רק כי כולם פה ממש אוהבים לדבר על עצמם..

yossiovadya1

New member
../images/Emo150.gif

תמונה שלכם: -> שם:יוסי גיל:18 מזל:טלה תאריך לידה:27/03/89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא חשבתי על זה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עוד לא הגיע אני מקווה מה היית משנה בעצמך? שאני חושב יותר מידי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואי מה עושה לך טוב? לשמוע מוסיקה-חברים-משפחה מה מעצבן אותך? המוון דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק, מפתחות, מצית, פלאפון,ת.ז איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מורכב מידי מה הפריט הכי יקר שיש לך? משפחה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: בופור, התרסקות תוכנית טלוויזיה? מסודרים, מרחק נגיעה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודע איך את/ה מתגבר על באסה? רץ או שומע מוסיקה או משלב איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? המון את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כבל שאלו את זה לא? מה את/ה אוהב/ת לעשות? סנוקר, חברים, הופעות, מועדונים מקומות בילוי מועדפים: סנוקר את/ה אוהב/ת להיות בבית?במצבים מסוימים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?מגיל-0 עד גיל-6 בא לי לאכול אותם מגיל-6 ומעלה אני מצטער שלא אכלתי אותם את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי את/ה בחור/ה קנאי/ת? אני חושב מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: וואי...וזהו... החיים טובים לדעתך:כן להקה אהובה:היהודים, פינק פלויד, משינה, דפש מוד סרט אהוב:גם את זה שאלה ארץ: ישראל ממה הכי נמאס לך?: שאנשים שואלים המון שאלות מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: אותי לעולם? חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:רותם-ידידה אתה אוהב את האדם הזה?: כן מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: לא הרבה מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: אמינות מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: לא הרבה מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:-- מה היית עושה בשביל אדם זה?:עושה אותה=] מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: שומדבר מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: --- ברגעים אלו לובש/ת: כלום חושב/ת על: מה אני רושם פה מתגעגע/ת ל: טלי הדבר האחרון ש... קניתי: בגד ים עשיתי: רכבתי באופנעים קראתי: לא זוכר ראיתי: את אבא האחרון ש... שישן איתך: נוי שחיבק אותך:אחות שאמר לך שהוא אוהב אותך: אמא ששבר לך את הלב: --- בכית עליו: סרט-ביל אליוט(איך שלא כותבים את זה9 צחקת עליו: שבנאדם דפק הפכה ברחוב-זה היה קורע הצחיק אותך: שימח אותך:לראות חברם שהרבה זמן לא ראיתי העליב אותך: אבא עיצבן אותך אבא: התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח: אבא שדיברת איתו בטלפון: אופיר שרצית לראות ולא יצא לך: רותם המקום האחרון שביקרת בו: בבית הפעם האחרונה שהתנשקת: שבועיים עם מי: ענבר כלל רגש?: שו? אהבתם את השאלון או ? חמוד

ב י ז י

New member
../images/Emo2.gif

לא ידעתי שאתה כותב פה!

כפרעלייך.

