: עדי הצחיק אותך: אמא שימח אותך: עומר התגעגעת אליו: עומר שדיברת איתו בטלפון: מיכלי שרצית לראות ולא יצא לך: עומר המקום האחרון שביקרת בו: חד"א הפעם האחרונה שהתנשקת: שבועיים עם מי: מה יעזור לכם השם? כלל רגש?: לא. אהבתם את השאלון או ? לא.

אוו גאד

תמונה שלכם:>> שם:נפאל גיל:12.5 מזל:גדי תאריך לידה:31.12.94 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:שחקנית בהוליווד מה הרגע המאושר ביותר בחייך?נולדתי מה היית משנה בעצמך?את זה שאם אני ישנה אצל חברה אותי יעקצו יתושים ואותה לא): באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?גדוללללללללל מה עושה לך טוב?שוקולד מה מעצבן אותך?יתושים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שיהיה לי יותר טעם בבגדים \= מה הפריט הכי יקר שיש לך?אם.לו'דעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב מה היית לוקח לאי בודד?סירת מנוע המלצה לסרט:סיילנטהיל והטינה2 תוכנית טלוויזיה?8 כללים פשוטים ו..הלוחשת לרוחות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?איזה באסב שנולדת XD (אל תשאלו) איך את/ה מתגבר על באסה?אוכלת שוקולד איפה היית רוצה לבקר בעולם?בנפאל..:) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אדישותת עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?עם תום ואורית איזה עונה בשנה אהובה עליך?וואיי.קיץ וחורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא אבל זה יוצא.. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?איף להסביר? לו'דעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שוקולד :) מה את/ה אוהב/ת לעשות?לאכול שוקולד ולהיכנס לתפוז מקומות בילוי מועדפים:בבית... את/ה אוהב/ת להיות בבית?^ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כן... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשניתת את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא כ"כ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אוו גאד,גדול... החיים טובים לדעתך:כן להקה אהובה:היהודים אוונסנס סינרגיה בלאק אייד פיז ווויט'ין טמפטיישן סרט אהוב:השטן לובש פראדה ארץ:ישראל ממה הכי נמאס לך?:בצפר מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:מצלמה דיגיטלית חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:אסתר(חברה מאוד מאוד טובה) אתה אוהב את האדם הזה?:לפעמים לא מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: אמ..הרבה מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:שהיא פחות ו/או יותר מבינה אותי? ומצחיקה(לפעמים) מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:האשימה אותי במשו שלא עשיתי מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:איי לאב יו מה היית עושה בשביל אדם זה?:כלום מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:הרבה מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:היי חווה מה קורה? ברגעים אלו לובש/ת:מעיל חולצה מכנס נעליים חושב/ת על:השאלון היותר מדי ארוך הזה מתגעגע/ת ל:אחיות שלי הדבר האחרון ש... קניתי:סוכרייה על מקל עשיתי:עניתי על השאלון קראתי:את השאלה הקודמת ראיתי:אמטיוי האחרון ש... שישן איתך:הכלבה שלי שחיבק אותך:אמא שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך:אמא שלי ששבר לך את הלב:\= לא היה כזה בכית עליו:לא היה כזה צחקת עליו:ילד מהכיתה שלי הצחיק אותך:ילד מהכיתה שלי שימח אותך:הכלבה שלי העליב אותך:ילד מהכיתה שלי עיצבן אותך:ילד מהכיתה שלי התגעגעת אליו:אחיות שלי עשה לך קטע מסריח:? שדיברת איתו בטלפון:אבא שלי שרצית לראות ולא יצא לך:ידיד שלי המקום האחרון שביקרת בו:בצפר הפעם האחרונה שהתנשקת:\= לא היה עם מי:..^^ כלל רגש?:? אהבתם את השאלון ? כן חוצמיזה שהוא היה מזה ארוך

