רק כי כולם פה ממש אוהבים לדבר על עצמם..

2shahar

New member
אהבה בנינו תתעצם ותהפוך להיות שתיקה גדולה

תמונה שלכם: שם:שחר גיל:15 ו.. מזל: מאזניים תאריך לידה:4.10.91 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:זונה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך?בחיצוני: מרזה,גובהת, ופנים בפנימי: מפסיקה להתרגש ולשים זין יותר מידי.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?זין..
מה עושה לך טוב?להרגיש טוב עם עצמי, שירים,הופעות מה מעצבן אותך?כשרבים איתי על שטויות מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון ושקלים לטלפון שקלים.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?להעלם מה הפריט הכי יקר שיש לך?הייתה לי טבעת..,עכשיו אני לא כ"כ בטוחה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?יותר מידיי..
מה היית לוקח לאי בודד?אותה,איפור, מיטה
המלצה לסרט:אין לי תוכנית טלוויזיה?האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?.. איך את/ה מתגבר על באסה?בורחת עד שהכל עובר איפה היית רוצה לבקר בעולם?רוסיה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לדבר עם אנשים שאתה פוגש באקראי כאילו שאתם מכירים כל החיים עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?איתה איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי מה הם עשו לי מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי כמה אני אוהבת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך:לא משו להקה אהובה:היהודים..MCR..אביב והטעויות סרט אהוב: ארץ:שאלות מה זה חוזרות על עצמן ממה הכי נמאס לך?:עצמי מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:משהו מדהים ביום הולדת 15..15 מתנות שעל כל אחת מהן כתוב משהו ..משהו מקסים חשוב על אדם מסויים.. עזבו על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: אתה אוהב את האדם הזה?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: ברגעים אלו לובש/ת:חצאית כחולה וחולצת פיג'מה חושב/ת על: מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי:אכלתי עוגיות קראתי: ראיתי: האחרון ש... שישן איתך:ג'וזף החתול שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: הפעם האחרונה שהתנשקת:רביעי עם מי:אלינה כלל רגש?:לא-משו אהבתם את השאלון או ?נחמד..

יאלללה תורי...

תמונה שלכם: שם:יפית גיל:18 מזל: דלי תאריך לידה: 29.1.89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מה שיעשה לי טוב. אני מקווה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שהתקבלתי למגמה בבצפר. מה היית משנה בעצמך? עכשיו...את החולשה הרגשית. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?טעות, ששש, מה עושה לך טוב?טיולים..הופעות, בילויים. מה מעצבן אותך?שכואב לי הגרון.. מה תמיד צריך להיות בכיס?סיגריות אייפוד, כסף, מפתח,פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?אייפוד מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קולה מה היית לוקח לאי בודד?את עמרי המלצה לסרט: הטרמפיסט
תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך"
איך את/ה מתגבר על באסה? מנס לשכוח..להדחיק...או צוחקת עליה.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?הודו, אמסטרדם, ניו יורק. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לסיים את האוכל ולהגיד למלצרית שהייתה שם שערה עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי איזה אנשים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?יש מצב.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כל הפורום בערך נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן אבל תמיד עדיף להעיף עוד מבט. מהי אהבה בשבילך? רגש שלא ניתן להסביר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ההיתי ... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הנאות. מה את/ה אוהב/ת לעשות?לבלות עם חברים. מקומות בילוי מועדפים:בית יצחק, הופעות, הטרבין
(סתם) את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא ממש. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?הולך ליהיות לי אחיין אני חייבת
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?ותרנית הרב. את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי למי. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אז להתיש? החיים טובים לדעתך:
להקה אהובה:ג'ויש סרט אהוב:אבודות והוזות ארץ: ישראל ממה הכי נמאס לך?: מהחיים מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: אייפוד.
חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:מאורצ' אתה אוהב את האדם הזה?:מאוד מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:המון..הוא נתן לי כל כך הרבה. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: חפיפניק. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: התרחק... מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:חחח הוא לא חזק בדברים האלה.. מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: אני יודעתת... מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: בכל מקום...אתה איתי בליבי.. ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג וחולצה קצרה. חושב/ת על: ההתשות שבדרך.. מתגעגע/ת ל:שמחה הדבר האחרון ש... קניתי: סיגריות עשיתי:ישנתי קראתי:את התאריך על השוקו ראיתי: האחרון ש... שישן איתך:ענבר ברנטל שחיבק אותך: עמרי אני חושבת שאמר לך שהוא אוהב אותך: הרבה זמן לא אמרו... ששבר לך את הלב:**** בכית עליו: שטויות שלי.. צחקת עליו:חח על מור החדשה בחקר מהכיתה שלי..וואיי הצחיק אותך: עמרי, ענבר, ואוחנה. שימח אותך:עמרייייי העליב אותך:מורה להסטוריה..אבל אחר כך הוא התנצל. עיצבן אותך: היועצת
התגעגעת אליו: עמרי, ענבר, זמי, אוחנה, ספיר, ועדי. עשה לך קטע מסריח: נעמה שדיברת איתו בטלפון:עמרי שרצית לראות ולא יצא לך:עדי המקום האחרון שביקרת בו: בארי
הפעם האחרונה שהתנשקת:לפני כמה חודשים עם מי:אתם לא מכירים כלל רגש?: לא אהבתם את השאלון או ? סבבה