תמונה שלכם: שם: ספירמה גיל: 17 וחצי עוד מעט מזל: עקרב תאריך לידה: 9.11.89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שואפת להיות צלמת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אין אחד. יש המון.
מה היית משנה בעצמך? את העצבנות, הרגישות יתר.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? הופעות. מה מעצבן אותך? אגואיסטיות :/ , אנשים שקרנים. ויש עוד. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, כסף, סיגריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. צילום. מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרות ומצלמה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה :p מה היית לוקח לאי בודד? את גברא. המלצה לסרט: הבופור. רק כי גם לע המליצו עליו אין סוף תוכנית טלוויזיה? 8 כללים פשוטים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ואו. יש המון. ולכל בן אדם יש את המשפט שלו. אני לא יכולה לבחור. איך את/ה מתגבר על באסה? בכי, ושומעת מוזיקה ברעש עד שאני נרגעת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שש. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם דניאל ברכר ואז להציע לו נישואים.סתם... :| אממ כרגע? עם ירון! איזה עונה בשנה אהובה עליך? הגעתי למסקנה שלא חורף. אביב או משהו. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על איזה אנשים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? שש. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא כל כך. המון דברים יכולים לשבור אותי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כל מה שיש לי עכשיו עושה אותי מאושרת. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנהוג
מקומות בילוי מועדפים: אין משהו מועדף.. אולי הבית של עומרי :p את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
V| את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?
בעיקר את הבני שנה השמנים שרצים ונופלים!!
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית, וכשלא הולכת אז וותרנית. את/ה בחור/ה קנאי/ת?
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "מממ.. טעות. החיים טובים לדעתך:
להקה אהובה: היהודים. יום עצמאות פשוט חיזק לי בטירוף את האהבה שלי אליהם. ו3 doors down, staind. סרט אהוב: שר הטבעות ארץ: ישראל ממה הכי נמאס לך?: מזה שאנשים זורקים עליי זין. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: ההורים שלי תמיד מפתיעים כל פעם מחדש. אני חושבת שהכי הכי אהבתי את המצלמה. זאת הייתה הפתעה מטורפת חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: קרן. אתה אוהב את האדם הזה?: הכי בעולם. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: הצילה אותי מהטמטום, מהטיפשות, מהייאוש. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: האיכפתיות שלה, החוכמה שלה. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: שיקרה לי בצורה כל כך פוגעת. פעם. מזמן. אבל עבר מזמן. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: יותר מידי. |סגש| מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל. נשבעת שהכל. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: תדברו איתה על זה. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שהיא הבן אדם הכי מדהים בעולם כולו, ואין כלום, פשוט כלום בלעדייה. ברגעים אלו לובש/ת: חולצת בצפר, וג'ינס חושב/ת על: זה שאין לי כוח לעבוד היום מתגעגע/ת ל: ירון
הדבר האחרון ש... קניתי: בטריות למצלמה עשיתי: שתיתי קולה קראתי: אם יש גן עדן ראיתי: 8 כללים פשוטים האחרון ש... שישן איתך: אממ בסמינר, כל הגרעין שחיבק אותך: קרן שאמר לך שהוא אוהב אותך: מעינה ששבר לך את הלב: אמא ואבא. בכית עליו: אמא צחקת עליו: עינב נראה לי. הצחיק אותך: עינב שימח אותך: גברא העליב אותך: ענבר במובן מסוים. עיצבן אותך: אמא ואבא. התגעגעת אליו: ירון עשה לך קטע מסריח: אמא ואבא שלי :/ שדיברת איתו בטלפון: זמי
שרצית לראות ולא יצא לך: את גברא, אתמול. המקום האחרון שביקרת בו: בצפר? הפעם האחרונה שהתנשקת: ביום..שני עם מי: עם מי?
כלל רגש?: ברור. אהבתם את השאלון או ? היה נחמד

eliavtu

New member
התחבקנו חזק בלי לדבר..

תמונה שלכם: שלא תדעו מצרות שם: כינוי בלי טו גיל: 18 <אני עדיין בא לכתוב 17 תמיד
> מזל: אין!! אבל ממש אין.. עוד יפגע בי ברק פעמיים באותו מקום תאריך לידה: 30.1 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדול מה הרגע המאושר ביותר בחייך?
מה היית משנה בעצמך? כלום, אני מושלם! <לא> באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לוידע.. מה עושה לך טוב?
מה מעצבן אותך?
מה תמיד צריך להיות בכיס? כלום איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לכתוב שאלונים מה הפריט הכי יקר שיש לך? כל מיני.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: איכ תוכנית טלוויזיה? הישרדות! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? יפה מכדי לרשום.. איך את/ה מתגבר על באסה? נכנס לשיא הבאסה, ומשם אין יותר לאן לרדת :p איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לשאול: "מה ישראלי בעינייך?" לא תראו בסלובקיה שאלה: "מה סלובקי בעיניך?" עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם מישהו שלא אוכל הרבה, כדי שאני אוכל הההכככללל... איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי איך הם מקבלים את זה.. בעיקרון אני הכי הרבה צוחק על עצמי מאמינ/ה באהבה וירטואלית? תמיד שואלים את זה, ואני אף פעם לא מבין מזה! הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? איזה מצחיק לשאול את זה בפורום.. נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? הרצון לתת את כולך לבנאדם, ולא משנה מזה יהיה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אין לי מושג מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לעשות בנאדם שאני אוהב מאושר מה את/ה אוהב/ת לעשות? לענות על שאלונים, אלא מה מקומות בילוי מועדפים: הופעות, כינרת, ים.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? מסתבר.. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטח את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? אם הם לא מעצבנים את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? שניהם את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא כ"כ.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לוידע החיים טובים לדעתך: לפעמים להקה אהובה: פינק פלויד בעיקרון.. אבל יש עוד מלא סרט אהוב: המסכה, ברוס הגדול מכולם ארץ: ישראל כמובן :) ממה הכי נמאס לך?: נמאסססס. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: אממ.. שהביאו לי ביד כאילו? אין ממש.. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: הגדרה? אתה אוהב את האדם הזה?: כן מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: ברגעים אלו לובש/ת: חולצה ומכנס חושב/ת על: מלעמלה מתגעגע/ת ל: תמיד אותו דבר הדבר האחרון ש... קניתי: לוידע עשיתי: שאלון קראתי: אותו שאלון ראיתי: גם האחרון ש... שישן איתך: אנ'ערף שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: זה היה מזמןן
ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: אני הצחיק אותך: שי שימח אותך: הרופא בבי"ח: "אתה משוחרר.." :) העליב אותך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: זה היה מזמןן
שרצית לראות ולא יצא לך: חח.. המקום האחרון שביקרת בו: החדר שלי הפעם האחרונה שהתנשקת: אמ.. עם מי: כאילו שאתם מכירים כלל רגש?: חח.. מ-ז-ה לא אהבתם את השאלון או ?הוא היה נחמד :)

