עוד יום של חופש
תמונה שלכם: שם:ולה גיל: 17.8 מזל: בתולה תאריך לידה:2.9.89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: בטח יטוס לכל מקום בעולם בערך מה הרגע המאושר ביותר בחייך? די הרבה... ארה"ב בעיקר מה היית משנה בעצמך? הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בזמן האחרון.... "בא לי ים בא לי ים בא לי ים" מה עושה לך טוב? להיות עם חברים.. לעשן נרגילה עם סמירנוף אייס
מה מעצבן אותך? הרבה... אנשים שחצנים, יבשים,אגואיסטים בעיקר מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף,פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? המממ.. משו מגניב מה הפריט הכי יקר שיש לך? מצלמה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אייס תה אפרסק מה היית לוקח לאי בודד? נרגילה המלצה לסרט:requim for a dream, המגן תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? חחחחחח לא נחשוף את זה פה איך את/ה מתגבר על באסה? או הולכת לישון, או יושבת עם נרגילה ואיזה בקבוק עם שייקה לשיחת נפש איפה היית רוצה לבקר בעולם? איביזהההה הולנד.. אירלנד.. אוסטרליה.. ושוב פעם ארה"ב לא יזיק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יש הרבה... בעיקר ב-ה-מ-ו-ת חחח עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? תלוי... איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אבל רק בצחוק מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? הרבה.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אפילו סתם להיות עם החברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצאת מקומות בילוי מועדפים: דאנס ברים, ים, מסיבות, לעשן באוטו
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? חחחחח מה זה לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך: בטח שטובים
להקה אהובה: המממ לא בידיוק להקה.... אינפקטד משרום סרט אהוב: בוראט,סטפ טפ, המגן... ארץ: הולנד, ספרד-איביזה ממה הכי נמאס לך?: מהביצפר!!!!!!!! מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: יש הרבה... כל דבר יפה
חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: שייקה, ידיד אתה אוהב את האדם הזה?: באאארור! מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: הרבה מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: שהוא פשוט שי כזה... מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: שומדבר.. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:"ולו'ש!! אתה יודעת שאני אוהב אותך?!?!" חחחחח מה היית עושה בשביל אדם זה?: הרבה מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: הממממ לתת לו סיבוב פשע ראשון באוטו
מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: למה הייתי רוצה? כבר אמרתי...חחחח ברגעים אלו לובש/ת: גופייה וג'ינס חושב/ת על: טבריה מתגעגע/ת ל: אליו
הדבר האחרון ש... קניתי: חגורה ב220 שח
עשיתי: ישנתי? קראתי: 3 מחברות בתיקשורת ראיתי:הממממ האחרון ש... שישן איתך:
שחיבק אותך:א****
שאמר לך שהוא אוהב אותך: צ'אייקה!! ששבר לך את הלב:הוא.... בכית עליו: גם הוא.... צחקת עליו: מישללללל הצחיק אותך: הרבה... שימח אותך:טל העליב אותך: עיצבן אותך: כל היבשים האלה התגעגעת אליו: א****
עשה לך קטע מסריח: נו ואן שדיברת איתו בטלפון: סאאאאפיר שרצית לראות ולא יצא לך: א****
המקום האחרון שביקרת בו: במלון? הפעם האחרונה שהתנשקת: שבוע שעבר עם מי:
כלל רגש?: יותר מידי אהבתם את השאלון או ? העיקר העביר תזמן...