רק כי כולם פה ממש אוהבים לדבר על עצמם..

בנה

New member
"הוא חזר מהצבא..הוא ניראה עייף נורא.."

תמונה שלכם:אין שם:דנה טייטלבאום גיל:עוד חודש 19... מזל:שור תאריך לידה:9/5/88 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מקווה להתעסק במוזיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?וואו...קשה.ישנם הרבה רגעים... מה היית משנה בעצמך?עקשנות,אפתיות,עצבנות...ועוד הרבה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"תקלה","פתחי שעון" וכל השטויות המושפעות מהמכ"ית שלי. מה עושה לך טוב?אהבה,ים ומוזיקה. מה מעצבן אותך?אי הבנה,סוציומטיות וקנאה מה תמיד צריך להיות בכיס?חוגר,פלאפון,מצת וסיגריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה וציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך?3 גיטרות מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים,חלב מה היית לוקח לאי בודד?גיטרה. המלצה לסרט:אבודות והוזות,קלרה הקדושה,כנפיים שבורות,מישהו לרוץ איתו תוכנית טלוויזיה?וואלה..לא זוכרת כבר. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?המילים של זמי. איך את/ה מתגבר על באסה?משתדל להתעלם. איפה היית רוצה לבקר בעולם?בדרום אפריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר אכפתיות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?עם האישה איזו עונה אהובה עלייך?חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא אהבה בשבילך? רגש שגורם להתנהג בטיפשת /אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא מה עושה אותך מאושרת?אנשים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן,לכתוב. מקומות בילוי מועדפים:המיטה שלי. את/ה אוהב/ת להיות בבית? עכשיו, מאוד! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית מאוד את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת החיים טובים לדעתך:הם בסדר. להקה אהובה:היהודים,פרל ג'אם, אליס ין ציינג סרט אהוב:אבודות והוזות וכנפיים שבורות ממה הכי נמאס לך?:ממני מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:היו כמה. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:זמי,חברה הכי טובה אתה אוהב את האדם הזה?:מאוד. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:נשאר. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:כנות. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:שום דבר. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:המון..."אל תעזביני." מה היית עושה בשביל אדם זה?:הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:לא יודעת..היא תגיד. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:שתודה עלייה. פשוט ככה. ברגעים אלו לובש/ת:מדים חושב/ת על:זמי מתגעגע/ת ל:חופית הדבר האחרון ש... קניתי:סיגריות עשיתי:אכלתי ערב קראתי:עיתון ראיתי:האלופה 2 או מה שלא היה בטלווזיה. האחרון ש... שישן איתך:חופית שחיבק אותך:אבא שאמר לך שהוא אוהב אותך:חופית ששבר לך את הלב:שששש בכית עליו:חופית צחקת עליו:חופית הצחיק אותך:חופית שימח אותך:חופית העליב אותך:שיר עיצבן אותך:שיר התגעגעת אליו:זמי עשה לך קטע מסריח:שיר שדיברת איתו בטלפון:זמי שרצית לראות ולא יצא לך:תום,זמי המקום האחרון שביקרת בו:בחדר של ידידה שלי הפעם האחרונה שהתנשקת:אתמול עם מי:חופית כלל רגש?:המון...
אהבתם את השאלון או ?בסדר.