hadas2401

New member
...

"מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: אממ.. שהביאו לי ביד כאילו? אין ממש.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח [סליחה.]

ValusH11

New member
עוד יום של חופש

תמונה שלכם: שם:ולה גיל: 17.8 מזל: בתולה תאריך לידה:2.9.89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: בטח יטוס לכל מקום בעולם בערך מה הרגע המאושר ביותר בחייך? די הרבה... ארה"ב בעיקר מה היית משנה בעצמך? הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בזמן האחרון.... "בא לי ים בא לי ים בא לי ים" מה עושה לך טוב? להיות עם חברים.. לעשן נרגילה עם סמירנוף אייס
מה מעצבן אותך? הרבה... אנשים שחצנים, יבשים,אגואיסטים בעיקר מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף,פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? המממ.. משו מגניב מה הפריט הכי יקר שיש לך? מצלמה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אייס תה אפרסק מה היית לוקח לאי בודד? נרגילה המלצה לסרט:requim for a dream, המגן תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? חחחחחח לא נחשוף את זה פה איך את/ה מתגבר על באסה? או הולכת לישון, או יושבת עם נרגילה ואיזה בקבוק עם שייקה לשיחת נפש איפה היית רוצה לבקר בעולם? איביזהההה הולנד.. אירלנד.. אוסטרליה.. ושוב פעם ארה"ב לא יזיק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יש הרבה... בעיקר ב-ה-מ-ו-ת חחח עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? תלוי... איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אבל רק בצחוק מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? הרבה.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אפילו סתם להיות עם החברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצאת מקומות בילוי מועדפים: דאנס ברים, ים, מסיבות, לעשן באוטו
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? חחחחח מה זה לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך: בטח שטובים
להקה אהובה: המממ לא בידיוק להקה.... אינפקטד משרום סרט אהוב: בוראט,סטפ טפ, המגן... ארץ: הולנד, ספרד-איביזה ממה הכי נמאס לך?: מהביצפר!!!!!!!! מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: יש הרבה... כל דבר יפה :) חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: שייקה, ידיד אתה אוהב את האדם הזה?: באאארור! מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: הרבה מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: שהוא פשוט שי כזה... מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: שומדבר.. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:"ולו'ש!! אתה יודעת שאני אוהב אותך?!?!" חחחחח מה היית עושה בשביל אדם זה?: הרבה מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: הממממ לתת לו סיבוב פשע ראשון באוטו
מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: למה הייתי רוצה? כבר אמרתי...חחחח ברגעים אלו לובש/ת: גופייה וג'ינס חושב/ת על: טבריה מתגעגע/ת ל: אליו
הדבר האחרון ש... קניתי: חגורה ב220 שח
עשיתי: ישנתי? קראתי: 3 מחברות בתיקשורת ראיתי:הממממ האחרון ש... שישן איתך:
שחיבק אותך:א****
שאמר לך שהוא אוהב אותך: צ'אייקה!! ששבר לך את הלב:הוא.... בכית עליו: גם הוא.... צחקת עליו: מישללללל הצחיק אותך: הרבה... שימח אותך:טל העליב אותך: עיצבן אותך: כל היבשים האלה התגעגעת אליו: א****
עשה לך קטע מסריח: נו ואן שדיברת איתו בטלפון: סאאאאפיר שרצית לראות ולא יצא לך: א****
המקום האחרון שביקרת בו: במלון? הפעם האחרונה שהתנשקת: שבוע שעבר עם מי:
כלל רגש?: יותר מידי אהבתם את השאלון או ? העיקר העביר תזמן...

