רק תראו עם מי אנחנו אמורים לעשות שלום

מוחמד5

New member
התנקשות פוליטית

בראש ממשלה היא מעשה דבילי. מקווה שילמדו שם את הלקח ולא יעשו את מה שהאחרים עשו למנהגים .

האם ישראל פעם אסרה ישראלים שהתנקשו

במנהיגים ערבים? או אפילו שניסו להתנקש? אה שכחתי, ההבדל הוא שאולמרט הוא פוליטיקאי שסתם אחראי להרג אזרחים, וכאלד משעל ואחמד יאסין ועבאס מוסאוי וכליל אלואזיר היו טרוריסטים שסתם עסקו בפוליטיקה... מספיק עם הצדקנות והצביעות. ו-
לרוצחים והמטומטמים שחושבים שבאמצעות הרג של אזרח (רגיל או ראש ממשלה) הם עושים משהו לטובת העם שלהם.

גידעון1

New member
כמה בולשיט בהודעה אחת?

כבר שאלתי אותך פעם אחת וסירבת לענות לי אז אני אשאל אותך שוב. אם ישראל לא תחסל מתכנן פיגוע או מחבל מתאבד שנמצא בדרכו לישראל ויעלה על אוטובוס שבו נמצאת משפחתך האם עדיין תמשיך לחשוב ככה? אתה גם מסלף את העובדות בצורה מאוד חריפה(כנראה בגלל זה אתה אדום כי אתה מומחה לסילוף האמת), ישראל מחסלת את המחבלים שמשתמשים באזרחים כמגן אנושי אבל משום מה החלטת להתעלם מהפרט הקטן הזה(מומחה לסילוף האמת כבר אמרתי?) לעומת זאת החמאס שם את הפגיעה באזרחים כמטרה. אז כפי שרשמת "מספיק עם הצדקנות והצביעות" במיוחד מספיק עם הצביעות שלך

גידעון1

New member
כרגיל "סלטעון" לא ציפיתי שתגיב להודעה זו

כל שאתה יודע לעשות זה לזרוק טענה מהולה בעיוותים וישר חוזר למחילה שלך. אני חייב לציין שבתור אדום אתה כלל לא עושה את עבודתך נאמנה

אין לי כוונות להתאים את עצמי לציפיות שלך

מה לעשות ואני עובד וחוזר הביתה בשעות כאלה? ואגב לא תמיד אני חייב לענות למה שנראה לי כשטות.

מוחמד5

New member
גילוי נאות

נסלטעון בשעה 21:30 היה עדיין בצומת מגידו בדרך חזרה לת"א . הוא לא מסוג האנשים שיודעים להתחמק או מסוג האנשים שאין להם תשובה.

ההשוואות שלך לסיטואציות "השעון המתקתק"

הן פשוט לא נכונות. אין קשר בין חיסול של אולמרט/כליל אלוזיר/עבאס מוסאוי, לפצצה מתקתקת. החיסול של אף אחד מהם לא מנע ולא ימנע לא מלחמות ולא פיגועים, קרוב לוודאי שרק הוסיף עוד דם. וזה האמת הפשוטה שאתם תומכי החיסולים והרצח כמדיניות נקמה (משני הצדדים) לא מבינים.. ואני חושב שכבר הבהרתי שאין לי בעיה עם הרג של מחבל שנושא עליו פצצה ועומד לעלות לאוטובוס. מעניין מה היית אומר ללבנוני שהאמין שחיסול של אולמרט שנתן הוראה להפציץ את לבנון, היה חוסך אלפי נפגעים ומאות הרוגים. אתם צדקנים וצבועים כי אתם מחסלים על ימין ועל שמאל ולא עוצרים אף אחד כי זה בהוראה ממשלתית, אבל אתם צועקים עד לב השמים כשאבו מאזן עוצר חשודים בתכנון התנקשות, ולאחר זמן מה משחרר אותם.

גידעון1

New member
נקמה?