אדם ק

New member
זה רק געגוע חולף

תמונה שלכם: אין לי אני מהמחשב של אחותי, שלי בלי אינטרנט, רק חזר מתיקון... שם: אדם גיל: 17 מזל: גדי תאריך לידה: 5.1.90 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אחייה כרגיל... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע... מה היית משנה בעצמך? בריאות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? קורה... מה עושה לך טוב? אהבה מה מעצבן אותך? דברים פתאומיים, צביעות, שקרים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? וואי יש יותר מידי, לוידע... שאלה מכשילה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? אותה המלצה לסרט: אבודות והוזות (נראה לי שכל הפורום בערך המליץ על זה... לא? תוכנית טלוויזיה? לוידע... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אין לי שמץ... איך את/ה מתגבר על באסה? עם הזמן... עובר לבד מתישהו... איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מקום כמעט! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר כבוד, חזירות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? נעמה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי באיזו צורה ועל מי... מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לוידע... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן, התאהבות מהי אהבה בשבילך? מכשול, דלת חדשה בחיים, חלק מאדם אנושי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש לא... לצערי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? זוגיות מה את/ה אוהב/ת לעשות? אומנות... ספורט... מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: בקיבוץ... ואצל חברים מבחוץ... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן, מנסה... את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי איזה... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן כשאיכפת לי את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מאוד! מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "יש דברים שהשתיקה יפה להם" או... "הצעה משובבת נפש"... החיים טובים לדעתך: כן, תלוי איך בונים אותם... להקה אהובה: Radiohead סרט אהוב: אבודות והוזות, מישו לרוץ איתו, לב אמיץ, שר הטבעות.... יש מלא! ארץ: אנגליה ממה הכי נמאס לך?: מאנשים מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: וואי... לא חסרות... אהבתי את מה שנעמה הביאה לי... חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: עדידוש, חיים שלי! אתה אוהב את האדם הזה?: מאוד מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: כלום.... סתם טחחח... לוידע, לא חסר! מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: כנות, רגישות מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: לא לפה... מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: הרבה מאוד... מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: לוידע... מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שאני אוהב אותה, שהיא חשובה לי יותר מכל, החצי השני... ברגעים אלו לובש/ת: בוקסר... חושב/ת על: נעמה מתגעגע/ת ל: בנה הדבר האחרון ש... קניתי: חולצה עשיתי: התקלחתי קראתי: "סיפור אהבה" \ אריך סגאל ראיתי: את אמא האחרון ש... שישן איתך: לוידע... לא זוכר שחיבק אותך: לא זוכר שאמר לך שהוא אוהב אותך: עדידוש... היא וה- "נוווו.... אתה יודע שאני אוהבת אותך!".... אצל נירק ששבר לך את הלב: שביט בכית עליו: שביט צחקת עליו: לא זוכר הצחיק אותך: חבר שלי שימח אותך: עדידוש העליב אותך: שביט עיצבן אותך: שביט התגעגעת אליו: נעמה עשה לך קטע מסריח: לא אגיד... שדיברת איתו בטלפון: אח שלי שרצית לראות ולא יצא לך: נעמה המקום האחרון שביקרת בו: נתיבות, בהופעה... הפעם האחרונה שהתנשקת: לא מזמן עם מי: איתה כלל רגש?: כן אהבתם את השאלון או לא? אהבתי מאוד!

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif בואי.. בואי אלי.. לא מנסה, לא מחכה יותר.

