BlackMagicSprite
New member
"..אל גיא המחר מעמק האתמול..."
תמונה שלכם:--> שם: ניר גיל: כמעט 19 מזל: תאומים תאריך לידה: 5.6 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אמנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשבת דודה שלי נולדה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לצערי, במילה "כאילו"
מה עושה לך טוב? אמנות מה מעצבן אותך? צביעות מה תמיד צריך להיות בכיס? אין לי כיסים
מה הפריט הכי יקר שיש לך? ערכית כמובן, אז הבובה הענקית שלי מגיל שנה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים,חלב וקרטיבים מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד המלצה לסרט: ואו, על שניים. קרייזי, כי הוא מדהים. ואחד שראיתי לאחרונה ששווה כל רגע - חיים של אחרים. תוכנית טלוויזיה? חברים, אבודים (בקרוב חוזר
!), בנות גילמור איך את/ה מתגבר על באסה? אמנות איפה היית רוצה לבקר בעולם? כרגע בא לי איטליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חום עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?אנדי וורהול, יונה וולך.. ועכשיו אנשים לא מתים, ביורק ויוני רכטר איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים : תלוי על מי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? אהבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי מתי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אמנות מה את/ה אוהב/ת לעשות?אמנות מקומות בילוי מועדפים: הופעות את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא החיים טובים לדעתך: ביסודם לא, אבל יש לאן לשאוף. להקה אהובה: אחת? פינק פלויד. סרט אהוב: אחד? אמלי ארץ: אירלנד ממה הכי נמאס לך?: מבכי מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: מתנה נותנים
ועכשיו אענה, ביצוע פרטי ל"הניצוץ" חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:רות, בת דודה שלי אתה אוהב את האדם הזה? הכי שיש מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: היא פה. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: השקט מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: תודה מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: הרבה.. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: אומרת לה הכל ברגעים אלו לובש/ת:חצאית אדומה וגופיה ירוקה [צבעים משלימים^^] מתגעגע/ת ל: עומר הדבר האחרון ש... קניתי: לחמניות עינן עשיתי: ניקיתי את החדר קראתי: סטודיו, כתבה על הפריים והמסך בקולנוע בקולנוע של בריאן דה-פלמה ראיתי: האלופה האחרון ש... שישן איתך: עמרי
שחיבק אותך: אמא שאמר לך שהוא אוהב אותך: בת דודה שלי בכית עליו: עליה צחקת עליו: עדי הצחיק אותך: אמא שימח אותך: עומר התגעגעת אליו: עומר שדיברת איתו בטלפון: מיכלי שרצית לראות ולא יצא לך: עומר המקום האחרון שביקרת בו: חד"א הפעם האחרונה שהתנשקת: שבועיים עם מי: מה יעזור לכם השם? כלל רגש?: לא. אהבתם את השאלון או ? לא.
תמונה שלכם:--> שם: ניר גיל: כמעט 19 מזל: תאומים תאריך לידה: 5.6 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אמנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשבת דודה שלי נולדה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לצערי, במילה "כאילו"