סטילהוק1
Well-known member
בסוף אימצת את התמונה הכי מתאימה לךאיזה יתרון יש פה לגדל ילדים שלנסוע בכביש 4 מעכו לנהריה זו רולטה רוסית. ועשרה חודשים זה מצב מחריד למי שגר בצפון. ולמה מעניינת אותי חשיבות לאומית אם המדינה לא מסוגלת להגן עלי בכלל
בסוף אימצת את התמונה הכי מתאימה לךאיזה יתרון יש פה לגדל ילדים שלנסוע בכביש 4 מעכו לנהריה זו רולטה רוסית. ועשרה חודשים זה מצב מחריד למי שגר בצפון. ולמה מעניינת אותי חשיבות לאומית אם המדינה לא מסוגלת להגן עלי בכלל
זה לא פחות ממדהים כמה מלל, מאמץ וכוחות, דם יזע ודמעות אתה שופך פה על אוטו-אנטישמיות, עידוד ירידה מהארץ ועכירת ישראל. מאז הסוגד שלי SupermanZW לא ראיתי אוטו-אנטישמי ועוכר ישראל כמוך. רבין מצא את המילים המדויקות בשביל לתאר אנשים כמוכם, אבל לא אחזור עליהן כאן. זה שירדת מהארץ זה דבר אחד וזה שלך, אבל איזו תועלת אתה מפיק מעידוד אחרים לרדת בעקבותיך?רק מטורפים מגדלים ילדים בישראל
כי המצב הנוכחי רק יילך ויחמיר,
הפער בן החיים בעולם לחיים בישראל הולכים וגדלים
בעולם יש אולימפיאדה, תוכניות, חופש, טיולים,
אבל בישראל
אירן לא מתכוונת לתקוף חד פעמית את ישראל
אלא להפוך את זה למצב קבוע, מלחמה תמידית בישראל
החיזבללה בלבנון, בסוריה, החותים בתימן, כוחות בעירק, ימשיכו את הפעולות שלהם
ישראל לא מתכוונת להתנתק מהפלסטינאים, ולא מתכוונת להקים מדינה פלסטינאית
אז מה שהיה ב7 לאוקטובר, ימשיך כל הזמן,
מחר זה יכול לקרות בכל מקום אחר בישראל,
המאבק עם הפלסטינאים לא יפסיק ולא יירגע,
ויהפוך את החיים בישראל לבלתי אפשרים
בעיה שלא פותרים, רק הולכת ונהיית יותר חמורה
והביטחון מתרסק ,רק בישראל חייבים לבנות מקלט (ממד) בכל בית, בכל בית ספר,
טילים נופלים על הבתים, איפה זה עוד קורה בעולם ?
ילדים גדלים עם טראומות נוראיות
ואז ילדים חייבים ללכת לצבא להלחם ולמות
ואלו שלא ימותו או יפצעו, יהיו עם בעיות נפשיות חמורות
דור שלם עכשיו עם טראומות נפשיות שאף אחד לא מתחיל להבין כמה הם חמורות או נפוצות,
83 אחוז מילדי ישראל עם בעיות נפשיות,
במקביל אנחנו רואים שכל העולם הולך ומתנתק מישראל
מדינות מחרימות את ישראל
חברות תעופה לא טסות לישראל
השקל נחלש,
הכל מתייקר,
וזה עוד לפני תהליכים עולמיים של האום ושל בית הדין בהאג,
ישראל נהפכת להיות מדינה מצורעת
וזה רק יילך ויחמיר, עוד 10 שנים
תוכלו לנסוע לנופש רק בטבריה,
יותר נכון לא תוכלו, כי גם טבריה נהפכת להיות עיר חרדית, ערבית, עניה ומלוכלכת
לא לדבר על הטמפרטורה שרק עולה, 40 מעלות בטבריה זה קיץ רגיל,
שוב, לא פתרתם את הבעיות שלכם, הם לא יעלמו.