תמונה שלכם: קחו!
שם: שחף.
מזל: תאומים
תאריך לידה:19/6
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה מאושר.
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שקט.
מה היית משנה בעצמך? הרבה.
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שקט.
מה עושה לך טוב? שיחה טובה.
מה מעצבן אותך? קרציות.
מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות.
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה.
מה הפריט הכי יקר שיש לך?
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג'! ודיאט קולה.
מה היית לוקח לאי בודד? מישהו.
המלצה לסרט: בופור - חזק למדיי.
תוכנית טלוויזיה? אמריקן איידול/פרוייקט מסלול/האוס/CSI
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?
איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגבר. נותן לה לעבור לבד.
איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק.
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לענות לשאלה בשאלה..?
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? מישהו.
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב.
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן ^^
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. תלוי.
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן.
נפגשת איתו/ איתה? כן.
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לרוב לא.
מהי אהבה בשבילך? הפרפרים, השיחות, הגעגועים, הניצנוץ בעיניים, ההתמסרות.
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי.
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אמא.
מה את/ה אוהב/ת לעשות?
מקומות בילוי מועדפים:
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן.
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן.
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כןןןןןןןןןן!!111
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן.
את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן.
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שקט!/ חבל!/ חשת!
החיים טובים לדעתך: לפעמים
להקה אהובה: היהודים כמובן.
סרט אהוב: זכרונותיה של גיישה.
ארץ: ישראל?
ממה הכי נמאס לך?: מהמצב הסטטי הזה.
מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: קעקוע ליומולדת 15 :]
חשוב על אדם מסויים.. נו ו...?
על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: חחחחח חשתם ^^
אתה אוהב את האדם הזה?: תלוי.
מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: איזה שאלות קיומיות?
מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: כנות.
מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: אוח, חפירע ><
מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מי זוכר? :O
מה היית עושה בשביל אדם זה?: תלוי..
מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: תלוי..
מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:
ברגעים אלו
לובש/ת: טרנינט P:
חושב/ת על: מקלחת D:
מתגעגע/ת ל: לא'דע.
הדבר האחרון ש...
קניתי: לחם? D:
עשיתי: ראיתי אמריקן איידול ^^
קראתי: כתבת בפנאי פלוס D:
ראיתי: אמריקן איידול.
האחרון ש...
שישן איתך: הכרית נחשבת?
שחיבק אותך: דניאל D:
שאמר לך שהוא אוהב אותך: אמא D:
ששבר לך את הלב: פףףף חשתם ^^
בכית עליו: עוד יותר חשתם D:
צחקת עליו: אמנון P:
הצחיק אותך: אני ^^
שימח אותך:
העליב אותך: חחחחחח מי יכול בכלל?
עיצבן אותך:
התגעגעת אליו:
עשה לך קטע מסריח:
שדיברת איתו בטלפון: אמנון..
שרצית לראות ולא יצא לך:
המקום האחרון שביקרת בו: בבית?
הפעם האחרונה שהתנשקת: איף.
עם מי:
כלל רגש?:
אהבתם את השאלון או ? לא. הוא חופר :|

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif סליחה גברת מנהלת..

אני אזכה לראות אותך בקרוב? אני ממש 'תגעגע.. ;[[[

מה הקשר?

ולך יש זכות לרדת על כולם ולדבר מגעיל? תירגעי קצת. תורידי פרופיל. לא עושה אותך מגניבה לדבר לא יפה. ויש פה הרבה חברים שלי, זה אומר שאין לי את הזכות לבקש ממך להירגע?

אין לך!

אני אומרת מה שאני חושבת, כולם פה צבועים, צריך שמישהו יגיד לכם את האמת בפרצוף. לא אישי או משהו.. פשוט ההתנהלות של הפורום הזה מבוססת על שקרים וצביעות. ושוב אני אציין, זאמי

../images/Emo47.gifחטיף בוטנים לראשות הממשלה../images/Emo47.gif

צריך אנשים כמוך בכנסת. כאלה שבאים לעשות סדר ואומרים את האמת בפרצוף! NOT. בתכלס את פתאטית. את באה בגישה של "אני באה לעשות סדר ואני אגיד לכולם את האמת ורק את האמת" אבל בתכלס את תעשי רק בלגאן וריבים. ראינו כבר מה הספקת לעשות בשבוע בפורום אביב. כמה ריבים טובים וגרמת למישהי עם פיוז קצר להחסם אחרי שנה שלא חסמו שם אף אחד. אדם חכם אמר פעם "אם כולם היו אומרים רק אמת העולם היה קורס" עם כל הכבוד ל"אמת" שאת באה לזרוק לנו בפנים,לא תודה. כאן כמו בכל מקום צריך איזון בין אמת לשקר. אז יש כאן אנשים צבועים "so what"? בכל מקום בעולם יש אנשים צבועים,וזה שתגידי את האמת שלך לא יהפוך אותם להיות פחות צבועים. אנחנו ממש לא זקוקים לעזרתך. דווקא בפורום הזה הקהילה יחסית מאוחדת וכמעט כולם אוהבים את כולם וכבר יותר משנה בקושי יש כאן ריבים. אז תקחי את החזון המהולל שלך למקום אחר. כי אם תמשיכי ככה צריך רק לספור את הימים עד שאחד מהמנהלים יחסום אותך...

למעלה