GaL 161

New member
המלאך שלי חוזר

תמונה שלכם: שם: גל גיל: 18 מזל: דגים תאריך לידה: 09/03/1989 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אנסה להיות קטן :) מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שהסתכלתי במראה והבנתי שאני הדבר הכי יפה שקיים. מה היית משנה בעצמך? אולי הרמת פטמות אבל שומדבר חוץ מזה.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? משתנה.. אבל עכשיו זה " בינת אל כאלב " מה עושה לך טוב? חברים מה מעצבן אותך? שאומרים לי להגיד חמור מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגיריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודע מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין לי דברים יקרים הכל מהזבל. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? מים המלצה לסרט: שורטבאס תוכנית טלוויזיה? S: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? דיי נו... בסוף כולם יחשבו שאני שוויצ השוויצר איך את/ה מתגבר על באסה? מסתכל במראה חחחחחחח סתאם סתאם.. אין באסה להתגבר עליה :) איפה היית רוצה לבקר בעולם? רוסיה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שאתה עומד בתור ואז מישו בסוף התור קורא לי ואומר לי "שמרת לי ת'תור ? הייתי שנייה בשירותים".. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? :) איזה עונה בשנה אהובה עליך? כעת אני מצפה לקיץ אך נראה לי שאביב. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא באהבה ממבט ראשון אבל אני כן מאמין באובססיה ממבט ראשון שזה יכול להמשיך לאהבה אבל זה לא קורה :) מהי אהבה בשבילך? שאני אוהב ואוהבים אותי זאת אהבה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להתקלח במים חמים לחמם נודלס ולראות האלופה בשקט בסלון :) האושר בדברים הקטנים :) מה את/ה אוהב/ת לעשות? הכל מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כשתהיה לי אהבה אני אענה טוב ?? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא ממש כאילו אין לי בעיה איתם. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרן את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא אבל אלמוג כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני מרבה הגיד לאלמוג ולליהיא " פוסטי הפוסטמה " אבל לא נראה לי שהן מבינות.. החיים טובים לדעתך: ~~~ החיים הטובים - פשוט תרשו לעצמכם ~~~ ! [ערוץ 28 בHOT] להקה אהובה: סונטה סרט אהוב: בופור כרגע. ארץ: ישראל ממה הכי נמאס לך?: הכל סביל מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: כל המתנות יפות. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: מממ אתה אוהב את האדם הזה?: לא יודע מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: ברגעים אלו לובש/ת:גופיה לבנה וטרנינג חושב/ת על: כמה השאלון הזה מעייף מתגעגע/ת ל: שעוכ הרבה מאוד מאוד הדבר האחרון ש... קניתי: בושם :) עשיתי:עשינתי סיגירה קראתי: הודעה בפלאפון ראיתי: את יובל שורף פופקורן האחרון ש... שישן איתך:דור ואלונה שחיבק אותך: אלמוג שאמר לך שהוא אוהב אותך: אף אחד לא אומר לי את זה אף פעם אבל אני יודע שהם כן אז אני מסתפק בידיעה אבל אולי כולכם תגידו לי שאתם אוהבים אותי ואז אני אדע טוב ? ששבר לך את הלב: לא שברו בכית עליו: לא בוכה צחקת עליו:חחחחחח הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: הפעם האחרונה שהתנשקת: עם מי: כלל רגש?: אהבתם את השאלון או ? אחלה

../images/Emo121.gifבתוך הדפים של הזמן שאבד..

תמונה שלכם:
שם: שי גיל: 16 וחצי מזל: בתולה תאריך לידה: 27.8 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי שמץ של מושג מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מותק
מה עושה לך טוב? לראות אנשים מאושרים מה מעצבן אותך? התנשאות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וארנק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא לגמרי שלי, אבל כנראה שגיטרה קלאסית עבודת יד בייבוא אישי מספרד בשווי של כמה אלפי שקלים מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב-ביצים? מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה, דף ועט המלצה לסרט: שנים שלא ראיתי סרט תוכנית טלוויזיה? קצרים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? שומע מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא יודע מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אנאערף עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? מה זה משנה, העיקר שיהיה טעים איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ חורף סתיו אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: האמת שכן, אבל עדיף עם מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לצערי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? סם את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן, לשמוע מוסיקה ולאכול:p מקומות בילוי מועדפים: הופעות את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לאאאאאא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אנאערף החיים טובים לדעתך: כן להקה אהובה: היהודים <
> סרט אהוב: שאלתם כבר.. ארץ: ישראל שלי יפה וגם פורחת ממה הכי נמאס לך?: מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: טל, אחי אתה אוהב את האדם הזה?: כן מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שינמיך ברגעים אלו לובש/ת: חולצה ומכנס קצרים חושב/ת על: מתי אני צריך לצאת מהבית מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: מסטיקים עשיתי: העברתי שיר קראתי: ראיתי: את המסך של המחשב.. האחרון ש... שישן איתך: מאיה שחיבק אותך: עידו שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: אופיר הצחיק אותך: אופיר שימח אותך: אופיר העליב אותך: אחי עיצבן אותך: אחי התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: אבא שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: בצפר הפעם האחרונה שהתנשקת: לפני שלושה ימים עם מי: יובל כלל רגש?: אע? אהבתם את השאלון או ? נחמד

בוץ בלב, אדמה חרוכה.