ככל שהעולם יילך ויתרחק מישראל
ככה החיים בישראל הולכים להיות יותר ויותר קשים
יותר ויותר יקרים
עגבניה עלתה 2 שח לקילו
היום היא עולה 15
ועוד 10 שנים, רק עשירים יאכלו עגבניות
המלחמה האחרונה הולכת לעלות 300 מיליארד שח
תקציב הביטחון הולך לזנק על חשבון בריאות, חינוך ורווחה.
המיסים הולכים לזנק.
ואם תהיה מלחמה עם לבנון, העלות שלה תהיה פי 2 או יותר.
ובישראל, כל הקהילות ממשיכות לשנוא אחד את השני ולהתרחק,
ישראל מתפוררת מבפנים,
קדימה, לכו תאחדו במשהו אחד את החרדים, הערבים, המתנחלים והחילונים
הם לא מסכימים על שום דבר
הדבר היחיד שמחבר אותם זה שנאה לאחר.
החיים בישראל הולכים להיות מטורפים כמו החיים בלבנון או אירן
רק מטורפים מגדלים ילדים במקום שאין בו שקט,אין בו ביטחון וגם לא יהיה
כי בעיקר לישראל אין עתיד.
למה שמישהו ירצה לגדל ילדים בשדה קרב תמידי, מטורף, חסר היגיון,
מי שאוהב את הילדים שלו, מגדל אותם במקום אחר
לכם, החיים אולי לא יהיו יותר טובים, אתם תשארו מהגרים
אבל לילדים שלכם יהיה עתיד
מה שאין בישראל.
בעולם ילדים בגיל 18 הולכים ללמוד באוניברסיטה לא הולכים למות במלחמה
אנשים מתכננים בתים חדשים ולא בונים ממדים ומקלטים
אנשים חולמים על עתיד ולא כמו בישראל בוכים על העבר.
כן, יש כאלו כמו באוקריאנה כמו בישראל שנמצאים במלחמה, אבל אצלהם זה זמני,
מתישהוא המלחמה תגמר והחיים יחזרו , בישראל לא.
יהיה נורא מצחיק,זה לא פחות ממדהים כמה מלל, מאמץ וכוחות, דם יזע ודמעות אתה שופך פה על אוטו-אנטישמיות, עידוד ירידה מהארץ ועכירת ישראל. מאז הסוגד שלי SupermanZW לא ראיתי אוטו-אנטישמי ועוכר ישראל כמוך. רבין מצא את המילים המדויקות בשביל לתאר אנשים כמוכם, אבל לא אחזור עליהן כאן. זה שירדת מהארץ זה דבר אחד וזה שלך, אבל איזו תועלת אתה מפיק מעידוד אחרים לרדת בעקבותיך?
כמובן שאין לי לא אוטיזם ולא הפרעות נפשיות שלא אלא בדמיונך המשתולל וכמובן שגם לא הראיתי סימנים כאלו. זה די ברור שמה שקורה פה זה שלאחר שנחשפת במערומיך כאוטו-אנטישמי עוכר ישר שאין לו תירוץ אמיתי להתנהגותו, לא נותר לך שום מפלט מלבד קללות. לאחר שפנית נגדי במילים כה קשות, איני רואה עוד סיבה להימנע מלהגיד את האמת הקשה והכואבת שרבין אמר על אנשים כמוך. רבין, איש שמאל, אחד משלך, לא פחות, קרא לך ולאלו שכמותך, נפולת של נמושות, וכמובן צדקיהיה נורא מצחיק,
כאשר ההורים שלך, שהם לא עם אוטיזם כמוך ועם שלל הפרעות נפשיות כמוך
הם לעולם לא יחליטו דבר שכזה כי הם לא אוטו-אנטישמים עוכרי ישראל כמוך.יחליטו שצריך לעזוב את ישראל
לא נכון. גם אם נכון, עדיין עדיף על להיות נפולת של נמושות, עוכר ישראל אוטו-אנטישמי כמוךאתה לא תוכל להשאר יום אחד לבד
אתה תמות ברחוב כמו כלב חולה כלבת
הם לא עוברים לשום מקום ובטח שלא אני.אז תעבור איתם לאן שהם יעברו,
אין שום סיבה שלא אהיה פסיכולוג. אני אדם מאוד מוצלח ומאוד חשוב במדע הזה, ובכלל, אם להשתמש בלשון המעטה.לפחות יהיה לך תירוץ למה לא תעבוד כפסיכולוג, מה שבכל מקרה לא יקרה, אבל לפחות יהיה לך תירוץ,
זה השפה...