ב י ז י

New member
הרגשה משונה, כמו לפני נפילה

תמונה שלכם: "הוספת תגובה מהירה" שם:ליזי גיל: עוד מעט 18 מזל: תאומים תאריך לידה:29.5.89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלה טובה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא הגיע מה היית משנה בעצמך? כמה דברים, וחלק מהם כבר בדרך לשינוי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "תכלס" מה עושה לך טוב? חיבוקים, חיוכים, מוזיקה, הופעות, אנשים שאני אוהבת, מילים מה מעצבן אותך? צביעות, שקרים, ייאוש, שמתווכחים איתי כשאני צודקת, שמערבים אותי בדברים בהם אני לא מעורבת מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ אולי גיטרה? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ירקות וחלב מה היית לוקח לאי בודד? ספר טוב, מוזיקה, אולר המלצה לסרט: הטרמפיסט, בופור, טקסי1,2,3 תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כמה אנשים אמרו, קשה לבחור דבר אחד איך את/ה מתגבר על באסה? בכי, מוזיקה, הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? טיול שורשים, קנדה, ניו יורק, תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה, וולגריות, חום עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? דניאל איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק כשהם צוחקים גם מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי הדלקות ראשונית, אהבה אהבה לא מהי אהבה בשבילך? קשה לתאר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הדברים הקטנים מה את/ה אוהב/ת לעשות? הופעות, חברים, סתם לשכב במיטה ולשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: הופעות, "חוות הברבור" (
), בתי קפה, פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם את/ה בחור/ה קנאי/ת? ככה.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: זונה החיים טובים לדעתך: הם בסדר להקה אהובה: היהודים סרט אהוב: כבר שאלתם ארץ: ממה הכי נמאס לך?: אפשר לראות ב "מה מעצבן אותך" מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: גיטרה כנראה, לא ציפיתי חשוב על אדם מסויים..: אין לי כוח לחפירה הזו על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: אתה אוהב את האדם הזה?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: ברגעים אלו לובש/ת: מכנס טרנינג אפור וחולצת פיג'מה וורודה חושב/ת על: כלום מתגעגע/ת ל: כמה אנשים הדבר האחרון ש... קניתי: כרטיס חזרה הביתה עשיתי: שטפתי פנים קראתי: קוראת "צלה של הרוח" ראיתי: טקסי 3 האחרון ש... שישן איתך: מאור שחיבק אותך:לינה שאמר לך שהוא אוהב אותך:מאור ששבר לך את הלב: עזבו בכית עליו: צחקת עליו:מאור הצחיק אותך: מאור שימח אותך: מאור העליב אותך: עיצבן אותך: מי שעיצבן, יודע התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון:מאור שרצית לראות ולא יצא לך: מלא פעמים עם הדר, אבל בסוף נפגשנו המקום האחרון שביקרת בו: הבית של לינה? הפעם האחרונה שהתנשקת: יום שלישי עם מי:מאור כלל רגש?:כן אהבתם את השאלון או ? הוא סבבה

SNUFKI

New member
מה שהשיעמום יכול לעשות לבן אדם!=]