תמונה שלכם: שם: גילי. גיל: 19 וחצי. מזל: עקרב. תאריך לידה: 29.10. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה עשירה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת עדיין. מה היית משנה בעצמך? הרוב. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מה נראה לך?!" מה עושה לך טוב? חיבוק, מוזיקה. מה מעצבן אותך? עייפות מוות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא, חוגר.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר בקטע כספי? פלאפון.. או המערכת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג'. מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה וסיגריות. המלצה לסרט: למראית עין.
תוכנית טלוויזיה? ממ האחרונה שעקבתי ממש הייתה להתחיל מחדש והיא נגמרה לפני שנה וחצי
ככה שאנלא הבנאדם לשאלה כזו.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לך אף מדהים.
איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד, תיאלנד. [לא הודו, עדי!] מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לדחוף בתור, להשאיר ת'עגלות סופר באמצע החנייה. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?למה לאכול? סתם קפה יספיק.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא כ"כ. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מאוד. מהי אהבה בשבילך? הכל. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שהאנשים שאני אוהבת נמצאים איתי. :) מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון. מקומות בילוי מועדפים: הופעות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? ממ כן, זה מרגיע. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את רובם לא. P: את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. את/ה בחור/ה קנאי/ת? נראה לי שכן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מניאק! החיים טובים לדעתך: אע.. להקה אהובה: אלג'יר, אירוסמית'. סרט אהוב: למראית עין, התפוז המכני. ארץ: ישראל.
ממה הכי נמאס לך?: ממני. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: לא מביאים לי מתנות יפות. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: חברה. אתה אוהב את האדם הזה?: מאוד. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: ממ השבוע היא קנתה לי ארטיק מלון ממש טעים.. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: את העקשנות. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: ברגעים אלו לובש/ת:סתם, גופיה לבנה. חושב/ת על: מתגעגע/ת ל:
. הדבר האחרון ש... קניתי: ממ פחית נראה לי, או סיגריות אולי.. עשיתי: את זה?.. קראתי: "חתונות של אחרים". ראיתי: אמא? האחרון ש... שישן איתך: דקלה. שחיבק אותך: נמרוד אני חושבת. שאמר לך שהוא אוהב אותך: דניאל. ששבר לך את הלב: בכית עליו: . צחקת עליו: מישהו מהבסיס.. הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: היום, אפחד. עיצבן אותך: גילעד. התגעגעת אליו: פיחי :) עשה לך קטע מסריח: חחח אה. שדיברת איתו בטלפון: דקלה. שרצית לראות ולא יצא לך: דקלה. המקום האחרון שביקרת בו: בסיס? הפעם האחרונה שהתנשקת: שבועיים. עם מי: אקס. טעות. :| כלל רגש?: הא!? אהבתם את השאלון או ? או ש.. ?