לא רק שאני לא פגום, אלא אני זוכה למחמאות רבות כבדרך קבע על גאונותי המופלגת, שהוכחה פה בפורומים פעם אחר פעםמבחינתם זה כנראה מאד עצוב, איך יצא להם ילד כל כך פגום
כמובן שאין לי לא אוטיזם ולא הפרעות נפשיות שלא אלא בדמיונך המשתולל וכמובן שגם לא הראיתי סימנים כאלו. זה די ברור שמה שקורה פה זה שלאחר שנחשפת במערומיך כאוטו-אנטישמי עוכר ישר שאין לו תירוץ אמיתי להתנהגותו, לא נותר לך שום מפלט מלבד קללות. לאחר שפנית נגדי במילים כה קשות, איני רואה עוד סיבה להימנע מלהגיד את האמת הקשה והכואבת שרבין אמר על אנשים כמוך. רבין, איש שמאל, אחד משלך, לא פחות, קרא לך ולאלו שכמותך, נפולת של נמושות, וכמובן צדק
הם לעולם לא יחליטו דבר שכזה כי הם לא אוטו-אנטישמים עוכרי ישראל כמוך.
לא נכון. גם אם נכון, עדיין עדיף על להיות נפולת של נמושות, עוכר ישראל אוטו-אנטישמי כמוך
הם לא עוברים לשום מקום ובטח שלא אני.
אין שום סיבה שלא אהיה פסיכולוג. אני אדם מאוד מוצלח ומאוד חשוב במדע הזה, ובכלל, אם להשתמש בלשון המעטה.
האנגלית שלי מצוינת, תודה על הדאגה
לא הבנתי מה חשבת בדיוק? שרק עוכרי ישראלי אוטו-אנטישמיים יורדים מהארץ כמוך לומדים אנגלית? לשם הירידה מהארץ שלהם? גם אנשים נורמאלים צריכים לדעת אנגלית
לא רק שאני לא פגום, אלא אני זוכה למחמאות רבות כבדרך קבע על גאונותי המופלגת, שהוכחה פה בפורומים פעם אחר פעם
הדבר היחיד שעצוב פה הוא שראיתי אותך נכנס לשרשור הזה מיד לאחר שכתבתי ושלחתי את תגובתי, ועדיין, ולאחר עשרים דקות של חשיבה, לא הצלחת לחשוב על שום תגובה הולמת וקונקרטית מלבד שטף של קללות, וזאת מכיוון שאין לך מה לענות ולהגיד, מכיוון שאתה יודע שאני צודק בכל מילה ואין לך גם תירוץ להתנהגותך. ומה אתה כבר יכול לענות ולהגיד, בהתחשב בצדקתי? מה אתה כבר יכול לענות ולהגיד לאחר שנחשפת כך במערומיך, אוטו-אנטישמי, מעודד ירידה מהארץ, עוכר ישראל, אויב של ציון, נפולת של נמושות?
נכשלת לסתור את זה שאתה כל מה שאמרתי שאתה ונכשלת לתת הסבר הגיוני ולוגי למה אתה עוכר ישראל אוטו-אנטישמי ובכך רק נחשפת בתור כל מה שאמרתי שאתה.
זהו. נחשפת. פתאטי
בדיחה חמודהתרגע, שב, תנשום, זה לא בריא לך, המח שלך לא יכול להתאמץ מדי
הנה תקשיב לשיר יפה
שכתבו עליך
שב, תרגע ותקשיב למילים שמתאימים לך בול
קצת עצוב, קצת כמו שאר החיים העצובים שלך
מממ...בדיחה חמודה
ועכשיו נצרף את השיר שבאמת כתבו עליי:
מאור חיים פז by @uncannysoundfx721 | Suno
פופ קצבי מקפיץ song. Listen and make your own with Suno.suno.com
אתה רשאי להתחיל להשתחוות.
מלכך ממתין.