Dark Tear

New member
../images/Emo194.gif

שם:אסף גיל:17.5 מזל:מאזניים תאריך לידה:26.9.89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקן,רקדן.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היום שבו למדתי להכיר במי שאני ובמה שאני. מה היית משנה בעצמך?מחשבות כל כך מעצבנות,טיפשיות ועקביות. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?תקלה. מה עושה לך טוב?לחייך. מה מעצבן אותך?רוע. מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתח של הבית. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך?ממה שאני זוכר,ג'ינס של ראלף לורן,600 ש"ח. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב. מה היית לוקח לאי בודד?ספרים,אולי זו תהיה נקודת המפנה שתעזור לי כבר להתחיל לקרוא ספרים!!!!! המלצה לסרט:רקוויאם לחלום. תוכנית טלוויזיה?"צייד הקרוקודילים", "משטרת החיות של יוסטון" ו"גיבורים". מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאני אמיתי,טוב-לב,שאני חייב להיות מפורסם ושקל להתאהב בי. איך את/ה מתגבר על באסה?יוצא החוצה להסתובב,שומע מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם?צ'ילה,אקוודור,הודו ותאילנד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חום ואיכפתיות. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?יונתן כהן. איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ!!! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:רק כשזה מצחיק גם אותם. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא,אבל אפשר להתחיל משם. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?חצי. מהי אהבה בשבילך?חיבוק חזק וכנה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?מאוד. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שאיפות וחיוכים. מה את/ה אוהב/ת לעשות?צופים,לרקוד,לשחק טניס,לצחוק,להתלבש יפה ולהנות.
מקומות בילוי מועדפים:טארבין,פיצוציה,פסטיבלים והופעות,אני מניח. את/ה אוהב/ת להיות בבית?גם. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?עדיין לא היה,אבל בהחלט אהיה נאמן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?מאוד. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשן את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:תקלה..וואי,השאלון חוזר על עצמו.. החיים טובים לדעתך:מאוד!! להקה אהובה:היהודים,בלאק אייד פיס... סרט אהוב:שר הטבעות ארץ:ישראל!!הבית החם. ממה הכי נמאס לך?:מאדישות ושחיטויות בממשלה. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:מכתב מדהים ביופיו. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:ספיר בן עמי. אתה אוהב את האדם הזה?:מאוד. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:ספגטי+גבינה צהובה? סתם. היא מעניקה לי הרבה. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:רגישות,וותרנות ויכולת שילוב. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:לא זוכר..אבל היא היום הכאיבה לי קצת כשאמרתי שאני בא איתה לסמינר והיא היססה כזה..
מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:"ציטרין,תודה.אני אוהבת אותך". מה היית עושה בשביל אדם זה?:מוותר על חיי. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:להיות לידה כשהיא צריכה אותי. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:שאני מטורף עליה. ברגעים אלו לובש/ת:מכנסיים קצרים וחולצה כחולה. חושב/ת על:העבודת גמר בפסיכו ועל הקורס. מתגעגע/ת ל:נועה. הדבר האחרון ש... קניתי:חצי טוברוג בטארבין לפני יומיים. עשיתי:סיימתי סופית את העבודת גמר,רק לכרוך.. קראתי:כתבה בעיתון הספורט על טניס. ראיתי:המירוץ למיליון-פרק סיום. האחרון ש... שישן איתך:אחי,הוא ישן לידי.. שחיבק אותך:אמא. שאמר לך שהוא אוהב אותך:יעל ששבר לך את הלב:לא זוכר בכית עליו:לא קרה בזמן האחרון.. צחקת עליו:
הצחיק אותך:פנינה המורה.."זוזי זוזי"...וואי זה היה קובר.. שימח אותך:יעל העליב אותך:שניר עיצבן אותך:הנהלת בית הספר,החראות לא שינו לנו את המועד למתכונת בתנ"ך(יומיים לפני הבגרות בפסיכו) התגעגעת אליו:נועה עשה לך קטע מסריח:הנהלת בית הספר. שדיברת איתו בטלפון:שניר,אני מאמין. שרצית לראות ולא יצא לך:אין כזה. המקום האחרון שביקרת בו:בית ספר? הפעם האחרונה שהתנשקת:לפני חודשיים. עם מי:אמיר. כלל רגש?:לא ממש.