שים לב שבמרבית החיסולים נאמר שהמחבל חוסל בעת שהיה בדרכו לבצע פיגוע. יכולת הסילוף שלך פשוט מדהימה. אולמרט אמר להפציץ מטרות חזבאללה אבל החזבאללה השתמש באזרחי לבנון כמגן אנושי שזה שוב פעם פרט שהחלטת לוותר עליו בעת כתיבת תגובתך. אתה אדם נלוז שמעוות את האמת לפי מה שנוח לך

איזה בדרכו לפיגוע, נו באמת. יאסין מוסאוי

אלואזיר משעל- האם מישהו מהם היה "בדרכו לפיגוע"? אני לא מדבר על המקרים של פצצה מתקתקת אלא דווקא על האחרים, על המקרים שמזכירים את הרצון של החוליה הזאת להתנקש באולמרט. אולמרט לא הפציץ רק מטרות חזבאללה, אתה זה שמעוות את האמת, הוא הפציץ מטרות שונות ברחבי לבנון, גם כאלה שלא היה להם קשר לחזבאללה, והרג מאות אנשים. ואת השיפוט שלך לגבי האישיות שלי אתה יכול לשמור לעצמך, הוא ממש לא מעניין אותי.

respecta1

New member
למה חיזבאלה הפציץ רק מטרות של צהל? ../images/Emo6.gif

דייי נמאס מהעיוות, הצבא פגע בכל מטרה אסטרטגית ולא במטרה אחת לא אסטרטגית, החיזבאללה שלח טילים במטרה לפגוע בכמה שיותר אזרחים.. צהל שלח טילים על מבנים צבאיים ואסטרטגים שבראש עדיפויותיו לא לפגוע באזרחים, ובעקבות זה גם לא ניצחנו ניצחון מוחץ במלחמה, אם לצהל לא היה אכפת מפגיעה באזרחים תוך יומיים לבנון כולה בשליטת צה"ל ואגב מה אמרת לו? "ואת השיפוט שלך לגבי האישיות שלי אתה יכול לשמור לעצמך, הוא ממש לא מעניין אותי." כנראה גם האמת לא ממש מעניינת אותך

מנהיגי הטרור מסוכנים וגרועים יותר מאיזה אהבל

בן 20 שחושב שאם הוא יתפוצץ אז הוא יגיע לגן עדן ל72 בתולות. יאסין הוא כמו כמה מאות מחבלים מתאבדים, בלעדיו לא היה חמאס, בלי הטפותיו לא היו מגוייסים המחבלים, בלי מעורבותו בתוכניות לא היו כל כך הרבה פיגועים, כמוהו אנשים כמו רנטיסי ואחרים, הם הרבה הרבה יותר משמעותיים מאיזו "פצצה מתקתקת". אולמרט הפציץ אך ורק מקומות בהם שהה/ירה חיזבאללה או מקומות שיכלו לשרת/להועיל לחיזבאללה לא הופצצו שום מקומות אחרים, "סתם", זה לא משרת את האינטרסים שלנו סתם להפציץ, אנחנו מדינה, לא פלנגות!, מי שגרם למוות של מאות לבנונים היו החיזבאללה ורק החיזבאללה, הירי שלנו היה מחוייב המציאות בכל המקרים.

סלטעון=הקול השפוי

סוף סוף דברי חכמה הגיע הזמן שיזרקו לציונים הגזענים את האמת בפרצוף. תלמדו שהכל זה דו צדדי ולא חד צדדי למה לכם מותר לקרא לפגיעה במנהיגים של ארגונים חיסול אבל כשהם פוגעים בכם זה נקרא טרור אתם צבועים דו פרצופיים

fifanowftw

New member
חחחחחחחחח

הא, חבל שלא הגבת לי בשרשור על החמאס וחיזבאללה..כנראה שלא היה לך מה לומר :X

תיאורית המגן האנושי שלכם היא בולשיט

בדיוק כמו רוב הגברים בעולם שעוסקים בהרג, בשעות הערב גם טרוריסטים חוזרים לבית שבו מתגוררים האישה שלהם והילדים שלהם. אני בטוח שהיה לכם יותר נוח אילו הם היו מתנזרים ממשפחתם, ומתגוררים באוהל בחוף של עזה, מטרה נוחה וברורה וחדה, שכל אחד מטייסינו האמיצים היה שמח לקלוע בה, אבל מה לעשות, והם לא שונים בהרבה מאותם טייסים שחוזרים בלילה למשפחה.

למעלה