תמונה שלכם:
שם:לי (ליר, ליצ', רושה...) גיל:18 וחודשיים מזל: דלי תאריך לידה:12/2/89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אהיה גדולה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הרגע בו נולדתי... (פרץ נרקסיסטיות) מה היית משנה בעצמך?רגישות יתר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?כאילו מה עושה לך טוב?מוזיקה, היהודים. אהבה.
מה מעצבן אותך?צביעות ושקרים מה תמיד צריך להיות בכיס?תהילים, אמ פי, מפתח, פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה וציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?אין לי שמץ... מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב חחח מה היית לוקח לאי בודד?מוזיקה המלצה לסרט:היום שאחרי מחר תוכנית טלוויזיה?חברים ודוסון קריק מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?וואי... איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה או זמן איפה היית רוצה לבקר בעולם?שומקום מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לנהוג כמו חיות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?המורה שלי לביוכימיה חחחח איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב/ קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חחח כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית?אממ לא יודעת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא- זו הדלקות מהי אהבה בשבילך?לתת ולתת מבלי לחשוב על לקבל בחזרה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?חחח לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?היהודים, כשדברים מסתדרים מה את/ה אוהב/ת לעשות?חברים,מסיבות מקומות בילוי מועדפים:המוסד!!! את/ה אוהב/ת להיות בבית?לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?תמיד! אחרת זה לא שווה את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כןןןןן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי בסיטואציה. ברוב אני עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כאילו, אני מבינה שפה השיחה נגמרת החיים טובים לדעתך:אכן להקה אהובה:היהודים סרט אהוב:אין ארץ:ישראל ממה הכי נמאס לך?:אנשים מעצבנים מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:אחחחח חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:גיל- הכי אתה אוהב את האדם הזה?:המון מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:העובדה שהיא חברה שלי מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:רגישות, חוש הומור, נאמנות, תמימות מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:לא מדברים על זה מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:אני אוהבת אותך מה היית עושה בשביל אדם זה?:נראה לי שהכול מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:הרבה, אבל אף פעם לא מספיק מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:אני אוהבת אותך! ומתגעגעת ברגעים אלו לובש/ת:מכנס קצר, חולצת בית ספר חושב/ת על:הרבה דברים מתגעגע/ת ל:וואי... הדבר האחרון ש... קניתי:שוקו בקיוסק ליד הבית ספר חחח עשיתי:עזרתי להכין אוכל קראתי:מגן בביוכימיה ראיתי:מה?! האחרון ש... שישן איתך:איש שאני לא מכירה (זה לא באמת רע כמו שזה נשמע) שחיבק אותך:שירה שאמר לך שהוא אוהב אותך:פייייי ששבר לך את הלב:... בכית עליו:לא בוכה על אנשים צחקת עליו:חחח לימור הצחיק אותך:לימור שימח אותך:גיל העליב אותך:... עיצבן אותך:... התגעגעת אליו:אמממ עשה לך קטע מסריח:היא שדיברת איתו בטלפון:אמא שרצית לראות ולא יצא לך:היהודים חחחח המקום האחרון שביקרת בו:בית ספרP: אהבתם את השאלון או ?אעע מעביר ת'זמן אז כן

LoLi Goddess

New member
"וגופי ירגיש את חומך, ואת נשימותייך..."