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אינ לי שמצ מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אין מה היית משנה בעצמך?לא קנאה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?בכיף מה עושה לך טוב?מוזיקה מה מעצבן אותך?אגואיזם מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון ואייפוד איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ידיים לא שמאליות מה הפריט הכי יקר שיש לך?אייפוד מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קוטג' מה היית לוקח לאי בודד?אייפוד המלצה לסרט: blue streak תוכנית טלוויזיה?משפחת סימפסון מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?... איך את/ה מתגבר על באסה?יושן איפה היית רוצה לבקר בעולם?דרום אפריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?דיבור בקול רם ללא התחשבות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?העיקר אוכל טוב איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?פחותאויותר מהי אהבה בשבילך?מישהי שאתה לא יכול בלעדיה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?... מה את/ה אוהב/ת לעשות?הרבה.. מקומות בילוי מועדפים:עיר..בית.. את/ה אוהב/ת להיות בבית?תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?תלוי מי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנ את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:וואלה בכיף, הי מנשמעהכלטוב? החיים טובים לדעתך:כן להקה אהובה:נירוונה, לדזפ, היהודים סרט אהוב:אין ארץ:ישראל ממה הכי נמאס לך?:שחיתות מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:... חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:עוז, חבר אתה אוהב את האדם הזה?:כן..אחלה גבר.. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:אין שמץ מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:לא נדחף ויודע מה להגיד מתי מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:פוגע ממש?כלום..אבל סתם ירד עלי מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:לאיודע מה היית עושה בשביל אדם זה?:כמו כל אדם אחר אבל יותר מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:לאהרבה מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:היי מנשמע הכל טוב?...סתם..שהוא בנאדם טוב ברגעים אלו לובש/ת:אולסטאר, גרבי עקב, פליז, חולצה של נירוונה, מכנסיים קצרות ובוקסר אופ ווייט כזה חושב/ת על:מחשב מתגעגע/ת ל:... הדבר האחרון ש... קניתי:פיצה עשיתי:לחצתי במקלדת קראתי:דרקולה ראיתי:מחשב האחרון ש... שישן איתך:... שחיבק אותך:שי שאמר לך שהוא אוהב אותך:... ששבר לך את הלב:... בכית עליו:... צחקת עליו:זוהר הצחיק אותך:עוז שימח אותך:... העליב אותך:צבי ועוז ואזולאי עיצבן אותך:אזולאי התגעגעת אליו:... עשה לך קטע מסריח:... שדיברת איתו בטלפון:זוהר שרצית לראות ולא יצא לך:נעמי המקום האחרון שביקרת בו:ביצפר הפעם האחרונה שהתנשקת:הרבה עם מי:... כלל רגש?:אה.. אהבתם את השאלון או ?שיהיה

"את...כמה שיותר גבוה.."