צפה בקובץ המצורף 112241
את זה תגיד לעצמך. אוטו-אנטישמי ששונא את עמו. איפה נשמע דבר כזה? ואני צריך טיפול?מממ...
במקום השתחוות
אני אעשה מה שהרוב עושים פה
אני מעביר אותך להתעלם
לך לטיפול
כנראה שההורים שלו לא קראו את המחקר הישראלי וטרם יידעו אותו במצבותרגע, שב, תנשום, זה לא בריא לך, המח שלך לא יכול להתאמץ מדי
הנה תקשיב לשיר יפה
שכתבו עליך
שב, תרגע ותקשיב למילים שמתאימים לך בול
קצת עצוב, קצת כמו שאר החיים העצובים שלך
חח לא נראה לי שהוא אוטיסט,הוא פשוט משוגע.כנראה שההורים שלו לא קראו את המחקר הישראלי וטרם יידעו אותו במצבו
מחקר ישראלי: איך מומלץ לספר לילד שלכם שהוא אוטיסט | שווים
המחקר של הקריה האקדמית אונו חושף מודל לגילוי האבחנה לילדים וילדות על הרצף. מתי כדאי לספר, באיזה אופן – ועם מי מומלץ להתייעץ לפני כן?shavvim.co.il
ברור שהוא מניה דפרסי ולכן פעם הוא ב-High ופעם ברצפהחח לא נראה לי שהוא אוטיסט,הוא פשוט משוגע.
הוא השתגע כי הוא מפחד לעזוב את בית ההורים שלו/לעבוד וכד'
כי הוא יודע שזה יפוצץ את הבועה שלו ולכן בורח לעולם דימיוני בו הוא מלך וגאון.
אגב שימי לב לסימון של האילומינטי על העין.
כפי מה שהוכח זה מכבר באמצעות מבחן האוטיזם שעשיתי, אני כמובן אינני אוטיסט (לא מפתיע, בהתחשב בכך שאני לא מראה אף-אחד מהסימנים)כנראה שההורים שלו לא קראו את המחקר הישראלי וטרם יידעו אותו במצבו
מחקר ישראלי: איך מומלץ לספר לילד שלכם שהוא אוטיסט | שווים
המחקר של הקריה האקדמית אונו חושף מודל לגילוי האבחנה לילדים וילדות על הרצף. מתי כדאי לספר, באיזה אופן – ועם מי מומלץ להתייעץ לפני כן?shavvim.co.il
עוד חבל שאת לא חכמה מספיק בשביל לחשוב על עלבונות משלךברור שהוא מניה דפרסי ולכן פעם הוא ב-High ופעם ברצפה
אתה חוזר על השקרים שלך לגבי מה שאמרתי.והשקר של כוכבית שאני אוטיסט:
לפרוטוקול יצויין שהמתנגדת לשלטוני כמלך הפורומים, הגברת מצויה, טוענת שהיא לא קראה לי אוטיסט וזה גם לא מה שהיא התכוונה, אלא טענה שאני מגלה תכונות אוטיסטיות.אתה חוזר על השקרים שלך לגבי מה שאמרתי.
אתה מוזמן להוכיח את טענתך באמצעות קישור לאמירה שלי, עד אז הינך בגדר שקרן.
אתה מתבלבל.לפרוטוקול יצויין שהמתנגדת לשלטוני כמלך הפורומים, הגברת מצויה, טוענת שהיא לא קראה לי אוטיסט וזה גם לא מה שהיא התכוונה, אלא טענה שאני מגלה תכונות אוטיסטיות.
אני לא רואה הבדל כזה גדול, אבל אם היא מתעקשת, אז בסדר
אנשים פה הפכו עולמות בשביל למצוא שקרים שלי ועשו כמות דו-ספרתית של ניסיונות להאשים בשקרים שלא היו ולא נבראו. עד עצם היום הזה אף שקר שלי לא נמצא, ולכן די בבירור אני לא שקרן.אתה מתבלבל.
מעולם לא טענתי את מה שכתבת שטענתי, הטענה לעיל נכתבה לגבי מאפייני אישיות של פסיכופט.
