רק כי כולם פה ממש אוהבים לדבר על עצמם..

טIcטי

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני פשוט חולה עליך. אחת התגובות היותר ישירות. ויותר במקום שראיתי בזמן האחרון.. קבל ח"ח :]

טIcטי

New member
אוקיי, את באמת פוסטמה.

כאילו מילא לדבר אלי לא יפה, לא שיש לך זכות כזאת. עוד לבוא ולהתנפל על ענבר? שמה עשתה? את התפקיד שלה בתור מנהלת, ולהעמיד אותך במקום? מי את בכלל? בטח ילדה בת 12 עבריינית מקלדת. תגידי תודה שהיא העירה לך ולא העיפה אותך קיבינימט, ויש לה את היכולת. עכשיו שבי בלול, כי את באמת פוסטמה. וזה עצוב.

טIcטי

New member
מילדה בת 12 שחושבת שהיא מגניבה.

לא אני לא נעלב, במיוחד לא ממך. ובמיוחד לא מדבר כזה. זה עדיין אל סותר את היותך פוסטמה.

טIcטי

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|גזר|

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif אומייגד, זה הדבר הכי יפה שאמרו לי.

שתיקה שווה זהב, תנסי, אולי תהיי מליונרית. פוסטמה.

vered151

New member
"עכשיו תורי, עכשיו תורי..." ../images/Emo9.gif

תמונה שלכם: לא רוצה ולא רוצה
שם: ורד גיל:16.8 =] מזל: אריה תאריך לידה: 19.8.90 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מממ..מעצבת פנים/ויטרינרית/לא יודעת עדיין... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שגיליתי שרחלי בהריון
, וגם שנחתתי בקנדה, ושהכרתי אותו
מה היית משנה בעצמך? יש כמה... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תכלס מה עושה לך טוב? אנשים ומוזיקה
מה מעצבן אותך? שקרים ואדישות מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינת כסף זה מצלמה נראה לי..יקר מבחינה רגשית זו שרשרת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? נראה לי קטשופ מה היית לוקח לאי בודד?אנשים ומוזיקה וסירה המלצה לסרט:להרוג את המזל תוכנית טלוויזיה?אבודים האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? יש 2...=] 1. אדם אכל בשביל חווה תפוח אני אוכל בשבילך מטע שלם.. והשני..הלוואי שלכולם היו חברים כמוך
איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה חזק איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכווולווו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? לא יודעת איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץץץץץץץ
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: בקטנה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? פרפרים בבטן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נראה לי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מוזיקההה ואנשים.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, לרכב על סוסים
, הופעות מסיבות
מקומות בילוי מועדפים: "מועדפים"..זה יותר בכיוון האפשריים..מטרוק ופליי
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לעיתים רחוקות כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?ילדים מאוווד מסויימים. ג'ודה שלי!
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית ממש את/ה בחור/ה קנאי/ת? טיפונת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שן/י על האף, תפסיק/י לחפור החיים טובים לדעתך:
להקה אהובה:הווווו...כרגע לינקין! סרט אהוב: מישו לרוץ איתו ארץ:
ממה הכי נמאס לך?: מהשחיתות בממשלה מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: שרשרת עם השם שלי חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: רחלי. אשתו של בנדוד שלי שהיא כמו אחותי
אתה אוהב את האדם הזה?: מאוד מאוד מאוד מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: סבלה אותי שבועיים בבית שלה ונתנה לי הכל, דאגה לי המון שעשיתי תאונה מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: הכנות שלה, האהבה שלה, היא
מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: שהיא התעלמה ממני פעם אני חושבת. נעלבתי ממש מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: "את האדם היחיד מהארץ שהיה לי חשוב להגיד לו על ההריון בעצמי" מה היית עושה בשביל אדם זה?:המון מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:הלוואי והייתי רואה אותה יותר כדי לעשות בשבילה יותר מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שתהיה חזקה, שאני איתה תמיד בלב, שאני אוהבת אותה הכי הרבה שאפשר ושאני מתגעגעת אלייה ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג חושב/ת על: אמיר מתגעגע/ת ל:רחלי ואמיר הדבר האחרון ש... קניתי: סיגריות נראה לי עשיתי:לחצתי על העכבר קראתי: את המילה הזאת ראיתי: את המסך האחרון ש... שישן איתך:שרון שחיבק אותך:בנדור שאמר לך שהוא אוהב אותך: שיר ששבר לך את הלב:
בכית עליו: ביום הזיכרון.. צחקת עליו: תומר הצחיק אותך: אלון שימח אותך: דודה העליב אותך:שלמה עיצבן אותך: אסף התגעגעת אליו:רחלי ואמיר עשה לך קטע מסריח: אסף שדיברת איתו בטלפון:נטע שרצית לראות ולא יצא לך:אסף המקום האחרון שביקרת בו:אמפיפארק ראשון? הפעם האחרונה שהתנשקת: חודש עם מי:יוסי כלל רגש?:לא... אהבתם את השאלון או ? כן

למעלה