איי סי יור טרו קולורס../images/Emo34.gif

תמונה שלכם: נייט שם: שני גיל: 17 מזל: מעט מאוד תאריך לידה: 21.3.90 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדולה? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? נו..זה מהשאלונים החופרים האלה? מה היית משנה בעצמך? מראה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "החיפזון מהשטן" מה עושה לך טוב? חברים מה מעצבן אותך? רבים וטובים מה תמיד צריך להיות בכיס? אין לי כלום בכיסים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה/נגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לוידעת..כסף? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קולה מה היית לוקח לאי בודד? כנראה שקולה המלצה לסרט: גריז
תוכנית טלוויזיה?סיינפלד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? נו לוידעת איך את/ה מתגבר על באסה? חברים איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? גסות רוח עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם אביר חלומותיי איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:קצת
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך? חרופ את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?די מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? נו כל מיני דברים מה את/ה אוהב/ת לעשות?
מקומות בילוי מועדפים: ים וכו' את/ה אוהב/ת להיות בבית? גם כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ודאי את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?מממ אולי רק טיפ טיפה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: סעמק, זדיינ/ו/י, נו וכל מיני שטויות אחרות החיים טובים לדעתך: ככה להקה אהובה: היהודים סרט אהוב: חלף עם הרוח
ארץ: ישראל? ממה הכי נמאס לך?: מאנשים שמסתובבים עם תיקי זהב וברונזה מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: מממ חברתי הטובה ליומולדת האחרונה חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:סתיו אתה אוהב את האדם הזה?:כן מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: אהה חופר מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: הומור מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מממ..לא זוכרת מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: שהיא חולה לי על התחת מה היית עושה בשביל אדם זה?: נותנת את חיי מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: האכלתי אותה היום מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: יאללה, זדייני מפה ברגעים אלו לובש/ת:בגדים חושב/ת על:מה אני לובשת מתגעגע/ת ל:רונה הדבר האחרון ש... קניתי: שניה..כרטיס לרכבת עשיתי: ראיתי האלופה קראתי: ספר ראיתי: האלופה האחרון ש... שישן איתך: לירון שחיבק אותך: סתיו שאמר לך שהוא אוהב אותך: לירון ששבר לך את הלב: . בכית עליו: אני? לבכות?
צחקת עליו: כנראה שאח שלי הצחיק אותך: סתיו שימח אותך: גם העליב אותך: ? עיצבן אותך: אני
התגעגעת אליו: רונה עשה לך קטע מסריח: חחח שאלה טובה שדיברת איתו בטלפון: סתיו שרצית לראות ולא יצא לך: לא האחרונה, אבל מילי
המקום האחרון שביקרת בו: שיעור נהיגה? הפעם האחרונה שהתנשקת: יומע"צ
עם מי: מה זה משנה כלל רגש?: לא אהבתם את השאלון או ? לא חח סתם, זה פשוט דרש

hadas2401

New member
אם את עדיין...

תמונה שלכם:ליאני, נראה לי שהכרתי אותך באותו יום.
שם:הדס גיל:17 מזל: דלי תאריך לידה:24.1.90 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אנערף מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך?לא חסר... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?כסעמק\כוסעומו ודומיהם. מה עושה לך טוב?איכפתיות של אנשים, אמפתיה. מה מעצבן אותך?ההיפך. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון. כי אחרת אני לא אדע שמתקשרים:| [אין לי צלצול,יש רק רטט.. לא חשוב.] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך?יקר ללבי? או יקר בכסף? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?ממ.. חלב? מה היית לוקח לאי בודד? *מי. המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה?אני לא.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו\אביב. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?זה טפשי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן. נפגשת איתו/ איתה?כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?הכי בעולם. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לא. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית. את/ה בחור/ה קנאי/ת?מאוד. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך:תלוי למי. להקה אהובה: סרט אהוב: ארץ: ממה הכי נמאס לך?:שהוא עוד לא קלט מה טוב בשבילו. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:מחברת שירים. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:מישהו.. אתה אוהב את האדם הזה?:סוג של מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:וואי, אין לי מושג. לא כי יש הרבה.. להיפך. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:זהו, שאני לא יודעת. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:חח, מה לא. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:"אני אוהב אותך" ? מה היית עושה בשביל אדם זה?:כמעט הכל, אני חושבת. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:נתתי לו תחיים שלי. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:כוס אמא שלך!! ברגעים אלו לובש/ת:חצאית וחולצה חושב/ת על:מישהו מתגעגע/ת ל:מישהו הדבר האחרון ש... קניתי:אוכל עשיתי:מתכונת
קראתי:את המתכונת
ראיתי:את המתכונת
האחרון ש... שישן איתך:אממ.. ישנתי אצל אבישג אחרי הרוק. שחיבק אותך:לאדעת... שאמר לך שהוא אוהב אותך:לא יודעת:\ ששבר לך את הלב:... בכית עליו: צחקת עליו:בטח הטמבל ההוא שהתחיל איתי בתחנה מרכזית הצחיק אותך:אני. חחח שימח אותך: העליב אותך: עיצבן אותך:ירדן. התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח:ירדן. שדיברת איתו בטלפון:אבא שרצית לראות ולא יצא לך:ירדן המקום האחרון שביקרת בו:קניון הפעם האחרונה שהתנשקת:שבוע שעבר עם מי: כלל רגש?:

ליאןןן

New member
אכן, באותו יום..

נשששמה
. "את לא כמו כולם, הכי מיוחדת" [אגב, תודה על החיבוקים שלשום. עשית טוב.]

הדס יש לי שאלה ../images/Emo9.gif

כתבת שהמתנה הכי יפה שקיבלת היא מחברת שירים זו מחברת שבה יש שירים שכתבו לך או מחברת לכתיבת שירים?

למעלה