תמונה שלכם:נהה עזבו שם:עדי גיל:17.2 מזל:דגים תאריך לידה:28.2.1990 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:משהו קשור לעיצוב מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היו המון..אבל האחרון היה בשישי שעבר מה היית משנה בעצמך?חיצוני-גובה,צבע עור,פה,רגליים..באישיות-לא מתלהבת משטויות,לא נקשרת מהר. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?כזה,תכל'ס,עלאק מה עושה לך טוב?אנשים,חיוכים,חיבוקים,לעזור,לסיים ריצה ארוכה :) מה מעצבן אותך?שאני תמיד מפספסת דברים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון,ושפתון רק חבל שהוא נאבד איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?יותר נגינה,יותר כתיבה,קיצר..בכמה שיותר דברים מה הפריט הכי יקר שיש לך?הבס שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חומוס+סלטים של צבר..אמא עובדת שם
מה היית לוקח לאי בודד?טוב...חבר/ידיד,צבעי אקוורל+סקצ'בוק,את מגירת המכתבים,גזייה...ועוד.. המלצה לסרט:אבודות והוזות,בנעלייה תוכנית טלוויזיה?כמעט כל התוכניות בערוץ ביפ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אווצ',כרגע זה כואב איך את/ה מתגבר על באסה?חברים
איפה היית רוצה לבקר בעולם?כרגע-ככ בא לי מקסיקו...אווףףף מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חחח...הצפירות בכביש.. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?אממ..עם איזשהו גאון בטוח איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי איזה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?- נפגשת איתו/ איתה?- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כה מהי אהבה בשבילך?ארוך מידי-וכרגע,גם כואב מידי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?המון...ככ המון,ונראה לי שכתבתי למעלה תמצית לא?! מה את/ה אוהב/ת לעשות?לנגן,לשיר,לרקוד,לכתוב,להיות עם חברים,לצייר,לפסל מקומות בילוי מועדפים:- את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?בלי שאלה בכלל את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?מאוד! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?כשיש במה לקנא אני מקנאה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כזה,עלאק,סבבה,מגניב החיים טובים לדעתך:כה להקה אהובה:- סרט אהוב:אבודות והוזות ארץ:ישראל ממה הכי נמאס לך?:מהמצב החרא והמתוח הזה מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:את החיים חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:אדם,הידיד הכי טוב אתה אוהב את האדם הזה?:מאוד מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:נכנס לחיים שלי מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:כמעט הכל מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:איתה איזשהי תקופה לא כפית,אבל זאת לא אשמתו . מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:המון מה היית עושה בשביל אדם זה?:הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:לחיות מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:ואוו...הוא יודע כל מה שאני רוצה להגיד ברגעים אלו לובש/ת:ג'ינס,גרביים מסריחות,תחתונים,חזייה,גופייה,חולצה קצרה חושב/ת על:על כמה מטומטם הוא יכול להיות מתגעגע/ת ל:אליו הדבר האחרון ש... קניתי:חחח מנה חמה עשיתי:הלכתי לשירותים קראתי:את השלאלה הזאת ראיתי:את המחשב האחרון ש... שישן איתך:נעמה שחיבק אותך:אופיר שאמר לך שהוא אוהב אותך:הקקי הקטן ששבר לך את הלב: לא מדברים על זה בכית עליו:זה על ההוא שלא מדברים על זה..חחח צחקת עליו:חח הכלבה שלי הצחיק אותך:מישו מחסוי בטלפון שימח אותך:הוא העליב אותך:אדם עיצבן אותך:המורה למתמטיקה התגעגעת אליו:.. עשה לך קטע מסריח:חחח אבל עכשיו זה חוזר לו בבמורנג שדיברת איתו בטלפון:תום שרצית לראות ולא יצא לך:סילב המקום האחרון שביקרת בו:ביצפר הפעם האחרונה שהתנשקת:יום העצמאות עם מי:לא חשוב שמו כלל רגש?:לא אהבתם את השאלון או ?בסדר

RtOoNmY

New member
אולי אולי אולי.. אתה בא והולך אלי..

תמונה שלכם: אוי אברוך.. עם המשקפיים.. שם: רוני גיל: עוד מעט 16 מזל: סרטן תאריך לידה: 4.7.91 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: בתקווה לרכב בחו"ל מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פנאן מה עושה לך טוב? כל מיני דברים מה מעצבן אותך? כל מיני דברים... מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון נגן מוזיקה וקצת כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הסוס שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בייצים? חח מה היית לוקח לאי בודד? את סאמי המלצה לסרט: המסור1-2-3 תוכנית טלוויזיה? או סי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? גועל נפש חח עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? הממ.. לא אכפת לי ממש איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא על.. עם מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?יש מצב.. מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות?לרכב, לנגן מקומות בילוי מועדפים: חווה ופאבים
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?תמיד את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?תלוי חח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: פנאן, זורמים, לך על זה, יופי יופי, מצויייין ועוד ועוד... החיים טובים לדעתך:זורמים חח להקה אהובה: היהודים סרט אהוב: המסור 3 ארץ:הולנד ממה הכי נמאס לך?: מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: אתה אוהב את האדם הזה?: כן מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: טוב לב מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: ברגעים אלו לובש/ת: חולצת ביה"ס ג'ינס וואנס חושב/ת על: שיר חח מתגעגע/ת ל: אליו הדבר האחרון ש... קניתי: דוריטוס:p עשיתי: הקלדתי קראתי: את השאלון ראיתי: מחשב האחרון ש... שישן איתך: אורי שחיבק אותך: אורטל שאמר לך שהוא אוהב אותך: דניאל ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: חיים לייזר שלומאי
הצחיק אותך: כנל חח שימח אותך: העליב אותך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון:נעם שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: ביה"ס הפעם האחרונה שהתנשקת: יום שני.? עם מי:אורי כלל רגש?:פדו? אהבתם את השאלון או ? הוא היה בסדר

למעלה