זה רק געגוע חולף
תמונה שלכם: אין לי אני מהמחשב של אחותי, שלי בלי אינטרנט, רק חזר מתיקון... שם: אדם גיל: 17 מזל: גדי תאריך לידה: 5.1.90 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אחייה כרגיל... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע... מה היית משנה בעצמך? בריאות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? קורה... מה עושה לך טוב? אהבה מה מעצבן אותך? דברים פתאומיים, צביעות, שקרים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? וואי יש יותר מידי, לוידע... שאלה מכשילה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? אותה המלצה לסרט: אבודות והוזות (נראה לי שכל הפורום בערך המליץ על זה... לא? תוכנית טלוויזיה? לוידע... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אין לי שמץ... איך את/ה מתגבר על באסה? עם הזמן... עובר לבד מתישהו... איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מקום כמעט! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר כבוד, חזירות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? נעמה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי באיזו צורה ועל מי... מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לוידע... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן, התאהבות מהי אהבה בשבילך? מכשול, דלת חדשה בחיים, חלק מאדם אנושי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש לא... לצערי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? זוגיות מה את/ה אוהב/ת לעשות? אומנות... ספורט... מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: בקיבוץ... ואצל חברים מבחוץ... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן, מנסה... את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי איזה... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן כשאיכפת לי את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מאוד! מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "יש דברים שהשתיקה יפה להם" או... "הצעה משובבת נפש"... החיים טובים לדעתך: כן, תלוי איך בונים אותם... להקה אהובה: Radiohead סרט אהוב: אבודות והוזות, מישו לרוץ איתו, לב אמיץ, שר הטבעות.... יש מלא! ארץ: אנגליה ממה הכי נמאס לך?: מאנשים מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: וואי... לא חסרות... אהבתי את מה שנעמה הביאה לי... חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: עדידוש, חיים שלי! אתה אוהב את האדם הזה?: מאוד מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: כלום.... סתם טחחח... לוידע, לא חסר! מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: כנות, רגישות מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: לא לפה... מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: הרבה מאוד... מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: לוידע... מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שאני אוהב אותה, שהיא חשובה לי יותר מכל, החצי השני... ברגעים אלו לובש/ת: בוקסר... חושב/ת על: נעמה מתגעגע/ת ל: בנה הדבר האחרון ש... קניתי: חולצה עשיתי: התקלחתי קראתי: "סיפור אהבה" \ אריך סגאל ראיתי: את אמא האחרון ש... שישן איתך: לוידע... לא זוכר שחיבק אותך: לא זוכר שאמר לך שהוא אוהב אותך: עדידוש... היא וה- "נוווו.... אתה יודע שאני אוהבת אותך!".... אצל נירק ששבר לך את הלב: שביט בכית עליו: שביט צחקת עליו: לא זוכר הצחיק אותך: חבר שלי שימח אותך: עדידוש העליב אותך: שביט עיצבן אותך: שביט התגעגעת אליו: נעמה עשה לך קטע מסריח: לא אגיד... שדיברת איתו בטלפון: אח שלי שרצית לראות ולא יצא לך: נעמה המקום האחרון שביקרת בו: נתיבות, בהופעה... הפעם האחרונה שהתנשקת: לא מזמן עם מי: איתה כלל רגש?: כן אהבתם את השאלון או לא? אהבתי מאוד!