תמונה שלכם:
שם: אלה גיל: 19 מזל: טלה תאריך לידה: 31.3.88 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מוזיקאית או שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ההתגלות מה היית משנה בעצמך? את האף? ואת הפתיל הקצר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "להסתכל על חצי הכוס המלאה" מה עושה לך טוב? הממ...סקס? מה מעצבן אותך? יותר מדי דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מצית, חוגר (אע!) איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרה שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג', אלף האיים מה היית לוקח לאי בודד? סיגריות, נערות ליווי וזונות ממין זכר המלצה לסרט: בופור, ססיל בי דימנטד תוכנית טלוויזיה? family guy מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "מותר להיות שמח גם בלי סיבה" איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שישראלים אומרים בהתנשאות: "זה כל כך מתאים לישראלים!" עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אלוהים איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ברוח טובה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הפרזה במונוגמיה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים ואוכל. וגם סקס מה את/ה אוהב/ת לעשות? סקס! (נו זה היה דורש) מקומות בילוי מועדפים: כמה שיותר טבעיים... חוף ים וכאלה... את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. פעם אחת מעדתי. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי איזה... את שלי - כן! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "נו מה אתה זה?" החיים טובים לדעתך: כן להקה אהובה: מיסטר באנגל סרט אהוב: ססיל בי דימנטד ארץ: ישראל ממה הכי נמאס לך?: מתחושות של התמוטטות מה המתנה הכי יפה שהביאו לך? הגיטרה שלי! חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: אורי - החבר הכי טוב שלי אתה אוהב את האדם הזה?: מאוד מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך? יותר מדי מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה? את הפשטות והחוש הומור מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך? לא נתן לדברים לקרות מעצמם מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך? וואי לא זוכרת מה היית עושה בשביל אדם זה? נראה לי הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו? עזבו. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה? שאני מתה עליו ברגעים אלו לובש/ת: חולצת טריקו לבנה, מכנס באגיז חאקי חושב/ת על: לישון מתגעגע/ת ל: טוסט ניו יורק ברביעייה נוסטלגית הדבר האחרון ש... קניתי: מלבורו לייט עשיתי: פיפי קראתי: "אם יש גן עדן" ראיתי: איזה סרט מוזר בטלוויזיה האחרון ש... שישן איתך: אלון
שחיבק אותך: אמא (כשחזרתי הביתה היום) שאמר לך שהוא אוהב אותך: לירון ששבר לך את הלב: מיכאל בכית עליו: יורי צחקת עליו: אורן הצחיק אותך: אלון שימח אותך: צחר ("ג'וני באאא...") העליב אותך:
עיצבן אותך: דיוויד התגעגעת אליו: אביב עשה לך קטע מסריח: יורי שדיברת איתו בטלפון: אלון שרצית לראות ולא יצא לך: אביב המקום האחרון שביקרת בו: חולון? הפעם האחרונה שהתנשקת: יום רביעי עם מי: אלון כלל רגש?: התחלתי שכזה אהבתם את השאלון או ? ככה.

../images/Emo85.gif

תמונה שלכם: שם:שירן גיל:19 מזל:תאומים תאריך לידה:9.6.88 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:קטנה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אוו מה היית משנה בעצמך?כמה וכמה דברים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב?החברות הקרובות, הח'ברה בכללי והילדים מה מעצבן אותך?המון דברים מה תמיד צריך להיות בכיס?סיגריות כסף ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?גיטרה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב מה היית לוקח לאי בודד?סיגריות המלצה לסרט:מישהו לרוץ איתו תוכנית טלוויזיה?האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?את צריכה לעשות משהו עם היופי שלך הוא מבוזבז, אני אוהב אותך איך את/ה מתגבר על באסה?מוסיקה חברים איפה היית רוצה לבקר בעולם?כל מקום מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לאיודעת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אולי מהי אהבה בשבילך?רגש שמניע את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?קצת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אוו מה את/ה אוהב/ת לעשות?המון מקומות בילוי מועדפים:פאבים למיניהם את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך:נחמדים להקה אהובה:היהודים משינה סרט אהוב:נערה בהפרעה ארץ:ישראל? ממה הכי נמאס לך?:צבא מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:מכתב מרגש חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:אח שלי אתה אוהב את האדם הזה?:כן מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:שיחת נפש מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:אינפנטיליות מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:מכות מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:את יפה מה היית עושה בשביל אדם זה?:הרבה מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:איף מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:שהוא לפלף ברגעים אלו לובש/ת:מכנס שחור וגופייה חומה חושב/ת על:יסמין מתגעגע/ת ל:כולםםם הדבר האחרון ש... קניתי:סיגריות עשיתי:אכלתי קראתי:האחרון של קובן ראיתי:קליפ בפלאפון האחרון ש... שישן איתך:גילת ועדי שחיבק אותך:חן שאמר לך שהוא אוהב אותך:אנערף ששבר לך את הלב:איףףףף בכית עליו:בן ז"ל צחקת עליו:חן בטח הצחיק אותך:גילת שימח אותך: העליב אותך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: עשה לך קטע מסריח:השרת שדיברת איתו בטלפון:גילת שרצית לראות ולא יצא לך:אוהד המקום האחרון שביקרת בו:עבודה הפעם האחרונה שהתנשקת:שבועיים עם מי:משנה??? כלל רגש?:הלם מוזר כזה אהבתם את השאלון או ?נחמד