אתה מוזמן להביא קישור לגיבוי טענתך, עד אז אתה בגדר שקרן.
אתה משקר באמירה שלך.אנשים פה הפכו עולמות בשביל למצוא שקרים שלי ועשו כמות דו-ספרתית של ניסיונות להאשים בשקרים שלא היו ולא נבראו. עד עצם היום הזה אף שקר שלי לא נמצא, ולכן די בבירור אני לא שקרן.
אם בן-אדם כל-כך כנה כמוני אומר שקראת לי אוטיסט, אז זה מה שקרה. נקודה.
תפסיקי גם להתגונן כל-כך. העליתי את זה עכשיו כהערת אגב בשיחה עם נוסטלגיה ולא כדרך לתקוף אותך ולהגיד "היא אמרה לי, היא עשתה לי". הכול בסדר.
תפנימי-אני לעולם לא משקר בנוגע לכלום ואני מאוד נאמן למציאות. מאוד עצוב שכל-כך קשה לכם להאמין. זה רק מראה באיזה עולם של שקרנים אנחנו חיים, שעד שיש מישהו שאומר את האמת, אף-אחד לא מאמין לשום מילה שיוצאת לו מהפה, כי כולם כל-כך שקרנים כל הזמן, ש"לא יכול להיות שמישהו אומר את האמת! זה לא יכול להיות! מה זאת אומרת?!".אתה משקר באמירה שלך.
עובדה שאינך יכול להביא קישור לדברים שאתה טוען שכתבתי.
אין שום סיבה שתשקר כשאתה מזכיר אותי כמו שעשית בשרשור זה וכמו שעשית בעבר.
אין שום קשר להתגוננות, רק לדרישה להיות נאמן למציאות, כן אני יודעת שזה קשה לך...
כל פעם שאתה כותב שאמרתי שאתה אוטיסט אתה משקר. מי שמשקר פעם אחרי פעם הוא שקרן.תפנימי-אני לעולם לא משקר בנוגע לכלום ואני מאוד נאמן למציאות. מאוד עצוב שכל-כך קשה לכם להאמין. זה רק מראה באיזה עולם של שקרנים אנחנו חיים, שעד שיש מישהו שאומר את האמת, אף-אחד לא מאמין לשום מילה שיוצאת לו מהפה, כי כולם כל-כך שקרנים כל הזמן, ש"לא יכול להיות שמישהו אומר את האמת! זה לא יכול להיות! מה זאת אומרת?!".
עוד שקר, הסיבה שאינך מביא את זה היא שזה מעולם לא נכתב.הסיבה שאני לא מביא את התמונה שלך אומרת שאני אוטיסט או בעל תכונות אוטיסטיות, היא כי ממרחק הזמן, שכחתי מתי ואיפה זה נאמר, ואני לא יודע איפה למצוא את זה. בגלל שאני גאון רב פעלים, לוקח לי זמן להגיע לדברים.
את התגובה בה אני כתבתי שחלק מתכונותיך מאפיינות פסיכופט אני מצאתי והבאתי את הקישור, אין שום סיבה להודות על משהו שאני עשיתי.תגידי תודה שמצאנו את התמונות שלך קוראת לי פסיכופת (או אומרת שאני בעל תכונות פסיכופתיות, מה שבא לך) שנתיים לפני מה שפתחתי שרשור בנושא והוכחתי שאני לא פסיכופת. והמבחן פסיכופתיה שעשיתי הוא כן עובד והוא כן תקף. חצופה
טוב כפרהכל פעם שאתה כותב שאמרתי שאתה אוטיסט אתה משקר. מי שמשקר פעם אחרי פעם הוא שקרן.
עוד שקר, הסיבה שאינך מביא את זה היא שזה מעולם לא נכתב.
את התגובה בה אני כתבתי שחלק מתכונותיך מאפיינות פסיכופט אני מצאתי והבאתי את הקישור, אין שום סיבה להודות על משהו שאני עשיתי.
גם כאן אתה משקר כשאתה חוזר על מה שהוכחתי שהוא לא נכון, לא קראתי לך פסיכופט.
שלושה שקרים בפוסט אחד... מה זה אם לא שקרן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.