טIcטי

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את אמורה להיות אישתי, ולא ראיתי אותך שנים ;[
פשוט אוהב אותך

../images/Emo85.gif שלחתי לך הודעה לפני כמה זמן

התקשרתי מלא פעמים משום מה סיננת אותי בדרך אלגנטית למדי אוהבת אותך פרח

../images/Emo85.gifוואו אלייך אני מתגעגעת

אני לא מאמינה שאתה חוקי עכשיו לא תוכל להתלונן על אונס

liloosh tt

New member
מקסימום בסוף ניפול../images/Emo178.gif

תמונה שלכם: לזכר הימים שהייתי שחרחורת. :) שם:לי. גיל: 16. מזל: דלי תאריך לידה: 9.2.91 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו בצבא/רקדנית/שיהיה קשור לאופנועים. :) מקווה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כ"כ המון. לא חסר, תודה. מה היית משנה בעצמך? את הגובה!!!!! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "חואחה" מה עושה לך טוב? חברים. משפחה.נסיעות.האהבה שלי. מה מעצבן אותך?אטימות. כישלון. מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתחות! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור אולי. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המשפחה שלי. האופנוע חח:) מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כמעט כל הסופר. מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: בופור. 300 תוכנית טלוויזיה? נמטלים פעם ב... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שומרת לעצמי. איך את/ה מתגבר על באסה? נמצאת עם חברים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ברזיל כ"כ. ניו זילנד, אוסטרליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ביקורת. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אתגר בונר
ואוחנה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? מתחילה לאהוב את הקיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, רק אם זה לא בכוונה להעליב. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממש לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? בטח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הוא, ומה שהוא מביא איתו. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן ולא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אימאבא, אקסטרים, לילות של כיף עם חברים, אופנועים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצחוק:) מקומות בילוי מועדפים: קיבוץ:) את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי שיש. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: חווחה, קטני, מה אימא שלך רוצה.:) החיים טובים לדעתך: אפשר להפוך אותם לכאלה:) להקה אהובה: מממ בלאקפילד ועוד.. לא חסר. סרט אהוב: בופור. ארץ: ברזיל. ממה הכי נמאס לך?: מבטלה. שיעמום. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: לא חסרות מתנות מדהימות:) חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: קוף, חבר שלי. אתה אוהב את האדם הזה?: מאוד. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: יש כ"כ הרבה דברים. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: את ההשקעה שלו. הסבלנות. האהבה שהוא מעניק. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: לא עשה. הוא לא יודע מזה לפגוע. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מבחינתי:"אני אוהב אותך" מה היית עושה בשביל אדם זה?: המון. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: הרבה, את זה הוא יודע. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שאני אוהבת אותו:) ברגעים אלו לובש/ת: חולצה של "צבא הגנה לישראל" חח ומכנס טרניג. חושב/ת על: מה להכין לה. מתגעגע/ת ל: וואו, לשי. הדבר האחרון ש... קניתי: אולסטאר. עשיתי: אכלתי. קראתי: "חוכמת הבייגלה." ראיתי: לדפוק חתונה. האחרון ש... שישן איתך:אימא. שחיבק אותך: קוף. שאמר לך שהוא אוהב אותך: קוף. ששבר לך את הלב: הוא. בכית עליו: כנ"ל. צחקת עליו: יקיר הצחיק אותך: יקיר שימח אותך: אוהד העליב אותך: לא שזכור לי עיצבן אותך: הוא. התגעגעת אליו: שי. עשה לך קטע מסריח: לא זכור לי שדיברת איתו בטלפון: טל שרצית לראות ולא יצא לך: רון המקום האחרון שביקרת בו: החדר של הקוף. הפעם האחרונה שהתנשקת: היום. עם מי: קוף. כלל רגש?: ברור. אהבתם את השאלון או ? =]

למעלה